2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aman mellers yaaa cümleye öyle mi girilir gözlerim faltaşı gibi açıldı.
arkadaşına kolay doğumlar diliyorum canım. Bir avarda kurtulsun inşallah

lcw daki sütyenleri ben dedim ben ben ben ohhh işine yaradıysa rahat ettiyse ne mutlu:)))
ben de baby loadingli tshirtler giymeyeceğim ama belki kendi tshirtümü kendim tasarlayıp doğuma yakın çekilen fotolar için sadece giyebilirim:)))

cok tsk ederim. Umarım iyi şeyler olur da paylaşabilirim. Bu dönemde böyle seyler yasamak cok zoruma gitti geçer umarım

sağol canım benim bizde asil memur olmadan da eş durumu oluyor canım, bizim sorunumuz şu olacak, raporluyken veya ücretli yada ücretsiz izindeyken eş durumu dilekçesi verilemiyormuş, o dilekçeyi vermek için fiilen çalışıyor görünmek lazımmış. yani ben o dilekçeyi şimdi verdim verdim, veremezsem neredeyse 1 yılı bulur çünkü ücretsiz izin de almayı düşünüyorum ama belli dönemleri varsa ve bu 2-3 hafta içinde denk gelmezse bizim için kötü olacak

çok geçmiş olsun canım. Yaa belin ağrıyormuş zaten ne ikram edeceksin? alın pastaneden kurupasta ekler felan onu ikram et. Sağlığın daha önemli misafir ağırlamaktan ((
üfff ben çok mu katıyım bu konuda bilmiyorum ki :))))

al benden bir tane daha asla dedim giymem ilkinde de giymedim bunda da
eşim illa tutturdu bari bir tane alalım da giy diye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim.

geçen arkadaşım aramış istanbuldan valla diyor bak değişik bu orada gördüklerinden
değil ne olur alıyım sana diye olmazzzzzzzz dedim ona da

arkadaş sevmiyorum normalde de sevmem öyle janjanlı şeyleri sade olacak, düz olacak,
çizgili şekilli olmayacak napiyim

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda beşik alan vardır mutlaka
2. 3. bebeği olanlar da var
acaba beşiğin içine konacak yatak nasıl olmalı bununla ilgili bilgisi olan var mı
az önce beşik sordum içine de visko yatak veririz dedi
bende bebeğin vücut şeklini alırmış onlar o yüzden sert olanlardan kullanılması gerekiyormuş diye duymuştum dedim
beşikçi adam biz hep visko veriyoruz dedi

sizce yatak nasıl olmalı

hayır ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle alın fırından ya da pastaneden bildiğiniz bir yerden ikram edin olsun bitsin

Benim bir de mecburiyetten kankalık durumum var.
Ama ne yalan söyliyeyim en çok o duruma üzülüyorum.

aslında bizim bir mecburiyet yok ama pek bi seyrekleşti birlikteliklerimiz. Bu aralar eşim eve bir tek uyumaya geliyo zaten yorgun argın. onda da sarılıp yatıyoruz. ben de üzülüyorum aslında ama bi taraftan da rahat rahat uyuyayım işte. şimdi kim kalkıp hareket etçek diyorum:)

yaa dün bende gittim lcw ye , çok güzel lacivert renk bi panço aldım, tam çıkarken o dediğiniz şeyleri de gördüm ama ben sanırım çıtçıtlı badilere alıştım , bunları giyince göbüşümün alt tarafı üşüyor alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :26:

Saclarimm.... saclarimmmm...

ya benim de en büyük sorunum saçlarım.doktor bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama bitkisel boyada fazla bir renk seçeneği yokmuş. Benim saçlarım normalde siyah, bi de bolca beyazım var tabi. ama hamilelikten önce sarı yapıştım saçımı. şimdi sarı yapmaya kalksam bitkisel boyayla siyahlar sararmaz ki. sarıyı da yeni yapıştım, tekrar koyu renge dönmek istemiyorum. kızlar ne yapsam ki ben yaaa:18:

