2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.

sen yine de veliye de çok güvenme hocam velilerinde müdürden farkı yok. gereksiz öfkeyle hareket edip pişman olunca ağız değiştiriyorlar. müdürün ak kaşık demiyorum o da bu durumda farklı konuşmuş olabilir ama velilerde riyakarlık yapıyor. ben geçen haftalarda bir velime msj yazmıştım çocuğunuzla ilgili konuşmak için okula gelin diye cevap olarak bana internet sitesi bağlantı adresi göndermişti. bende sinirlenmiştim daha dikkatli msj atın sonuçta ben arkadaşınız değil çocuğunuzun öğretmeniyim demiştim. bana yazdığı msj aynen şuydu ' sanki taciz mi ettikyazmış birde gülmüş msjda. bende müdürü bulamayınca müdür yardımcısına haber vermiştim. müdür yardımcısı olayı halletti ama müdür çocuğu başka bir arkadaşa yazmış o akadaşada demişki sende çocuğa diğer hoca gibi davranma demiş. bende müdürün yanında gittim tabi sinir oldum. velinin yazdığı msjı gösterdim sonrada yüzüne karşı yazıklar olsun size sizin kızınızda öğretmen etme bulma dünyası dedim. kapıyı çarptım gittim. ama bu cesareti müdürün tayini çıktığı için buldum. ve yıllardır çektirdiklerinin acısını çıkarttım. aday öğretmenken çok çektirmişti banada okulun rehber öğretmeni varken hertürlü evrak işini bana yığmıştı. sene başında düşük tehlikem vardı ama o umarsızca bana öğrenc kaydı aldırmıştı. tüm öğretmenlere afedersin hayvan gibi davranıyordu. şükür başka okula defolup gitti bir iki hafta öncede kurtulduk. Allah sizide kurtarsın daha iyisiyle karşılaştırsın inşallah. şidiki müdürümüz şükür çok iyi bir insan

valla kızlar doktorunuza sorun benimki öyle dedi rahatladım :)

kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ?

Çok geçmiş olsun, ilaçsız doğal yöntemler ile çabuk atlanman dileğiyle gülüm...

Çok güzel, güle güle kullansın paşan

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

arkadaşlar bugun kontrolümüz vardı 27+5 deyiz. herşey yolunda maşallah. 1120 gr olmuş prensesim. ama benim çok fazla kasık ağrım var ayaktayken oluyor. oturunca geçiyor. yoğun da çalışıyorum çok zorlanıyorum. doktorum bugun magnezyum desteği verdi onu kullanmaya başladım inş geçer dayanılmaz oluyor

hepinize selam kızalar geçmişe biraz baktım hasta olan annelere geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazmadım. şeker yüklemesi yapıldı tabi yüksek çıktı hiç gözümü açamıyorum her gün abartmıyorum neredeyse hastanedeyim çok ağrım oluyor magnezyum ve progesteron alıyorum rahimde kasılma ve kramp olduğu için neredeyse hep yatıyorum biraz yürüsem kramp giriyor, olduğum yerde kalıyorum. şimdi bu şekeri nasıl halledeceğim kara kara onu düşünüyorum

tatlim diyet yapacaksin hergun ama hergun sekerini olceceksin sana makina yazacaklar sekerini olcmen icin..
bigun kacirinca ertesi gun full dikkat yapacak biseyimiz yok egzersizde yap diyecegim ama kasilmalarin gecsin doktoruna sormadan yapma.. cok gecmis olsun tatlim

Benim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Bir sağlam tekme yesem de ohh be desem diye bekliyorum

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun cnm

kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ?

Cnm coook gecmis olsn.
Diyet yaoiyordun ondan mi vucut zayif dustu acaba??

