Kızlar bi yerde okudum.Kadın 28 haftalık muayeneye gitmiş.Bebeği doğum pozisyonunda değilmiş.Yani ayakları aşağıda başı yukarıdaymış.Doktoru demiş büyük ihtimalle dönmez artık sezeryan olursun.Böyle bişey var mı? 28 hafta sezeryan veya normal demek için erken değil mi?Sonuçta pıtırcıklarımız sürekli hareket halinde.Doğuma 12 hafta var.O zamana kadar dönme ihtimali olmuyo mu ?
Yaa kizlar massallh gobisleriniz kocaman olmuss benim sizinkinin yaninda minicik kalio;((neyse saglikli olsunlarda en onemlisi oo bu arada benim gobis kucuk ama kemiklerim manyak agrio dr kemik yapin dar olcak o agrilar dedi bazen vajinam bile cok agrio zaten sakat gbi yuruyorum yaasizdede agri oluyor mu vajinayla bacagin birlestgi yerdee
Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah en yakın zamanda atlatırsın.
Okulda çok çabuk kapılır dediğin gibi hastalık.
Hamilelikle ağır geçiyor.
Allah yardımcınız olsun.
Hem o kadar çocukla uğraşmak, hem yorgun hasta olmak çok zor.
Allahtan acil şifalar diliyorum sizler için.
hiç merqk etme tatlım bakıyorum da şu anki halim kızların 20. haftası iş yerinde bir arkadaşım daha hamile benden 1 ay küçük ama benden 2 ay daha büyyük göbişi :)
Cok guzelll :) yine de oyle cok tombis bi anne degilsin canim, gayet guzelsin
Eveett F&F ben de biliyorum. Burda da var, ben almadim kilik kiyafet ama ordan alan arkadadlar cok memnun o markadan :) gule gule giysin, nevresimi ben de cok begendim ben de bakcaam burdaaacanım benım gebelıkte enfeksiyon cok oluyor onemlı olan tedavıyı yapmak yanlış cıktığını sanmıyorum ama sen yınede tekrarla bol bol su iç ben günde 3,5 4 litre su içiyorum
canım benım F&F zaten kipa makretın içinde kipa yokmu senın bulundugun yerde netten kıpaya gır subelerıne bak bende eşimle h&m ve c&a girdim geçen ay cok cıcı seyler var ordanda bırkaç bırsey alacağım ama küçük değil büyük alacağım yaza gıysın kızım
oh oh maşallah kocaman senın göbiş yesinler
Yok yaaa oyle bisey. Benim arkadasimin 36. haftada tersti bebegi, doktor doguma kadar donmezse sezeryan olur dedi. 38. Haftada bebek donmus, dogum pozisyonunu almisti. Gerci yine de normal olamadi ama dondu sonucta. Ben sahidim 38 de donen bebegeKızlar bi yerde okudum.Kadın 28 haftalık muayeneye gitmiş.Bebeği doğum pozisyonunda değilmiş.Yani ayakları aşağıda başı yukarıdaymış.Doktoru demiş büyük ihtimalle dönmez artık sezeryan olursun.Böyle bişey var mı? 28 hafta sezeryan veya normal demek için erken değil mi?Sonuçta pıtırcıklarımız sürekli hareket halinde.Doğuma 12 hafta var.O zamana kadar dönme ihtimali olmuyo mu ?
Agladim ama ben okuldaaa :'("Avustralyada Kate Ogg adlı kadın geçen martta ikiz bebek dünyaya getirmişti. 27 haftalık olarak dünyaya gelen bebeklerden Emily sağlıklıydı. Fakat sadece 900 gram ağırlığında doğan Jamie, doktorların tüm çabalarına rağmen nefes almıyordu.
Sonunda doktorlar Oğlunuzu kurtaramadık dedi. Annesi minik Jamie ile vedalaşmak istedi. Kanguru bakımı uyguladı Anne gözyaşları içinde 9 ay karnında taşıdığı Jamieye 2 saat boyunca sarıldı, onunla konuştu öpüp okşadı. Bu uzun veda mucizeyle sonuçlandı. 2 saatin sonunda Jamie nefes almaya başladı. Anne sütü verildiğinde de bebek ağlayarak yaşama döndü. Şimdi 5 aylık olan Jamie son derece sağlıklı.
