Benim tüm kıyafetler beyazdı canım, ondan ayırmak zorunda kalmadım. Narin programda yıkadım. 30 derecede renk vermezler sanırım beraber yıkanabilir.
Sorcam canim muhakkak. Ama kontrolumuze daha 2 hafta var. Ben de 24 ocaktan sonra izne ayrilinca gunluk 1 saat yuruyus yaparim diye dusunuyodum ama boyle giderse olmayacak galibacnm ya neden öyle oldu acaba...pelvik ağrılardan mı acaba.sor druna cnm.ben hala çalışıyorum maalesef daha bir ayımız var...bakalım..dikkat et cnm dinlen bol bol
Ben varım:107: Eskiden 1.5 saat bana mısın demezdim, şimdi 30dk'yı bile tamamlayamıyorum çoğu zaman; "ah 20dk eline de yüzüne de çok kızım senin diyorum" iniyorum koşu bandından hemenBendeki kasık batması değil ama, karnım çok büyüdü-ağırlaştı sanki son günlerde. Aşağı düşüyormuş gibi geliyor, sertleşiyor
benim henüz o derece olmasa da, uzun sure sandalye de oturursam, yahut ayakta kalırsam(30 dk civarı) belim den kuyruksokumuna ya da tam tersi istikamette baya acılı ağrılar giriyor. senin haftalarında muhtemelen çok daha kötü olurum...
Sagolun kizlar, hepimiz benzer rahatsizliklar yasiyoruz cok yorulunca demek ki. O zamam korkmama gerek yok. Yine de doktoruma sorcam ama normal herhalde :S ya benim hamile bi arkadasim vardi karni burnunda kiz benle yuruyus yapardi. Cok sverim normalde ben de yuruyusu, ama son aylarda sevemiycez galibaGünaydın, bnde dün biraz yürüyüş yaptım 20 dk bile yoktur belki, sonra evi toparladım klasik yapılması gerekenler, tam yemek yaptım yiyecekken bir tekefon geldi esime,iş arkadaşlarımızdan bir aile balık aldık sizde birlikte yiyelim demişler eşimde ok dedi, nese bizde yemek yemedik onları bekledik, eşi sağolsun balığı temizlemiş, salata yapmış, herşeyini yanında getirmiş, nese kendide kızarttı bnde farklı şeyler yaptım, yani anlayacağınız herşeyi ortak yapmamıza rağmen sol bacağımda arka diz kapağının olduğu kısımda bir şekilme oldu yürüyemiyorum, düz bir şekilde tutamadım, gece uyurken bile diim büküktü, kasıklarımda değildi ağrılar ama anladım ki son üç ay bu şekilde geçecek ve bizim her zamankinden daha çok dikkat etmemiz gerekecek
Canim valla ayni soru benim de kafamda. Ben de 30 derecede yikamayi dusunuyorum ama renklerini bi turlu ayristiramadim. Sanirim beyazlar- kremleri bi makina diger renkli desenlileri de bi makina yapcam. Karismaz insallahKızlar bişe soracam sizlere ben bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum, maviler, beyazlı kırmızılar felan var onları birlikte yıkasam olur mu bide 30 derecede yıkayım diyorum sizce ne yapmalıyım
Sagolun kizlar, hepimiz benzer rahatsizliklar yasiyoruz cok yorulunca demek ki. O zamam korkmama gerek yok. Yine de doktoruma sorcam ama normal herhalde :S ya benim hamile bi arkadasim vardi karni burnunda kiz benle yuruyus yapardi. Cok sverim normalde ben de yuruyusu, ama son aylarda sevemiycez galibae kilolari nasi kontrol etcez, spor nasil yapcaz dogumu kolaylastiralim diye
Dedigin gibi, iki şıkdan biri. En iyisi kendimizi sakinarak, bebegimiz icin elimizden geleni yapmak. Saol canimmm:)Ya hamilelik ilerledikçe bu ağrı&sızıya alışacağız ve hareket ederken kendimizi sakınmayacağız (ki çok yüksek bir olasılık gibi görünmüyor) ya da kiloyu büyük ölçüde diyet ile kontrol edip doğum için daha spesifik yoga egzersizleri ile yetineceğiz. Her halükarda elinden gelenin en iyisini yaparsan için rahat eder gülüm, ben öyle yapıyorum:107:
Valla canim ben kullanmiyorum. Daha once de duymamistim. Ama en sagliklisi gunesli gunlerde disarda guneslenmek galiba. Tabi kis mevsiminde ne kadar olursa..?Arkadaşlar Mrb az önce tvde izledim d vitamini bebeği herkül yapıyormuş. kemik gelişimnde çok önmliymiş, doğumdan sonra hastalıklara karşıda koruyormuş. malum kış ayındayız D VİTAMİNİ KULLANAN VAR MI?
