tatlım bunlar senin bilinç altındakiler bana sorarsan ve şimdi hamilelik ve hormonlarla gün yüzene çıktı birde bu kilo konuşulunca hepten gün yüzene çıkmış gibi duruyor. lütfen sen şimdi bunları düşünme kafana takma şöyle prensesinle ilgili güzel güzel şeyler düşün hayal et ve düşünceleri kov aklından.
unutma sen onu dünyaya getirebilmek için nelerden vazgeçtim nelerden geçtin. adı üstünde evlatlarımız bizim için ne düşünürlerse düşünsünler onlardan vazgeçmeyeceğiz ve onlarında eğer böyle düşündükleri zamanlar olursa kesin ya ergenlikte olacak ya da başka sorunlar baş gösterecek.
hadi bakalım biz onlar için alıyoruz bu kiloları yoksa keyfimizden değil yani
hem hamilelikte de kilo kaçınılmaz sonnnnnnnnnnnnnnnn
bak ebru şallıya o almadan mı hayır neymiş 6 kilo almış. 6 kilo da olsa aldı mı aldı.
bunu ben üniversitede yaşadım ve seni anlıyorum annem benden çok daha zayıftı dedim bir gr daha verirsen intihar ederim anne sen benden zayıfsıntabii tamamen blöftü..
şimdi bende sülaleyi gözden geçirdim annem son 10 senedir 65 üstüne çıkmadı kadın. babam desen zayıf eee annemin ailesi öyle babamın ailesi fesatlıktan kürdan eeeeee kromozom bozukluğu bu durumda bir bende var bir kardeşimde
kardeşimde 24 yaşında Ankara' da tek başına yaşıyor çocuk can sıkıntısından şiştikçe şişti. bir ara dikkat etti zayıfladı şimdi yine almış gitmiş başını. bende de var balık etli değilim bildiğin boğazımı tutmazsam kiloluyum yani.
malesef %100 değil ama oran % 50'den fazla.
işte formül bu ama sen pazartesiye kadar izinlisin pazartesi başlıyosun
Kıslar ya düşündükçe tav oldum bu kayınvalidem nie hiç beni arayıp kıszım bi ihtiyacın var mı diye sormuyor, şaka maka 6 aylık olduk yani, insan bi düşünür benim mi hamilelik hormonların fazla çalışıyor yoksa haklımıyım???
:)) haklısın galiba ama kendi annem günde 3 kere arayıp o haftada bi kere bile aramıyınca sinir oldum, bir de bebek olunca koştur koştur gelicek biliyorum, ondan gıcık oluyorum, neyse düşünmemeye çalışıyım bari
şey ama ben pazartesi baslasam olur mu malum annemlere gitcem ya bu gecee... O şimdi hazırlanır benim içinnde ondan. Ama pazartesi beyazları cıkaracagım hayatımdan...Bebeğimin daha 1 kilo olmadıgını bile dusunursek ben bundan sonra bişey yemesem bile besleyebilirim onu.
Normal normal evetttt
Bebişler sağlıklı
Herşey yolunda
Olumlu düşünüyoruzzzz
Ommmmmmmmm
canım bende kılolu gebe kalanlardanım.
82 ıle hamıle kaldım boyum 1.73 allahtan gorenler en fazla 70 gıbı duruyon dıyorlar:))
ılk 16 hafta kusmaktan 80 e dustum
21+0 da 82
25+0 da 84
27+0 da yani bugun 85 kıloyum.
yanı dıyecegım o kı senın haftandayken bende henuz 2 kılo almıstım ama zaten artık ıstesende ıstemesende kılo almaya baslıyrsun.bebegın norml gelısımdeyse hıc kafana takma kendımızı sanslı bıle hıssetmelıyız bence.
ben mesela duzenlı haftada yarım kılo alıyorum. oda dıkkat ettıgım karnım olur olmaz zamanlarda guruldadıgında meyve yogurt gıbı seylerle kendımı gecıstırdıgım halde. yoksa ınan suan oturp yarım ekmek tost yıyesım var burdada yazmısdı bı arkadas demın canım cektı. ama ben elımde elma kemırıyorum malesef
ama emınım egerkı gonlume gore yıyecek olsam sımdıye coktan 90 olmustum belkıde fazlası.
sımdıden sonra eger tam gununde dogarsa bebegım 12 haftam var ve ben kendıme 6 kılo daha hak koydum.
