tünaydınn herkeslereee
dün öğlen bakmıştım bi en son sonrasında amma konuşmuşsunuzz
maşallaaahh :))
benim yarın sabah erkenden kontrolüm varr
ayy 1 ay sonra ilk defa oğluşu görücem çok heycanlıyım şimdiden
şeker yüklememde yapılacak sonrada ayrıntılı ult. için 27. hafta dolunca tekrar gel
kalp gelişimini tamamlamış olucak tekrar kalbe bakalım demişti
ona da bakılacak işteee
bakalım ölçümleri fln ne alemde
27+1 oluyorum yarın hayırlısıylaa
öncelikle hepinize tsk ederim. Son birkaç gündür hayatımda asla yaşamam diyebileceğim şeyler yaşıyorum. Benim bir kardeşim var askerliği biteli daha 1 yıl oldu. Mayıs ayında bir kaza yapmış. çarpıştığı arabada çocuk varmış ve kafasını cama çarpmış. Beyin ameliyatı olmuşama bizim bunlardan hiç haberimiz olmadı. Anlatmadı bize kardeşim. Geçen annem montunu kaldırıken cebinden kağıt düşmüş. Mahkeme kağıdı 10 ay hapis cezası isteniyor. Ve karar çıkmış. Itiraz etcez tabiki ama olaylar buraya gelmiş ve bizim hiç birşeyden haberimiz olmadı. Bilseydik avukat tutardık. Karşı tarafla görüşürdük. Yumurta kapıya dayanmış biz yeni duyduk annem yıkıldı resmen. Kendimden bahsetmiyorum bile. Karsı tarafla konustuk daha beter olsun asla vazgeçmicez diyorlar bende durumlar böyle çok kötüyüm hayatım resmen tersine döndü. Kendimde değilim
haydi, düzeltmeleri yapalım, eksikleri tamamlayalım.
Tekirdağ'da oturuyorum ama kırklareliliyim bütün ailem orda
ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:
bendende tunaydınlar herkese..Bugun iş cok yogun yazamıyorum bi bakayım dedim maasallah dolmus yıne buralar. Benimde yarın aksam 6 da ayrıntılı ultrasonum var. Şeker yuklememide yaptıracagım iişallah. muayene içinde randevu aldım 5 e. bebeğimi 1,5 aydır gormuyorum yaa. Cok özledim. Yarın gece annemlerin yanına Kayseriye gitmek için yola cıkacagım babamla annemide cok özledim. Yarın buyuk gun benim için herkesi gorcem yarın cok özlzedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............umarım bebeişimdede bi sorun yoktur yaaa..
benim de saçlarım inanılmaz beyaz kumral tonlarda hamile kaldım ve 5. ayıma kadar boyatmadım bi de çok istikrarlıydım doğuma kadar boyatmayacam şu bu diye bi de inatla doktora sormuyorum boyatabilir miyim diye2 bayram geçti ben yarısı beyaz yarısı kumral yarısı iğrenç bir sarı saçla geçirdim toplasam korkunç açık bıraksam daha kötü 20. hafta kontrole gittiğim zaman doktara bir anda ağzımdan çıktı boyatabilir miyim diye doktor tabi boyatabilirsin 12. haftadan sonra hiç bir sakıncası yok ister organik ister diğer boyalardan kullanabilirsin neden bu kadar bekledin ki dedi ve doktordan çıkar çıkmaz kuaföreüme gittim ve hem beyazlarımı kapatmak hemde doğumda pijamalarla taçlarla çok güzel durduğu için koyu kahveye boyattım ve normal boyayla bu ay kontrole gittiğim de dip boyam gelmişti ve doktorum kuaföre git saçlarının boyası gelmiş dedi o yüzden hiç birşeye takılmadan sadece doktorunun söylediklerini dikkate almak lazım
ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:
al benden bir tane daha asla dedim giymem ilkinde de giymedim bunda da
eşim illa tutturdu bari bir tane alalım da giy diye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim.
geçen arkadaşım aramış istanbuldan valla diyor bak değişik bu orada gördüklerinden
değil ne olur alıyım sana diye olmazzzzzzzz dedim ona da
arkadaş sevmiyorum normalde de sevmem öyle janjanlı şeyleri sade olacak, düz olacak,
çizgili şekilli olmayacak napiyim
Benim uçlar sarı dipler kahve ve hoş dürüyor özellikle yapılmış gibi, çok göze batmıyorsa boyama derim illaki boyacm diyorsan da benim gibi düşünebilirsin dipler sarı olmaz ama hoş bi kahve olabilir
Eki Görüntüle 884320 işte benim dibi gelmiş saçlarım
haydi, düzeltmeleri yapalım, eksikleri tamamlayalım.
arkadaşlar aranızda beşik alan vardır mutlaka
2. 3. bebeği olanlar da var
acaba beşiğin içine konacak yatak nasıl olmalı bununla ilgili bilgisi olan var mı
az önce beşik sordum içine de visko yatak veririz dedi
bende bebeğin vücut şeklini alırmış onlar o yüzden sert olanlardan kullanılması gerekiyormuş diye duymuştum dedim
beşikçi adam biz hep visko veriyoruz dedi
sizce yatak nasıl olmalı
yaa dün bende gittim lcw ye , çok güzel lacivert renk bi panço aldım, tam çıkarken o dediğiniz şeyleri de gördüm ama ben sanırım çıtçıtlı badilere alıştım , bunları giyince göbüşümün alt tarafı üşüyor alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :26:
arkadaşlar aranızda beşik alan vardır mutlaka
2. 3. bebeği olanlar da var
acaba beşiğin içine konacak yatak nasıl olmalı bununla ilgili bilgisi olan var mı
az önce beşik sordum içine de visko yatak veririz dedi
bende bebeğin vücut şeklini alırmış onlar o yüzden sert olanlardan kullanılması gerekiyormuş diye duymuştum dedim
beşikçi adam biz hep visko veriyoruz dedi
sizce yatak nasıl olmalı
bende dün bu konuyu araştırdım. ama bebeklere visko önerilmiyor. Yani ben yarı ortopedik alacağım yatağını. Bellona ve istikbalden de fiyat almıştım. Beşik boyutuna göre kesim yapıyolarmış. Fiyatı 170 tl civarındaydı.
Benim uçlar sarı dipler kahve ve hoş dürüyor özellikle yapılmış gibi, çok göze batmıyorsa boyama derim illaki boyacm diyorsan da benim gibi düşünebilirsin dipler sarı olmaz ama hoş bi kahve olabilir
işte benim dibi gelmiş saçlarım
aynen öyle canım o gelemez belediyelerde çok zor oluyor illa torpil lazım o da yok. ben geleceğim eşimin yanına da senin dediğin gibi ben vereyim dilekçemi şimdi madem çok çok red cevabı gelir ama şansımızı denemiş oluruz
tabi tabi hiç beklemene gerek yok... hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?