2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım kontrollerimi aksatmadan gidiyorum ama herkes bişi söylüyor burada yaşayanlar. şuana kadar 3 doktora gittim ilk 2 doktordan memnun kalmadım sonra 3. doktor ve hastane iyi gibi geldi bana tamam dedim artık sürekli buraya geleyim sonra yıllardır burda yaşayan arkadaş çevremden bir kaç kişi en kötü doktoru bulmuşsun dedi yine kafam karıştı tabi ki bakış açıları farklıdır ama tecrübede önemli bu sebeple sordum Anadolu hastanesini eşimde istiyor bakalım hayırlısı olur inşallah

hımmm tabiiki doktorumun bana dediği; boyatabilirsin;
bunlarda önceden bulduğum videolar:
Hamilelik sırasında saç boyatmanın bebeğe zararı var mı? - YouTube
Hamilelikte yapılmaması gerekenler. Doç Dr. Bülent Urman - YouTube

yanii tabiiki kişisel

Bende milypaya üye oldum ama bana kargo gelmedi, gelmesi için ekstra bişy yapmışmıydın???

Son düzenleme:
Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

Çok geçmiş olsun canım bizim ev sahibinin kızınada aynısı olmuştu, şimdi maşşallahı bebeği yaşına girecek, inşallah sende sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

Çok geçmiş olsun vaktinde fark edilip önleminin alınması iyi olmuş inşallah doğuma kadar bir daha sıkıntı yaşamazsın. Kendine iyi bak.

merhaba lar cnm sen hıc farketmedınmı bı belırtı yokmuydu artı doktorlar ultrasonda gorurler dımı ol bısey olsa allah kımseyı evladıyla sınamasın sagsalım kucagımıza alalım gecmıs olsun

Merhaba hoşgeldin canım rabbim bebeklerimi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin. Sanırım bendim adını hatırlamadığın miyomlu gebe drlar benm durumla ilgili erken doğumdan çok miyom rahim ağzında 9 cm olduğu için sezaryen yapılması sırasında tam oradan kesi yapılacağı için çok kanama olacağını miyomu almaları gerekceğini yoksa bebeğe ulaşamayacaklarını söylüyorlar. Allah korusun kestiklerinde çok kanama olursa rahim almaya kadr gideblirmiş..
Bu yüzden özele gittiğin dr um bana devlet doğum hasttanesini önerdi herhangi bi durumda oranın imkanları daha iyi diye. Seninde aklında olsun ben hastane değiştrimek zorunda kaldm durum ciddi sende dr una bu durumu danış derim

geçmiş olsun cnm

Benim aslinda carsamba gunu sancilarim baslamisti. Ama tabi aklimin ucuna gelmedi.
Tabi benim en buyuk hatam, ilk trimesterin sonunda asiri kanamayla hastanede kaldim.
Sonrs evde 2 hafta yatmak zorundaydim.
Sonrasinda ise hic bir sey yokmus gibi is yapip kosusturmaya basladim.
Demek daha sakin davranmak lazimmis.

tabi ki bilgilendiririm canım :) sen nereye gidiyorsun,dr kim?

eyvahhhh...en sinir olduğum şeyyyy...başıma gelirse baştan söyliim bari ben aramayın diye...iyi oldu uyardığın

sağol canım
şirinyer özel mavi deniz hastanesi melek hanım çok ilgileniyor sağolsun bana sezeryan öneriyor normal doğum riskli olabilirmiş
sezeryan 750 tl.hamileliğimin başından itibaren 3 doktora gittim 2 si özeldi birisi devlet , melek hanımdan çok memnun kaldım kontroller için onda karar kıldım hem bana cleksan iğne tedavisini de öneren uygulayan doktor , bilmiyorum bakalım belki burda yaparım nasip artık

çok geçmiş olsun canımmm
Allah'ın izni ile sağ saalimm atlatıcaksın
ama bundan sonra wc den baka şeye kalma aman haa
dikkat et az kaldı zaten
ekrar çok çok geçmiş olsunnn

