2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

fikirlerine saygı duyuyorum ama bilemiyorum ya... öğretmenim ben. okulda öğrencilerimin çoğu iki isimli. ben iki ismi söylemiyorum sadece birinci ismini yada bana güzel gelen ismini söylüyorum. yani ismin anlamı çok önemli doğru ama tek isim daha makul bence. tabiki bizim için de iki isim olacak gibi gözküyor bakıcaz artık:)

inş zamanla geçer cnm ya doktorun tecrübesine mi bağlı cihaza mı bağlı bu değişikler bilemiyorum. bişey olmaz inş merak etme sen:) doktorlar da işte her gün hastaları gördükçe artık böyle hissizleşmiş gibi bi hal alıyolar. tepkileri çok garip gerçekten. iyi doktoru bulmak çok önemli gerçekten.

Evet yaa Günlerimi zehir edip bebişimi etkilemektense gittim içim rahat etti..
Tahlil sonuçları açıklandı aslında ama internet te açılmadı sinir oldum..

Bnde Adliye personeliyim kurumlar farklı mı uyguluyor, 32. Haftadan sonra alacağım çalışır raporundan sonraki raporlar doğum izninden gidio dedi dr,

sonuçta hepimiz 657 deil miyiz? aynı şey geçerli hepimizde. ben de izin yerine kullanılan rapor isterse heyet olsun, doğum izninden gider diye biliyorum. şahsen rapor kullanmam gerekirse de iznim bittikten sonra kullanırım. sonrasında başım ağrımasın da

ben 50 gr için akşamdan yemedim hiç bir şey su bile içmedim...sonra aç gelmene gerek yoktu dediler...belki aç gitmemizin de etkisi vardır...yediğinin etkisi olurmu bilemiyorum ama bize içirdikleri de şeker sonuçta...

evet sonucu gösterdiğim doktor da bana 1 yıla kadar böyle ayrıntılara bakılmadığını,zaten bebekte çok büyük bir anomali olsaydı düşeceğini söyledi...annemin bütün testlerinin normal olduğunu buna karşın down sendromlu bir kardeşim olduğunu söyledim...bazı şeyler kader diyor...harmony testi burada bir arkadaşımız yaptırdı ama çok maliyetli bunu karşılayamayız...amniyosentezin riski olmasaydı ben en başından yaptırır..başka hiç bir teste bulaşmadan paşa paşa doğumu beklerdim...

belki geçtiği için görmedi...hayırlısı olsun inşallah...dün akşama kadar hastanedeydim...hiç bir şey tesadüf değil...hamile bir kadın 3.5 cm açığın var seni gönderemem diyor doktor...evde hasta çocuğum var kimseye emanet edemem dedi kadın....doktorun o zaman takside doğurursun demesine rağmen kendi isteğiyle gittiğine dair kağıt imzalayıp çıkıp gitti...sonra ikiz bebek bekleyen bir kadının amniyon sıvıları ciddi derecede tükenmiş doktor alalım diyor ,o son ana kadar içimde kalsınlar diyor...hastane başlı başına stres...

bilmek insanı endişelendiriyor...çok bilmek daha çok endişelendiriyor...

Son düzenleme:
Yok artık yaşlanmış gibi hissediorum kendimi azıcık iş yaptım yoruldum bundan sonra yapamam heralde bişe parça parça yapacam,
1 ay sonra doğum iznine ayrılıyorum ufaktan bebeğin ve benim çantamı hazırlamam lazım, hem bişe unutmamış olurum hem yıkayıp yavaş yavaş koyarım bütün gerekenleri sonra memlekette ayy şunu unutmuşum bunu unutmuşum demeyim dimi :)

bendede yavaş yavaş yaşlılık belirtileri başladı
ev süpürüp sildim toz aldım ölüyorum şuan :)
veee en büyük süprizzzz evde yemek yooookkkk

evet ya dizlerimden belli benim de yere oturduğum zaman nasıl sızlıyolar... bugün dinlen artık yemeği de basit bişeyler ayarla:) ben de bugün temzilik yapacaktım yarına erteledim. eşime yaptırırım çoğunu aman uğraşacak halim yok ama içim hiç rahat olmuyor böyle...

ya aslında bende eşime desem yapar ama onada kıyamıyorum hem vücut hem beyin olarak yorgun oluyo..
zaten pazarları beraber açıyoruz mağazayıda yarın evde olmayız yani..
ne var sanki biz hamişleri haftasonları yemeğe çağıran birileri olsa
kocam erişte istedi..pofff canım hiç yemek yapmak istemiyo

bizde az önce pazardan geldik adam akıllı domates buldum aldım domates çorbası yaptım bide ıspanak pişirdim fırında beşamel soslu karnıbahar yapıcam akşama doğru

bizde az önce pazardan geldik adam akıllı domates buldum aldım domates çorbası yaptım bide ıspanak pişirdim fırında beşamel soslu karnıbahar yapıcam akşama doğru

ohhh süper ellerine sağlık kuzum :)
bende çok seviyorum beşamel soslu karnabahar brokoli falan ama kocam pek sevmiyo sos falan

