2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bendende tunaydınlar herkese..Bugun iş cok yogun yazamıyorum bi bakayım dedim maasallah dolmus yıne buralar. Benimde yarın aksam 6 da ayrıntılı ultrasonum var. Şeker yuklememide yaptıracagım iişallah. muayene içinde randevu aldım 5 e. bebeğimi 1,5 aydır gormuyorum yaa. Cok özledim. Yarın gece annemlerin yanına Kayseriye gitmek için yola cıkacagım babamla annemide cok özledim. Yarın buyuk gun benim için herkesi gorcem yarın cok özlzedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............umarım bebeişimdede bi sorun yoktur yaaa..

canını sıkma canım. on aya kadar hapsi istense bile hafifletici sebep falan diyip süreyi kısaltırlar, ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılması diye bir şey var. kardeşinin sabıkası yoksa hapse girmez.5 yıl boyunca kasıtlı bir suç işlemediği sürece de bir şey olmaz.

benim de saçlarım inanılmaz beyaz kumral tonlarda hamile kaldım ve 5. ayıma kadar boyatmadım bi de çok istikrarlıydım doğuma kadar boyatmayacam şu bu diye bi de inatla doktora sormuyorum boyatabilir miyim diye 2 bayram geçti ben yarısı beyaz yarısı kumral yarısı iğrenç bir sarı saçla geçirdim toplasam korkunç açık bıraksam daha kötü 20. hafta kontrole gittiğim zaman doktara bir anda ağzımdan çıktı boyatabilir miyim diye doktor tabi boyatabilirsin 12. haftadan sonra hiç bir sakıncası yok ister organik ister diğer boyalardan kullanabilirsin neden bu kadar bekledin ki dedi ve doktordan çıkar çıkmaz kuaföreüme gittim ve hem beyazlarımı kapatmak hemde doğumda pijamalarla taçlarla çok güzel durduğu için koyu kahveye boyattım ve normal boyayla bu ay kontrole gittiğim de dip boyam gelmişti ve doktorum kuaföre git saçlarının boyası gelmiş dedi o yüzden hiç birşeye takılmadan sadece doktorunun söylediklerini dikkate almak lazım

hehehe canım msjlarımız birbirine ne kadar yakın olmuşş
aileye uzak olmak zordur yaaaa
ben annemle aram 20 dk ama uzak olanları anlayabiliyorum
ama kavuşuyomuşunuz ne güzel :))
hayırlı yolculuklar inş..
bebişinde de güzel haberlerle gelirsin inş.

Bwn daha önce iri dalgalı perma yaptırmıstım bende cok guzel duruyo. Yine yaptırsam oluırmu acaba. Dogumdan 1-2 hafa önce yaptırsam nasıl olr acaba.Doğumdan sonra gelen giden cok olur beni kotu kotu gormelerini istemem yaa

Son düzenleme:

Canım bende hamileliğin boyunca 1 defa boyadım.Kaynımın düğünü vardı.Uçlar sarı dipler koyu renk ve çok fazla beyazım vardı.Color Soin diye bitkisel bir boya ile boyadım.Diplerin rengini baya açtı.Güzel olmuştu.Yani bazı bitkisel boyalar koyu renk saçları açıyor.

ben de öyle sadelikten yanayım çok renk cümbüşü beni benden alıyor valla gözlerim yoruluyor. Hele ki tsihrtlerde üzerinde hiç bir şekil olmayacak. markası bile yazmamalı giyindiğim şeylerin görünen kısımlarında.
ben tay üzeri tunik giyiyorum şu sıralar. çok rahat oluyor. Hee bir de eşimin zevki iki tane hamile elbisesi aldım göbeğimi resmen kamufle ediyor:))))
dediğim gibi eğer giyersem kesinlikle sadece doğumdan önceki hamilelik fotolarını çektirmek için giyerim ki o da büyük ihtimalle kendi tasarımım olur:)) tish_o diye bir site var oralarda kendi tshirtünü tasarlayabiliyorsun:)))

seninkiler sahiden güzel duruyor. Bende kahve tonlarda boyarsam olabilir belki. Kendimi çok bakımsız hissediyorum böyle. diplerin siyahlığını geçtim bir de baya bi beyazım var.asıl onlar rahatsız ediyor. daha 25imde böyleyim, beş sene sonra pamuk nine olurum ben

bende dün bu konuyu araştırdım. ama bebeklere visko önerilmiyor. Yani ben yarı ortopedik alacağım yatağını. Bellona ve istikbalden de fiyat almıştım. Beşik boyutuna göre kesim yapıyolarmış. Fiyatı 170 tl civarındaydı.

ben de çıtçıtlı badi giyiyorum hala. Hamileler için illa ki büyük beden çıtçıtlı badiler vardır. Benim hala mevcuttakiler oluyor ama olamadığı durumlar da olacak ben de çıtçıtlı alırım. Hamile çıtçıtlı badi vardır heralde yaaa:)))

aynen bu benim de kafamı kurcalıyor bana da visko dedi satıcı park yatağın içine . Ama bi yerlerde kanserojen diye bişey okudum tedirgin oldum yani zararlı mıdır? ne kullanmalı yatak nasıl olmalı....

bu konuyu sanırım bir ortobediste falan sormak mı lazım kimsenin bilgisi yok galiba
yada amargi eşine bi danışsa nasıl olur :)

bende visko önerilmediğini duymuştum

saçla ilgili cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar. sanırım kahve ama şöyle çok koyu olmayan bir kahve ve güvendiğim bir kuaförde bitkisel boyayla boyamaya karar verdim.kendimi böyle daha iyi hissedeceğim

İşte o üzerindeki badinin aynısından aldım dün :)))

emel napıyon bacımm
nasıl gidiyo hayat bi hatırını sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…