Günaydın güzel anneler,
Birazdan doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım. Arkadaşımın doğumu hemen telaş yapmayın6 da yatırmışlar hastaneye ufak ufak başlamış sancıları. Bir avazda kurtarsın Allahım... Dualarınız bizimle olsun kızlaaar!
benim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman
türkiye kamu hastaneleri kurumundayım canım, eşim de belediyede. bizde bekleme şartı yokmuş dün aradım sordum, ama hemen verebilir miyim dilekçeyi bunu merak ediyorum , yoksa öğretmen bi arkadaşın yazdığı gibi mesela haziran ayını mı bekleyeceğim, herşeye cevap veriyorlar bi tek buna cevap vermiyorlar sekreterliktekiler
canım bekleme şartı yoksa hemen ver o zamn.red cevabını almayana kadar olup olmayacağını bilemezsin ki.. bence hemen ver öğretmenlerde farklı canım ...bir de eşin belediyede çalışıyor senin gitme ihtimalin yüksek...
Hepinize günaydın kızlar, dün şu lcw'daki yarım atlet tarzı sütyeni kim söylediyse Allah razı olsun valla iş çıkışı direk gidip edindim pek rahatmışBi de baby loadingli badilerden giymicem diyodum ama görünce pek heveslendim gittim onlardan da aldım 2 tane ay moralim yerine geldi.Ben kendimi unutup bebişin telaşesine düşmüşüm.Kendimi salmayacağım yooo yooo bi daha öyle yapmayacağımmmm
canım lütfen bizleri sıkmadın biz sadece sizin için üzüldük. Burada istediğini paylaşabilirsin bizler seni dinleriz hiç olmazsa biraz olsun paylaşıp rahatlamış olursun. Dualarımız sizinle ve lütfen bizleri de bilgilendir olur mu merak ederiz sizleri
slm cnm hayırlı olsun atamançalışmadan doğum iznine ayrılman için 32 haftalık olana kadarki süre için rapor alman gerekir, eş durumu tayinleride bakanlıktan bakanlığa göre değişir, sen sağlık bakanlığına atanmışsın anladığım kadarıyla , bakanlık tayin dönemleri için takvim yayınlar o zmnalarda verirsin dilekçeni, birde asil memur olma durumları fln var, yani sağ. bakanlığında var mı bilmiyorum ama bizde mesela asaletini almadan mazeret tayini isteyemiyosun oda 1- 1 buçuk yılı buluyo.
günaydın kızlar acil fikirlerinizi bekliyorum
eşim geçen hafta halı sahada ayağını burktu ve çatlak oluştu alçıda kaldı bir hafta bu pazartesi çıkardılar alçıyı, bende bu hafta raporluyum belim ağrıyor diye rapor aldım işe gitmiyorum. Benim iş yerimdeki arkadaşlar sanırım 6-7 kişi olacaklar geçmiş olsuna geleceklermiş bu akşam, ne ikram edeceğim ne hazırlayayım. Evime ilk kez gelenler var içlerinde hepsiyle çok samimi değilim hele eşim tanımadığı kişiler bile var...
lcw daki sütyenleri ben dedim ben ben benohhh işine yaradıysa rahat ettiyse ne mutlu:)))
ben de baby loadingli tshirtler giymeyeceğim ama belki kendi tshirtümü kendim tasarlayıp doğuma yakın çekilen fotolar için sadece giyebilirim:)))
çok geçmiş olsun canım. Yaa belin ağrıyormuş zaten ne ikram edeceksin? alın pastaneden kurupasta ekler felan onu ikram et. Sağlığın daha önemli misafir ağırlamaktan((
üfff ben çok mu katıyım bu konuda bilmiyorum ki :))))
Benim bir de mecburiyetten kankalık durumum var.
Ama ne yalan söyliyeyim en çok o duruma üzülüyorum.
lcw daki sütyenleri ben dedim ben ben benohhh işine yaradıysa rahat ettiyse ne mutlu:)))
ben de baby loadingli tshirtler giymeyeceğim ama belki kendi tshirtümü kendim tasarlayıp doğuma yakın çekilen fotolar için sadece giyebilirim:)))
Saclarimm.... saclarimmmm...
Benim 2 günde falan geçmişti, ama ben tuzlu su ve sirkeli su ile sık sık gargara yapmıştım iyi geliyo, birde bitki çaylarını çok sıcak içilmemesini duymuştum boğazı daha çok thriş ediyormuş. Ben bayağı kötü olmuştum günde iki minoset içiyorum hastalığımdan daha çok zarar veremez diye düşünmüştüm ilaç. Bol meyve suyu(limon, portakal ,mandalina, bal karışımı) iç canım
benim hamileliğim riskli canım doktor kesinlikle çalışamazsın dedi, üstelik kendi memleketim değil tanıdık falan da yok kalacak yer sorun olacak.sanırım rapor almak zorunda kalacam o zaman
canım bekleme şartı yoksa hemen ver o zamn.red cevabını almayana kadar olup olmayacağını bilemezsin ki.. bence hemen ver öğretmenlerde farklı canım ...bir de eşin belediyede çalışıyor senin gitme ihtimalin yüksek...
aynen öyle canım o gelemez belediyelerde çok zor oluyor illa torpil lazım o da yok. ben geleceğim eşimin yanına da senin dediğin gibi ben vereyim dilekçemi şimdi madem çok çok red cevabı gelir ama şansımızı denemiş oluruz
ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:
ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:
Ben kipa dan aldım bugün indirim vardı hadi alayım bulunsun dedim 17.50 tl 54 tanesi
cnm ben daha öncede birçok defa yazdım ben saçlarımı boyattım 17. haftamda, benim saçlar koyu kumral nrmalde ama ben iki üç senedir çok açık kumral kullanıyorum, koleston 8.0 a boyuyodum hep, şimdi sadece dipleri boyuyorum uçlar daha açık duruyo bu sebeple ama çok doğal görünüyo, ten rengimde buğday olduğundan galiba herkes çok beğeniyo, hem kendim boyuyorum evde, dr.um boyaybilirsin deyince hemen ertesi günü boyadımyılbaşından önce bi daha boyicem birde doğuma yakın boyarım bakımlı bakılmlı olayım diye, ben bi sorun yaşamadım çok şükür yine siz bilrsiniz, ablam hamilelikten önce röfle yaptırmıştı hamileilk boyunca boyatmadı saçlarını o çok pimpiirklidir, doumda saçlar sarı siyah ve beyazdı çok kötüydü ama 40'ı çıkınca gitti yine yaptırdı röfleyi ee ne anladık çocuk emiyodu kimyasal geçecekse yine geçti çocuğa, o bakımsız halinin sebep olduğu psikolojiyle geçirilen aylara yazık ya tabi bu benim düşüncem, açıkçası araştırmalarında hiç biri şöyle bi zararı vardır diye sonuç yazmamış, ben boyattım allaha şükür bi sıkıntı yok inşallah da olmaz, ama yediklerimiz ,içtiklerimiz, giydikelrimiz şampuanımız parfümümüz makyaj malzememiz soluduğumuz hava bile doğal değilken bu boya işini bu kadar sorun etmeye gerek omadığını düşünüyorum, keşke herşeyin doğalını verebilsek yavrularımıza ama omuyo maalesef
aslında bizim bir mecburiyet yok ama pek bi seyrekleşti birlikteliklerimiz. Bu aralar eşim eve bir tek uyumaya geliyo zaten yorgun argın. onda da sarılıp yatıyoruz. ben de üzülüyorum aslında ama bi taraftan da rahat rahat uyuyayım işte. şimdi kim kalkıp hareket etçek diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?