82 ıle baslayıp 91-92 ıle bıtırırsem ınsallah, emzırme donemınde gebe kaldıgım kılodan daha asagı bıle olabılırım kendılıgınden belkı, umutluyum...
tamam hatta bwen limon yerim bayılırımdaaa:) Kızlar ben cıckıyorum bu arada. Hafta sonuda yokum.. Önce gidip bebişime bakayım ayrıntılı ayrıtntılı sonrada annemle babamı goreyimm..Bi hasret gidereyim. Pazartesi buradayımmm.. Yorulucam ama değer. Off fcok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... Annem kesin kiloma taakcak şimdiiiiiiii. Ha bide bugun iş yerimde ogle yemek molasında yeemğe cıktım. Subeler koordinatorumuz Boyle giderseniz 1 ay sonra 100 olacaksınız. Herkesden önce siz yemeğe cıkıyosunuz dedi yaaa. Ki bunu diyen adamın boyu benle aynı dogurdu doguracak gibide karnı var. Bende normla değilmi ben burdaki herkseden daha cok kalori harcıyorum.İki kişiyim artık ayrıca sigara içmediğim için molamı yemekde değerlendiriyorum dedim. KEske ben en azından hamileyim sen kendime bak deseydım.
Sen hangi Dr a gidiyordun cnm
Az önce kargocu geldi ve ben yine pek mutlu oldumgerçi adamdan da utanıyorum artık hep aynı adam getiriyor açıklama yapmaya falan başladım bebek eşyaları internette daha ucuz die
Bizde başta kayınvalidemle öyle konuştuk gelir kalır diye ama bu şartlarda istemiyorum artık ben ayaklanır ayaklanmaz gitsin eskiden daha iyiydi aramız, ben son günler kadın çağırmam yardım eder bana diyordum ama şimdi para vereyim gerekirse yaptırıym işimi diyorum, annem kayınvalidemden 8-10 yaş daha yaşlı onun gibi atak değil malesef, yine de elinden geleni yapıyor, k. Validemin hasta olduğumdan bile haberi yok geçen en son aradığımda hiç aramıyorsun iyimiyiz kötümüyz die dedim, kötü olsanız duyardım haberi gelirdi dedi tövbe töbe gelde sinir olma...ayy bizimki de hiç aramaz kv doğumdan sonra biz de kalma planları yapıyor daha şimdiden mevlütünü falan da o yaptırcakmış bebek şekerlerini görümcem doğumda yanımda kalma meraklısı şimdiden ama ben tabiki ablam kalsın istiyorum eşime de söyledim
iyiler hoşlar ama daha önce 2 düşük yaptım evde hastanede kimde yoktu ortalarda (bizimkilerden başka)herkes yazlıkta gezmelerdeydi
şimdi bebişime pek bir heveslendiler hayırlısı bakalım
doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun
Aynı durum bende de var sabah koca bi koli geldi iş yerinde herkes artık yine ne aldın diyor adım isa markafoni özlem :) aradan 5 dk gecmedi yine geldi sonra yine gelince bende de aynı utanma hissi olustu :26:
Tamammmmm
Benim böyle desteğim oldukça çözerim ben bu kilo işini (inşallah)
Allah razı olsun
ayy bizimki de hiç aramaz kv doğumdan sonra biz de kalma planları yapıyor daha şimdiden mevlütünü falan da o yaptırcakmış bebek şekerlerini görümcem doğumda yanımda kalma meraklısı şimdiden ama ben tabiki ablam kalsın istiyorum eşime de söyledim
iyiler hoşlar ama daha önce 2 düşük yaptım evde hastanede kimde yoktu ortalarda (bizimkilerden başka)herkes yazlıkta gezmelerdeydi
şimdi bebişime pek bir heveslendiler hayırlısı bakalım
doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun
Az önce kargocu geldi ve ben yine pek mutlu oldumgerçi adamdan da utanıyorum artık hep aynı adam getiriyor açıklama yapmaya falan başladım bebek eşyaları internette daha ucuz die
Bizde başta kayınvalidemle öyle konuştuk gelir kalır diye ama bu şartlarda istemiyorum artık ben ayaklanır ayaklanmaz gitsin eskiden daha iyiydi aramız, ben son günler kadın çağırmam yardım eder bana diyordum ama şimdi para vereyim gerekirse yaptırıym işimi diyorum, annem kayınvalidemden 8-10 yaş daha yaşlı onun gibi atak değil malesef, yine de elinden geleni yapıyor, k. Validemin hasta olduğumdan bile haberi yok geçen en son aradığımda hiç aramıyorsun iyimiyiz kötümüyz die dedim, kötü olsanız duyardım haberi gelirdi dedi tövbe töbe gelde sinir olma...
