2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

İnsallah cnm sagsalim olsun da Allah yardimcimiz olsun bende sabrediyom ignelere

canım aventin plastikleri guvenli bpasız. camın yeri ayrı plastiğin yeri ayrı, endişe etme. dışarıda ya da bebenin eline verirken plastik daha pratik mesela. hem hafif hem kırılma riski yok. ama içine sinmiyorsa sonra bir ara cam da alırsın, kim tek biberonla idare ediyor ki zaten?

evet canım salgın cok sende dıkkat et nerde işler cok yogun canım ıstesem alırım ama işte daha ıyıyım en azından oturarak calışıyorum evde olsam elım kolum durmuyor benım ılık seyler içiyorum bıde su mıde yanması ve baş ağrısı olmasa süper olurdu :2:

sana da geçmiş olsun canım

sağol canım benım

Esmer doğru diyosun demek akalının maşallahı var suay82 canım sana da geçmiş olsun o kadar direndik ama sonunda kaptık şifayı gerçekten benimde müdürüm sağolsun izin verdi evdeyim bende ama birazdan kafayı yastığa bi vurucam akşama kadar kaldırmak istemiyorum kaldırmam da umarım

kızlar az önce naneli olips şeker yedim be ılık limonlu ballı su içtim boğaz ağrım azaldı sanki öksürüğümde azalsı gibi bakalım ne olacak.

kızlar morhipodan sebamed urunlerı alayım dıyorum hedıye cekımde var ama bebek şampuanı goz yakıyor dıyorlar sız hangı markalar aldınız

sağol canım ne güzel benım yerımede dınlen bol bol

evet tatlım en iyisi görerek almak biraz daha ekleyecem az kaldı zaten şurda izne ayrılmama, öksürük işinede dikkat etmemiz gerekecek artık, sende dikkat et bol bol dinlen

Suay benim dr 32.de kesicez dedi.igneyi de doguma kadar kullancaz.

evet tatlım en iyisi görerek almak biraz daha ekleyecem az kaldı zaten şurda izne ayrılmama, öksürük işinede dikkat etmemiz gerekecek artık, sende dikkat et bol bol dinlen

sağol canım benım
Suay benim dr 32.de kesicez dedi.igneyi de doguma kadar kullancaz.

canım valla bende şaşırdım 34 de bana dedı 32 kontrolum var bır daha sorayım bakalım

Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz

günaydın herkesleree, bu da benim kızımbu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz doktorumuz çok kızcakkk

Eki Görüntüle 922319

O kızlar maşallah sizlere
Paşası olacak olan hamişlerin daha mı çıkıyor göbişi ne =)
Ama çok tatlı duruyor ya...
Rabbim hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin.

Hasta olan canlarım.
Allah acil şifa versin hepinize ayrı ayrı.
Salgın var, dün belirtmiştim annemde 2 gün hastanede yattı dün çıkarttılar.
Sesi çıkmıyor şu an halsizlikten.
Bir de üstüne kronik astım hastası nefes darlığı falan hat safhada...
Aktarlarda satılan karışık bitki çayları var çok iyi geliyor onlar...
Bol limonlu çorba falan da iyi geliyor.
İnşallah hemen atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun herkese...

Benim yediklerim normal şeyler aslında.Abur cubur hamurişi zaten tüketmiyorum.Benim tek problemim çok meyve yiyorum akşamları.He bir de akşam yemeklerini geç yiyoruz.Şu 3 ayı da bi atlatsam 20 kiloyla tamamlasam başka bşy istemem.

Canım maşallahın var ben haftada 1 kilo alıyorum.Haline şükret.

daha neler göreceğiz Allah bilir, hiç çağırıp da yüz göz olma derim daha da yüzsüzleşiyorlar senin canını daha çok sıkar ne güzel en azından müdürün sahip çıkmış sana gelip de böyle böyle diyorlar rapor almayın falan dememiş, gebeliğim rahat geçtiği için çok şükür fazla izin almam gerekmedi ama vertigo hastası olan bi arkadaşımız var geçen velinin biri gelmiş onu bana kesiyor bi git dedim ya, beni de başkasına kesiyor demektir
kendi yetiştirdikleri çocuğa bakmazlar gelir bizim işimize karışırlar

arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?

bi kere açken kan aldılar
sonra bol şekerli suyu aç karnına içtim
bir saat sonra tekrar kan aldılar bu kadar

biz ailecek tatlıyı şekerli severiz bayanın biri suyu içince bulnatı falan yaşadı
ben de tık yok bi bardak daha içerdim
annemin yaptığı talılar daha şerbetli şekerli olur da

Merhaba kızlarrr nasılsınızzzz?
ne var ne yok artık hazırlıklar dogum ızınlerı tamamen baslamıs durumda sanıyorumki
ben ıyıyım biraz grıp gıbı bende salgına yakalandım claısıyorum malum raporluyken ısten kovulma tehlıkesıyle karsı karsıyaydım 2 ayı gectı ıse donelı sukur suanda sorun yok
bazen bakıp dıyorum bende bu kadar olacaktım dıye ama sonra yasadıgım seyler aklıma gelıyor ıcımı korku kaplıyor ınsallah bundan sonra saglıklı gebelıgım olur
fotograflara baktımda esmer ne guzel bır gebe olmusun bel oyuntusu fılan mukemmel

18 kg almış halim ve kocaman göbeğim

Eklentiler

• $20140107_114806.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…