2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bazende peynir kesiği gibi beyaz bişiler oluyo ne çok akıntı türü varmış yahu ama koku kaşıntı vs olmuyo bende

evet canım evet öyle işte sinemin de dediği gibi rakı renginde peynir kesiği şeklinde. Bende de koku kaşıntı yok Ben Anlatamadım ama siz çok güzel tarif ettiniz. Evet ya bir sürü akıntı şekli varmış ne zor kadın olmak

ağda bizde kaş bıyık bizde saç düzleştirme bizde bakım bizde..
ev işi temizlik o bu saymıyorum artık..
eşim bi traş oluyo berbere gidip saçını kestiriyo..
duşa girincede kolunun altını temizliyo..
ohhh düğüne derneğe gezmeye gitmek için hazır..
pofffff

ya evet işte bendede öyle beyaz bi akıntı oluyo..
bazen öyle bi oluyo ki çok afedersiniz hepinizden özür diliyorum ama o beyaz akıntının foşş diye boşaldığıda oluyo

Aslında bunların hepsi normal diğer topiklerden okuduğum kadarı ile, bendede bazen bişe geldiğini hissediyorum bakıyorum akıntım gelmiş bazende hissetmiyorum geldiğini,
su gelmesi felan değildir, öyle az gelmiyormuş çünkü su bir bardak su boşalırcasına oluyormuş, sonra yapışkan birşey geliyormuş adına nişan diyorlar,,, korkulacak bişe değildir, çünkü her geçen gün akıntımızda rengide yoğunluğu da değişiyor,,,

nasılsınız guzel anneler bakalım meleklerınız nnasıl bız cok ıyız kızlar fazla gıremıyorum aama olsun sızlerle olmak guzelll

kızlar birde içimizden biri doğum hikayelerimizi paylaşacağımız bir bölüm açsın zamanı geldiğinde ordan güzel güzel anlatalım doğum hikayelerimizi ayrıtılarıyla sonra da hep birlikte bebişlerimizi büyütürüz göbüşleri koyduğumuz gibi bebişlerimizinde fotolarını yükleriz ohh missss

Tabi haber veririm canım.
Ama bak ped dışında peçete koyman sağlıklı değil.
Hava alması lazım oranın ve sürekli kuru tutmakta iyi değilmiş.
Bende senin gibiyim acayip uyuz oluyordum ve sürekli yıka kuru tut.
Mantar enfeksiyonu yapmıştı.
Geçmesini için baya zaman geçti.
Doktorum her zaman der ki, vajinal kaşıntıların en iyi ilacı yine onun salgıladığı salgıymış.
Kuru tutmak ve havasız bırakmakta bir sürü vajinal hastalığı tetikliyormuş.
Aklında bulunsun canım benim.

Marttın başında biri açar artık
Ahh ahhh bir an önce geçse zaman doğuru versek, güzel güzel giydirip çeksek resimlerini
Her akşam uyurken düşlüyorum miniğimi...
O zıbınların içinde yazın yatağıma uzandıracağım geçeceğim yanına uzanacağım misler gibi kokusunu içime çekip çekip uyuyacağım yanında.
Sabah babası uyurken göğsünün üstüne yatıracağım
Resimlerini çekip çekip duracağım...
Daha nicesi var aklımda...
Ayaklarını, ellerini, poposunu, ensesini öpücüklere boğacağım...

Benimde bildiğim eğer gelen su amniyo sıvısı ise kıvamı su gibi fakat rengi ıhlamura çalan ve içinde tortucuklar olan bir akıntı olarak gelmesi gerekiyor.Bende kendimi bildim bileli hep akıntılarla cebelleşiyorum şuan bile açık sarı ve beyaz şeklinde akıntım devam ediyor.Doktorum kaşıntı varsa mantar koku varsa enfeksiyon olabilir demişti.Çoğunluğumuzda bu şekilde su gibi akıntı geliyorsa sanırım bu olağan bir durum kötü şeyler düşünmeyelim

canım benım cok geçmiş olsun allahtan ben o kadar değilim bol bol su iç ılık olsun

maşallah canım 2 gebeliğe göre cok fitsin

canım geçmiş olsun bende farklı sayılmam dökülüyoruz :2:

saol sultancım bol bol içiyorum artık dayanamayıp 1 tane parol aldım o biraz iyi geldi başımın ağrısı geçti sende kendine dikkat et canım bol bol vitaminli şeyler ye iç Anarcım güzel bi fikir aslında hem bizlerede hatıra olarak kalır

kızlar akıntı için rahatladım teşekkürler hepinize. Bir sorum daha olacak alaturka tuvalet kullanmak sakıncalı mı gebelikte. Annem kızıyor bana bebeği sıkıştıracaksın diyor alaturka ya girdiğimde. Ben de anne sen de bize hamileyken alaturka tuvalete girmedin mi diyorum ozaman başkaydı diyor. Baktım nette birşey bulamadım bilen var mı acaba?

