günaydın herkesleree, bu da benim kızımbu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz doktorumuz çok kızcakkk
Eki Görüntüle 922319
hmm banada 34 haftada dedi bende 35 bırakmayı düşünüyorum evet bendede yer kalmadı ama dişimi sıkıyorum az kaldı artık bıraz daha dayanacağız valla normal olursa ben normal düşünüyorum zaten 35 aspirini bırakınca 4 günde topluyor kan kendını iğneyıde vurmadığın 1 günde de toplanıyor kan yanı normalde yapılabılir aman sağlıkla gelsınlerde önemlı olan o
Kızlar benim kargom geldi sonunda.Philips Avent marka biberon cam değilmiş.Boyutu iyi.Alıcak olanlar varsa bilgilendiriyim dedim.Ben cam zannederek almıştım.İnşallah plastiği sağlıksız değildir.
Eki Görüntüle 909137
saol canım. fotoyu göbüş topiğine ekledim. ayrıca geçmiş olsun, acaip bi salgın var, kimi duysam hasta. zaten topik de kaynıyo hasta olanlarla. dikkat et kendine, izin filan alamıyo musun? istirahat etmek lazım toprlanmk için, ilaç da kullanamıyoruz biz.
sana da geçmiş olsun canım
Sanırım dediğin gibi canım ama ben az da olsa yanlara doğru genişledim =))
Canım normal çıkmasına çok sevindim.
Bir daha orada test falan yaptırma.
Yeni güvenilir bir yer bak kendine...
Evde kızım kızım diye diye geziniyorum ben =)))
Eller de göbişi okşuyor.
Kim kilosuz hamile kalmış ki zaten ...
Demet Akalın manken hatun bile şu an yarım dünya olarak geziniyor =))
Sağol balım
Kilodan mı canım?
Aysunayım sen nerelerdesin yahu?
Özlettin kendini...
Odanın rengi süper olmuş.
Prenses çok şanslı
Cicilerini de sağlıkla giysin meleğin
Yeleklere ve patiklere bayıldım.
Çok şekerler, Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin....
Kendi adıma da çok teşekkür ederim =)
Esmer doğru diyosun demek akalının maşallahı varKIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM
CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)
MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN
CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN
ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM
MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ
AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLEYOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER
MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR
CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE
AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM
CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE
SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ
NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html
EKLEYELIM LÜTFEN
Esmer doğru diyosun demek akalının maşallahı varsuay82 canım sana da geçmiş olsun o kadar direndik ama sonunda kaptık şifayı gerçekten benimde müdürüm sağolsun izin verdi evdeyim bende ama birazdan kafayı yastığa bi vurucam akşama kadar kaldırmak istemiyorum kaldırmam da umarım
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE COK HASTAYIM GRİP OLDUM İŞTEYİM AMA ÖLÜYORUM BAŞIM ÇATLIYOR RESMEN SANIRIM ÇOĞUMUZ GRİP OLMUŞUZ AMAN DIKKAT BU ARADA KIZLAR ARTIK BU KAN SULANDIRICI IĞNELER KOLLARIMI MAHFETTI KARNIMDANDA VURAMIYORUM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AZ KALDI DİŞİMİ SIKIYORUM
CANIM BENIM YA BENDE GRİP OLDUM SALGIN VAR HERYERDE DIKKAT ET YESİNLER SENIN GÖBİŞİ EMİ :)
MAŞALLAH CANIM HERŞEY GÜZEL GİDİYOR DESENE SEN YINEDE DİKKAT ET KENDINE HERKESEDE SÖYLEME NAZAR EDERSIN KENDINE BU ARADA DUVAR RENGIN COK GÜZEL OLMUŞ EŞYALARIDA SAĞLIKLA KULLANSIN
