Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi
Gunaydinnnnnnn kizlarrrr :))
Günaydın güzel anneler,
Birazdan doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım. Arkadaşımın doğumu hemen telaş yapmayın6 da yatırmışlar hastaneye ufak ufak başlamış sancıları. Bir avazda kurtarsın Allahım... Dualarınız bizimle olsun kızlaaar!
kızlar bu sefer becerdim galiba kurcalarken düzgün foto yüklemeyi göbişim ve bu gün aldıklarım
merhabalaaarrr
sonunda 2 haneli rakamları gördüümm
hihhoyyy:)
Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi
Günaydın kızlar :) dün ikinci tetnz aşımı yaptırdım ama bişey dikkatimi çekti bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki çok ufak ve derinden geliyo İlkinde de böyle olmuştu sizde böyle bişey olmuşmuydu
komşu yönünden şassızmışsın canımsana birşey soracağım canım ya eş durumu için yılın belli dönemlerini beklemek mi gerekiyor yoksa mesela şimdi dilekçeyi verebilir miyiz ?
canım bildirim gelmediği için okumasam geriye dönük de asla göremeyeceğim cevap geldiğini ..kk forum buna bir el atsın bence olmuyor böyle
canım sen hangi kurumdasın?kurumdan kuruma farkediyor çünkü... mesela eşim adliyede yeni atandığı için 1 yıl bekelem şartı vardı diye o 1 yıl bekledi yanıma gelmek için
çok sağolun kızlar... sakin olmaya çalışıyorum ama elimde değil. bebeğim doğduğumda kardeşimin yanımda olamadığını düşünmek bile dünyamın yıkılmasına yetiyor. kaç gündür ağlıyorum şuan yazarken bile ağlıyorum. elimde değil. bebeğime haksızlık ediyorum onu üzüyorum biliyorum ama offff Allah'ım bana güç versin. Cidden çok zor. Ben nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim kiAnnem perişan o bana ben ona destek olmaya çalışıyoruz... Çocuk iyileşmiş çok şükür ama ailesi asla kabul etmiyor davadan geri çekilmeyi canları yandı haklılar ama kaza bu Allahım bebeğime acısın ne diyim
Günaydın kızlar :) dün ikinci tetnz aşımı yaptırdım ama bişey dikkatimi çekti bebeğimin hareketleri yavaşladı sanki çok ufak ve derinden geliyo İlkinde de böyle olmuştu sizde böyle bişey olmuşmuydu
benim bebeğim de yaklaşık 4-5 gündür çok sakin normalde bu saatlerde hiç durmazdı ama tek tük hissediyorum bu haftalarda böyle oluyor herhalde bilemiyorum ama tepiklerini özledim
canım ben mustelanınkileri aldım kullananlar çok memnun. inşallah kullanıp memnun olmak nasip olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?