çok sağolun kızlar... sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil. bebeğim doğduğumda kardeşimin yanımda olamadığını düşünmek bile dünyamın yıkılmasına yetiyor. kaç gündür ağlıyorum şuan yazarken bile ağlıyorum. elimde değil. bebeğime haksızlık ediyorum onu üzüyorum biliyorum ama offff Allah'ım bana güç versin. Cidden çok zor. Ben nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim kiAnnem perişan o bana ben ona destek olmaya çalışıyoruz... Çocuk iyileşmiş çok şükür ama ailesi asla kabul etmiyor davadan geri çekilmeyi canları yandı haklılar ama kaza bu Allahım bebeğime acısın ne diyim
günaydın şeker yüklemesi sonuçlarınız nasıl çıktı acaba 50 gram biraz yüksek çıktığı için 100 gram istedi doktorum sonuç bekliyorum şimdi sizlerin nasıldı acaba
çalışan annişlere bir sorum olacak kızlarrr, ben bu atamalarda atandım , işe başlama zamanında ortalama 28-29 haftalık hamile olacam, direk çalışmadan doğum iznine ayrılabilir miyim? yani yasal olarak beli bi süresi varmı herkez 32. haftamda ayrılacam diyor daha erken olmaz mı? bide ben il dışına atandım eş durumu dilekçemi hemen verebilir miyim yoksa bunun için de yılın belli dönemlerini beklemek mi gerekiyor?
Günaydın kızlar :) dün ikinci tetnz aşımı yaptırdım ama bişey dikkatimi çekti bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki çok ufak ve derinden geliyo İlkinde de böyle olmuştu sizde böyle bişey olmuşmuydu
günaydın kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum
eşim geçen hafta halı sahada ayağını burktu ve çatlak oluştu alçıda kaldı bir hafta bu pazartesi çıkardılar alçıyı, bende bu hafta raporluyum belim ağrıyor diye rapor aldım işe gitmiyorum. Benim iş yerimdeki arkadaşlar sanırım 6-7 kişi olacaklar geçmiş olsuna geleceklermiş bu akşam, ne ikram edeceğim ne hazırlayayım. Evime ilk kez gelenler var içlerinde hepsiyle çok samimi değilim hele eşim tanımadığı kişiler bile var...
kızlar acaip bir şekilde midem yanıyor.sanki yangın var içimde( rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş sebebi buymuş
benmde 50 gramda yüksek çıktı
gelecek ay tekrar yapılacak yükleme ama kaç gram bilmiyorum
şeker tatlı çikolata yememeye çalış hamilesin diye kes demiyorum en azından tadımlık ye çok yeme dedi
dualarımız seninle ama lütfen sende bebeğini düşün ne olur bak bu zamana kadar geldiniz sağlıkla sıhhatle...
Allah korusun erken doğum falan olur bak üzüntüden lütfen ama lütfen kardeşini düşünmeni anlıyorum allah korusun benimde bir erkek kardeşim var o geldi aklıma ama sen bebeğini de düşünmek zorundasın lütfen.
ameliyat olan kişinin durumu nasılmış? Tekrar tekrar konuşulsa,biraz acıtasyon yapılsa ne biliim.10 ay ,genç çocuk, sicilinde görünecek falan dense...off yaa...anlıyorum seni canım.canın yanmaz mı hiç... Nolur dikkat et kendine.çok hırpalanmamaya çalış.
allah yardımcınız olsun canım...
Olan olmuş artık çok üzme kendini artık..
Bebeğinide düşün nolur...
