2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cnm ya neden öyle oldu acaba...pelvik ağrılardan mı acaba.sor druna cnm.ben hala çalışıyorum maalesef daha bir ayımız var...bakalım..dikkat et cnm dinlen bol bol
Sorcam canim muhakkak. Ama kontrolumuze daha 2 hafta var. Ben de 24 ocaktan sonra izne ayrilinca gunluk 1 saat yuruyus yaparim diye dusunuyodum ama boyle giderse olmayacak galiba neyse saglik olsun, kizimin cani sagolsun. Dogumdan sonra yapariz naapalim

Sagolun kizlar, hepimiz benzer rahatsizliklar yasiyoruz cok yorulunca demek ki. O zamam korkmama gerek yok. Yine de doktoruma sorcam ama normal herhalde :S ya benim hamile bi arkadasim vardi karni burnunda kiz benle yuruyus yapardi. Cok sverim normalde ben de yuruyusu, ama son aylarda sevemiycez galiba e kilolari nasi kontrol etcez, spor nasil yapcaz dogumu kolaylastiralim diye
Canim valla ayni soru benim de kafamda. Ben de 30 derecede yikamayi dusunuyorum ama renklerini bi turlu ayristiramadim. Sanirim beyazlar- kremleri bi makina diger renkli desenlileri de bi makina yapcam. Karismaz insallah

Ya hamilelik ilerledikçe bu ağrı&sızıya alışacağız ve hareket ederken kendimizi sakınmayacağız (ki çok yüksek bir olasılık gibi görünmüyor) ya da kiloyu büyük ölçüde diyet ile kontrol edip doğum için daha spesifik yoga egzersizleri ile yetineceğiz. Her halükarda elinden gelenin en iyisini yaparsan için rahat eder gülüm, ben öyle yapıyorum:107:

Arkadaşlar Mrb az önce tvde izledim d vitamini bebeği herkül yapıyormuş. kemik gelişimnde çok önmliymiş, doğumdan sonra hastalıklara karşıda koruyormuş. malum kış ayındayız D VİTAMİNİ KULLANAN VAR MI?

Dedigin gibi, iki şıkdan biri. En iyisi kendimizi sakinarak, bebegimiz icin elimizden geleni yapmak. Saol canimmm:)
Valla canim ben kullanmiyorum. Daha once de duymamistim. Ama en sagliklisi gunesli gunlerde disarda guneslenmek galiba. Tabi kis mevsiminde ne kadar olursa..?

var canım aynı sıkıntılar bnde de var hamileliğin basından beri vardı ama son 2 haftadır doğuracam dıye korkacak kadar siddetli ve cok oluyor bn kontrole yeni gittiim ilk önce enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama tahlil temiz gelince büyüme sancısı dedi kafanı takma yani ne desem normal diyo bu doktorlar

merhaba herkese... bugün pazar burası tenha olur diye düşünmüştüm ama gene burdayız:) bugün eşimle temizlik yaptık. o süpürdü evi vildayla temizledi ben de sadece toz aldım. iyi oldu valla temzilik yapınca hafiflemiş gibi oluyorum. toz almak zaten başlı başına bi dertti iyi oldu sadece onu yaptım.
dün akşam da bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim. uzun zamandır beni görmemişlerdi. çok kilo almış mıyım diye sordum yook normalsin bacakların falan çok kilo almamış karnın var görünürde dediler. ben de 14 kilo alımış bulunmaktayım dedim şaşırdılar. önceden çok zayıf olduğum için ondan normal gözüküyorum galiba. sevindim öle demelerine:)
bu arada bebişlerimiz kavuşmaya az kaldı. 2 haneleri rakamlardan geriye doğru sayacağız inş

Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)

cnm ben 24. haftamda 4 boyutlu ultrasonda muayene olmuştum. oğluşumun her yeri hemen hemen belliydi. bizimkinin yüzü aşağıya doğru baktığı için yan profilden en net fotoğrafı yakalabildi doktor. videoları ve fotoğrafları biz flash belleğe aldık. bu haftalarda daha çok net bellidir artık:)

Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)

kontrollerimde doktor 4 boyutluyla da gösteriyor bebişimi ama pek net değildi 23. haftada. bebeğim gülümsüyordu ve sürekli ağzını açıp kapatıyordu o nedenle net bir görüntü elde edemedik. 3 hafta sonra kontrolüm var ozaman netleşir sanırım. birde benim doktorumun 4 boyutlusunun görüntüsü pek iyi değil sanırım. az önce karar verdim artık doktorları takmayacağım.bir poliklinikte 50 gr şeker yüklemesi yaptırttım yüksek çıktı benim. ancak işin saçmalığı gece saat 12 de çikolatalı ekmek yedim ben sabah 8 buçukta kan verdim. internette diyor en az 10 saatlik açlıkla ölçülür diyor. e herhalde yüksek çıkar şeker öyle. tamam şekeri biraz abartıyorum ama daha önce aynı yerde plt ölçümümde yanlış çıkmıştı. plt değerine göre komalıktı durumum. ama hemen başka bir yere gittim orada normal çıktı sonra gittim birde sağlık ocağında ölçtürdüm orda da normal çıktı. o nedenle yarın başka bir polikliniğe gidip tekrar 50 gr yükleme yaptıracağım. oradada aynı çıkarsa yaptırırım 100 gramı. kısacası doktor demek stres demek eskiden şeker yüklemesi mi varmış sanki of poff

Hmmm, enfeksiyon ihtimali de var yani. Neyse bakalim doktorumuz ne diyecek. Valla dogru diyosun, butun agri sizilara normal diyolar, ama benim hic agri sikayetim olmamisti. Belki doktorum biyerimin agridigni duyunca sasirir