Annelerin bebeklerini çıplak bedenlerine yaslayarak sıcak tutmasına kanguru bakımı deniyor."
Var, idrar kesemin uzerinde naapiosa cis kacircam saniyorum :)Hiç mi yok yaşayan kasıklarda bebişin hareketlerini hisseden a canlar
Var ya cok guldum, acaip de hak veriyorum sana. Varsa beni goresi gelen cagirsinyedirsin icirsin doyursun gondersinharbiden kızlar bazılarınızın ne çok misafiri geliyo valla iyiki Batmandayım diyorum gerçi Ankarada olsam ben çok rahat müsait değilim derim evime geldiğimde yayıla yayıla oturmak istiyorum pijamalarımla kimseyi çekemem beni göresi gelen evine çağırsın yedirsin içirsin doyursun sevaptır
Canm yaaaaa, esinin tavrina cok uzuldum. Ama kahverengiyse taze kan degil sonucta. Sen doktora gorun en iyisi. Tekrarladi mi peki?arkadaslar cok moralim bozuk dun aksam hastane cantami hazirlayayim dedim
bebegin kiyafetlerini yikadim biberonu emzigi kaynattim falan evin de bazi islerini hallettim
3-4 makina camasir yikandi kurudu katlandi yerlesti ama cok yoruldum
sabahta yogun calismistim hic bitmeyen sirt ve bel agrim vardi tam soyle bi uzanayim dedim ki lavaboya gittim
bide ne gorim kahvengi bi leke
Allahim o kadar endiselendim ki nişan sandim esime seslendim hemen
beni rahatlatacagina beni suclamaya basladi o kadar kendini yorarsan boyle olur
yap yap sen devam et gordun mu bla bla blaa
tabi ben salga sumuk agliyorum iyice dellendim basladim saymaya bagira bagira
sabahta hemen doktorumu aradim kahverengiyse endise etme devam ederse gel dedi muhtemel rahim agzindan geliyordur kirmizi degilse dedi
ama ben cok korktum ve hala moralim bozuk
hic boyle birseyle karsilasan oldu mu kizlar nedir bu kahverengi leke
bende subat annelerinde ki kadin gibi dogurmayim aaayyyyyy nolurrrrrr yaaaaaa
arkadaslar cok moralim bozuk dun aksam hastane cantami hazirlayayim dedim
bebegin kiyafetlerini yikadim biberonu emzigi kaynattim falan evin de bazi islerini hallettim
sabahta yogun calismistim hic bitmeyen sirt ve bel agrim vardi tam soyle bi uzanayim dedim ki lavaboya gittim
sabahta hemen doktorumu aradim kahverengiyse endise etme devam ederse gel dedi muhtemel rahim agzindan geliyordur kirmizi degilse dedi
maşallah sana da bebişine de...
Hay maşallah en belirgin hamiş sensin bana göre =)))
Allah nazarlardan saklasın ikinizide canım benim...
Seninle sarıldığımı düşünüyorum da
Kollarımız zor değer birbirinize heraldee
Çok güzel gözüküyorsun ya...
Sırf bebiş almış sanki kiloyu annesi.
Maşallah
ohhh maşallah bebeğim ya bu nasıl bi göbektir.Ben de bugün tam 28+0 doldurdum.Ama seninki kadar belirgin değil.
