Günler geçmiyor yaw
Sayılı gün çabuk geçer demişler ancak geçmiyor :)
Herkese guzel ve sendromsuz bir pazartesi dilerim. Sikayetler baslamis :) son aylar boyle geccek heralde, en azindan burda hep beraber bas ediyoruz skntlarla. Ben de dun gece uyuyamadim hic. Boguluyorum sandim resmen yatinca, nefes aliyorum ama sanki akcigerlerime nefes dolmuyo. Saga dondum yok, sola dondum yok. Baya bi darlandim, ne ara uyudum bilmiyorum. Agrilar, nefes darliklari basladi bende :) Sirada ne var, biri bana soylesin:) Ben bu gidisle Nisani beklemem ben, ama kizim ille de bekliicem derse son ayimiz nasil olcak dusunmek bile istemiyorummm ;D
Burcu, hosgeldin canim. Gecmis olsun ve de, haftaya kontrolunde insallah enfeksiyonun gecmis olur. Kasik agrin belki rahim buyumesindendir.
Umrancim canim sana da gecmis olsun. Dikkat edin kendinize
GÜnaydın :) ooo iyiymiş aynı olması :) ama artık ciddi derecede bende zorlanmaya başladım, yorgunluğum, nefes alıp vermelerim, uykuya dalmalarım o kadar sorunlu ki ....
Sezaryan tarihin tahmini ne zaman olur ilkinden deneyimlerini paylaş :)
Ben sezaryan olursa 24 marttan sonra gelebilir gözü ile bakıyorum tabi Allah'tan hayırlısı
Eşini yolla oturma odasına gülüm, sen neden yatağını değiştiriyorsun
Cnm benim oğlan sabirsizdi sancim oldu nisanim felan geldi 37. Haftayi doldurunca kordonunda dolanmis acilmam olmayınca sezeryana alindim maasallah 3500 gr doğdu sorun olmadi. Bunda da kan sulandirici aspirin ve iğne kullanıyorum 38 de dogururum gibime geliyor tabii buda acele etmezsehaftaya kontrolüm var bakalim Dr ne diyecek
Maşallah tatlım kilosu iyiymiş, inşallah bu vaktinde gelir daha tombiş tombiş doğar sağlıcakla,,, git git sen kilosunu felan da söyle benim kontrolde 18nde
Var daha
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Doktora gittim kan idrar verdim ve usg de baktilar kuzuma poposunu dönmüş hersey normalmis 30cm olmuş. .
Pozisyondan dolayı net hissedemiyosundur dedi doktor..
Ama sağ tarafımda sancı var sanırım bi problem var..
Çünkü Afedersiniz ama idrarim net değil bulanikti..
İdrarda sıkıntı çıkarsa ürolojiye yonlendiricem seni dedi..
Yüksek ihtimalle yine Kum döküyorum sanırım yada enfeksiyon iltihap gibi bişey var..
Hepiniz hakkınızı helal edin iyi ki varsınız Allah bin kere razi olsun hepinizden..
Cnm benim oğlan sabirsizdi sancim oldu nisanim felan geldi 37. Haftayi doldurunca kordonunda dolanmis acilmam olmayınca sezeryana alindim maasallah 3500 gr doğdu sorun olmadi. Bunda da kan sulandirici aspirin ve iğne kullanıyorum 38 de dogururum gibime geliyor tabii buda acele etmezsehaftaya kontrolüm var bakalim Dr ne diyecek
Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyimzaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam
günaydın herkese ara ara bakanlardayım şikayetler hep aynı bende hafta sonu çok kötü şekilde öksürük vardı öksürmekten kasıklarıma ağrı vardı kendi dok gittim öksürüğü kesmek gerekir dedi yoksa erken doğuma sebep olabirmiş devlet acille gittim antibiyotik başladık çok şükür iyiyim
Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyimzaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam
günaydın herkese ara ara bakanlardayım şikayetler hep aynı bende hafta sonu çok kötü şekilde öksürük vardı öksürmekten kasıklarıma ağrı vardı kendi dok gittim öksürüğü kesmek gerekir dedi yoksa erken doğuma sebep olabirmiş devlet acille gittim antibiyotik başladık çok şükür iyiyim
ben uzun süredir bunalımdayım her şeyi kafayı takar oldum hayat anlmasızlaştı şeytanın vesvesesi işte rabbim bizi korusun her türlü sıkıntıdan
Günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın(Amin)
Günaydın kızlar
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere bebisinle beraber insallahGünaydın kızlar
Offf bende cok sikiliyorum ne yapmak istiyorum onuda bilmiyorum disari cikiym diyorum geri vazgeciyorum yatiym diyorum geri kakiyorum evde oturmaktanda gina geldi ustelik bide kizim yanimda oda benle beraber sikiliyo cocuk parka falan gitmek istiyorr offf herkeste var demekki bu sikkin ruh haliÇok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyimzaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam
Aaa kendinizi kötü hissetmeyin içinizde ki küçük mucizeleri düşünün canlarım.
Kendinizi oyalayacak şeylerle uğraşın.
Önceden sevdiğiniz ne varsa yapmaya çalışın.
İnanın kendimizden başka kimseyi yıpratmıyoruz, hem ne gerek var mutlu olmak varken.
Eşlerde ilgisiz kalıyor artık 6 aydır onlarda alıştı durumlarımıza =)
Ama no stres, no panik...
Bizbize yeteriz.
Anar balım sen kavanozları bitirdin mi ?
Şu yarım kalan battaniyen ne oldu?
Bak yapacağın işlerin var neden sıkılıyorsun tatlım
Dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu senelere bebisinle beraber insallah
Offf bende cok sikiliyorum ne yapmak istiyorum onuda bilmiyorum disari cikiym diyorum geri vazgeciyorum yatiym diyorum geri kakiyorum evde oturmaktanda gina geldi ustelik bide kizim yanimda oda benle beraber sikiliyo cocuk parka falan gitmek istiyorr offf herkeste var demekki bu sikkin ruh hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?