schaga yaaa yok artık kim annesi kilolu diye dalga geçip utanır ki. benim annem de kilolu kayınvalidem de kilolu. eğer benim evladım onun için onca sıkıntılara bile gülerek memnuniyetle karşılık verdiğim evladım şişmanlığımdan utanırsa kendine yeni anne bulsun o zaman. bak sinirlendim ama ben yaaaa
Benim kızım eğer öyle söylerse git kendine zayıf anne bul o zaman derim
Ya benim bir arkadaşımın annesi çok kilolu, arkadaşım anlatmıştı,
"İlkokulda annemin okula gelmesini istemezdim, şişman diye çok utanıyordum" demişti.
O bende travma yarattı sanırım.
olaya bide su acıdan bakalım emelcim. Benim annem zayıf 168 boyunda 60 kilo. KV kısa ama kilolu sayılmaz. Ben hayatım boyunca annemin yanında kardesin mi, Sen daha genc gosteriyosun tarzı eleştirilere maruz kaldım. Arkadaslarıma inandıramadım falan. o yuzden tombik bi annem olsun isterdim. Şimdide kime cektim bilmiyorumki şeklinde geziyorumm... Su anda 166 boy 78 kilo. Hadi hayırlısıııı.. Ama önceden 58 kiloydum. 10 kilo hamilelikden önce 10 da şimdi hayırlısııııı..........
Bende yarın ögrenicem cok merak ediyorum 1 bucuk ay olcak nerdeyse görmeyeli neler yapıo saglıgı nasıl kilosu nasıl cok merak ediyorum hafta içide 2.doz asımı vurulucam ve seker yüklemem yapılacak bakalım hayırlısı ins hersey güzel gecer hayırlı haberlerle gelirim ..
Ya öyle bakarsak bizim sülalede bir ben böyleyim.
Hakikaten bu daha garip görünüyor dışarıdan.
Öbür türlü olsa oh ne güzel herkes beraber yemiş diyorum.
Benim durumda bi ben yemişim herkes aç gibi duruyor :)
Ya ama çocuğun kilosu normaaaal?
Değilse benim çocuğumunki de az da ona göre paniklicem :)
Benimde canım sıkılıyor aynı durumdayız canım yanlız degilsin :)
Benim pasamda öyle son 1 haftadır düzeni degişti sanki gündüz hareketli aksamda 7-11 arası bi sakinliyo sonra sabah kadar hareketli bazn esim oglum acı annene uslu dur da uyusun diyo sanki dinliyormus gibi duruyo bazen walla dünyaya geldiklerinde de bu sekilde devam ederlerse yandık arkadasım cekcegimiz var :)))
valla canım bebekler anne karnındakı uyku duzenını dogum sonrasıda devam ettırırlermıs dıye bırsey duymustum ama nerden bılmıyorum belkıde burdan bırı yazmıstır :)
eger oyleyse harbi sı.tık biz
bende ailedeki genetik hata gibi duruyorum ama olsunn... Kromozomların kotusu denk gelmiş bize. bizim ailede herkes deli gibi yer. Ama kilo almaz. Ben ne yersem anında göbek yapar. Yemekle alakası yok canım. Sizin ailenin en guclusu senmişinki bu yuku sana vermiş. Herkese kaldıabileceği kadar yukk..tabi burada kilonun kendi yukunden bahsetmıyorum. Ya bide benim annemin troid sorunu var az calısıyo metabolizması yaa...
Tamam artık belli ki doğuma kadar mümkün olduğunca sağlıklı besleniyoruz.
Doğumdan sonra da sütümüzü arttıracak ama bizi gereksiz yere şişirmeyecek şekilde beslenmeye başlıyoruz.
Hepimiz birbirimize destek oluyoruz.
aynen canım bencede normal. benım bebegımde 23+3 de 630 gramdı doktor tam gunuyle uyumlu demıstı. bende bı fena oldum sımdı:26:
Bende yarın ögrenicem cok merak ediyorum 1 bucuk ay olcak nerdeyse görmeyeli neler yapıo saglıgı nasıl kilosu nasıl cok merak ediyorum hafta içide 2.doz asımı vurulucam ve seker yüklemem yapılacak bakalım hayırlısı ins hersey güzel gecer hayırlı haberlerle gelirim ..
şey ama ben pazartesi baslasam olur mu malum annemlere gitcem ya bu gecee... O şimdi hazırlanır benim içinnde ondan. Ama pazartesi beyazları cıkaracagım hayatımdan...Bebeğimin daha 1 kilo olmadıgını bile dusunursek ben bundan sonra bişey yemesem bile besleyebilirim onu.
