2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

ben sebamed aldım canım...

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

1 hafta önce tvde duyup eşim poyraz olsun ismi dedi bende yok dedim çok sert geldi bana....yiğit yada yağız çok güzel isimler bencede...

Günaydın güzel anneler,
Birazdan doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım. Arkadaşımın doğumu hemen telaş yapmayın 6 da yatırmışlar hastaneye ufak ufak başlamış sancıları. Bir avazda kurtarsın Allahım... Dualarınız bizimle olsun kızlaaar!

Dualarımız arkadaşınla canım...Allahım bir çırpıda kurtarsın inşaallaahh...iyi haberlerini bekliyoruz :)

Günaydın kızlar :) dün ikinci tetnz aşımı yaptırdım ama bişey dikkatimi çekti bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki çok ufak ve derinden geliyo İlkinde de böyle olmuştu sizde böyle bişey olmuşmuydu

Hepinize günaydın kızlar, dün şu lcw'daki yarım atlet tarzı sütyeni kim söylediyse Allah razı olsun valla iş çıkışı direk gidip edindim pek rahatmış Bi de baby loadingli badilerden giymicem diyodum ama görünce pek heveslendim gittim onlardan da aldım 2 tane ay moralim yerine geldi.Ben kendimi unutup bebişin telaşesine düşmüşüm.Kendimi salmayacağım yooo yooo bi daha öyle yapmayacağımmmm

merhabalaaarrr
sonunda 2 haneli rakamları gördüümm
hihhoyyy:)

oy oy maşallah:119:
bizim de az kaldı iki haneye sabırsızlıkla bekliyoruz

Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

ben bübchen ya da mustela düşünüyorum

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

fatih veya yağız gayet hoş,poyraz deyince kurtlar vadisindeki poyraz geldi tırstım sakın haa

ben tetanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi yavaşlama bundan mı bilemiyorum ama
bu haftalar genel olarak hareketlerde bi gerileme oluyor diyorlar
bizim de karışık bazen çokk hreketli bazen çok durgun

canım Allah yardımcınız olsun..ama canım ilk suçuysa yani sabıkası yoksa zaten hapise girmez diye biliyorum ben.yani canını boşuna sıkıyorsun . 5 yıl boyunca suçu tekrarlamama şartıyla serbest bırakılır...

( yanlış bilgilendirmemişimdir umarım ama ben böyle biliyorum )

günaydın şeker yüklemesi sonuçlarınız nasıl çıktı acaba 50 gram biraz yüksek çıktığı için 100 gram istedi doktorum sonuç bekliyorum şimdi sizlerin nasıldı acaba

Kıslar bu boğaz ağrısı ilaçsız kaç günde geçiyor, dışarıdan boğazıma dokunmamıyorum bile şiş ne biçim , şimdi Dr a gitsem ilaç yazar o da içime sinmiyor kendiliğinden geçer demi???

benim bebeğim de yaklaşık 4-5 gündür çok sakin normalde bu saatlerde hiç durmazdı ama tek tük hissediyorum bu haftalarda böyle oluyor herhalde bilemiyorum ama tepiklerini özledim

günaydın kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum
eşim geçen hafta halı sahada ayağını burktu ve çatlak oluştu alçıda kaldı bir hafta bu pazartesi çıkardılar alçıyı, bende bu hafta raporluyum belim ağrıyor diye rapor aldım işe gitmiyorum. Benim iş yerimdeki arkadaşlar sanırım 6-7 kişi olacaklar geçmiş olsuna geleceklermiş bu akşam, ne ikram edeceğim ne hazırlayayım. Evime ilk kez gelenler var içlerinde hepsiyle çok samimi değilim hele eşim tanımadığı kişiler bile var...

günyadın herkese... uykusuz gecelerim başlado vücut ağırlığından çok ağrım oluyor bi de sol tarafa yatmak yok mubenim gibi deli yatan biri için o kadar zor ki :26: doğumdan sonra çapraz yatacam ahtım olsun

benim bebeğim de yaklaşık 4-5 gündür çok sakin normalde bu saatlerde hiç durmazdı ama tek tük hissediyorum bu haftalarda böyle oluyor herhalde bilemiyorum ama tepiklerini özledim

Ben de pztesi az hşssetmiştim dün ise çok hissettim halen 28. Haftaya kadar böyle az çok devam edecek herhalde

kızlar bir pratik bilgi buldum ;

Eger ayaklariniz çok isinip sisiyorsa onlari saatlerce sicak suda bekletmeyin, aksine kolonya ile ovalayin. Bilekleriniz ve ayaklariniz sismeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…