2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Burcucum nerelerdesin canım?
Yoksun ne zamandır.
Ama iyi olmana sevindim.
Hiç kimseyi kafana takma balım.
Senin şu sorunlu K.validen canını sıkmıyordur umarım.
Bel ağrıları, kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor.
Dikkat etmek gerek ama çok hareketsiz kalma yinede.
Zaman hızlı geçiyor Ocak itibariyle.
Kendini oyalayacak işlerle meşgul ol tatlım.
En iyi öyle geçer zaman.

Çok dikkat et ümrancım.
Artık hamilelik balayımız geride kalıyor, ağrılar, nefes darlıkları da başlıyor.
Ayran falan iç, dolabında bulunsun.
Evde eşin ve ya biri olmadan banyo falan yapma mümkünse canım.
Çok dikkat et.
Az kaldı 3 ayımız kaldı.
O da çabuk geçer inşallah.

slm kızlar baya zamandır gıremedım soyle bır goz attımda herkesın sıkayetlerı hemen hemen baslamıs ee tabı bende de basladı bel kasık bacak agrılarım var dr.kontrolume gıdemedım yaww bakalım salı gıtcem allahın ıznıyle

bı de dun gece bır oksuruk basladı sormayın gıtsın burnumda akıyo hafıften vucudum da dıken batıyomus gıbı agrıyonıhlamur lımob bal ıcıyom sureklı ama oksurmekten karnıma sancılar gırıyo yaa ınsallah gecer en kısa zamanda:2::2:

bu arada kuzumun besıgını felan aldık araba almadım ama sonradan alırım gıbıme gelıyo sırt cantası aldııımmm rahat kullanmak ıcın nıveanın setı vardı ıste sampuan ıslakmendıl krem felan cantasıyla verıyolardı aldım yandan takmak ıstersem o cantayı kullanırım dıyorumyaa bıssuru sey alldık bakıyom bakıyom bıse eksık meğerseme bebeme eldıven almamısık yaww aklımız nerdeysebı de battanıye olayını bıraz abartmısık 4 ınce 1 kalın battanıye almısız eve gelınce farkettımtoptan alınca karıstırmısız gorumcemınde oğlu var15 aylık kuculenlerını verdı zaten cok kulanmamıslar en kısa zamanda besıgımız gelıcek ınsallah kocişcan izin verırseresımlerını de atıcam inşallah

Ayynennnnn canım aynennnnn!
Bugün sağolsun eşim yaptı temizlik sildi , süpürdü...Alt tarafı ütü yapıcam belim bir başladı adet sancısı gibi ağrımaya düz oturuyorum ,yok .Öne doğru eğiliyorum yine yok olacak gibi değil gittim uzandım ...
Böyle bir durumda sola yatıp ayakları karnına doğru çekmek faydalı oluyor canım benim ...
İnşallah dediğin gibi Allah'ın izniyle bebişler kucağa bizim gönüller feraha =)))))

Herkese guzel ve sendromsuz bir pazartesi dilerim. Sikayetler baslamis :) son aylar boyle geccek heralde, en azindan burda hep beraber bas ediyoruz skntlarla. Ben de dun gece uyuyamadim hic. Boguluyorum sandim resmen yatinca, nefes aliyorum ama sanki akcigerlerime nefes dolmuyo. Saga dondum yok, sola dondum yok. Baya bi darlandim, ne ara uyudum bilmiyorum. Agrilar, nefes darliklari basladi bende :) Sirada ne var, biri bana soylesin:) Ben bu gidisle Nisani beklemem ben, ama kizim ille de bekliicem derse son ayimiz nasil olcak dusunmek bile istemiyorummm ;D

Burcu, hosgeldin canim. Gecmis olsun ve de, haftaya kontrolunde insallah enfeksiyonun gecmis olur. Kasik agrin belki rahim buyumesindendir.

Umrancim canim sana da gecmis olsun. Dikkat edin kendinize

Günaydın, yaz geldi antepe; kar yağmaz daha böyle giderse çok kısa bir kış oldu Benim yaramaz kendiliğinden döndü şükür, ağrım sızım kalmadı; darısı sizin başınıza

Çok geçmiş olsun canım. Ne yaptın çok mu yoruldun yoksa uzun süre aç mı kaldın? Aman kendine dikkat et güzelim.

