Belki dağ dağa küsmüs haberi yok durumunuz vardır?
Yani eğer seviyorsan, sevilebilecek bir kişiyse, yapıcı olmakta fayda var.
Ben iyi kv görmediğim için ilk uzak olsa daha iyi diye tepki verdim.
Hani eğer anne gibi anneyse, sen genç olarak belki de açıkça konuşup tekrar kaynaşma ortamını yaratabilirsin.
Çünkü büyükler kırıldıklarında daha inat oluyorlar.
Evet ama arkamdan konuşması aklıma geldikçe alttan alamıyorum, o grip olduğunda tedirgin oldum ister istemez geçmesin die gitmedim o da yüzüme haklısın sen ağır geçirirsin ilaç içermesin falan dedi sonra yengesine ben verem miyim gelmiyor demiş bunu da komşusu benim arkadaşım onun yanında söyleyince bana kadar geldi...bende şimdi gidince hiçbirşey yokmuş gibi yapıyorum ama soğuk bir rüzgar bar belli
:)) ciddimisin aaa cok sasırdım gercekten ortk noktamız cok izmirdesin,dogumlarımız cok yakın ismimiz aynı nerelisin aslen izmirlimisin birde burcun ne merak ettim
ben geçen kış eşimle beraber uzun bi alışveriş maratonundan sonra gün sonunda kendime bi mont almak zorunda kalmıştım, eşim isyan etmişti çünkü artık birşey al da gidelim diye, o aceleyle (!)birini seçmiştim ama sonradan hiç içime sinmemişti bol geliyordu, ama artık göbüşümle beraber tam oluyor
İlkini aldım canım bende
Üzülme canım sağlıklı beslenmeye çalış her gün bir yumurta, 2 ceviz mutlaka ye, diyetisyene gittin mi şeker için bence o bebişini gelişimi için güzel bir liste yapabilir
Sitesi geçen ay açılmıştı zaten ben yeni diye bakmadım, biras otursun dedimbiz balçovadakine gidiyoruz Agora nın yanındakine o tarafa gezmeye sık gittiğimiz için kolay oluyor, siteye bir bakıcam şimdi
Amaç sağlıklı yaşam olmalı bence de şok diyetlerin zararı var faydası yok bende 3 basamaklılara yaklaştım ancak yapacak birşey yok emzirirken çok kilo vericez zaten, sonrasında da hafif ama her gün yürüyüş aburcubursuz nir hayat bide biras azim çok tatlı ve güzel annişler olucaz inşallah, aşağıdaki fotoyu ilk hamile kaldığımda çektim, o zaman bile bana dar geliyordu bunlar, bu kıyafetin içinde bebişimi kucağımda hayal ettim, Allah izin verirse de yapıcam, sen de üzülme yapıcam de
Eki Görüntüle 885598
ben de bana küçük olan kıyafetlerimin hiç birini atmadım. Ben de doğumdan sonra o kıyafetlere girebilmek için azmedip başaracağım mutlaka. ama kısa zamanda olmaz zaten. Ben doğumdan sonraki 1 seneyi göze aldım zayıflama süreci için. zaten emzirirken falan müthiş kilo veriliyormuş sonrasında da zaten yaz geliyor hafif şeyler yiyiyorsun eee spor da kolay olacak o zaman zaten gidecek. Benim ideal kilom 68. ve buna bakılırsa 30 kilo vermem lazım 1 ayda 3 kilo versem 1 senede tamamdır :)))))
Battaniye alışverişiniz bitti mi bu arada?
Bizde 2 merserize 2 penye var bir de polar battaniye almak gerekli mi?
benim kayınvalidem sen benim kızımsın seni kızlarımdan ayırmam(2 tane görümcem var) vs gibi şeyler söylüyor hep söylerdi.
bir gün büyük görümcem aman anne o gelin ben de kızınım kesinlikle o kızın gibi olamaz dedi. işte ne kadar alındığımı sana anlatamam kadıncağız o öyle söyleyince ne söyleyeceğini şaşırdı. ben cevap vermedim sonuçta benden büyük görümcem ama eşim abi neyse sonra kayınvalide kızım sen ona bakma biliyorsun durumları ne söylediğinin farkında değil falan filan dedi bende herşey bitti. sadece anne eğer benimle ilgili bir şikayetin bir sıkıntı varsa lütfen bana söyle ben sana ne alınırım ne kırılırım kendimi ona göre düzeltmeye çalışırım aramızda da kötü birşey yok ...... ablamda haklı sen üzme kendini dedim daha da o günden sonra eskisi gibi değilim.
Aynen canım bide battaniyesi geldi beklediğimden daha yumuşacık çok mutlu oldum
şimdi sana ne desem bilemedim gözüme yeterli gibi göründü. zaten çocuğun üstüne
alttan çıtçıtlı badisiydi tulumuydu falan olacak battaniyeyi kullanacağın yere bağlı
bendekileri düşünüyorum 1 tane penye, 2 tane örme var almayı da düşünmüyorum
ya yeter ya ihtiyacın olursa baktın o zaman alırsın
Milletin laf taşımış olmasını boşver.