Gunaydin ve keyifli pazarlar herkese. Bu gun yine tenha olacak topigimiz, simdi herkes pazarin tadini cikaracaktir :) biz evdeyiz bugun kizimla ve tocamla. Dun yuruyus yaptik yarim saatlik yeri kasiklarimin baskisindan otura otura bir saatte yuruyup geldik. Geldikten sonra da oturmadan dedim hemen ocaga yemek koyayim, pisene kadar da otururum. yani 10 dk anca ayakta kalmisimdir, ama oturduktan kasiklarim nasil sancidi. Sanki bicakla deliyolar, agrisi belime vuryocok korktum, doktora sorcam gidince ama daha 2 hafta var 15 dk dan sonra yuruyemiyorum ben. Var mi boyle zorlanan aramizda ?
Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)
Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)
Hmmm, enfeksiyon ihtimali de var yani. Neyse bakalim doktorumuz ne diyecek. Valla dogru diyosun, butun agri sizilara normal diyolar, ama benim hic agri sikayetim olmamisti. Belki doktorum biyerimin agridigni duyunca sasirirvar canım aynı sıkıntılar bnde de var hamileliğin basından beri vardı ama son 2 haftadır doğuracam dıye korkacak kadar siddetli ve cok oluyor bn kontrole yeni gittiim ilk önce enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama tahlil temiz gelince büyüme sancısı dedi kafanı takma yani ne desem normal diyo bu doktorlar
merhaba herkese... bugün pazar burası tenha olur diye düşünmüştüm ama gene burdayız:) bugün eşimle temizlik yaptık. o süpürdü evi vildayla temizledi ben de sadece toz aldım. iyi oldu valla temzilik yapınca hafiflemiş gibi oluyorum. toz almak zaten başlı başına bi dertti iyi oldu sadece onu yaptım.
dün akşam da bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim. uzun zamandır beni görmemişlerdi. çok kilo almış mıyım diye sordum yook normalsin bacakların falan çok kilo almamış karnın var görünürde dediler. ben de 14 kilo alımış bulunmaktayım dedim şaşırdılar. önceden çok zayıf olduğum için ondan normal gözüküyorum galiba. sevindim öle demelerine:)
bu arada bebişlerimiz kavuşmaya az kaldı. 2 haneleri rakamlardan geriye doğru sayacağız
kontrollerimde doktor 4 boyutluyla da gösteriyor bebişimi ama pek net değildi 23. haftada. bebeğim gülümsüyordu ve sürekli ağzını açıp kapatıyordu o nedenle net bir görüntü elde edemedik. 3 hafta sonra kontrolüm var ozaman netleşir sanırım. birde benim doktorumun 4 boyutlusunun görüntüsü pek iyi değil sanırım. az önce karar verdim artık doktorları takmayacağım.bir poliklinikte 50 gr şeker yüklemesi yaptırttım yüksek çıktı benim. ancak işin saçmalığı gece saat 12 de çikolatalı ekmek yedim ben sabah 8 buçukta kan verdim. internette diyor en az 10 saatlik açlıkla ölçülür diyor. e herhalde yüksek çıkar şeker öyle. tamam şekeri biraz abartıyorum ama daha önce aynı yerde plt ölçümümde yanlış çıkmıştı. plt değerine göre komalıktı durumum. ama hemen başka bir yere gittim orada normal çıktı sonra gittim birde sağlık ocağında ölçtürdüm orda da normal çıktı. o nedenle yarın başka bir polikliniğe gidip tekrar 50 gr yükleme yaptıracağım. oradada aynı çıkarsa yaptırırım 100 gramı. kısacası doktor demek stres demek eskiden şeker yüklemesi mi varmış sanki of poff
