Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.
Bende netten biraz araştırmıştım.Oradada böyle birşeyden bahsetmiyor üstüne basa basa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alındığında sonraki 8 haftaya ilave edilir yazıyor.Birde beklenen tarihten erken doğum olması durumunda aktarılır diyor:Belki 37 ye kadar çalışabilir raporu alıpta doğum yapanlar için geçerli olabilir bu aktarılma işi
kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ?
oğluma aldığım ciciler zürafalı olan hastane çıkışı :)
Eki Görüntüle 923818 Eki Görüntüle 923819 Eki Görüntüle 923820 Eki Görüntüle 923821
Merhaba Hanımlar
;Pazartesi doktora gittim. Özetini yazıyorum. :)
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
Günde 2.5 lt su içmek enfeksiyonun önlenmesi ve atılmasında etkiliymiş.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
Varis çorabı alsan seni çok rahatlatır dedi tavsiye ederim dedi
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.
Oğlışum 1140 gr 35 cm olmuş elhamdülillah!
hepinize selam kızalar geçmişe biraz baktım hasta olan annelere geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazmadım. şeker yüklemesi yapıldı tabi yüksek çıktı hiç gözümü açamıyorum her gün abartmıyorum neredeyse hastanedeyim çok ağrım oluyor magnezyum ve progesteron alıyorum rahimde kasılma ve kramp olduğu için neredeyse hep yatıyorum biraz yürüsem kramp giriyor, olduğum yerde kalıyorum. şimdi bu şekeri nasıl halledeceğim kara kara onu düşünüyorum
ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:
kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ?
kızlar akıntı için rahatladım teşekkürler hepinize. Bir sorum daha olacak alaturka tuvalet kullanmak sakıncalı mı gebelikte. Annem kızıyor bana bebeği sıkıştıracaksın diyor alaturka ya girdiğimde. Ben de anne sen de bize hamileyken alaturka tuvalete girmedin mi diyorum ozaman başkaydı diyor. Baktım nette birşey bulamadım bilen var mı acaba?
Merhaba Hanımlar
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.
Benim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Bir sağlam tekme yesem de ohh be desem diye bekliyorum
Esmerim kasiniyorsun
hiç yok gibi 15 kilo nerende ki kızın mı olacaktı?
Zaten tatile bu kadar az kalmasa nasil dayanirim bilmiyorum. Okuldaki son iki haftammmmm. Allahim bitsin artikkk :)evet müdür olduklarında artık kendilerini nerelerde görüyolarsa... benim de raporlu olduğum zamanlarda gıcıktı şimdi tam 180 derece dönüş yaptı. aman takmayacaksın az kaldı tatile artık tatil hayalleri kuralım:)
Canim sen sadece kendi sorularinin degil, benim sorularimin da cevabini almissjnMerhaba Hanımlar
Benim de idrar kesemde zipliyo sanki, elektrik veriliomus gibi hissediyorumkızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?
Valla mudur yanina cagirdi. Ben de veli sunu dedi bunu dedi demeden sadece konustuk hallettik dedim. Hayir mudurle aramizda olan bir mevzuyu veli soyledi bana. Demek ki mudur de demis biseyler, ama mudur kendini oyke bir akliyo ki. Eminim veli de demistir biseeyler. Her neyse, ikisinin arasinda, ben kenara cektim kendimi, mduru de gecistirdim bugun, veliyle de muhattap olmam daha :)sen yine de veliye de çok güvenme hocam velilerinde müdürden farkı yok. gereksiz öfkeyle hareket edip pişman olunca ağız değiştiriyorlar. müdürün ak kaşık demiyorum o da bu durumda farklı konuşmuş olabilir ama velilerde riyakarlık yapıyor. ben geçen haftalarda bir velime msj yazmıştım çocuğunuzla ilgili konuşmak için okula gelin diye cevap olarak bana internet sitesi bağlantı adresi göndermişti. bende sinirlenmiştim daha dikkatli msj atın sonuçta ben arkadaşınız değil çocuğunuzun öğretmeniyim demiştim. bana yazdığı msj aynen şuydu ' sanki taciz mi ettikyazmış birde gülmüş msjda. bende müdürü bulamayınca müdür yardımcısına haber vermiştim. müdür yardımcısı olayı halletti ama müdür çocuğu başka bir arkadaşa yazmış o akadaşada demişki sende çocuğa diğer hoca gibi davranma demiş. bende müdürün yanında gittim tabi sinir oldum. velinin yazdığı msjı gösterdim sonrada yüzüne karşı yazıklar olsun size sizin kızınızda öğretmen etme bulma dünyası dedim. kapıyı çarptım gittim. ama bu cesareti müdürün tayini çıktığı için buldum. ve yıllardır çektirdiklerinin acısını çıkarttım. aday öğretmenken çok çektirmişti banada okulun rehber öğretmeni varken hertürlü evrak işini bana yığmıştı. sene başında düşük tehlikem vardı ama o umarsızca bana öğrenc kaydı aldırmıştı. tüm öğretmenlere afedersin hayvan gibi davranıyordu. şükür başka okula defolup gitti bir iki hafta öncede kurtulduk. Allah sizide kurtarsın daha iyisiyle karşılaştırsın inşallah. şidiki müdürümüz şükür çok iyi bir insan
Ya o kasik agrrisi bende de var, iki buklum geziorum. Gaz sancisi gibi, degisik. İdrar yolu enf mi aceba die dusundum ama baska bi sikayetim yok idrarla ilgili. Bilemedim ben de sorcam doktoruma da 10 gun vararkadaşlar bugun kontrolümüz vardı 27+5 deyiz. herşey yolunda maşallah. 1120 gr olmuş prensesim. ama benim çok fazla kasık ağrım var ayaktayken oluyor. oturunca geçiyor. yoğun da çalışıyorum çok zorlanıyorum. doktorum bugun magnezyum desteği verdi onu kullanmaya başladım inş geçer dayanılmaz oluyor
İdrar kesenin uzerinde ziplayacagi gunler de geleceeeeeeekkkkkBenim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Canim pozisyonuyla alakali olabilir. Bebegin sirti karnina kol ve bacaklari ic organlara dogru olursa hareketleri derinden az az hissedersin. Allah in izniyle bebegin gayet iyidir, sonucta en onemli gostergesi hareketlerini hissediyor olman :) az ya da cok olmasi pozisyondandir benceIyi aksamlar annisler ve minik mucizeleri:)))
Sizlere bir sorum olacak, ben oglumun tekmelerini cok hafif hissediyorum:)) öyle can acitici bir durum degil allahtan ama eltimin dedigine göre kizi bu haftalarda baya tekmeliyormus, yani canini acitiyormus???
