merhaba kızlar bayadır giremedim herkes nasıl oldu hiç bilmiyorum
inşallah herkes iyidir biz şükür iyi sayılırız ama ben hala temizlik
ev işi yapamıyorum kendimi yormuyorum ama artık sürekli yatmıyorum da
şu doğum zamanımız bir gelse de sağsalim bebişleri doğurup rahatlasak...
bu hamilelik beni çok yıprattı yordu... kızımı sağsalim kucaklayacağım zamanı
düşünüp rahatlamaya çalışıyorum...
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim heralde zaman darılıyo sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bugün sabahtan bi tansiyonum düştü ki anlatamam ayağa kalkamadım çok kötü bişeymiş ya nabız ve tansiyon düşnce insanın gerçekten başını yastıktan kaldıramıyomuş kendinize dikkat edin grş. kızlar
Selam kizlar geçmişe biraz gözattim herkeste sşikayetler baslamis okuyunca yalniz olmadigim için rahatladim 28. Haftadayim ve adet olacak gibi agrim oluyor belim agriyor sürekli Dinlendim bugün karnim tas gibi sagsalim bugunleride atlatip bebislerimizs kavusuruz insallah
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim heralde zaman darılıyo sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bugün sabahtan bi tansiyonum düştü ki anlatamam ayağa kalkamadım çok kötü bişeymiş ya nabız ve tansiyon düşnce insanın gerçekten başını yastıktan kaldıramıyomuş kendinize dikkat edin grş. kızlar
ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum çoook üzgünüm
kv bizdeydi yemek kültürlerimiz bi hayli farklı yaptıklarını doğru dürüst yiyemedim eşim çok kırıldı bana bi yandan hamileyim ve düşünülmüyorum diyorum bi yandan insan hatır için çiğ tavuk bile yermiş
sonuç çok yiyemedim yemekleri sürekli ters konuşmalar onlar gitti eşim ve ben kırgın
Kesinlikle katiliyorum ikinci tremestr iyiydi zaten ilk 3.5 ayim berbat geçti bulanti kusma rahatladim rahatliga alistim derken hoop agirlasiverdik
slm kızlar baya zamandır gıremedım soyle bır goz attımda herkesın sıkayetlerı hemen hemen baslamıs ee tabı bende de basladı bel kasık bacak agrılarım var dr.kontrolume gıdemedım yaww bakalım salı gıtcem allahın ıznıyle
bı de dun gece bır oksuruk basladı sormayın gıtsın burnumda akıyo hafıften vucudum da dıken batıyomus gıbı agrıyonıhlamur lımob bal ıcıyom sureklı ama oksurmekten karnıma sancılar gırıyo yaa ınsallah gecer en kısa zamanda:2::2:
bu arada kuzumun besıgını felan aldık araba almadım ama sonradan alırım gıbıme gelıyo sırt cantası aldııımmm rahat kullanmak ıcın nıveanın setı vardı ıste sampuan ıslakmendıl krem felan cantasıyla verıyolardı aldım yandan takmak ıstersem o cantayı kullanırım dıyorumyaa bıssuru sey alldık bakıyom bakıyom bıse eksık meğerseme bebeme eldıven almamısık yaww aklımız nerdeyse bı de battanıye olayını bıraz abartmısık 4 ınce 1 kalın battanıye almısız eve gelınce farkettım toptan alınca karıstırmısız gorumcemınde oğlu var15 aylık kuculenlerını verdı zaten cok kulanmamıslar en kısa zamanda besıgımız gelıcek ınsallah kocişcan izin verırseresımlerını de atıcam inşallah
Günaydın en güzel en tontoş anneler,,
İnşallah çabucacık geçen bir hafta olur sağlıcakla...