Slm kizlar simdi doktorcugumdan ciktik hicbir riskimiz kalmamis sukur hersey normale dondu bebegimin gelisimi haftasina gore uyumlu dedi ilaclar ise yaradi cok sukur 740 gr mis anneme gore birazcik kucuk doktora gore iyi :) ama cok nazli bi erkek bize hic resim vermiyor 4 boyutluda bugunde ellerini capraz yapti yuzunu kapadi neyaptiysak açmadiyaramaz biraz dedi doktorumiz toplam 1.5 kilo almisim hamileligim boyunca alman lazim dedi doktor :)
Ben de kendime izin verdim şimdilik
İzindeyizzzzz
Pazartesi sabah aç karnımıza ılık su ve içine bir iki damla limon ile güne başlıyoruzzzzzz
Ya benim bir arkadaşımın annesi çok kilolu, arkadaşım anlatmıştı,
"İlkokulda annemin okula gelmesini istemezdim, şişman diye çok utanıyordum" demişti.
O bende travma yarattı sanırım.
Onun dışında bir kere de çooooook sevdiğim bir akrabamız 2 yaşındayken (o da beni çooook severdi) bana şişko dedi.
Ama bunu kırıcı olmak için ya da kaba olmak için yapmadı, ufaklık bariz durum belirtmek için yaptı.
Çocuklar fazla dürüst ya. Baya kırılmıştım.
Bende annemin gelmesini istemezdim çunku ilgi benden ona kayardı. Arkadaslarım benden cok onunla konusurdu.tabi gurur duyardım annemle ama kilosu nedeyile değil. Bilgili ve kulturlu olması nedeniyle.
Bence oyle dusunme. Kilodan ziyade cocuklar için giyim tarzı ve biligili olmak daha önemli. ki sende ikiside var. Yani cahil biri olman sıkıntı olurdu bebeğin için ama kilonu dusunme sakın.
Ya öyle bakarsak bizim sülalede bir ben böyleyim.
Hakikaten bu daha garip görünüyor dışarıdan.
Öbür türlü olsa oh ne güzel herkes beraber yemiş diyorum.
Benim durumda bi ben yemişim herkes aç gibi duruyor :)
valla canım bebekler anne karnındakı uyku duzenını dogum sonrasıda devam ettırırlermıs dıye bırsey duymustum ama nerden bılmıyorum belkıde burdan bırı yazmıstır :)
eger oyleyse harbi sı.tık biz
Tamam artık belli ki doğuma kadar mümkün olduğunca sağlıklı besleniyoruz.
Doğumdan sonra da sütümüzü arttıracak ama bizi gereksiz yere şişirmeyecek şekilde beslenmeye başlıyoruz.
Hepimiz birbirimize destek oluyoruz.
tamam hatta bwen limon yerim bayılırımdaaa:) Kızlar ben cıckıyorum bu arada. Hafta sonuda yokum.. Önce gidip bebişime bakayım ayrıntılı ayrıtntılı sonrada annemle babamı goreyimm..Bi hasret gidereyim. Pazartesi buradayımmm.. Yorulucam ama değer. Off fcok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... Annem kesin kiloma taakcak şimdiiiiiiii. Ha bide bugun iş yerimde ogle yemek molasında yeemğe cıktım. Subeler koordinatorumuz Boyle giderseniz 1 ay sonra 100 olacaksınız. Herkesden önce siz yemeğe cıkıyosunuz dedi yaaa. Ki bunu diyen adamın boyu benle aynı dogurdu doguracak gibide karnı var. Bende normla değilmi ben burdaki herkseden daha cok kalori harcıyorum.İki kişiyim artık ayrıca sigara içmediğim için molamı yemekde değerlendiriyorum dedim. KEske ben en azından hamileyim sen kendime bak deseydım.
ayyy ben yandım o zaman benim bebeğim ece 12 de baslar 2-3 e kadar. SAbah uyuyo ama saat 10 a kadar falan.
öncelikle hem senin kardeşin ve karşı taraftaki çocuk için çok çok üzüldüm. Kardeşinin bu durumu saklaması biraz sıkıntıya tuz biber olmuş ama eminim ki bir musibet bir nasihatten iyidir misali bu durumdan,ailesini kötü durumlarda bilgilendirmeme hatasını bir daha yapmaz. Sen hiç merak etme hepimiz sınav veriyoruz bu hayatta sadece sınavlarımız farklı. Sen gönlünü ferah tut ve o tekmelerle mutlu ol bol bol canım benim :)))
Bu arada maziyi yadedecek olmanız da çok güzel olmuş. Biz de sevgiliyken arabayı kabadaş sahilinde denizin karşısına çekip pc de film izlerdik sabaha kadar sonrasında da sarıyere gidip güneşin doğuşunu izlerdik. bak aklıma geldi böyle bi delilik teklif etsem ben de benimkine acaba kabul eder mi ki
forumdaki anneler, bilgilerinizi kontrol eder misiniz* öpücükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?