Acaba normalmiii yani az hissetmem??
Zaten tatile bu kadar az kalmasa nasil dayanirim bilmiyorum. Okuldaki son iki haftammmmm. Allahim bitsin artikkk :)
Canim sen sadece kendi sorularinin degil, benim sorularimin da cevabini almissjnoglusuna da masallah
Benim de idrar kesemde zipliyo sanki, elektrik veriliomus gibi hissediyorumboyle giderse iki haftaya kalmaz kizim tepindikce ben cis kaciririm
Valla mudur yanina cagirdi. Ben de veli sunu dedi bunu dedi demeden sadece konustuk hallettik dedim. Hayir mudurle aramizda olan bir mevzuyu veli soyledi bana. Demek ki mudur de demis biseyler, ama mudur kendini oyke bir akliyo ki. Eminim veli de demistir biseeyler. Her neyse, ikisinin arasinda, ben kenara cektim kendimi, mduru de gecistirdim bugun, veliyle de muhattap olmam daha :)
Ya o kasik agrrisi bende de var, iki buklum geziorum. Gaz sancisi gibi, degisik. İdrar yolu enf mi aceba die dusundum ama baska bi sikayetim yok idrarla ilgili. Bilemedim ben de sorcam doktoruma da 10 gun var
İdrar kesenin uzerinde ziplayacagi gunler de geleceeeeeeekkkkk
Canim pozisyonuyla alakali olabilir. Bebegin sirti karnina kol ve bacaklari ic organlara dogru olursa hareketleri derinden az az hissedersin. Allah in izniyle bebegin gayet iyidir, sonucta en onemli gostergesi hareketlerini hissediyor olman :) az ya da cok olmasi pozisyondandir bence
25+1 ben ve bebişim
Eki Görüntüle 924927
Oy oy maşallah pınarcım
Çok güzel gözüküyorsunuz....
Ayrıca çoraplarına bayıldım
arkadaşlar bugun kontrolümüz vardı 27+5 deyiz. herşey yolunda maşallah. 1120 gr olmuş prensesim. ama benim çok fazla kasık ağrım var ayaktayken oluyor. oturunca geçiyor. yoğun da çalışıyorum çok zorlanıyorum. doktorum bugun magnezyum desteği verdi onu kullanmaya başladım inş geçer dayanılmaz oluyor
hepinize selam kızalar geçmişe biraz baktım hasta olan annelere geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazmadım. şeker yüklemesi yapıldı tabi yüksek çıktı hiç gözümü açamıyorum her gün abartmıyorum neredeyse hastanedeyim çok ağrım oluyor magnezyum ve progesteron alıyorum rahimde kasılma ve kramp olduğu için neredeyse hep yatıyorum biraz yürüsem kramp giriyor, olduğum yerde kalıyorum. şimdi bu şekeri nasıl halledeceğim kara kara onu düşünüyorum
Benim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Iyi aksamlar annisler ve minik mucizeleri:)))
Sizlere bir sorum olacak, ben oglumun tekmelerini cok hafif hissediyorum:)) öyle can acitici bir durum degil allahtan ama eltimin dedigine göre kizi bu haftalarda baya tekmeliyormus, yani canini acitiyormus???
Acaba normalmiii yani az hissetmem??
Oglum olacak canim.51 kiloydum 66 kiloyum.cok sisko gozukmuyorum ama aldim kilo.bacaklarim cok tombul o resimde hamile pantolonu oldugu icin cok belli deil pantolon baya bi bol pacali.boyumda kisa yakinda yuvarlanac diyolar bana:) ama olsun oglum saglikli ya bu herseyden onemli.1500gr olmus benim minigim.bakalim ayin 18 inde kontrolumuz var kac kilo cikacak
selam kızlar...
ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
yarın şeker yüklemem var.
inşallah normal çıkar!
acayip tırsıyorum :18: :18:
şimdi sen 37ye kadar çalışayım 5 haftayı doğum sonrasına aktarayım dersin ama 37ye kadar değilde 35e kadar çalıştın diyelim o zaman 3 hafta doğum sonrasına kalır, aksi olsa suistimaller olur kişi 32.haftada çalışabilir raporu alır sonra rapor üstüne rapor alır keyfi hem çalışma hem 5 haftayı aktar bunu devlet yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?