2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben aldim cnm şimdiden halsizligim var 32 sen sonra mağaza magaza gelebilecek misin yavaş yavaş bakin derim ben :26:

kızlar başka bir topikte okumuştum, dr söylemiş o kişiyede öksürük erken doğuma sebeb oluyormuş,
Bende doktoruma soracağım unutmazsam kontrolde aman dikkat edin hemen çaresine bakın, bizimde artık ilerledi çünkü gebeliğimiz...
Birde dün teyzemle konuşuyordum telde, Sakın grip felan olma çok dikkat et dedi kendine, ediyorum teyze ama olacaksamda ne yapayım çaresi yok dedim, sen dikkat et bak narkoz vermiyorlar doğumda rezil olursun dedi, acil bişe olursa dedi.... sanırsam grip olduğunda narkoz vereceklerse az veriyorlarmış nefes almanı engelliyormuş...
Tabi bunlar ne kadar doğrudur bilemiyorum, sormak öğrenmek lazım..

sağol canım teşekkürler.
bende bebeğime birşey olmasın diye korkuyorum Allah korusun Allaha emanet.

kan pıhtılaşması çıktı demişsin yaa bu plt dimi, benim de onunla ilgili sorunlarım var ama bende şükür düşük felan yapmadı, sadece olması gereken değerden hep düşük çıkıyor
Yanlış hatırlamıyorsam doktor normal değeri 140ın üzerinde olması lazım demişti, benim hep düşük çıkıyor, özellikle böyle hastalandığım zaman felan çok düşüyor bir kere rahatsızdım kan tahlili verdim, rahatsızlğı bulmak için yine gebeyim 4-5 ayım arası plt değeri 25 çıktı, nese acil sevk felan ettiler beni gitmedim merkeze dr, biliyorum çünkü rahatsızlandığımda hep düşüyor.,,, 1 hafta sonra kontrolüm vardı gittim, yeniden bakıldı bu sefer de 120 çıktı yükselmiş,
Hiç olması gereken değerde değil ama sanırsam 90 ın altına da fazla düşmüyor,,,
doktorlarda doğumda çok büyük sorun teşkil edeceğini sanmıyorum kontrol altına almak lazım dikkat ederiz dedi, gerekli notlarını aldı o kadar.

Günaydın anneler ve bebişler :) dün gün boyun karın ağrısı ara arada kasık ağrılarım vardı akşam dinlenince hafifledi :) bu ağrıların hangilerini dikkate almam gerek bileniniz var mı ilk kez hamile olunca insan pimpirikleniyor çoğu kişi normal diyor ama bilemiyorum :26:

tatlım benim de ilk hamileliğim ama okuduğum kadarı ile kasık ağrıları karın ağrıları zaman zaman normal diyorlar, ne zaman bebek karnının bir yerinde toplanıyor gibi olup, taşlaşıp yani sertleşip belinle birlikte kasıklarına şiddetli ağrı vurursa tehlikeli diyorlar, bebiş geliyor demekmiş, bu belirtiler belli aralıklarla ve sıklaşan aralıklarla olursa doğum başlaması felan diyorlar ama en güzel ve doğru bilgiyi doktorlar verir tabi ki,

sağol canım vakit azaldıkça telaş artmaya başladı çok şükür öle şiddetli bir ağrım yoktu RABBİM zamanında gelmesini nasip etsin herkesin bebeğinin

Yok cnm tekrarlayan düşükler olunca özel genetik lab. Yapiliyor trombofili paneli testin adi
677 ve 1298 sektörde heterezigot tasiyicisiyim hergun iğne vuruluyorum ve coraspirin iciyorum cnm

ben hamileleiğimin başından beri hiç ilaç içmedim..doktorlardan soran da yok benim söylediğim de yok...bu cuma sorayım bari...

günaydın kızlar...
yahu yapma be kuzum yaa..takma şu kilonu kafana..
ben napayım söyle bakalım
ben 72 ile evlendim..
kürtajdan sonra tartıldım 78im..
78 le tekrar hamile kaldım şuan 84-85 oldum..
yok takmıyorum artık öyle kilo milo :))

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu
işte bu yüzden gündüz uykumuz geliyor...ama tekmelememeleri ,tekmelemelerinden kötü oluyor....tekerleme gibi oldu...

Yok cnm tekrarlayan düşükler olunca özel genetik lab. Yapiliyor trombofili paneli testin adi
677 ve 1298 sektörde heterezigot tasiyicisiyim hergun iğne vuruluyorum ve coraspirin iciyorum cnm
çok geçmiş olsun canım...ablamda da tam tersi trombosit eksikliği , pıhtılaşamama rahatsızlığı...

arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?
ben 50lik yaptırdım. önce kan veriyosun sonra şekerli su içip bir saat bekliyosun ve yine kan veriyosun. bazen 2 saat sonra ikinci kan da verilebiliyo, ama benden istemediler. sınır 140. eğer degerlerin 140 ın üzerinde çıkarsa senden 100lük yüklme istiyolar. benim 145 çıktı, aksilik olmazsa 100 lük yarın yaptırcam. onda da işleyiş aynıdır sanırım canım. geçmiş olsun şimdiden

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz
maşallah göbüşlereee, ben de koycam göbüklü bebikkkk

teşekkürler, arkadaşının ellerine sağlık canımm

günaydın herkesleree, bu da benim kızımbu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz doktorumuz çok kızcakkk

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM

CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)

MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN

CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN

ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ

Günaydın hanımlar, keyifler nasıl?

Benim veledin içine Bruce Lee kaçtı, yatmadık tüm gece. Beni kaldırdı şimdi o uyuyor, haktan reva mı bu

AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLE YOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR

CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE

AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM

CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE

SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ

NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html

EKLEYELIM LÜTFEN

Saol cnm ablanada geçmiş olsun tedavisi var şükür

Canim aspirin 32. Haftaya kadar demişti ama ben hemen kesmeyi düşünmüyorum
İğne için cnm benim ilk doğum sezeryan buda öyle olacak doğumdan bir gün önce birakacakmisiz öyle dedi
Normal doğum biraz riskli gibi kan sulandirici kullanırken
Ama normal doguranlarda var
Bu arada kol çok aciyor bacaktan yapiyorum ben arada koldan yapiyorum yer kalmadi valla

hmm banada 34 haftada dedi bende 35 bırakmayı düşünüyorum evet bendede yer kalmadı ama dişimi sıkıyorum az kaldı artık bıraz daha dayanacağız valla normal olursa ben normal düşünüyorum zaten 35 aspirini bırakınca 4 günde topluyor kan kendını iğneyıde vurmadığın 1 günde de toplanıyor kan yanı normalde yapılabılir aman sağlıkla gelsınlerde önemlı olan o

Ben senin 2 katınım,ekliycem bende maşallah valla
hahahaaa ekle bekliyoruz. ben de daha çok büyümek istiyorum, ama iç karnım mı geniş nedir bilemedim. yanlara doğru genişliyırum. başlarda heves edip iki elbise almıştım, içini doldurayım da giyeyim istiyorum. son ay anca olcak gibi. dışarı da çıkamam, evde giyerim olmazsa. o kadar da para verdim

COK TATLI MAŞALLAH
saol canım. fotoyu göbüş topiğine ekledim. ayrıca geçmiş olsun, acaip bi salgın var, kimi duysam hasta. zaten topik de kaynıyo hasta olanlarla. dikkat et kendine, izin filan alamıyo musun? istirahat etmek lazım toprlanmk için, ilaç da kullanamıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…