2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Onun dışında bir kere de çooooook sevdiğim bir akrabamız 2 yaşındayken (o da beni çooook severdi) bana şişko dedi.
Ama bunu kırıcı olmak için ya da kaba olmak için yapmadı, ufaklık bariz durum belirtmek için yaptı.
Çocuklar fazla dürüst ya. Baya kırılmıştım.

Ya benim bir arkadaşımın annesi çok kilolu, arkadaşım anlatmıştı,
"İlkokulda annemin okula gelmesini istemezdim, şişman diye çok utanıyordum" demişti.
O bende travma yarattı sanırım.

Bende annemin gelmesini istemezdim çunku ilgi benden ona kayardı. Arkadaslarım benden cok onunla konusurdu.tabi gurur duyardım annemle ama kilosu nedeyile değil. Bilgili ve kulturlu olması nedeniyle.
Bence oyle dusunme. Kilodan ziyade cocuklar için giyim tarzı ve biligili olmak daha önemli. ki sende ikiside var. Yani cahil biri olman sıkıntı olurdu bebeğin için ama kilonu dusunme sakın.

Ya öyle bakarsak bizim sülalede bir ben böyleyim.
Hakikaten bu daha garip görünüyor dışarıdan.
Öbür türlü olsa oh ne güzel herkes beraber yemiş diyorum.
Benim durumda bi ben yemişim herkes aç gibi duruyor :)

ben bugun goreceğim. Geri kalanının tamamına cevabım aynen, aynen,aynen, aynen olacak. Hepsi aynı hadi hayırlısı bakalım. Ayrıntılı ultrasonumda bugun benim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

bende ailedeki genetik hata gibi duruyorum ama olsunn... Kromozomların kotusu denk gelmiş bize. bizim ailede herkes deli gibi yer. Ama kilo almaz. Ben ne yersem anında göbek yapar. Yemekle alakası yok canım. Sizin ailenin en guclusu senmişinki bu yuku sana vermiş. Herkese kaldıabileceği kadar yukk..tabi burada kilonun kendi yukunden bahsetmıyorum. Ya bide benim annemin troid sorunu var az calısıyo metabolizması yaa...

valla canım bebekler anne karnındakı uyku duzenını dogum sonrasıda devam ettırırlermıs dıye bırsey duymustum ama nerden bılmıyorum belkıde burdan bırı yazmıstır :)
eger oyleyse harbi sı.tık biz

ayyy ben yandım o zaman benim bebeğim ece 12 de baslar 2-3 e kadar. SAbah uyuyo ama saat 10 a kadar falan.

Tamam artık belli ki doğuma kadar mümkün olduğunca sağlıklı besleniyoruz.
Doğumdan sonra da sütümüzü arttıracak ama bizi gereksiz yere şişirmeyecek şekilde beslenmeye başlıyoruz.
Hepimiz birbirimize destek oluyoruz.

şey ama ben pazartesi baslasam olur mu malum annemlere gitcem ya bu gecee... O şimdi hazırlanır benim içinnde ondan. Ama pazartesi beyazları cıkaracagım hayatımdan...Bebeğimin daha 1 kilo olmadıgını bile dusunursek ben bundan sonra bişey yemesem bile besleyebilirim onu.

Sen hangi Dr a gidiyordun cnm

Ben de kendime izin verdim şimdilik
İzindeyizzzzz
Pazartesi sabah aç karnımıza ılık su ve içine bir iki damla limon ile güne başlıyoruzzzzzz

canım bende kılolu gebe kalanlardanım.
82 ıle hamıle kaldım boyum 1.73 allahtan gorenler en fazla 70 gıbı duruyon dıyorlar:))
ılk 16 hafta kusmaktan 80 e dustum
21+0 da 82
25+0 da 84
27+0 da yani bugun 85 kıloyum.

yanı dıyecegım o kı senın haftandayken bende henuz 2 kılo almıstım ama zaten artık ıstesende ıstemesende kılo almaya baslıyrsun.bebegın norml gelısımdeyse hıc kafana takma kendımızı sanslı bıle hıssetmelıyız bence.
ben mesela duzenlı haftada yarım kılo alıyorum. oda dıkkat ettıgım karnım olur olmaz zamanlarda guruldadıgında meyve yogurt gıbı seylerle kendımı gecıstırdıgım halde. yoksa ınan suan oturp yarım ekmek tost yıyesım var burdada yazmısdı bı arkadas demın canım cektı. ama ben elımde elma kemırıyorum malesef
ama emınım egerkı gonlume gore yıyecek olsam sımdıye coktan 90 olmustum belkıde fazlası.
sımdıden sonra eger tam gununde dogarsa bebegım 12 haftam var ve ben kendıme 6 kılo daha hak koydum.
82 ıle baslayıp 91-92 ıle bıtırırsem ınsallah, emzırme donemınde gebe kaldıgım kılodan daha asagı bıle olabılırım kendılıgınden belkı, umutluyum...