Saol cnm sende olmasan kendimi hiç tınlanmamış hissedicektim
Sağlık ocağını aradım gel bakıyım dedi illa olmadı oradan da kendi Dr ma geçerim, Cumartesi şeker yüklememiz vardı tamda, nolcak bilmiyorum, kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum hasta olduğum için

Benim uçlar sarı dipler kahve ve hoş dürüyor özellikle yapılmış gibi, çok göze batmıyorsa boyama derim illaki boyacm diyorsan da benim gibi düşünebilirsin dipler sarı olmaz ama hoş bi kahve olabilir
işte benim dibi gelmiş saçlarım

Son düzenleme:

cnm ben daha öncede birçok defa yazdım ben saçlarımı boyattım 17. haftamda, benim saçlar koyu kumral nrmalde ama ben iki üç senedir çok açık kumral kullanıyorum, koleston 8.0 a boyuyodum hep, şimdi sadece dipleri boyuyorum uçlar daha açık duruyo bu sebeple ama çok doğal görünüyo, ten rengimde buğday olduğundan galiba herkes çok beğeniyo, hem kendim boyuyorum evde, dr.um boyaybilirsin deyince hemen ertesi günü boyadım yılbaşından önce bi daha boyicem birde doğuma yakın boyarım bakımlı bakılmlı olayım diye, ben bi sorun yaşamadım çok şükür yine siz bilrsiniz, ablam hamilelikten önce röfle yaptırmıştı hamileilk boyunca boyatmadı saçlarını o çok pimpiirklidir, doumda saçlar sarı siyah ve beyazdı çok kötüydü ama 40'ı çıkınca gitti yine yaptırdı röfleyi ee ne anladık çocuk emiyodu kimyasal geçecekse yine geçti çocuğa, o bakımsız halinin sebep olduğu psikolojiyle geçirilen aylara yazık ya tabi bu benim düşüncem, açıkçası araştırmalarında hiç biri şöyle bi zararı vardır diye sonuç yazmamış, ben boyattım allaha şükür bi sıkıntı yok inşallah da olmaz, ama yediklerimiz ,içtiklerimiz, giydikelrimiz şampuanımız parfümümüz makyaj malzememiz soluduğumuz hava bile doğal değilken bu boya işini bu kadar sorun etmeye gerek omadığını düşünüyorum, keşke herşeyin doğalını verebilsek yavrularımıza ama omuyo maalesef

Ben kipa dan aldım bugün indirim vardı hadi alayım bulunsun dedim 17.50 tl 54 tanesi

papatya seninki daha ucuza geliyor tane hesabından:) bizim enişte bebek bezi reyonunda tane hesabı yapardı fiyat uygun gibi gözüksede tane hesabından gerçek fiyatı kıyaslardı.. sanırım artık biz yapıcaz bu hesabı :)
kızlar paketleri açmadan götürün hastaneye görümcem açtığı için kabul etmediler yeni paket aldırdılar..

bende boyattım saçlarımı, kendimi iyi hissetmiyordum, şimdi daha iyiyim zaten kısa boyluyum, çokda şiştim, kilo aldım, yüzüm lekelenmeye başladı,kıl-tüy sorunu başverdi.... bari saçdan yüzüm gülsün

Ben de bişey olur diye korkudan istemiyorum ama üzülüyorum da bu duruma

tünaydınn herkeslereee

dün öğlen bakmıştım bi en son sonrasında amma konuşmuşsunuzz
maşallaaahh :))

benim yarın sabah erkenden kontrolüm varr
ayy 1 ay sonra ilk defa oğluşu görücem çok heycanlıyım şimdiden
şeker yüklememde yapılacak sonrada ayrıntılı ult. için 27. hafta dolunca tekrar gel
kalp gelişimini tamamlamış olucak tekrar kalbe bakalım demişti
ona da bakılacak işteee
bakalım ölçümleri fln ne alemde
27+1 oluyorum yarın hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…