Hmmm, enfeksiyon ihtimali de var yani. Neyse bakalim doktorumuz ne diyecek. Valla dogru diyosun, butun agri sizilara normal diyolar, ama benim hic agri sikayetim olmamisti. Belki doktorum biyerimin agridigni duyunca sasirir
Merhaba sana daa :) ellerinize saglik, valla temizlik isi resmen insanin omzunda yuk. Yapip bitirince de sanki evin rengi aciliyo, eve bi isik giriyokiz masallah sana 14 kilo mu aldinnn ama sen hamileligin baslarinda hep yattin, onun etkisi vardir heralde di mi? Ya senin ve bebisin sagligi yerinde oldugu surece dogum icin de risk olusturmuyosa aslinda kac kilo aldigin cok da onemli degil. Belki sonrasinda estetik olarak rahatsiz olursun ama zaten zayif hamis kalmissin. En fazla balik etli olursun zateeenn dogumdan sonra aldigimiz kilolari da yine 2014 nisan anneleri olarak hep beraber sporla filan vercez di mi
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim heralde zaman darılıyo sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bugün sabahtan bi tansiyonum düştü ki anlatamam ayağa kalkamadım çok kötü bişeymiş ya nabız ve tansiyon düşnce insanın gerçekten başını yastıktan kaldıramıyomuş kendinize dikkat edin grş. kızlar
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim heralde zaman darılıyo sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bugün sabahtan bi tansiyonum düştü ki anlatamam ayağa kalkamadım çok kötü bişeymiş ya nabız ve tansiyon düşnce insanın gerçekten başını yastıktan kaldıramıyomuş kendinize dikkat edin grş. kızlar
merhaba kızlar bayadır giremedim herkes nasıl oldu hiç bilmiyorum
inşallah herkes iyidir biz şükür iyi sayılırız ama ben hala temizlik
ev işi yapamıyorum kendimi yormuyorum ama artık sürekli yatmıyorum da
şu doğum zamanımız bir gelse de sağsalim bebişleri doğurup rahatlasak...
bu hamilelik beni çok yıprattı yordu... kızımı sağsalim kucaklayacağım zamanı
düşünüp rahatlamaya çalışıyorum...
Bizde de öyleydi ilk zamanlar gülüm. Tuzsuz bulurdu, tereyağı isterdi yemekte ki ben zeytin yağını bile damlatıyorum sadeceAma ben taviz vermedim. Ona benzeyip yapsaydım istediklerini hem sağlıksız hem de 100 kilo olurdum. Onu kendime benzettim. Şimdi eve gittiğinde annesine diyor "anne bunlar çok tuzlu salçalı olmuş, azaltın biraz" diye Siz daha yenisiniz, senin elinde herşey yavaş yavaş kendi düzenin kurarsın
merhaba cnm! uzun zamandır yoktun. iyi cnm ya yorma kendini az kaldı evet çabuk geçiyo artık haftalar:) bu arada var mı plasentadan ötürü sıkıntın umarım yoktur.
Bel ağrıları gercekten ev işi yaptirmiyo bu ay iyce agirlasti herkes artik öbür ay nefes darlığı kendini iyice gostericek zaman cabuk gecsede dogursak artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?