Maşallah seninde bacaklar ince ama göbüş önde
TEŞEKKÜRLER CANIM YOK AYAK ALMADIM GEREK YOK ONA YA DAHA SONRADAN BANYODA YIKARIM INSALLAH
YERİM SENIN HEM GÖBİŞİNİ HEM BEBİŞİNİ
SAĞOL CANIM BENIM ESMERBEN COGUNU NATA VEGADA KİPANIN İÇİNDEN ALDIM f&f GİYİM ANKMAL AVM BUTIKBEBE BURALARDAN 2 HAFTASONRADA IKEAYA GIDECEĞİZ DAHA IYILERI SENIN OLSUN
Gecmis olsun. Aynj durumdayim. Artik hastalanmaya korkuyorum, su son 2 haftayi raporsuz atlatayim yaaa
Eneeeeemmmmmm, cok guzellll
Maasallah cnm çok tatlisinizzzzz
tekrarlamadi cok azdi ve devamlamadi ama belim yine agriyo korkuyorumCanm yaaaaa, esinin tavrina cok uzuldum. Ama kahverengiyse taze kan degil sonucta. Sen doktora gorun en iyisi. Tekrarladi mi peki?
Canim uzulme ya bak dr onemli degil dediyse sorun olmaz bence..benim cevremde hamile bir arkadasin 6 aylikken denize girmisti kan geldi hemde nerdeyse 1 pet kadar ona bile birsey olmadi ki senin krengiymis uzme kendini ve bebisini canim dinlen ama bi kac gun yorulma
hemen telaş yapma bak doktorunda önemli değil demiş kahve rengi leke birikmiş daha önceden kalmış kan demişti doktorum sen biraz hareket ettin falan ya odur akana eskiden kalma bir akıntı gibi...ama ben cok korktum ve hala moralim bozuk
geçmiş olsun canım benim..inşallah zamanında gelir bebeğin...merhaba arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim. hamileliğim çok rahat geçti çok şükür buna güvenerek çok dikkat etmedim kendime çok ayaktakaldım hamile değilim gibi davrandım. 4 gün önce tuvalette 4-5 damla kadar kan geldi arkasından kahverengi akıntı halinde devam ediyor doktor at kalkma dedi rapor verdi sürekli yatamıyorum ama ağır iş yapmamayada çalışıyorum.size söyleyeceğim nolur dikkat edin kendinize ben,im 25. haftaya kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. düşük tehlikesi bu saatten sonra olmaz derken şimdide erken doğum riski var. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.
Kızlar bi yerde okudum.Kadın 28 haftalık muayeneye gitmiş.Bebeği doğum pozisyonunda değilmiş.Yani ayakları aşağıda başı yukarıdaymış.Doktoru demiş büyük ihtimalle dönmez artık sezeryan olursun.Böyle bişey var mı? 28 hafta sezeryan veya normal demek için erken değil mi?Sonuçta pıtırcıklarımız sürekli hareket halinde.Doğuma 12 hafta var.O zamana kadar dönme ihtimali olmuyo mu ?
merhaba arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim. hamileliğim çok rahat geçti çok şükür buna güvenerek çok dikkat etmedim kendime çok ayaktakaldım hamile değilim gibi davrandım. 4 gün önce tuvalette 4-5 damla kadar kan geldi arkasından kahverengi akıntı halinde devam ediyor doktor at kalkma dedi rapor verdi sürekli yatamıyorum ama ağır iş yapmamayada çalışıyorum.size söyleyeceğim nolur dikkat edin kendinize ben,im 25. haftaya kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. düşük tehlikesi bu saatten sonra olmaz derken şimdide erken doğum riski var. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.
geçmiş olsun canım benim..inşallah zamanında gelir bebeğin...
arkadaşlarımıla aramızda birbirimizi uyarıyoruz...şimdi bir şey yok gibi dursa da yarın kanamayla hastaneye gidebiliriz allah korusun...
şimdi eşimle aylık market alışverişi yapıcaz,hepsini taşımasın diye üzülürdüm....1 poşet bile taşımam artık...
geçmiş olsun tekrar...
geçmiş olsun cnm. neden kaynaklanıyormuş rahatsızlığın? evet hiç bir ağır iş yapma wc haricinde çok hareket etme dikkat et. bende de olmuştu kahverengi lekelenme 18. haftamda. plasentayla alakalı bişey var mı acaba? benimki doğum kanalına yakın. iki doktora görünmüştüm biri bana erken doğum riskin olabilir dedi her zaman gittiğim doktor erken doğum riskin yok bişey olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?