2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben kızımda da sebamed ve nivea ürünlerini kullanmıştım , şimdide sebamed kullanmayı düşünüyorum Acıbadem'de ciltuzmanı tanıdığımız var o sebamed ürünlerini öneriyo

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

Benim tercihim yağız canım, poyraz bana da sert ve Asi bir isim gibi geliyo ama tabiki herkesin seçimlerine saygı duymalıyız

Merhaba annişler... Bebeklerimiz için hangi marka şampuan, sabun, pişik kremi vs tercih ettiniz? Sebamed, mustela, büschen, organiccare..
Seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

kızımda hep sebamed kullandım doktor önerisi ile, ancak pişik kremini pek sevmedim, şampuanı mükemmel, şimdi bebeğimde de sebamed alacağım, büschen üürnlerini de duydum ama kullanmadım hiç.

32. haftada yasal olarak izne ayrılma hakkın var, çalışma ve aile şartların ne durumda bilmiyorum ama genelde 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışılabilir raporu alınır, 37. haftada mecburi izne ayrılınır. çünkü o sonradan çalıştığımız 5 haftayı doğum sonrası izne ekletebilmek için çalışan anneler genelde bu yöntemi seçerler.

yok yahuu, gondolla hiç alakası yok ki uçağın, gondola ben de hiç binemem ama uçağa binerim, hem de cam kenarına bayılırım, havada uçarken boşluğa düşmeidğin sürece heyecanlanacak ya da tırsacak bir duurm oluşmuyor, durup durup ta boşluğa düşmediğine göre uçak, korkulacak bir durum yok

amargi beni de listeye ekler misin yaş:24 ilk kızım olacak inşallah bdt:21 mart

çok geçmiş olsun alevela, hepimiz insanız ve başımıza gelmeyeceğini sandığımız şeyler malesef başa geliyor, bizim yapacağımız birşey yok elbette ama sana ve ailene bol bol dua edebiliriz, karşı tarftaki aileye de üzüldüm tabş, Allah hepinizin yardımcısı olsun, zor işler bunlar ama kolayca atlatırsınız bu günler de çabucak geçer inşallah

geçmişi okuması ne zor alıntı yapan arkadaşlar resimleri alıntılamasanız da resim üzerine sadece yorum yapsanız sanki geçmişi daha kolay okuyacağız gibi, aynı resimlere sayfa sayfa bakmış oldum başım beynim döndü :111:

bu arada herkesin aldığı ciciler hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah, hepsi çok şeker

aç karnına 90 tok 147 çıktı.. 3 günlük diyetle 100 ml lik deneme yapılacak
sizlerin nasıl?
mide yangınlarınız var mı?

benimde şekerim yüksek çıktı canım açlık:89 çıktı. 75'lik yüklemeden 1 saat sonra 194, 2 saat sonra 160 çıktı. ben yakın diye sağlık ocağında yaptırmıştım yüklemeden sonra kendi doktoruma gittim diyet werdi tatlı yasak dahiliye uzmanına yönlendirdi 1 haftalık diyetten sonra 3 gün boyunca günde 6 defa kendim ölçeceğim we tekrar doktora.. bu arada, arada akşam yemeklerinden sonra bakıyorum bir akşam 91 çıktı başka bir akşamda 98

kızlar bana fikrinizi söyler misinz? isim konusun da kararsız kaldık eşim poyraz'ı beğeniyor bana sert geliyor ben de yiğit, fatih , yağız isimlerini beğeniyorum sizce hangisi

ben, senin beğendiğin isimleri daha çok beğendim:) poyraz hakkaten de sert..benim tercihim yiğit veya fatih ten yana olurdu..karar senin canım..

selam canım ben de tekirdağ dayım:)) benim de ailem uzakta ama ne güzel sen çok uzak deilmişsin ailene haftasonu için bile olsa gidip görebilirsin:)))

Selam , ben çorlu ilçesindeyim doğru söylüyorsun yakın hatta bu hafta sonu için gidicem kısmetse. Senin ailen nerde canım????

amargi beni de listeye ekler misin yaş:24 ilk kızım olacak inşallah bdt:21 mart

Benide eklermisiniz dimitrininannesi yas31 ilk bebis cinsiyet kiz 29 mart muhtemel dogum tarihim.....

öncelikle geçmiş olsun.normal doğum ve sezaryende hasta bezi kullanılıyor ilk günler.normal doğumda sezaryene göre ilk günler daha yoğun kanama olur rahim temizleniyor toparlanıyor.ben normal doğum yaptım ve baticon ve gazlı bez kullandım dikişlerim için ve hasta bezi kullandım hastanede kendileri verdiler eve gecincede 3-4 gün devam ettim.
epidural bana bas ağrısı yapmadı 6 cmde yaptılar bir yan etkisi olmadı ıkınma hissi olsun diye tamamen uyuşmuyor zaten sancıyı hissediyorsun

Son düzenleme:

bende dikişli doğum yaptım bende doğumdan sonra normal doğum yaptım kesilmeyim diye bu kez alttan kestiler diye düşünmüştüm ama doktorum arada çok fark var sezaryende kaç kat kesiliyor biliyormusun demişti normal doğumdaki epizyo hemen iyileşiyor 19 günlükken kontrole gittim estetik dikiş yaptım ve dikişlerin tamamen iyileşmiş demişti tabi bende baticonu gazlı bezi ihmal etmedim özenli davrandım.birde epiduralden dolayı kesilmeyi hissetmedim doğumdan sonra dikişleri hissediyordum ama çocuk çıktıktan sonraki dikiş doğum sancısının yanında hiç bişey diyebilirim.hangi doğum şekli hakkımızda hayırlıysa o olsun son ana kadar hiçbişey belli olmaz

BENİ DE EKLERMİSİNİZ.19 mart doğum yapacağım tarih.ilk bebeğim olacak inş.bebeğim kız.ismide Sümeyye.yaşım 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…