CANIM BAZEN BÖYLE ANLAYIŞSIZ INSANLAR OLUYOR MALESEF AMA SEN KEYFINE BAK KIMSEYI TAKMA SALLA GİTSİN SENIN HAKKIN OLANI KULLANACAKSIN
ANAR CANIM SAKIN NETTEN GECELİK ALMA ALIRSANDA PİJAMA DÜNYASINDAN AL BEN ORANIN MAĞAZASINA GITTIM BEN NORMALDE SMOLL GİYORUM PJAMALARIMIDA MEDIUM ALDIM GECELİKTE LARGE ALDIM
MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN ANNESİ
AYY CANIM BENIM ALLAHTAN BENIM KI GECE YATIYOR SABAH KALKIYOR BENIMLEYOKSA İŞE NASIL GELİRDİM INSALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER
MAŞALLAH COK TATLI OLMUŞSUN CANIM GAYET DE HOŞ FİZİĞİN VAR
CANIM ARKADAŞININ ELİNE SAĞLIK BU RESIMLERIDE BEBEKLERE ALINACAK LITESINE EKLEYIM FİKİR OLUR HERKESE
AYNEN CANIM SALGIN VAR GEÇMİŞ OLSUN SIKI SIKI GİYİN BENDE AYNEN SENIN GIBIYIM
CANIM KRONIK ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI ZATEN DOKTORA GİDİYORSUN HEMEN NEFES BILE ALAMIYORSUN BEN ILK DÜŞÜĞÜMDE ODA ETKEN OLSUN AMA NORMAL ÖKSÜRÜKLER SAKINCALI DEĞİL BOL BOL ILIK SU İÇMEKTE FAYDALI ÖZELLİKLE SALEP COK IYI GELIYOR ÖKSÜRÜĞE
SEVINC CANIM AYNEN BENDE SENIN GIBI VURULUYORUM BENIM DOKTOR 34 HAFTADA ASPİRİNİ KESECEĞİZ DEDİ SENIN KI NE ZAMAN KESECEK BIRDE İĞNEYI SON GÜNE KADAR VURULACAKSIN NORMAL DOĞUMDA YAPABILIRSIN DEDİ
NOT: KIZLAR GÖBİŞ RESİMLERİNİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nelerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle.html
EKLEYELIM LÜTFEN
evet tatlım en iyisi görerek almak biraz daha ekleyecem az kaldı zaten şurda izne ayrılmama, öksürük işinede dikkat etmemiz gerekecek artık, sende dikkat et bol bol dinlen
Suay benim dr 32.de kesicez dedi.igneyi de doguma kadar kullancaz.
Günaydın :))))) bu da bbenim 5 kilo 100 gram almIş göbeğimmmm 27+2 haftalığızzzz
günaydın herkesleree, bu da benim kızımbu gün itibariyle 28+0 haftalığız ve toplamda 8 kiloyuu almış bulunmaktayızzzz doktorumuz çok kızcakkk
Eki Görüntüle 922319
Sende bendensin desene =)
Sözde temizlik yapıyorum, arayan öyle biliyor
Kendimi yemekten alamıyorum, doyum hissi vermiyor ne yesem, ne kadar yesem.
Şu an bile önümde aperatif birşeyler var onları götürüyorum löp löp mideye =)
Valla bende 21 aralıkta en son gittiğimde 58 kiloydum.52 ile hamile kaldım fakat bu kiloların hepsini son 2-3 ayda aldım.15 günde 2 şer 2şer gidiyorum ne olacak halim bilmiyorum.Allahtan zayıf hamile kalmışım yoksa 1,65 boy ile yuvarlanıp giderdim
çok sinirliyim bugünnnnnnişgüzar bi veli, müdüre beni şikayet etmiş, bu öğretmen neden sürekli rapor alıyor, çocukalrımız dersten geri kalıyor. müdürümün de beni savunacağı tutmuş, öğretmen hanım hamile, hasta diye. kadın biz de hamile kaldık filan filan demiş. Allahımmmmm hayır bunu söyleyen veli de problemli bir öğrencimin velisi, çocuğun notları berbat. hiperaktivitesi var, veliyle zaten sürekli görüşüyoruz. varsa bi problem gel bana söyle di mi üstelik ben genel olarak konularda ilerdeyim. sen çocuğunun defterine kitabına bi bak bakalım konularda nerdeyim. sanki benim ders planımdan habewrin var da ilerdemiyim geridemiyim biliyosun bana işimi öğretecek, hayret bişey yaaaaa. çağırdım veliyi yarın, gelsin de bi konuşayım, devletin bana vermiş olduğu rapor hakkımdan, insan olduğum için hasta olabileceğimden, ders planımdan bahsedeyim. belki utanır
arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verebilir misiniz?sınırı kaç?kaç defa ölçüm yaptılar?
Eki Görüntüle 922319
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?