Gunaydin cnm amin insallah
Bu arada seninle haftalarimiz ayni
Ama benim ilk çocuk sezeryan bu 7 nisani beklemez sanirimzaten dun ara ara sancim oldu doguruyom sandim
Ne güzel deneyimlisin. Son aylar başını çok şişiririz gibi geliyor
baş ağrısı arada oluyor...stres yapınca başım çok ağrıyor...inşallah tamamaen geçer rahatsızlığın...hastanede şekeri olan bir hamileyle konuştum 120 lere düşürmüş şekeri, tarçının çok faydası oluyormuş...saol btnm.inş şekeri kontrol altına alabilrsem inş iyi olacak..ama henüz başaramadık.bugum diyette üçüncü gün ama hala sınırlara bile yaklaşamadık.. kremlerde yaradı memeler dursada agrı azaldı çok şükür..
sen nasılsın.baş ağrın oluyomu yine...
geçen haftalarda bile çektiren arkadaşlarınki bile nasıl belliydi...hazır rahat dönebilecek kadar yerleri varken bebeklerin bir yerden randevu al..eğer istediğin pozisyonda değilse bebeğin konuşursun doktorla yüzünü görebileceğin duruma gelince çektirirsin...Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)
çok geçmiş olsun öncelikle....benim ilk yeğen ayakları içe dönük olarak doğdu ve karnına çekiyordu sürekli ...biz uzatıyorduk o tekrar çekiyordu...
doğduktan sonra kalça çıkığı bile olsa alçıya aldırmak gibi bir yanlışa düşme...daha yeni doğmuş ve hızla gelişen bir kemiği alçıya alıpta gelişimini iyice durdurma...biz yeğenimi ünlü bir ortopedist var ona götürdük ferudun kunak...özel muayene hanesi var hatta çalıştığı hastaneye bile gitsen olur....bazı yağlarla bacağının dönük kısmını günde 3 defa o yağların yardımıyla tersine doğru masaj yaptık... acıtmıyorsun ama ne de olsa bebek küçük durmuyor yerinde sabırla 6 ay günde en az 2 defa masaj yaptım... ayakları sütun gibi yeğenimin ve 4 yaşında olmasına rağmen masajdanmıdır nedir hem kaslı hem güçlü...hiç merak etme... belki senin bebeğininki 3 ayda düzelir sonuçta kemik yapısı esnek olduğundan çabuk şekil alıyor ....
valla herkeste oluyordur...bütün vucuk ve organlar kendi yerlerinde feragat ediyorlar...bebek büyüdükçe heryere baskı yapıyor... belim başım ara ara her yerim ağrıyor...
paranın gözü kör olsun dedim orayı görünce...kadınların üzerine iğrenç renkte ve şekilde bir önlük giydirmişler...zombi gibi dolanıyordu bazıları,bir doktor görseler üzerine yürüyüp hepsi bir ağızdan sorular soruyor du...bebeğimin kalbi için başka bir doktora daha gidicem...ama dün düşündümde bir şey çıksada çıkmasa da ben bu bebeği doğurcam zaten...Allah a emanet ettim...ama içim ferah
bizim kız 900 gram olmuş...
Gunaydin cnm amin insallah
Bu arada seninle haftalarimiz ayni
Ama benim ilk çocuk sezeryan bu 7 nisani beklemez sanirimzaten dun ara ara sancim oldu doguruyom sandim
canım benimde ayaklarım içe dönükmüş hatta bi tanesi arkaya popoma doğru bakıyormuş. doğar doğmaz benimde ayaklarımı alçıya almışlar. hatırlıyorum ana sınıfına gidene kadar babam bana özel ağır ayakkabı yaptırırdı. şimdi çok iyiyim ayaklarımda sorun yok ve şu var ki şuan 31 yaşındayım. 31 sene önce benim ayaklarımı düzeltebildilerse senin bebeğininkileri teknoloji bu kadar ilerlemişken daha çabuk düzeltebilirler. içini ferah tut. allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
günaydın herkese
bende artık uyuyamıyorum geceleri yatak odasına küçük bir tv alıcam dönüp durmaktan tavanı izlemekten gına geldi...hele bizimkinin horlaması...sürekli dürtüyorum uyansın diye...salona gitsem kanepe her yerime batıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?