2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

7. haftada yaşadığım kanama nedeniyle kalp atışı duyulmadığı ve kesede şekil bozukluğu olduğu için doktorlar büyük ihtimalle bebeğimin düşeceğini,yada kürtajla alınacağını söylediler.2 gün sonra kürtaja kendimi hazırlayarak gittiğim doktordan yolk kesesinin görüntüsü ve kalp atışlarının muhteşem sesiyle çıkmıştım :) annem ''minicik elleriyle tutunuyor hayata,sana'' demişti.
senin kızın da minicik elleriyle tutunacak sana,hayata.dualarımız seninle

insallah ama bu bel agrisiyla oturdugum yerden zorla kalkiyorum cuma gunu de benim 2. Tetanoz asim var gebelik izlem falan yine 2 gun kolum agricak kac doz yapiliyormus asi biliyomusun?

Cok tesekkur ederim.Allaha tevekkulum sonsuz.İnsallah melegimi bana bagislar

Pihtilasma olayı ciktimi peki .sonucta kanla besleniyor bebekler bebege goden kan damarlarinin daha hizli akip bebegi beslemesi durumu soz konusu.insallah saglikla alirsin bebegini kucagina .balik haftada iki kez ye sut yogurt duzenli tuket kirmizi eti sebze ile tuket .bol bol dua oku yasin suresini biliyorsan hergün oku sahlikla gelmesi icin

Cok tesekkur ederim.Allaha tevekkulum sonsuz.İnsallah melegimi bana bagislar

Coraspin kullaniyorum en basindan beri

Kan sulandirici ignede verseymis keske .bazilari gereksiz goruyor ama oda bebeği besliyor.duzenli ayni saatlerde ic aspirini .ben oglumda igne ile birlikte aspirin kullandim.simdi ise sadece igne kullaniyorum.pihtilasma probleminden dolayi. Bir dusugum var benimde gelismeyen gebelik diyelim. Simdise Allah nasip ederse kizim olacak.birdaki tum arkadaslar umarim saglikla aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi .Sizde Allaha emanet olun kizinla .hep guzel dusun iyi olsun

Canım çok geçmiş olsun benim de tansiyon problemim var senin kaç çıkıyor

isim konusu konusuldumu bılmıyorum ama dusuncelerınızı merak ediyorum.

ben kızıma NISA SU vermeyı duasunuyorum. su ısmını kullanmak istsyorum. sizler ne düşünüyorsunuz.....

Günaydın,
Güzel bir isim NisaSu. Adıyla yaşasın inşallah:))
Ben Ebru koyucam kızımın adını..

isim konusu konusuldumu bılmıyorum ama dusuncelerınızı merak ediyorum.

ben kızıma NISA SU vermeyı duasunuyorum. su ısmını kullanmak istsyorum. sizler ne düşünüyorsunuz.....

Günaydın,
Güzel bir isim NisaSu. Adıyla yaşasın inşallah:))
Ben Ebru koyucam kızımın adını..

Öncelikle çok geçmiş olsun dersul, Benim ilk hamileliğim o yüzden başına gelenlerle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok( keşke yardımım dokunabilseydi. Ama moralini bozdukça aklına kötü şeyleri getirdikçe durumu daha kötü hale getirebilirsin. O yüzden kötü şeyleri aklından çıkarıp bebeğinin sağlıkla dünyaya geleceğini hayal et bebeğin de bunu hisseder ve sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Herşey Allah'ın takdiri canım. O yüzden asla ilki öyle oldu bu da böyle olacak korkularıyla harab etme kendini ne olur.