Neseki bn yemeğide çıkarmak üzereyim ocağa koydum, yaptığım yemeği en az iki öğün yiyoruz :) bazen daha fazla oluyor tabi bu benim için iyi oluyor hr öğün ne yapacam die düşünmüom,

Gayri ihtiyarı yüksek perdeden attığım kahkaha eşimi uyandırdı; rabbim seni forumumuzdan eksik etmesin gülüm:107: Ben eşim üni personeli olması sebebiyle üniversite hastanesinde çok rahat randevu-tedavi imkanına sahip olmama rağmen hiç tercih etmiyorum. Özel hastanelerin bile çoğu sadece sözde özel. Hastane değil doktor seçerek gidiyorum şahsen. Bulunduğum ilde en çok referansı olan, pozitif yorum alan ve tercih edilen doktor kimse onu buluyorum. Şuan zaten (bu şehir için) özel hastanelerde aman aman bir ücret farkı olmadığından, devlete gitme gereksinimi de olmuyor. İnşallah sen de iyi bir doktor bulursun gülüm; zira doktor hastaneden daha önemli.

İnşallah sınırlar içinde çıkar ve sıkı bir diyetten kurtulursun canım. Ama saydığın gıdaları zaten kontrollü tüketmelisin; hem sen hem bebeğin için:107:

Neseki bn yemeğide çıkarmak üzereyim ocağa koydum, yaptığım yemeği en az iki öğün yiyoruz :) bazen daha fazla oluyor tabi bu benim için iyi oluyor hr öğün ne yapacam die düşünmüom,

bende öyle yapıyorum canım ama artık ne yemek yapcam diye düşünmekten bıktım yaa

Eline sağlık canım, afiyet olsun üçünüze de:107:

ohhh süper ellerine sağlık kuzum :)
bende çok seviyorum beşamel soslu karnabahar brokoli falan ama kocam pek sevmiyo sos falan

Hafta sonları balık günlerimiz, yemekle uğraşmıyoruz; soslayıp fırına yolluyoruz mis gibi geliyor yarım saatte:107: Diğer günlerde sebze çorbası ya da türlüsü yapıyorum. Kış ayı olunca rahat; karnıbaharı, lahanası, brokolisi, pırasası, ıspanağı ve kabağı. Hergüne bir yemek düşüyor

kızlar dün benim bebiş babasını tekmeledi dün eşimin akşam görevi vardı geç geldi. ben de uyuyakaldım kanepede. eşim gelince kanepeye uzandı yanıma beli de benim karnıma denk geliyomuş ben uyuyordum tabi. sonra bizim oğlan babaya 3 kere ard arda tekme atmış. eşim beni uyandırdı oğlun bana tekme mi attı yoksa senin elin mi vardı diye ben de uyuyorum dedim. sonra baya bi güldük tekmelere:) babasına ben burdayım ben uyumadım demek istedi galiba:)

ben sebzeyi çok seviyorum ama eşim sevmeyince çok sık yapamıyorum
balık kokusundan rahatsız oluyorum fırında bile olsa bana evin her tarafı kokacak gibi geliyo :18::18:

harmony test çok pahalı gerçekten. ilk çıktığında 4000 civarıymış. 1-2 sene de 1000 dolar c.varına inmiş. ama aminodan çok korktuğumuz için yaptırdık. elbette bebeğimin masraflarından kısacağız. birçok şeyinden...

en kötüsü dediğin gibi öncesinde de durmadan teste girmemiz onlara da baya para veriliyor. 10. haftada harmony yapılıyormuş. 4-5 seneye senin dediğin gibi 10. haftada bu test yapılacak rutin olarak.

ben sebzeyi çok seviyorum ama eşim sevmeyince çok sık yapamıyorum
balık kokusundan rahatsız oluyorum fırında bile olsa bana evin her tarafı kokacak gibi geliyo :18::18:

Benim eşim annesinden hergün hamur işi yemeğe ve yağlı-salçalı yemeklere alışmış; ben hiç hamur işi yapmam yapmayı da bilmem:107: Dolayısıyla onun ne sevdiğini hiç umursamadım, yıllarca ben yaptım o yedi:107: Doydu doymadı bilmem çünkü benim yemeklerim yağsız tuzsuz yavan olur; hep diyet tadında Şimdi de uydurup uydurup yapıyorum, çorbaları mutlaka yeşil mercimekli ve tavuklu-kıymalı yapıyorum. Geliyor tadına bakıyor

Ben koku almadığım için yorum yapamayacağım ama eşim evde pişmediğinde evin hiç kokmadığını söyledi. Sen de fırına yolla evde uğraşma canım. Balık yemen lazım biliyorsun:107:

ben tuzsuz yapsam bile eşim doldurur tuzu yemeklerin içine..
benim kv tek düze yemek yapar yemekleri aynıdır hep..
mercimek çorbası pilav et tavuk köfte yada kızartma..
eşimde ister istemez alışmış böyle beslenmeye..
sebze falan pek sevmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…