Şu açıdan da düşün, biz hamileyiz, bizim anne grubumuz da menapoz, yani neredeyse aynı durum.
Hala benim için tek kriter, insan gibi insan anne gibi anne mi?
Eğer öyle ise, açıkça konuşup halletmeye değer.
Hiç boşuna uzatmayın ikiniz de.
Açık iletişim en doğru iletişimdir.
valla canım bebekler anne karnındakı uyku duzenını dogum sonrasıda devam ettırırlermıs dıye bırsey duymustum ama nerden bılmıyorum belkıde burdan bırı yazmıstır :)
eger oyleyse harbi sı.tık biz
Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.
Görümce ile mesafe koymakta haklısın
Ama kv seni gerçekten kızlarından ayırmıyorsa, sen de ona anne gibi davranmaya devam et.
Ben çok isterdim kalabalık bir aile olmak
İnsanlar bu fırsatı veriyorsa çok güzel bir şey bence
aminnnn cümlemizden birtanem
hem sen demedin mi ben daha önce de verdim diye yazdın anlattın
bak bunları da unutma hem EML_ de dediği gibi biz türküz ve seviyoruz unu,şekeri, şerbeti
aslında hiç ihtiyacımız yok zaten bizler öyleyizama vücut istiyor
canım şimdiden lütfen düşünme bunlrı ve doğumda da gerekirse söylersin annem/ablam/kardeşim kalacak yanımda gerek yok siz de evinize gidin dinlenin bende kendime geleyim biraz yine gelirsiniz dersin. takma kafana ya.
doğru söylüyosun canım kalsınlar sorun değil de daha önceki kayıplarımda yanımda değillerdi o üzüyor beni aklıma geldiği zaman :2: neyse ogün gelsin de bakçaz artık nasip
ben de bana küçük olan kıyafetlerimin hiç birini atmadım. Ben de doğumdan sonra o kıyafetlere girebilmek için azmedip başaracağım mutlaka. ama kısa zamanda olmaz zaten. Ben doğumdan sonraki 1 seneyi göze aldım zayıflama süreci için. zaten emzirirken falan müthiş kilo veriliyormuş sonrasında da zaten yaz geliyor hafif şeyler yiyiyorsun eee spor da kolay olacak o zaman zaten gidecek. Benim ideal kilom 68. ve buna bakılırsa 30 kilo vermem lazım 1 ayda 3 kilo versem 1 senede tamamdır :)))))
Evet cnm izmirliyim yani babam Bolu'da doğmuş 1 yaşında izmire gelmiş annem İzmirli Bolu'da akraba yok o yüzden izmirliyim diyorum, burcum da akrep sen kaç yaşındaydın dur listeye bakim
Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.
aminnnn cümlemizden birtanem
hem sen demedin mi ben daha önce de verdim diye yazdın anlattın
bak bunları da unutma hem EML_ de dediği gibi biz türküz ve seviyoruz unu,şekeri, şerbeti
aslında hiç ihtiyacımız yok zaten bizler öyleyizama vücut istiyor
canım şimdiden lütfen düşünme bunlrı ve doğumda da gerekirse söylersin annem/ablam/kardeşim kalacak yanımda gerek yok siz de evinize gidin dinlenin bende kendime geleyim biraz yine gelirsiniz dersin. takma kafana ya.
doğru söylüyosun canım kalsınlar sorun değil de daha önceki kayıplarımda yanımda değillerdi o üzüyor beni aklıma geldiği zaman :2: neyse ogün gelsin de bakçaz artık nasip
canım benim şimdi hormonların tavan yapmışken kendine bunları hatırlatıp bilenme. (ki haklısın böyle düşünmekte)
o zaman gelsin o zaman uygun bir dille konuşursun anlatırsın derdini
Yani durduk yere kaşınıyorsun gibi oldu balkaymak :)
Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşün :))))
Benim de ideal kilom 72 yani uzuuuun yıllarda en düşük 72'yi gördüm iki kere.
Ama o zamanda da herkes kilo al diyordu.
Yani o yüzden 72 olsam kendimi manken sanabilirim :)
30 kilo vermeye okeyim ben de.
Ama benim motivasyonum en fazla 4 ayda bitiyor.
İşte o dönem hepinizden destek alıcam belli ki.
elimden geldiğince öyle olmaya çalışıyorum ne de olsa arada eşim var
o da benim ailem için neler yapıyor yapmasa da yaptım zaten ama o da özverili
bende elimden geleni yapıyorum onun için.
kız bende çok istedim biliyormusun hala istiyorum çocuklarım kalabalık ve aile
bağlarının ne demek olduğu öğrensinler istiyorum kuzenlerini, halalarını, dayılarını
sevsinler onlarla birşeyler paylaşsınlar istiyorum yani paylaşımları olsun
iletişimleri olsun hayatta hiç birşeyin garantisiz yok bu yüzden hep bir arada olmak
değil ama gerektiğinde birlik beraberlik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?