kızlar bugun biz bebeğimizi gördük.

Bin şükür durumu iyi, ayrıntılı ultrason değildi ama baya bir ayrıntılı gördük herbir yerlerini

. çok kıpır kıpır olduğu için güzel bir 4D video-foto çekemedik. birinde burnu netse gözü tuhaf, diğerinde gözü netse çenesi değil. herneyse iyi olsunda doğunca bol bol çekeriz. ama sizlerin paylaştığı pozları da özenmedim değil
bazı arkadaşlar bilir, sezeryan korkum var ama kötü haber boyum kısa ve hızlı kilo aldığım için sezeryan olabilirsin dedi. şubat sonunda karar verilecekmiş. duyduğun kötü hikayelere aldanma, kötü tecrübeler var diye normal doğumdan ya da sezeryandan kaçınacak değiliz dedi, ve her ikisinde de sorunsuz bir doğum geçicek biz onu düşünücez hiç kötü birşey düşünmeyeceğiz dedi (çok doğru değil mi

)
ve güzel haberler, doktorun diktelerini iletiyorum :
saçını boyatabilirsin

sıcak suyla yıkanıp, hamama gidebilirsin (tabiiki çok bunalıp fenalaşacak şekilde değil buradaki hamamlar 37 derece)

eğilip kalkıp uzanabilirsin

(tabi ki bebeğe eziyet edercesine değil)
sola yatarak uyu, uyku sırasında sağa dönmek, sırtüstü uzanmak bebeğe zarar vermez suçluluk hissetme

hareket et yürüyüş yap

az tuzlu ye, karbonhidrattan az uzak dur :120:
günlük 2 kase yoğurt ya da 2 bardak süt
epilasyon, ağda, elektrikli... sakıncası yok
tüylenme olur doğumdan sonra dökülür dedi
ve bebişin %100 erkek bu saatten sonra değişmez dedi

:126:
bizden bu kadar güzel teyzeler.. doktor çok içimi rahatlatınca sizinle paylaşmak istedim.