2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

öncelikle çok geçmiş olsun cnm, ben cezaevinde çalışıyorum hukuki işlemlerle ilgili yeterli bilgim olmasada; kardeşinin toplam aldığı ceza 10 ay ve daha önceden herhangi bi suçu yoksa zaten cezaevine girmez, açık cezaevine aynı gün giriş çıkış yapılır ve denetimli serbestliğe gider, ayda birkaç kez denetimli serbestlik şubesine gider imza verir yani, ama toplam cezası daha fazla ve yatarı 10 ise kapalı cezaevine girer diye biliyorum, ama avukat daha iyi bilir ve bilgilendirir sizi tabiki, alınan toplam cezaya göre değişir yani, şartlı tahliye durumları fln var çünkü, eğer aile şikayetinden vazgeçmicem diye diretirse, yapacak birşey yok, ama cezavine girmez diye düşünüyorum, allah yardımcınız olsun cnm hakknızda hayırlısı artık.

günaydın şeker yüklemesi sonuçlarınız nasıl çıktı acaba 50 gram biraz yüksek çıktığı için 100 gram istedi doktorum sonuç bekliyorum şimdi sizlerin nasıldı acaba

benmde 50 gramda yüksek çıktı
gelecek ay tekrar yapılacak yükleme ama kaç gram bilmiyorum
şeker tatlı çikolata yememeye çalış hamilesin diye kes demiyorum en azından tadımlık ye çok yeme dedi

slm cnm hayırlı olsun ataman çalışmadan doğum iznine ayrılman için 32 haftalık olana kadarki süre için rapor alman gerekir, eş durumu tayinleride bakanlıktan bakanlığa göre değişir, sen sağlık bakanlığına atanmışsın anladığım kadarıyla , bakanlık tayin dönemleri için takvim yayınlar o zmnalarda verirsin dilekçeni, birde asil memur olma durumları fln var, yani sağ. bakanlığında var mı bilmiyorum ama bizde mesela asaletini almadan mazeret tayini isteyemiyosun oda 1- 1 buçuk yılı buluyo.

cnm benimde ilk dozu yaptırdığımda hareketleri durmuştu nerdeyse tam 2 gün, birde yeni yeni hissetmeye başladığım zanalardı iki gün hiç hareket etmeyince telaşlanmıştım, ama ikinci dozda sonra bi problem omadı hareketler normal

Gunaydin
Bence evde 8-10 kisi olacaginiz icin aksam yemegi gibi bir davete hic girisme.
Cay saati gibi bir ikram ideal olur.
Hatta hazirliklari masaya koyarsin, tabaklar da orda durur isteyen tabagini doldurur koltuklarda oturarak yersiniz.
Menu olarak da; bir borek (hic sarmali cinse girisme, 3 yufka tirtiklayarak yapilan var cok kolay)
Bir zeytinyagli (barbunya mesela en kolay)
Bir cesit karisik salata
Bir kek
Belki esin disaridan pogaca ve pasta alir.
Bitti gitti.

kızlar acaip bir şekilde midem yanıyor.sanki yangın var içimde( rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş sebebi buymuş

canım benim de öyle..dün kaynanamlar yemekten sonra 1 elma ye dediler geçermiş.ben gece uyandım acayip yanıyor yemek yemeden elmayı yedim geçti canım .dene bakalım

benmde 50 gramda yüksek çıktı
gelecek ay tekrar yapılacak yükleme ama kaç gram bilmiyorum
şeker tatlı çikolata yememeye çalış hamilesin diye kes demiyorum en azından tadımlık ye çok yeme dedi

benim doktorum hemen istedi 100 gramlık testi ama zor oluyor bu sefer 3 saat bekliyorsun 1 saat arayla alınıyor kanlar umarım iyi çıkar sonuçlar

sizlerinde canını sıktım kusuruma bakmayın ne olur... Karşı taraftaki çocuk iyi çok şükür iyileşmiş ama ailesi haklı olarak çok kızgın. Kaza olduğunu onlarda kabul ediyor ama kardeşimin ilgilenmemesi onları cok kızdırmıs. Haklılar tabiki ben olsam bende kızardım. Hiçbir şekilde geri çekilmeyeceklerini söylediler kardeşim 2010 yılında kavga etmişti ve ordan ertelenmiş bir cezası vardı... Her yerden kapatıldı yollar. Temyize gitcez bir ümit belki ordan bozma kararı cıkar annemde bende nasıl dayanıcaz bilmiyoruz... Hayat çok acımasız. Düşününce kim hak eder ki bunları yaşamayı diyorsun. Sonra bundan sonra çok vicdansız olucam kimseye acımıcam diyorum kendi kendime tam o sırada karnımda bir kıpırtı olamam biliyorum ama canım çok yanıyor. Nereye saldıracağımı bilmiyorum. Günlerdir kabus görmekten yatamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne denilir ki baska. Bu konuyla ilgili daha fazla yazıp sizlerinde canını sıkmak istemiyorum desteğiniz için cok tsk ederim....

Günaydııııın arkadaşlar sabah kızımı gönderdikten sonra yatmayı adet haline getirdim şimdi kahvaltımı yapıyorum ve yazdıklarınızı okuyorum sonrasında hemen duş alıp arkadaşıma gidicem yine gezmeler rahat ret gezelim de sonra bu kadr rahat olmayacak özellikle iki çocuklular size söyliyim

canım lütfen bizleri sıkmadın biz sadece sizin için üzüldük. burada istediğini paylaşabilirsin bizler seni dinleriz hiç olmazsa biraz olsun paylaşıp rahatlamış olursun. dualarımız sizinle ve lütfen bizleri de bilgilendir olur mu merak ederiz sizleri

canım naptın sen ya ben belimin ağrısından zor oturup kalkıyorum topallayarak yürüyorum o yüzden raporluyum zaten bunları nasıl yapayım, geçmiş olsun ziyaretine gelecekler benden ziyade eşim için bu kadara gerek var mı ki :26: şimdi sen böyle yazınca iyice panik yaptım yani hasta ziyareti kısa olmaz mı o yüzden sordum ben ne ikram edeyim diye

Benim 2 günde falan geçmişti, ama ben tuzlu su ve sirkeli su ile sık sık gargara yapmıştım iyi geliyo, birde bitki çaylarını çok sıcak içilmemesini duymuştum boğazı daha çok thriş ediyormuş. Ben bayağı kötü olmuştum günde iki minoset içiyorum hastalığımdan daha çok zarar veremez diye düşünmüştüm ilaç. Bol meyve suyu(limon, portakal ,mandalina, bal karışımı) iç canım

Ziyaret dediğin gibi kısa ise benim önerim tiramisu ve kahve olur, yapımı çok basit 15 dk da bitiyo istersen tarifini verebilirim

Öyle düşünme canım burada iyi kötü herşeyi paylaşmak için varız, keşke elimizden bişey gelse

kızlar akşamdan sabaha ne çok kaynatmışsınız ya zor okudum valla birde aksi gibi işler üst üste diyorum arada kaçırmayayım ama alıntılayamadım.

benim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…