Kesinlikle dogum icin faydaliymis alaturka
Zaten comelme hareketi var egzersizlerde

Maasallah ogluna cnm

Esmerim kasiniyorsun

Şubat annelerinden biri 29+3 yanlış hatırlamıyorsam bu haftalarda doğum yapmış...
Oğluşu şükürler olsun ki küvezde ama sağlıklıymış....
Heyecanım gittikçe artıyor yahu

Iyi aksamlar annisler ve minik mucizeleri:)))

Sizlere bir sorum olacak, ben oglumun tekmelerini cok hafif hissediyorum:)) öyle can acitici bir durum degil allahtan ama eltimin dedigine göre kizi bu haftalarda baya tekmeliyormus, yani canini acitiyormus???

Acaba normalmiii yani az hissetmem??

hiç yok gibi 15 kilo nerende ki kızın mı olacaktı?

Oglum olacak canim.51 kiloydum 66 kiloyum.cok sisko gozukmuyorum ama aldim kilo.bacaklarim cok tombul o resimde hamile pantolonu oldugu icin cok belli deil pantolon baya bi bol pacali.boyumda kisa yakinda yuvarlanac diyolar bana:) ama olsun oglum saglikli ya bu herseyden onemli.1500gr olmus benim minigim.bakalim ayin 18 inde kontrolumuz var kac kilo cikacak

Zaten tatile bu kadar az kalmasa nasil dayanirim bilmiyorum. Okuldaki son iki haftammmmm. Allahim bitsin artikkk :)
Canim sen sadece kendi sorularinin degil, benim sorularimin da cevabini almissjn oglusuna da masallah
kızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?
Benim de idrar kesemde zipliyo sanki, elektrik veriliomus gibi hissediyorum boyle giderse iki haftaya kalmaz kizim tepindikce ben cis kaciririm

Valla mudur yanina cagirdi. Ben de veli sunu dedi bunu dedi demeden sadece konustuk hallettik dedim. Hayir mudurle aramizda olan bir mevzuyu veli soyledi bana. Demek ki mudur de demis biseyler, ama mudur kendini oyke bir akliyo ki. Eminim veli de demistir biseeyler. Her neyse, ikisinin arasinda, ben kenara cektim kendimi, mduru de gecistirdim bugun, veliyle de muhattap olmam daha :)
Ya o kasik agrrisi bende de var, iki buklum geziorum. Gaz sancisi gibi, degisik. İdrar yolu enf mi aceba die dusundum ama baska bi sikayetim yok idrarla ilgili. Bilemedim ben de sorcam doktoruma da 10 gun var
İdrar kesenin uzerinde ziplayacagi gunler de geleceeeeeeekkkkk
Canim pozisyonuyla alakali olabilir. Bebegin sirti karnina kol ve bacaklari ic organlara dogru olursa hareketleri derinden az az hissedersin. Allah in izniyle bebegin gayet iyidir, sonucta en onemli gostergesi hareketlerini hissediyor olman :) az ya da cok olmasi pozisyondandir bence

İdrar kaçırıyor musun?
Vay halimizee

selam kızlar...

ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
yarın şeker yüklemem var.
inşallah normal çıkar!

acayip tırsıyorum :18: :18:

Günaydın:119: Son birkaç gündür bebeğin hareketleri tekme-yumruktan ziyade, karın içinde takla-yer değiştirme gibi olmaya başladı. Kendi karnımdan korkuyorum, alien filminin yeni versiyonunu çekiyoruz

Alien Baby Belly - YouTube

Maşallah prensesine gülüm, rabbim nazarlardan saklasın. Ağrıların da Mg ile geçer umarım:107:

Çok üzüldüm. Doktorun diyet önermedi mi gülüm?

Fırtına öncesi sessizliktir o

Normal gülüm, bebeğinin ya da plasentanın pozisyonundandır o. Dönerse sen de hissetmeye başlarsın:107:

Sen de bebeğin de sağlıklı olduktan sonra kilonun ne önemi var:107: Maşallah paşana

selam kızlar...

ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
yarın şeker yüklemem var.
inşallah normal çıkar!

acayip tırsıyorum :18: :18:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin gülüm:107:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım günaydın

mesela benim 32.hafta Şubat 21'de başlıyo.Ben uzatmak istesem mesela Şubat'ı bitirip çıkabilir miyim izne? 37'yi beklemek zorunluluk mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…