Ben de kendime izin verdim şimdilik
İzindeyizzzzz
Pazartesi sabah aç karnımıza ılık su ve içine bir iki damla limon ile güne başlıyoruzzzzzz

tamam hatta bwen limon yerim bayılırımdaaa:) Kızlar ben cıckıyorum bu arada. Hafta sonuda yokum.. Önce gidip bebişime bakayım ayrıntılı ayrıtntılı sonrada annemle babamı goreyimm..Bi hasret gidereyim. Pazartesi buradayımmm.. Yorulucam ama değer. Off fcok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... Annem kesin kiloma taakcak şimdiiiiiiii. Ha bide bugun iş yerimde ogle yemek molasında yeemğe cıktım. Subeler koordinatorumuz Boyle giderseniz 1 ay sonra 100 olacaksınız. Herkesden önce siz yemeğe cıkıyosunuz dedi yaaa. Ki bunu diyen adamın boyu benle aynı dogurdu doguracak gibide karnı var. Bende normla değilmi ben burdaki herkseden daha cok kalori harcıyorum.İki kişiyim artık ayrıca sigara içmediğim için molamı yemekde değerlendiriyorum dedim. KEske ben en azından hamileyim sen kendime bak deseydım.

Ya benim bir arkadaşımın annesi çok kilolu, arkadaşım anlatmıştı,
"İlkokulda annemin okula gelmesini istemezdim, şişman diye çok utanıyordum" demişti.
O bende travma yarattı sanırım.

tatlım bunlar senin bilinç altındakiler bana sorarsan ve şimdi hamilelik ve hormonlarla gün yüzene çıktı birde bu kilo konuşulunca hepten gün yüzene çıkmış gibi duruyor. lütfen sen şimdi bunları düşünme kafana takma şöyle prensesinle ilgili güzel güzel şeyler düşün hayal et ve düşünceleri kov aklından.

unutma sen onu dünyaya getirebilmek için nelerden vazgeçtim nelerden geçtin. adı üstünde evlatlarımız bizim için ne düşünürlerse düşünsünler onlardan vazgeçmeyeceğiz ve onlarında eğer böyle düşündükleri zamanlar olursa kesin ya ergenlikte olacak ya da başka sorunlar baş gösterecek.

hadi bakalım biz onlar için alıyoruz bu kiloları yoksa keyfimizden değil yani

hem hamilelikte de kilo kaçınılmaz sonnnnnnnnnnnnnnnn

bak ebru şallıya o almadan mı hayır neymiş 6 kilo almış. 6 kilo da olsa aldı mı aldı.

bunu ben üniversitede yaşadım ve seni anlıyorum annem benden çok daha zayıftı dedim bir gr daha verirsen intihar ederim anne sen benden zayıfsın tabii tamamen blöftü..

şimdi bende sülaleyi gözden geçirdim annem son 10 senedir 65 üstüne çıkmadı kadın. babam desen zayıf eee annemin ailesi öyle babamın ailesi fesatlıktan kürdan eeeeee kromozom bozukluğu bu durumda bir bende var bir kardeşimde
kardeşimde 24 yaşında Ankara' da tek başına yaşıyor çocuk can sıkıntısından şiştikçe şişti. bir ara dikkat etti zayıfladı şimdi yine almış gitmiş başını. bende de var balık etli değilim bildiğin boğazımı tutmazsam kiloluyum yani.

malesef %100 değil ama oran % 50'den fazla.

işte formül bu ama sen pazartesiye kadar izinlisin pazartesi başlıyosun

Hahah keşke deseydin
Biz artık ha-mi-le-yizzzzz
İstediğimiz gibi çemkirebiliriz etrafa
Böyle bir hakkımız var

Haftasonu iyi eğlenceler
Bebişinden de güzel haberler alırsın inşallah
Pazartesi kısmetse görüşürüz.

ayyy ben yandım o zaman benim bebeğim ece 12 de baslar 2-3 e kadar. SAbah uyuyo ama saat 10 a kadar falan.

aynen benımkıde 12 ıle 3 arası fecı ucan tekmeler atıyor. sabahda 8.30 gıbı duzenlı uyanıyor. senınkı yıne 10 kadarmıs onada sukret :)))

dediğin gibi cnm buda bir sınav bunu da belki hasarsız değil ama en az hasarla atlatmaya çalışıcaz.
şimdi hiç durma ve eşini hemen ara :) yarın hafta sonu iş stresi de yok kafan rahat bir şekilde mutlaka bir nostalji yapmalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…