Üzülme lütfen, konuşarak halledilmeyecek sorunlar değil bunlar. Sadece dağ dağa küsmüs dağın haberi yok durumu oluşmasın evinizde. Ben bir sıkıntım olduğunda eşimi araya koymuyorum, doğrudan annesi ile konuşuyorum. Hem eşim arada kalmıyor, hem de sorun hemen çözülüyor. Neticede kendi annemle olan sıkıntılarımı da eşime anlatmıyorum, annemle aramızda hallediyoruz. Kayınvalide ile de aynı iletişimi kurmak inan bana ilişkilerini çok kolaylaştırır.

Kesinlikle katiliyorum ikinci tremestr iyiydi zaten ilk 3.5 ayim berbat geçti bulanti kusma rahatladim rahatliga alistim derken hoop agirlasiverdik

Ben hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibi hissediyorum bazı günler. Başımı kaldıramıyorum, sürekli bir esneme hali; öğleden sonra uykularım iyice uzadı zaten. Yata yata bitireceğim bu son ayları galiba

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Aldıklarınız hayırlı olsun, bebeğin güle güle kullansın inşallah:107:

Günaydın en güzel en tontoş anneler,,
İnşallah çabucacık geçen bir hafta olur sağlıcakla...

Gunaydin cnm amin insallah
Bu arada seninle haftalarimiz ayni
Ama benim ilk çocuk sezeryan bu 7 nisani beklemez sanirim zaten dun ara ara sancim oldu doguruyom sandim

Ama benim ilk çocuk sezeryan bu 7 nisani beklemez sanirim zaten dun ara ara sancim oldu doguruyom sandim

Ne güzel deneyimlisin. Son aylar başını çok şişiririz gibi geliyor

Ne güzel deneyimlisin. Son aylar başını çok şişiririz gibi geliyor

Estağfurullah cnm her zaman yardimci olmaya calisirim
İlkte çok acemi oluyor insan ikincide keyfini cikarmayi biliyorsun su son aylardaki agri sizi halsizlik rahat birakirsa

günaydın herkese
bende artık uyuyamıyorum geceleri yatak odasına küçük bir tv alıcam dönüp durmaktan tavanı izlemekten gına geldi...hele bizimkinin horlaması...sürekli dürtüyorum uyansın diye...salona gitsem kanepe her yerime batıyor... baş ağrısı arada oluyor...stres yapınca başım çok ağrıyor...inşallah tamamaen geçer rahatsızlığın...hastanede şekeri olan bir hamileyle konuştum 120 lere düşürmüş şekeri, tarçının çok faydası oluyormuş...

Kızlar bu haftalar içinde aranızda 3 boyutlu ya da 4 boyutlu usg çektiren var mı?
Şimdi eli, yüzü net şekilde bellidir.
Anı olsun diye çektirmek, cd ye aktarmak istiyorum.
Ama net belli midir bu haftalarda =)
geçen haftalarda bile çektiren arkadaşlarınki bile nasıl belliydi...hazır rahat dönebilecek kadar yerleri varken bebeklerin bir yerden randevu al..eğer istediğin pozisyonda değilse bebeğin konuşursun doktorla yüzünü görebileceğin duruma gelince çektirirsin...

Cevap için çok teşşekkür ediyorum , iyi bir doktor bulmak çok önemli böyle durumlarda , doğumdan önce mutlaka görüşeceğim Feridun beyle .

GÜnaydın :) ooo iyiymiş aynı olması :) ama artık ciddi derecede bende zorlanmaya başladım, yorgunluğum, nefes alıp vermelerim, uykuya dalmalarım o kadar sorunlu ki ....
Sezaryan tarihin tahmini ne zaman olur ilkinden deneyimlerini paylaş :)
Ben sezaryan olursa 24 marttan sonra gelebilir gözü ile bakıyorum tabi Allah'tan hayırlısı

cevabın için çok teşekkür ediyorum ,öğrendiğimde çok zor oldu ne yapacağımı bilemedim , Allah beterinden saklasın hepimizi insAllah.

sezeryanda genellikle 38-39.haftalarda alıyolar bebeği bu durumda erken doğmuş oluyo doğum sonrası ücretli izne ekliyolar diye biliyorum

"Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir." ibare bu, yani normal doğum sezeryan farketmiyo

Eşini yolla oturma odasına gülüm, sen neden yatağını değiştiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…