2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Tamammmmm
Benim böyle desteğim oldukça çözerim ben bu kilo işini (inşallah)
Allah razı olsun

sorması gerekir bence de cnm. benim kv her hafta benim sevdiğim yemekleri yapar her gittiğimde de birşey almış olur bebişime. ama her güzelin bir kusuru vardır ya bizimkininde cenesi cok düşük. nasılsın anne demeye korkuyorum. noktası virgülüne anlatıyor :)

ayy bizimki de hiç aramaz kv doğumdan sonra biz de kalma planları yapıyor daha şimdiden mevlütünü falan da o yaptırcakmış bebek şekerlerini görümcem doğumda yanımda kalma meraklısı şimdiden ama ben tabiki ablam kalsın istiyorum eşime de söyledim
iyiler hoşlar ama daha önce 2 düşük yaptım evde hastanede kimde yoktu ortalarda (bizimkilerden başka)herkes yazlıkta gezmelerdeydi
şimdi bebişime pek bir heveslendiler hayırlısı bakalım
doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun

olur canım sana da izin veriyoruz hadi hem anneler tabağa ne koyarsa yenir yoksa arkandan ağlar

Normal normal evetttt
Bebişler sağlıklı
Herşey yolunda
Olumlu düşünüyoruzzzz
Ommmmmmmmm

aslında benimki de kıyaslarsak kilo olarak az ama dr normal dedi
dr ne diyorsa o normal sağlıklı herşey yolunda kafaya takılacak birşey yok

şimdiden sonra haftada 400-500 gr en ideal olanı her yerde böyle yazıyor sen toplama bak tatlım 9-12 kg arasına normal diyor çoğu doktor.

onu biraz daha yumuşatıp çokkk da güzel söyleyebilirsin tatlım
bu senin en doğal hakkın.

Az önce kargocu geldi ve ben yine pek mutlu oldum gerçi adamdan da utanıyorum artık hep aynı adam getiriyor açıklama yapmaya falan başladım bebek eşyaları internette daha ucuz die

Az önce kargocu geldi ve ben yine pek mutlu oldum gerçi adamdan da utanıyorum artık hep aynı adam getiriyor açıklama yapmaya falan başladım bebek eşyaları internette daha ucuz die

Aynı durum bende de var sabah koca bi koli geldi iş yerinde herkes artık yine ne aldın diyor adım isa markafoni özlem :) aradan 5 dk gecmedi yine geldi sonra yine gelince bende de aynı utanma hissi olustu :26:

Bizde başta kayınvalidemle öyle konuştuk gelir kalır diye ama bu şartlarda istemiyorum artık ben ayaklanır ayaklanmaz gitsin eskiden daha iyiydi aramız, ben son günler kadın çağırmam yardım eder bana diyordum ama şimdi para vereyim gerekirse yaptırıym işimi diyorum, annem kayınvalidemden 8-10 yaş daha yaşlı onun gibi atak değil malesef, yine de elinden geleni yapıyor, k. Validemin hasta olduğumdan bile haberi yok geçen en son aradığımda hiç aramıyorsun iyimiyiz kötümüyz die dedim, kötü olsanız duyardım haberi gelirdi dedi tövbe töbe gelde sinir olma...

Aynı durum bende de var sabah koca bi koli geldi iş yerinde herkes artık yine ne aldın diyor adım isa markafoni özlem :) aradan 5 dk gecmedi yine geldi sonra yine gelince bende de aynı utanma hissi olustu :26:

Aaaaa benimde adım özlem, senle çok ortak noktamız var bebeklerin doğum tarihlerinde hemen hemen aynı

Tamammmmm
Benim böyle desteğim oldukça çözerim ben bu kilo işini (inşallah)
Allah razı olsun

aminnnn cümlemizden birtanem
hem sen demedin mi ben daha önce de verdim diye yazdın anlattın
bak bunları da unutma hem EML_ de dediği gibi biz türküz ve seviyoruz unu,şekeri, şerbeti
aslında hiç ihtiyacımız yok zaten bizler öyleyiz ama vücut istiyor

canım şimdiden lütfen düşünme bunlrı ve doğumda da gerekirse söylersin annem/ablam/kardeşim kalacak yanımda gerek yok siz de evinize gidin dinlenin bende kendime geleyim biraz yine gelirsiniz dersin. takma kafana ya.

kız sen bizim burayı görsen hep aynı kargocu bazen adamın elleri koları dolu oluyor ve nerdeyse hergün burda hergün biri birşeyler alıyor o da alıştı kime denk gelirse teslimatı yapıp gidiyor

Belki dağ dağa küsmüs haberi yok durumunuz vardır?
Yani eğer seviyorsan, sevilebilecek bir kişiyse, yapıcı olmakta fayda var.
Ben iyi kv görmediğim için ilk uzak olsa daha iyi diye tepki verdim.
Hani eğer anne gibi anneyse, sen genç olarak belki de açıkça konuşup tekrar kaynaşma ortamını yaratabilirsin.
Çünkü büyükler kırıldıklarında daha inat oluyorlar.

çok sevindirik olmuşsundur hasta hasta moral olmuştur sana canım bebişin güle güle kullansın inşallah

Kod:
Eskiden benimki de öyleydi, sonra sonra böle oldu işte grip oldu diye 1 hafta gitmedim falan ya alınganlık yaptı ama şu an hamile olan benim ve daha alınganım

karatasta ahmet beye gidiyorum canım sen ?

Benim egepol Ayşen hanım acaba o da aynı mıydı dedim

Halledicez halledicez ortaklaşa bir plan program çıkacak eminim artık
Maksat sağlıklı beslenmek

benim sınıfımda da anneme aşıklar vardı hergün bizim eve gelmek için türlü bahaneler uydururlardı :)))

Aaaaa benimde adım özlem, senle çok ortak noktamız var bebeklerin doğum tarihlerinde hemen hemen aynı

:)) ciddimisin aaa cok sasırdım gercekten ortk noktamız cok izmirdesin,dogumlarımız cok yakın ismimiz aynı nerelisin aslen izmirlimisin birde burcun ne merak ettim

tövbe yarabbim tövbe o nasıl laf öyle seninki hepten tuhafmış.

sen de takma tatlım zaten sen ayaklanınca bebeğinle kendin ilgilenmek istemeyeceksin bu yüzden dersin herkese anneciğim siz evinize gidin dinlenin ben de eninde sonunda bebeğimle yalnız kalıcam hem ne kadar erken o kadar iyi dersin ikisini de gönderirsin hem de kimseyi kırmamış olursun

Battaniye alışverişiniz bitti mi bu arada?
Bizde 2 merserize 2 penye var bir de polar battaniye almak gerekli mi?

Evet ama arkamdan konuşması aklıma geldikçe alttan alamıyorum, o grip olduğunda tedirgin oldum ister istemez geçmesin die gitmedim o da yüzüme haklısın sen ağır geçirirsin ilaç içermesin falan dedi sonra yengesine ben verem miyim gelmiyor demiş bunu da komşusu benim arkadaşım onun yanında söyleyince bana kadar geldi...bende şimdi gidince hiçbirşey yokmuş gibi yapıyorum ama soğuk bir rüzgar bar belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…