2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Yani durduk yere kaşınıyorsun gibi oldu balkaymak :)
Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşün :))))

slm kızlarrr ne cok konusmussunuz dünden bugune gelene kadar aksam oldu walla :))nasılsnız bakalım bugün bebişlerimiz iyidir inş.Bende artık gelmiş geçmişi okuduguma göre yanınızdayım suandan itibaren

slm kızlarrr ne cok konusmussunuz dünden bugune gelene kadar aksam oldu walla :))nasılsnız bakalım bugün bebişlerimiz iyidir inş.Bende artık gelmiş geçmişi okuduguma göre yanınızdayım suandan itibaren

Oleeeyyy
Ben çok sıkılıyorum son zamanlarda çenem düşüyor :))

Bu gece yine deliksiz nadir uykularımızdan birini yaşadık oğlumla. Çok usluydu, beni hiç uyandırmadı. 06:45 gibi uyandık. Uykumuzu aldık ve dinlendik. Artık güne başlıyoruz.

valla herkes bebegını kendı uyku duzenıne uydurmaya calısır ben onunkıne uydum resmen bırseyler ters gıdıyor bızde:)))
vıze haftamda gece gec saatlere kadar ders calıstıgım ıcın duzenım bozuldu hala aynı devam edıyorum malesef uyuyamıyorum.
gece 2.30-3,00 gibi uyuyoruz bebegımle sabah 8.30da uyanıyoruz kahvaltı yapıp babamızı ıse gonderıyoruz sonra tekrar uyuyoruz. saatın sesıne benımle bırlıkte uyanıyo sankı saat calana kadar kıpırtı yok o calınca baslıyo saga sola donmeye.
''aaaa annecım 5 dakıka daha uyusaydım nerden cıktı bu borazan seslı alarm...'' dedıgını tahmin ediyorum içrde
bu arada gece 12 ıle 3 arası fecı hareketlı oluyo benımkı. bıldıgın horon tepıyo trabzonlu oldugu bellı zilli kızımın

canım üzme kendini daha da kötü olursun...

bir arkadaş ban bir karışım önerdi ben de uyguluyorum.hemn başla sende

ceviz içi fındık fıstık badem (rondodan geçir ) az bal ve pekmezle bunları karıştır bir kapalı kaba koy sabahları kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı kadar ye. bunu doğuma giderken yapmak çok iyiymiş.güç verimiş.

öncelikle çok geçmiş olsun canım. Sen üzülme bebek kendini çabuk toparlar. ama bence sen diyetisyenini değiştir ve hamilelik diyetini iyi uygulayan bir diyetisyen bulup onunla devam et. demek ki çok az kalorili bir diyet programı uyguluyor ve bebeği besleyemiyor bu diyet. Benim fikrimce diyetinle alakalıdır. Sen hiç kafanı yorma emin ol normale dönecektir.

Yani durduk yere kaşınıyorsun gibi oldu balkaymak :)
Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşün :))))

:)) haklısın galiba ama kendi annem günde 3 kere arayıp o haftada bi kere bile aramıyınca sinir oldum, bir de bebek olunca koştur koştur gelicek biliyorum, ondan gıcık oluyorum, neyse düşünmemeye çalışıyım bari

Oleeeyyy
Ben çok sıkılıyorum son zamanlarda çenem düşüyor :))

Benimde canım sıkılıyor aynı durumdayız canım yanlız degilsin :)

Benim pasamda öyle son 1 haftadır düzeni degişti sanki gündüz hareketli aksamda 7-11 arası bi sakinliyo sonra sabah kadar hareketli bazn esim oglum acı annene uslu dur da uyusun diyo sanki dinliyormus gibi duruyo bazen walla dünyaya geldiklerinde de bu sekilde devam ederlerse yandık arkadasım cekcegimiz var :)))

aynen canım schaga ya katılıyorum benim de bebeğim 24+3 te 597 gr.dı doktorumda gayet normal olduğunu söylemişti
şimdi de normal kilomuz bir sorun yok yani

oyyy bunları duyunca benim tosunum daha büyük geldi gözüme. benim 24. haftada 763 gr demişti ve 6 gün önden gidiyor demişti.
bence 24. hafta için 550-700 arası gayet normal değerler. Siz hiç tasalanmayın. Bebekler sağlıklı olsun kilosu zaten normale döner herşekilde. Bizim işyerinde 3 arkadaşın eşi doğum yaptı biri 2,800,biri 2,400 biri de 2,160 kilo doğdu ve maşallah sağlıkları yerinde ve hemen toparladılar kendilerini.

Ya ama çocuğun kilosu normaaaal?
Değilse benim çocuğumunki de az da ona göre paniklicem :)

Ya ama çocuğun kilosu normaaaal?
Değilse benim çocuğumunki de az da ona göre paniklicem :)

ayy bende heyecan yaptım şimdi. Benimki tam 24+0 bugun. Bakalım ne kadar olmuş miniğim.. Bu arada en son ultrasoda bebeğim aynen boyle yapıyodu

Son düzenleme:
1.si çok tatlımış canım :)

ayy bende heyecan yaptım şimdi. Benimki tam 14+0 bugun. Bakalım ne kadar olmuş miniğim.. Bu arada en son ultrasoda bebeğim aynen boyle yapıyodu

Bende yarın ögrenicem cok merak ediyorum 1 bucuk ay olcak nerdeyse görmeyeli neler yapıo saglıgı nasıl kilosu nasıl cok merak ediyorum hafta içide 2.doz asımı vurulucam ve seker yüklemem yapılacak bakalım hayırlısı ins hersey güzel gecer hayırlı haberlerle gelirim ..

schaga yaaa yok artık kim annesi kilolu diye dalga geçip utanır ki. benim annem de kilolu kayınvalidem de kilolu. eğer benim evladım onun için onca sıkıntılara bile gülerek memnuniyetle karşılık verdiğim evladım şişmanlığımdan utanırsa kendine yeni anne bulsun o zaman. bak sinirlendim ama ben yaaaa
Benim kızım eğer öyle söylerse git kendine zayıf anne bul o zaman derim

Ya benim bir arkadaşımın annesi çok kilolu, arkadaşım anlatmıştı,
"İlkokulda annemin okula gelmesini istemezdim, şişman diye çok utanıyordum" demişti.
O bende travma yarattı sanırım.

olaya bide su acıdan bakalım emelcim. Benim annem zayıf 168 boyunda 60 kilo. KV kısa ama kilolu sayılmaz. Ben hayatım boyunca annemin yanında kardesin mi, Sen daha genc gosteriyosun tarzı eleştirilere maruz kaldım. Arkadaslarıma inandıramadım falan. o yuzden tombik bi annem olsun isterdim. Şimdide kime cektim bilmiyorumki şeklinde geziyorumm... Su anda 166 boy 78 kilo. Hadi hayırlısıııı.. Ama önceden 58 kiloydum. 10 kilo hamilelikden önce 10 da şimdi hayırlısııııı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…