Merhaba sana daa :) ellerinize saglik, valla temizlik isi resmen insanin omzunda yuk. Yapip bitirince de sanki evin rengi aciliyo, eve bi isik giriyo kiz masallah sana 14 kilo mu aldinnn ama sen hamileligin baslarinda hep yattin, onun etkisi vardir heralde di mi? Ya senin ve bebisin sagligi yerinde oldugu surece dogum icin de risk olusturmuyosa aslinda kac kilo aldigin cok da onemli degil. Belki sonrasinda estetik olarak rahatsiz olursun ama zaten zayif hamis kalmissin. En fazla balik etli olursun zateeenn dogumdan sonra aldigimiz kilolari da yine 2014 nisan anneleri olarak hep beraber sporla filan vercez di mi

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah normal çıkar.
Ölçüm yaptırmadan önce 3 gün bol karbonhidrat tüket.
8-10 saat açlık yetiyor.

evet cnm temizlik çok zor geliyo artık. özellikle bel ağrısı yapıyor. ben zaten 8. haftamda yani bi ay içerisinde 2 kilo almıştım. kız kardeşimin düğünü vardı kıyafetleri önceden almıştım. 38. beden elibisemi 36. beden olarak daralttıran ben düğünde elibisenin içine zar zor girdim:) evet sonra da raporluydum yattım iyice. önceden zayıf olduğum ve boyum da uzundur o yüzden çok kilolu gözükmüyorum. aman boşverelim dimi sonra bebişlere bakıcaz emziricez derken veririz kiloları:)
bu arada sana ve bebişine mutlu günler dileriz:)

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim heralde zaman darılıyo sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bugün sabahtan bi tansiyonum düştü ki anlatamam ayağa kalkamadım çok kötü bişeymiş ya nabız ve tansiyon düşnce insanın gerçekten başını yastıktan kaldıramıyomuş kendinize dikkat edin grş. kızlar

Ooo tatlım ilk doğum yapan sen olacaksın mart ayı görünüyor senin bu normal doğum mu yoksa sezaryan mı

merhaba kızlar bayadır giremedim herkes nasıl oldu hiç bilmiyorum
inşallah herkes iyidir biz şükür iyi sayılırız ama ben hala temizlik
ev işi yapamıyorum kendimi yormuyorum ama artık sürekli yatmıyorum da
şu doğum zamanımız bir gelse de sağsalim bebişleri doğurup rahatlasak...
bu hamilelik beni çok yıprattı yordu... kızımı sağsalim kucaklayacağım zamanı
düşünüp rahatlamaya çalışıyorum...

geçmiş olsun cnm. artık hamilelik sıkıntılarımız artmaya başladı. iyice göbişlerimiz büyüdü artık az kaldı:)

merhaba cnm! uzun zamandır yoktun. iyi cnm ya yorma kendini az kaldı evet çabuk geçiyo artık haftalar:) bu arada var mı plasentadan ötürü sıkıntın umarım yoktur.

Bel ağrıları gercekten ev işi yaptirmiyo bu ay iyce agirlasti herkes artik öbür ay nefes darlığı kendini iyice gostericek zaman cabuk gecsede dogursak artik

ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum çoook üzgünüm
kv bizdeydi yemek kültürlerimiz bi hayli farklı yaptıklarını doğru dürüst yiyemedim eşim çok kırıldı bana bi yandan hamileyim ve düşünülmüyorum diyorum bi yandan insan hatır için çiğ tavuk bile yermiş
sonuç çok yiyemedim yemekleri sürekli ters konuşmalar onlar gitti eşim ve ben kırgın

merhaba cnm! uzun zamandır yoktun. iyi cnm ya yorma kendini az kaldı evet çabuk geçiyo artık haftalar:) bu arada var mı plasentadan ötürü sıkıntın umarım yoktur.

ben evde olduğum için zaman gecmiyor gibi geliyor bana
plasenta rahim ağzına 3 cm uzaklıkta normal yerinde değil
rahim ağzında olmadığı için dr bana sen previa değilsin dedi
10 gün önce şiddetli kasık ağrısıyla dr gittim idrarımda bakteri çıktı
1000mg 8 günlük antibiyotik verdi daha sonuncusunu dün içtim
bugun yine sol kasığımda ağrı basladı neden böyle oldu anlamadım
ilacı düzenli kullandım bol su içiyorum randevuma 1 hafta var
napsam bilemedim bu ara sancılarla boğuşuyorum inş. bunuda
atlatırım şu 2 ayıda tamamladıkmı Allahın izniyle bebeğimi kucağıma
aldımmı çoook büyük rahatlatacağım... senin plasenta biraz cıkmıştı
işe baslamıştın şimdi nasıl oldun iyisindir inşalah

Selam kizlar geçmişe biraz gözattim herkeste sşikayetler baslamis okuyunca yalniz olmadigim için rahatladim 28. Haftadayim ve adet olacak gibi agrim oluyor belim agriyor sürekli Dinlendim bugün karnim tas gibi sagsalim bugunleride atlatip bebislerimizs kavusuruz insallah

Bel ağrıları gercekten ev işi yaptirmiyo bu ay iyce agirlasti herkes artik öbür ay nefes darlığı kendini iyice gostericek zaman cabuk gecsede dogursak artik

Kesinlikle katiliyorum ikinci tremestr iyiydi zaten ilk 3.5 ayim berbat geçti bulanti kusma rahatladim rahatliga alistim derken hoop agirlasiverdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…