Allahım karşı tarafada acil şifalar versin
umarım en az üzüntüyle atlatırsınız bir an önce..
canım konu gerçekten çok üzücüymüş ama herşeyin bi hal çaresi vardır yani olmalı ne biliyim araya birileri girse zuzumanjinin dediği gibi biraz ajitasyon yapılsa gerçi bütün yolları denemişsinizdir amainşalllah minik yavrunun hatırına tez zamanda çözülür bu olay hayırlısıyla.dualarımız seninle elinden geldiğince kendini çok yıpratmamaya çalış biliyorum zor ama allah yardımcınız olsun
çok geçmiş olsun alevela, hepimiz insanız ve başımıza gelmeyeceğini sandığımız şeyler malesef başa geliyor, bizim yapacağımız birşey yok elbette ama sana ve ailene bol bol dua edebiliriz, karşı tarftaki aileye de üzüldüm tabş, allah hepinizin yardımcısı olsun, zor işler bunlar ama kolayca atlatırsınız bu günler de çabucak geçer inşallah
canım allah yardımcınız olsun..ama canım ilk suçuysa yani sabıkası yoksa zaten hapise girmez diye biliyorum ben.yani canını boşuna sıkıyorsun . 5 yıl boyunca suçu tekrarlamama şartıyla serbest bırakılır...
( yanlış bilgilendirmemişimdir umarım ama ben böyle biliyorum )
öncelikle çok geçmiş olsun cnm, ben cezaevinde çalışıyorum hukuki işlemlerle ilgili yeterli bilgim olmasada; kardeşinin toplam aldığı ceza 10 ay ve daha önceden herhangi bi suçu yoksa zaten cezaevine girmez, açık cezaevine aynı gün giriş çıkış yapılır ve denetimli serbestliğe gider, ayda birkaç kez denetimli serbestlik şubesine gider imza verir yani, ama toplam cezası daha fazla ve yatarı 10 ise kapalı cezaevine girer diye biliyorum, ama avukat daha iyi bilir ve bilgilendirir sizi tabiki, alınan toplam cezaya göre değişir yani, şartlı tahliye durumları fln var çünkü, eğer aile şikayetinden vazgeçmicem diye diretirse, yapacak birşey yok, ama cezavine girmez diye düşünüyorum, allah yardımcınız olsun cnm hakknızda hayırlısı artık.
vallahi olmuş yoksa monitörü ters çevirmek zorunda kalıcaktım göbüşünü düzgün görebilmek için :) Çok şekersin bu arada
sizlerinde canını sıktım kusuruma bakmayın ne olur... Karşı taraftaki çocuk iyi çok şükür iyileşmiş ama ailesi haklı olarak çok kızgın. Kaza olduğunu onlarda kabul ediyor ama kardeşimin ilgilenmemesi onları cok kızdırmıs. Haklılar tabiki ben olsam bende kızardım. Hiçbir şekilde geri çekilmeyeceklerini söyledilerkardeşim 2010 yılında kavga etmişti ve ordan ertelenmiş bir cezası vardı... Her yerden kapatıldı yollar. Temyize gitcez bir ümit belki ordan bozma kararı cıkar annemde bende nasıl dayanıcaz bilmiyoruz... Hayat çok acımasız. Düşününce kim hak eder ki bunları yaşamayı diyorsun. Sonra bundan sonra çok vicdansız olucam kimseye acımıcam diyorum kendi kendime tam o sırada karnımda bir kıpırtı olamam biliyorum ama canım çok yanıyor. Nereye saldıracağımı bilmiyorum. Günlerdir kabus görmekten yatamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne denilir ki baska. Bu konuyla ilgili daha fazla yazıp sizlerinde canını sıkmak istemiyorum desteğiniz için cok tsk ederim....
Gunaydin
Bence evde 8-10 kisi olacaginiz icin aksam yemegi gibi bir davete hic girisme.
Cay saati gibi bir ikram ideal olur.
Hatta hazirliklari masaya koyarsin, tabaklar da orda durur isteyen tabagini doldurur koltuklarda oturarak yersiniz.
Menu olarak da; bir borek (hic sarmali cinse girisme, 3 yufka tirtiklayarak yapilan var cok kolay)
Bir zeytinyagli (barbunya mesela en kolay)
Bir cesit karisik salata
Bir kek
Belki esin disaridan pogaca ve pasta alir.
