2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benim kayınvalidem sen benim kızımsın seni kızlarımdan ayırmam(2 tane görümcem var) vs gibi şeyler söylüyor hep söylerdi.
bir gün büyük görümcem aman anne o gelin ben de kızınım kesinlikle o kızın gibi olamaz dedi. işte ne kadar alındığımı sana anlatamam kadıncağız o öyle söyleyince ne söyleyeceğini şaşırdı. ben cevap vermedim sonuçta benden büyük görümcem ama eşim abi neyse sonra kayınvalide kızım sen ona bakma biliyorsun durumları ne söylediğinin farkında değil falan filan dedi bende herşey bitti. sadece anne eğer benimle ilgili bir şikayetin bir sıkıntı varsa lütfen bana söyle ben sana ne alınırım ne kırılırım kendimi ona göre düzeltmeye çalışırım aramızda da kötü birşey yok ...... ablamda haklı sen üzme kendini dedim daha da o günden sonra eskisi gibi değilim.

Milletin laf taşımış olmasını boşver.
Şu açıdan da düşün, biz hamileyiz, bizim anne grubumuz da menapoz, yani neredeyse aynı durum.

Hala benim için tek kriter, insan gibi insan anne gibi anne mi?
Eğer öyle ise, açıkça konuşup halletmeye değer.
Hiç boşuna uzatmayın ikiniz de.
Açık iletişim en doğru iletişimdir.

:)) ciddimisin aaa cok sasırdım gercekten ortk noktamız cok izmirdesin,dogumlarımız cok yakın ismimiz aynı nerelisin aslen izmirlimisin birde burcun ne merak ettim

Evet cnm izmirliyim yani babam Bolu'da doğmuş 1 yaşında izmire gelmiş annem İzmirli Bolu'da akraba yok o yüzden izmirliyim diyorum, burcum da akrep sen kaç yaşındaydın dur listeye bakim

Battaniye alışverişiniz bitti mi bu arada?
Bizde 2 merserize 2 penye var bir de polar battaniye almak gerekli mi?

şimdi sana ne desem bilemedim gözüme yeterli gibi göründü. zaten çocuğun üstüne
alttan çıtçıtlı badisiydi tulumuydu falan olacak battaniyeyi kullanacağın yere bağlı
bendekileri düşünüyorum 1 tane penye, 2 tane örme var almayı da düşünmüyorum
ya yeter ya ihtiyacın olursa baktın o zaman alırsın

Görümce ile mesafe koymakta haklısın
Ama kv seni gerçekten kızlarından ayırmıyorsa, sen de ona anne gibi davranmaya devam et.

Ben çok isterdim kalabalık bir aile olmak
İnsanlar bu fırsatı veriyorsa çok güzel bir şey bence

Benim egepol Ayşen hanım acaba o da aynı mıydı dedim[/QUOTE]

Saka gbi bende önceleri egepole gidiyordum ama hakan beye yeni degiştrdim orayı artık karatasta devam ediyorum :)

Aynen canım bide battaniyesi geldi beklediğimden daha yumuşacık çok mutlu oldum

Bende cok mutluyum uyku setimiz ve kıyafetleri geldi birde ayakkabısı :))Battaniyyi nerden aldın canım bn disneyin aldım birtane nasıl gelicek acaba merak içerisindeyim :))

Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.

Aslında hp iyiydi sevedim ben, son zamanlarda bi iki şeye kızdım böyle, onun 2 oğlu var hp kız çocuğuna hasretti, sonra benim kızım olacağını duyunca çok sevinecek dedim kendime, çok belli etmedi bişeyr muhabbet arasında neyse askerlik derdi yok falan dedim, kızda evlenip gidiyor dedi, canım sıkıldı, bende erkek evlenmiyor mu anne dedim, sanırım daha çok sevinmesini bekliyordum, neyse deştikçe birşey çıkıyor en iyisi zamana bırakmak şuan... Yada eşime bırakıcm o bulsun aray Allah'tan aşırı anneci değil eşim bana destek oluyor zaten o yanımda olsun yeter...

ben yazmıştım bana bi arkadaşım söylemişti ama sonrasında biraz daha okudum araştırdım ki onla pek alakası yokmuş..uff bugün çok üşengecim ..alayınızın da çenesi düşmüş süper. okumak daha keyifli ben devam ediyorum...

elimden geldiğince öyle olmaya çalışıyorum ne de olsa arada eşim var

o da benim ailem için neler yapıyor yapmasa da yaptım zaten ama o da özverili
bende elimden geleni yapıyorum onun için.

kız bende çok istedim biliyormusun hala istiyorum çocuklarım kalabalık ve aile
bağlarının ne demek olduğu öğrensinler istiyorum kuzenlerini, halalarını, dayılarını
sevsinler onlarla birşeyler paylaşsınlar istiyorum yani paylaşımları olsun
iletişimleri olsun hayatta hiç birşeyin garantisiz yok bu yüzden hep bir arada olmak
değil ama gerektiğinde birlik beraberlik olsun

Benim de ideal kilom 72 yani uzuuuun yıllarda en düşük 72'yi gördüm iki kere.
Ama o zamanda da herkes kilo al diyordu.
Yani o yüzden 72 olsam kendimi manken sanabilirim :)

30 kilo vermeye okeyim ben de.
Ama benim motivasyonum en fazla 4 ayda bitiyor.
İşte o dönem hepinizden destek alıcam belli ki.

Son düzenleme:
Evet cnm izmirliyim yani babam Bolu'da doğmuş 1 yaşında izmire gelmiş annem İzmirli Bolu'da akraba yok o yüzden izmirliyim diyorum, burcum da akrep sen kaç yaşındaydın dur listeye bakim

Burcum yengec 28 yasındayım 86 lıyım ben az daha konusursak akraba cıkcaz ben söleyim kesin biyerde hayatımız kesismisdir ben sana söleyim :)

Üstelik kısmetse güzel mevsimde dünyaya gelecekler.
Kış gelene kadar da kısmetse kendilerini toparlayacaklar.

Yani durduk yere kaşınıyorsun gibi oldu balkaymak :)
Ne kadar uzak o kadar iyi diye düşün :))))

schaga ya katılıyorum bence de dertsiz başına dert arıyorsun. ona muhtaç değilsin birşey değilsin. bence sormamaları daha iyi en azından birşeyine karışamazlarda yüzleri olup. Bence hiç takma..

canım benim sen şimdi ayda en az 5 kg versen 4 ayda 20 kg eder eee zaten doğumla emzirmeyle falan da o baştaki 10 kg gideceğine göre biz sana senin kilonu sabitleme evrende inşallah hepimiz için birbirimize destek olacağız fıstık gibi çıtır taze annelerden olacağız

Hak eden insanlarla görüşmek çok güzel bir şey işte
İnşallah bizim çocuklarımız da iyi insanlarla karşılaşırlar

Bende cok mutluyum uyku setimiz ve kıyafetleri geldi birde ayakkabısı :))Battaniyyi nerden aldın canım bn disneyin aldım birtane nasıl gelicek acaba merak içerisindeyim :))

Fermuarlı battaniye canım butik bebeden aldım

Pantolonlarımız nasıl bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…