Gule gule kullaninn :) hepsi cok ciciiioğluma aldığım ciciler zürafalı olan hastane çıkışı :)
Eki Görüntüle 923818 Eki Görüntüle 923819 Eki Görüntüle 923820 Eki Görüntüle 923821
Yaaa, bundan sonra ay ay ne hallere geldigimize inanamayacagiz :)
Biz iyiyiz canim, senin ve bebisinin de iyi olmaniza sevindik ayricanasılsınız guzel anneler bakalım meleklerınız nnasıl bız cok ıyız kızlar fazla gıremıyorum aama olsun sızlerle olmak guzelll
Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.
geçmiş olsun cnm... alıntı yapmıştım yazamamışım sana kusura bakma!
Merhaba Hanımlar
;Pazartesi doktora gittim. Özetini yazıyorum. :)
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
Günde 2.5 lt su içmek enfeksiyonun önlenmesi ve atılmasında etkiliymiş.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
Varis çorabı alsan seni çok rahatlatır dedi tavsiye ederim dedi
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.
Oğlışum 1140 gr 35 cm olmuş elhamdülillah!
Merhaba Hanımlar
;Pazartesi doktora gittim. Özetini yazıyorum. :)
Mide yanması ve reflü gibi şikayetlerim için gaviscon yazdı ve mideni çok doldurma dedi.
Günde 2.5 lt su içmek enfeksiyonun önlenmesi ve atılmasında etkiliymiş.
İdrar yolu enfeksiyonum geçmezse normal doğum tarihim öne gelirmiş onun dışında bebeğe zararı olmazmış.
Uçak yolculuğu yapabilirmişim haftaya rapor yazacak uçabilirim diye 1 haftalık oluyormuş bu rapor.
32. haftada çalışabilir yazıp sonrasında benim belirlediğim tarihte çalışamaz yazabilirmiş ( en çok buna sevindim :) )
Doğal doğum konusunda tamam dedi ancak 15 dk da bir bebek için yine nst ye bağlanmam sağlıklı olurmuş.
Varis çorabı alsan seni çok rahatlatır dedi tavsiye ederim dedi
İstediğin tarafa yatabilirsin sırtüstü ve yüzüstü yatmanızı tercih etmiyoruz dedi.
Oğlışum 1140 gr 35 cm olmuş elhamdülillah!
maşallah oğluşuna 32.haftada çalışabilir yazarsa istenildiği tarihte değil en erken 37.haftada çalışamaz yazılır biliyorum ben :44:
ben de öyle biliyordum ama doktorum istedğin zaman çalışamaz yazarım dedi 37 yi beklemek zorunda değilmişim
kızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?
kızlar çok fena tekmeler yiyorum..
yattığım yerden hoplatıyo beni yaramaz kızım..
bu arada ben çok gıdıklanıyorum tekme yiyince sizdede oluyo mu?
seninki daha iyiymiş ben korkuyorum cumartesi arkadaşa gittik gezmeye öyle bir tekme attı ki minik elimdeki kahve fincanını düşürüyordum korkudan
aaa öyle bişey varsa güzelmiş. ben kızımda 32.çalışır yazdırdığım için 37.haftaya kadar çalıştım. raporda alamadım bu bebeğimde düşünmüyorum.çünkü önceki zor olmuştu. ama bizim kurumda böyle uygulama yokki :44: şimdiye kadarki hamile bayanların çoğu 37.haftaya kadar çalıştı
BENDE TEKME YİYİNCE GIDIKLANIYORUM CANIM
Öksürdükten sonra da zıplıyor yaramazım
Bırak annesi tekmelesin iyi olsunlar da tekmelesinler geçen günlerde ne kadar merak etmiştin tekmelemiyor diye değil mi?
kızlar siz 37.haftaya kadar çalışmaya niyet edersiniz lakin sağlık durumunuz el vermezse nasıl geleceksiniz işe, bebek 35.haftada da doğabilir kasılmalar başlayabilir yani 37ye kadar çalışma zorunluluğu yok izin rapor işlerine baktığımı yazmıştım sanırım, sağlık bakanlığı personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum önüme çok rapor geldi öyle
sağlık personeli olduğunu ve bu işlere baktığını bilmiyordum canım kaçırmışım kusura bakma. ben desene kızımda boşuna yormuşum kendimi. fena bir şekilde kasık ağrılarım, ödemim olmuştu ama 37.yi beklemek zorunda kaldım. çünkü bana son 3 haftaya kadar çalışır raporu yazmıştı. erken ayrılırsam doğum iznine aktarılmaz diye düşünmüştüm
sağlık personeli olduğunu ve bu işlere baktığını bilmiyordum canım kaçırmışım kusura bakma. ben desene kızımda boşuna yormuşum kendimi. fena bir şekilde kasık ağrılarım, ödemim olmuştu ama 37.yi beklemek zorunda kaldım. çünkü bana son 3 haftaya kadar çalışır raporu yazmıştı. erken ayrılırsam doğum iznine aktarılmaz diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?