Bitti gitti.
göbüş dayanışmasıIste bunu bekliyodummmm tam destek :)))
kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi
Kıslar bu boğaz ağrısı ilaçsız kaç günde geçiyor, dışarıdan boğazıma dokunmamıyorum bile şiş ne biçim , şimdi Dr a gitsem ilaç yazar o da içime sinmiyor kendiliğinden geçer demi???
canım naptın sen ya ben belimin ağrısından zor oturup kalkıyorum topallayarak yürüyorum o yüzden raporluyum zaten bunları nasıl yapayım, geçmiş olsun ziyaretine gelecekler benden ziyade eşim için bu kadara gerek var mı ki :26: şimdi sen böyle yazınca iyice panik yaptım yani hasta ziyareti kısa olmaz mı o yüzden sordum ben ne ikram edeyim diye
sizlerinde canını sıktım kusuruma bakmayın ne olur... Karşı taraftaki çocuk iyi çok şükür iyileşmiş ama ailesi haklı olarak çok kızgın. Kaza olduğunu onlarda kabul ediyor ama kardeşimin ilgilenmemesi onları cok kızdırmıs. Haklılar tabiki ben olsam bende kızardım. Hiçbir şekilde geri çekilmeyeceklerini söyledilerkardeşim 2010 yılında kavga etmişti ve ordan ertelenmiş bir cezası vardı... Her yerden kapatıldı yollar. Temyize gitcez bir ümit belki ordan bozma kararı cıkar annemde bende nasıl dayanıcaz bilmiyoruz... Hayat çok acımasız. Düşününce kim hak eder ki bunları yaşamayı diyorsun. Sonra bundan sonra çok vicdansız olucam kimseye acımıcam diyorum kendi kendime tam o sırada karnımda bir kıpırtı olamam biliyorum ama canım çok yanıyor. Nereye saldıracağımı bilmiyorum. Günlerdir kabus görmekten yatamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne denilir ki baska. Bu konuyla ilgili daha fazla yazıp sizlerinde canını sıkmak istemiyorum desteğiniz için cok tsk ederim....
Ziyaret dediğin gibi kısa ise benim önerim tiramisu ve kahve olur, yapımı çok basit 15 dk da bitiyo istersen tarifini verebilirim
Ziyaret dediğin gibi kısa ise benim önerim tiramisu ve kahve olur, yapımı çok basit 15 dk da bitiyo istersen tarifini verebilirim
benim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman32. haftada yasal olarak izne ayrılma hakkın var, çalışma ve aile şartların ne durumda bilmiyorum ama genelde 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışılabilir raporu alınır, 37. haftada mecburi izne ayrılınır. çünkü o sonradan çalıştığımız 5 haftayı doğum sonrası izne ekletebilmek için çalışan anneler genelde bu yöntemi seçerler.
komşu yönünden şassızmışsın canımsana birşey soracağım canım ya eş durumu için yılın belli dönemlerini beklemek mi gerekiyor yoksa mesela şimdi dilekçeyi verebilir miyiz ?
canım bildirim gelmediği için okumasam geriye dönük de asla göremeyeceğim cevap geldiğini ..kk forum buna bir el atsın bence olmuyor böyle
canım sen hangi kurumdasın?kurumdan kuruma farkediyor çünkü... mesela eşim adliyede yeni atandığı için 1 yıl bekelem şartı vardı diye o 1 yıl bekledi yanıma gelmek için
türkiye kamu hastaneleri kurumundayım canım, eşim de belediyede. bizde bekleme şartı yokmuş dün aradım sordum, ama hemen verebilir miyim dilekçeyi bunu merak ediyorum , yoksa öğretmen bi arkadaşın yazdığı gibi mesela haziran ayını mı bekleyeceğim, herşeye cevap veriyorlar bi tek buna cevap vermiyorlar sekreterliktekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?