Kıslar ya düşündükçe tav oldum bu kayınvalidem nie hiç beni arayıp kıszım bi ihtiyacın var mı diye sormuyor, şaka maka 6 aylık olduk yani, insan bi düşünür benim mi hamilelik hormonların fazla çalışıyor yoksa haklımıyım???
slm kızlarrr ne cok konusmussunuz dünden bugune gelene kadar aksam oldu walla :))nasılsnız bakalım bugün bebişlerimiz iyidir inş.Bende artık gelmiş geçmişi okuduguma göre yanınızdayım suandan itibaren
Bu gece yine deliksiz nadir uykularımızdan birini yaşadık oğlumla. Çok usluydu, beni hiç uyandırmadı. 06:45 gibi uyandık. Uykumuzu aldık ve dinlendik. Artık güne başlıyoruz.
Çok moralim bozuk şimdi doktordan geldim şeker vardı bende diet vermişti doktor.Ultrasonda bebek iki hafta geri gözüktü zayıfmış24 haftalık gebeyim 667 grmış bu şeker mahfetti beni hiçbişey yiyip içemiyorum.Daha önce bebeğin kilosu falan çok iyiydi hatta 1 hafta ilerideydi şimdi zayıf sürekli ağlamak geliyo içimden çok mutsuzum!..
Çok moralim bozuk şimdi doktordan geldim şeker vardı bende diet vermişti doktor.Ultrasonda bebek iki hafta geri gözüktü zayıfmış24 haftalık gebeyim 667 grmış bu şeker mahfetti beni hiçbişey yiyip içemiyorum.Daha önce bebeğin kilosu falan çok iyiydi hatta 1 hafta ilerideydi şimdi zayıf sürekli ağlamak geliyo içimden çok mutsuzum!..
Yani durduk yere kaşınıyorsun gibi oldu balkaymak :)
Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşün :))))
forumdaki anneler, bilgilerinizi kontrol eder misiniz* öpücükler...
Oleeeyyy
Ben çok sıkılıyorum son zamanlarda çenem düşüyor :))
Kızlar sizce bu muEki Görüntüle 885456 bu mu Eki Görüntüle 885461 ????(6-9 ay için )
Oleeeyyy
Ben çok sıkılıyorum son zamanlarda çenem düşüyor :))
valla herkes bebegını kendı uyku duzenıne uydurmaya calısır ben onunkıne uydum resmen bırseyler ters gıdıyor bızde:)))
vıze haftamda gece gec saatlere kadar ders calıstıgım ıcın duzenım bozuldu hala aynı devam edıyorum malesef uyuyamıyorum.
gece 2.30-3,00 gibi uyuyoruz bebegımle sabah 8.30da uyanıyoruz kahvaltı yapıp babamızı ıse gonderıyoruz sonra tekrar uyuyoruz. saatın sesıne benımle bırlıkte uyanıyo sankı saat calana kadar kıpırtı yok o calınca baslıyo saga sola donmeye.
''aaaa annecım 5 dakıka daha uyusaydım nerden cıktı bu borazan seslı alarm...'' dedıgını tahmin ediyorum içrde
bu arada gece 12 ıle 3 arası fecı hareketlı oluyo benımkı. bıldıgın horon tepıyo trabzonlu oldugu bellı zilli kızımın
1.si çok tatlımış canım :)
aynen canım schaga ya katılıyorum benim de bebeğim 24+3 te 597 gr.dı doktorumda gayet normal olduğunu söylemişti
şimdi de normal kilomuz bir sorun yok yani
öncelikle çok geçmiş olsun canım. Sen üzülme bebek kendini çabuk toparlar. ama bence sen diyetisyenini değiştir ve hamilelik diyetini iyi uygulayan bir diyetisyen bulup onunla devam et. demek ki çok az kalorili bir diyet programı uyguluyor ve bebeği besleyemiyor bu diyet. Benim fikrimce diyetinle alakalıdır. Sen hiç kafanı yorma emin ol normale dönecektir.
Ya ama çocuğun kilosu normaaaal?
Değilse benim çocuğumunki de az da ona göre paniklicem :)
1.si çok tatlımış canım :)
ayy bende heyecan yaptım şimdi. Benimki tam 14+0 bugun. Bakalım ne kadar olmuş miniğim..Bu arada en son ultrasoda bebeğim aynen boyle yapıyodu
Ben liseden beri diyetisyenler eşliğinde 10 kilo verdim 20 kilo aldım, 20 verdim 25 aldım, 25 verdim 30 aldım
Şimdi 3 basamaklardayım işte
Ve 32 yaşımdayım
Hadi onu da geçtim
Yarın öbür gün benim çocuğum bana şişman derse yada kilolu olduğum için benden utanırsa kahrolurum, mahvolurum...
schaga yaaa yok artık kim annesi kilolu diye dalga geçip utanır ki. benim annem de kilolu kayınvalidem de kilolu. eğer benim evladım onun için onca sıkıntılara bile gülerek memnuniyetle karşılık verdiğim evladım şişmanlığımdan utanırsa kendine yeni anne bulsun o zaman. bak sinirlendim ama ben yaaaa
Benim kızım eğer öyle söylerse git kendine zayıf anne bul o zaman derim
schaga yaaa yok artık kim annesi kilolu diye dalga geçip utanır ki. benim annem de kilolu kayınvalidem de kilolu. eğer benim evladım onun için onca sıkıntılara bile gülerek memnuniyetle karşılık verdiğim evladım şişmanlığımdan utanırsa kendine yeni anne bulsun o zaman. bak sinirlendim ama ben yaaaa
Benim kızım eğer öyle söylerse git kendine zayıf anne bul o zaman derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?