:
Canim ilk olarak gecmis olsun..
Benim ilk gebeligim.. ve bugune kadar adet vb' konularda hic sikinti yasamadigim icin pek doktora gitma ihtiyaci dusunmemistim. Daha sonra gebelik icin ilk olarak kontrole giderim ve o zaman gebe kalirim gibi kendi kendime dusuncelerim vardi. Bu cocuk bana supriz oldu. İyikide olmus.
Ben ilk olarak zeynep kamilde ilk kontrolume gitmistim. İlk doktor bana tedavi ilemi hamile kaldiniz gi sorunca ben serim ve kilomlo alakali oldugunu sanmistim. Ve bana ultrisonda bakarken soyleme ihtiyaci bile duymadi bunu. Agzinda bisiler mirildandi. Ben sordugumda bisi yok dedi. Benim 2 li ultrosanda tespit edildi. Ve bunuda zeynep kamilde yaptirdim. Ordaa. bulent den bi adam vardi. Ve kilom nedeniyle bana bir suru hakaret etmekle birlikte tedavi ilemi hamile kaldin dedi bende hayir dedim. Ve miyomlarin var vs... sen bu cocugu nasil dogurcan felan gbi sacma konusmalar yapti. Bende tansiyon tan ve pkolojim altust oldu. Ve bi sure toparlanamadim. Zeynep kamilde habibe hocaya giyorum. Devlet hastanesinde ayni doktoru denk getirmek zor. He caliyorsan vakit olmuyor. O doktor bana sikinti yok zamanla buyuyebilir ve erken doguma sebep olabilir dedi. Benim biri bebege cok yakin ilk olculen biri 6 cm... rahim agzindaki 3 cm di o zaman . Ben de dogumumu normal istiyordum... neyse calistigim okuldaki bazi arkadaslarin gittigi uygun fiyli bir hastane var medilife ca ora fahriye hocaya gidiyorum birde . Ama zeynep kamilede gidiyorum cunku devleteki doktorlar ekstra durumlarla daha fazla karsilastiklari icin ve benim evime zeynep kamil yakin oldugu icin.. erken dogum riskinden vam ediyorum iste. Fahriye hanimda yasi ve tecrubesi olan bi doktor ve miyomla ilgili tek tek neler olabilecegini h bana hemde esime tek tek anlatti ve benim gitigim gun 12 cm lik miyom aldigi bir sezeryan dogum yapmisti. Ve yarim kg gelmis olcmusler. Kadin o kadr sakinki aklimdaki herseyii sordum. Bu hafta tekrar kontrolum var. Benim ablamda ebe oda na herseyi antti ve rahmimi bile alabileceklerini soyledi. Ama bu en son asamaymis. Doktor bana rahim agzimdaki buymezse tabi normal yaparsin ama kaman cok olur ve kontrolu zor olur dedi. Daha sonra sezeryan gibi miyomlarini aldirsin dedi. Diger secenekte miyomlarim buyumemissede ( umariim) sezeryan olup her ikisinide aldirman lazim dedi. Ben kendim disinda bebegide tehlikeye en az girebilecegi durum neyse onu tercih edicem tabi.
Detayli usg benim 10 aralikta daha cok var ama ozelde bu hafta baktiricam. Miyomlar icin ilk once cok uzuluyorken sonra cocugum yalniz degil diye dalgaya vurmaya basladim.
Hayata cunku hersey olacagina viior. Benim bir arkadasim. Doguma 10 gun kala hersey normken bir anda tansiyonu cikti ve arkadasimi zor kurtardilar. Bebek öldü. Ve doktor hatasi imis. Ole soyluyorlar. Bilemem tabi. Ama doktorda ablamda diyorki senin yapabilecegin yada kontrol edebilecegin birsey yok. Olay senin disinda diyorlar.
Zeynep kamilde son bi aya kadr bisi belli olamicak benim icin. Hakimizda hayirlisi...
Sanada cook gmis olsun..canim bi suru seye ragmen bu bebeklerimiz dunya gelmek istiyorrr bizde onlari koruyup kollicaz

Çok geçmiş olsun canım, aklına kötü şey getirme hiç, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

Son düzenleme:

çççoooookkkk geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.hayırlısıyla,zamanında ve sağlıkla doğumlar nasip etsin Allah.

Bende milypaya üye oldum ama bana kargo gelmedi, gelmesi için ekstra bişy yapmışmıydın???

yo ekstra bişey yapmadım.ama üye olalı 2 ay olmuştur.anca geldi :)

hayırlısı neyse o olsun.sen de bebişin de nerde iyi olcaksanız orası olsun canım :) gene de öğrendiğim şeyleri burdan paylaşacağım :)

Son düzenleme:
valla bizim de öyle olmuştu şimdi şimdi biraz alıştı herkes hatta arkadaşlarım bana şimdi ''amaaaannnn sen şimdi kaynana mı olucan ? yandı senin gelin :)) '' diye espri yapmaya başladılar :))

aynen benim iş yerinde de aynı şekilde takıldılar bana hatta amirim semra kaynana gibi olmayasın sakın Leyla diyip diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…