Öncelikle çok geçmiş olsun dersul, Benim ilk hamileliğim o yüzden başına gelenlerle ilgili maalesef hiç bir bilgim yok( keşke yardımım dokunabilseydi. Ama moralini bozdukça aklına kötü şeyleri getirdikçe durumu daha kötü hale getirebilirsin. O yüzden kötü şeyleri aklından çıkarıp bebeğinin sağlıkla dünyaya geleceğini hayal et bebeğin de bunu hisseder ve sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Herşey Allah'ın takdiri canım. O yüzden asla ilki öyle oldu bu da böyle olacak korkularıyla harab etme kendini ne olur.

olmazmııı sadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?

aynen canım benimde 2 haftadan beri gece dönüşlerim pek bi inlemeli oluyor ayrıca uzun süre işyerinde oturunca kalkarken zorlanıyorum sonra geçiyorr p.tesi sorucam dr a normalmi diye bu arada karnıma hep lierac jel kullandım iyide geldi ama göğüsü hiç akıl etmedim ve bu sabah işe gellirken bi baktımki çatlamışımmmm((((

merhabalar hamiledaşlarım
işyerinde netim zırtpırt koptuğundan pek giremiyorum konuya.inşaallah her hamile ve kuzucukları çok çok iyidir.
biz 25 inci haftamızdayız ve maaşallah pek hareketliyiz.ali balam annesini çok seviyor habire pıtır pıtır annesiyle oynuyor oğluşum.elimi koyup konuşuyorum bir bakıyorum başlıyor pıtır pıtır annesiyle oynamaya.babacı değil şimdilik babası elini koyuyor ama bizimki ona pek pas vermiyor
hele bir doğsun o tekme atan ayakların o parmaklarını tek tek yiyeceğim inşallah
kızlar ya aranızda benim gibi sırt ağrısı çeken varmı ya
sağ boşluk yerim varya kaburganın altı deliniyor resmen
oturamıyorum doğru düzgün
e ayaktada duramıyorum
evde sırt üstüde yatıp uzanmak yok
siz bi çare buldunuzmu?birde bişey soracağım:maden suyu içmenin bir sakıncası varmı arkadaşlarr?ben akşam yemeğini yediğimde acayip sıkışıyorum.nefesimde çok daralıyor
amaaa durun hep yok şu bu deyip dert yandım sanki sabahsabah
yooooo asla şikayetçi değilim
balıkım olsun büyüsünde önemli değil bunlar

işyerinde netim zırtpırt koptuğundan pek giremiyorum konuya.inşaallah her hamile ve kuzucukları çok çok iyidir.
biz 25 inci haftamızdayız ve maaşallah pek hareketliyiz.ali balam annesini çok seviyor habire pıtır pıtır annesiyle oynuyor oğluşum.elimi koyup konuşuyorum bir bakıyorum başlıyor pıtır pıtır annesiyle oynamaya.babacı değil şimdilik babası elini koyuyor ama bizimki ona pek pas vermiyor
hele bir doğsun o tekme atan ayakların o parmaklarını tek tek yiyeceğim inşallah
e ayaktada duramıyorum
siz bi çare buldunuzmu?birde bişey soracağım:maden suyu içmenin bir sakıncası varmı arkadaşlarr?ben akşam yemeğini yediğimde acayip sıkışıyorum.nefesimde çok daralıyor

e ayaktada duramıyorum

e ayaktada duramıyorum

çook geçmiş olsun
korkmayın allah büyüktür pozitif düşünce pozitif olayları getirir unutmayın
bol su bal süt yumurta vs tüketin
beslenme çok önemli
bal kuranda geçiyor şifadır muhakkak tüketin
ben sizin için akşama yüz tane ya şafi ismi çekeceğim yapabilecek diğer arkadaşlarımda yaparlar inşallah birimizinki kabul olur

mrb. tıpatıp aynısını değil ama bir benzerini arkadasım yasadı. onunda hamileliğinin 18. haftasında suyu gelmeye basladı. yırtılma olmus. o en basta enfeksiyon zannetti doktora gidince anladı. suyu azaldı oda işi bırakıp evde dinlendi. Şimdi 34. haftasında 2-3 hafta sonra dünyaya gelecek bebeği inş. Ümidini kaybetme ve bolbol dinlen. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.

Canım , Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana.Kendine dikkat et dicem ama sen zaten gerekli özeni gösteriyormuşsun.Dualarımız seninle, hep beraber vakti geldiğinde bebişlerimize kavuşmak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…