çok sevindirik olmuşsundurAz önce kargocu geldi ve ben yine pek mutlu oldumgerçi adamdan da utanıyorum artık hep aynı adam getiriyor açıklama yapmaya falan başladım bebek eşyaları internette daha ucuz die
Eskiden benimki de öyleydi, sonra sonra böle oldu işte grip oldu diye 1 hafta gitmedim falan ya alınganlık yaptı ama şu an hamile olan benim ve daha alınganımsorması gerekir bence de cnm. benim kv her hafta benim sevdiğim yemekleri yapar her gittiğimde de birşey almış olur bebişime. ama her güzelin bir kusuru vardır ya bizimkininde cenesi cok düşük. nasılsın anne demeye korkuyorum. noktası virgülüne anlatıyor :)
karatasta ahmet beye gidiyorum canım sen ?
aminnnn cümlemizden birtanem
hem sen demedin mi ben daha önce de verdim diye yazdın anlattın
bak bunları da unutma hem EML_ de dediği gibi biz türküz ve seviyoruz unu,şekeri, şerbeti
aslında hiç ihtiyacımız yok zaten bizler öyleyizama vücut istiyor
Bende annemin gelmesini istemezdim çunku ilgi benden ona kayardı. Arkadaslarım benden cok onunla konusurdu.tabi gurur duyardım annemle ama kilosu nedeyile değil. Bilgili ve kulturlu olması nedeniyle.
Bence oyle dusunme. Kilodan ziyade cocuklar için giyim tarzı ve biligili olmak daha önemli. ki sende ikiside var. Yani cahil biri olman sıkıntı olurdu bebeğin için ama kilonu dusunme sakın.
çok sevindirik olmuşsundurhasta hasta moral olmuştur sana canım bebişin güle güle kullansın inşallah
Aaaaa benimde adım özlem, senle çok ortak noktamız var bebeklerin doğum tarihlerinde hemen hemen aynı
Bizde başta kayınvalidemle öyle konuştuk gelir kalır diye ama bu şartlarda istemiyorum artık ben ayaklanır ayaklanmaz gitsin eskiden daha iyiydi aramız, ben son günler kadın çağırmam yardım eder bana diyordum ama şimdi para vereyim gerekirse yaptırıym işimi diyorum, annem kayınvalidemden 8-10 yaş daha yaşlı onun gibi atak değil malesef, yine de elinden geleni yapıyor, k. Validemin hasta olduğumdan bile haberi yok geçen en son aradığımda hiç aramıyorsun iyimiyiz kötümüyz die dedim, kötü olsanız duyardım haberi gelirdi dedi tövbe töbe gelde sinir olma...
Belki dağ dağa küsmüs haberi yok durumunuz vardır?
Yani eğer seviyorsan, sevilebilecek bir kişiyse, yapıcı olmakta fayda var.
Ben iyi kv görmediğim için ilk uzak olsa daha iyi diye tepki verdim.
Hani eğer anne gibi anneyse, sen genç olarak belki de açıkça konuşup tekrar kaynaşma ortamını yaratabilirsin.
Çünkü büyükler kırıldıklarında daha inat oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?