anladım,biz aynı yaka içinde taşınıcaz kısmetse,bakalım kaça bulucaz :18:

yok tatlım ne sıkışması ya sanki önceden klozet mi vrdı, aksine ben normal doğuma yardım olacağını düşünüyorum çünkü sen otur kalk yapıyorsun sadece dengene dikkat et ayaklarını sağlam bas, dizlerini bükerken öne doğru eğilme dik bir şekilde eğil ve kalk spor olur, hamile platesinde de buna benzer bir hareket var hatta

e canım iş yerinde alaturka var klozet yok zaten olsada hijyenik mi diye dert ederdim bu seferde evde klozet lakin iş yerinde mecbur alaturka kullanıyorum ama göbeğime baskı yapmamaya çalışıyorum ayaklarımı büktürüyorum falan şekilden şekle girecem diye üstüme işicem o olacak dediğin gibi önceden klozet mi vardı sanmam bişey olacağını ama genede sen eğildiğinde göbeğine doğru baskı yapma, sen akıntıda rahatladın ama ben hala kasılma konusunda şüpheliyim :44:

Ben nasil bi alinti yapmisim sayfa 2386 da neyi kimden almisim, kime ne cevap yazmisim..? Hersey birbirine girmiss. Allahim telefondan girmenin azizligi kizlarrrr, kusurumuza bakmayinnn :)

haklısınız kızlar bun da da rahatladım
Adam olacak kız kasılmaların nasıl oluyordu

evet arkadaşların dedikleri gibi gece wcye gitmiyosan ondan koyudur rengi. benim de sabah çok koyu sarı oluyor.
aynen biz de ben de lekelenme olduğundan beri hiç bişey yapmıyoruz eşimle:) hala plasentam yakın olduğu için riskliymiş ilişki. o yüzden eşimle kardeş gibiyiz artık

ay müdürün ne gıcıkmış cnm ya... tam sinir bi tip benim ilk göreve başladığımdaki müdür gibi. aman az kaldı zaten sen de onu böle kafaya alırsın işte:)

geçmiş olsun cnm. sıcak şeyler iç bol bol. öksürürken de karnını tut cnm dikkat et:)

ne güzel ya ablan yanında olacak kıskandım valla! gözün aydın cnm. keşke benim de kardeşim yanımda kalsaydı izinli olduğum zamanlar

bende duygusallık 4. 5. aylarımda vardı ben de senin gibi herşeye ağlıyordum. şimdi normalim valla sulu gözlü değilim artık:)

evet doktorun dediği gibi normal suyun gelse ardı arkası kesilmezmiş. akıntı arada bende de oluyo. doktorum akıntın yeşil ve kötü kokulu olursa bana söyle ona göre ilaç verip tadevi etmemiz gerekiyor demişti.

haklısınız kızlar bun da da rahatladım
Adam olacak kız kasılmaların nasıl oluyordu

bence kasılma değilde olan şu, arada bi yerde toplanma hissediyorum lakin ben de eşim de şimdiye kadar bunu hep bebeğin poposu kafası falan diye yoruk herhangi bi acı ağrı ya da rahatsızlık hissetmiyorum karnımın bi köşesi tümsek oluyo, şekli değişiyo öyle anlatayım, sonra hooop kayboluyo o tümsek, olan bu her günde olmuyo zaten, şimdide son 1 haftadır falan yemeklerden sonra çatlıcakmış gibi oluyorum karnım gerim gerim geriliyo oda karnımın büyümesidir heralde zaten göbek var bide yemek yiyince şişkinlik yapıyo, zira biraz yürüyünce ya da en kötü ihtimalle yatmaya yakın geçiyo olay bu bende

kızlar yoğurt,yumurta tüketince vede bol su içince sütün azalması gibi bi durum olamazmış..
bol su içenin şakır şakır sütü olur diyo yeşil elmadaki adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…