2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım inşallah sekizi bile tamamlarsın bol yatmalı bi dönem belki seni bekliyordur ama sanırım bebeğine ilk kavuşacak olan da sensin allah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

arkadasim bende bi kac gun oncesine kadar senin gibiydim.. dr demir ilacimi degistirdi sorunum hafifledi.. haberin olsun.. bi de lagman niye tetikliyormus? Eger verilen ilacla ilgili biseyse ilac yerine zeytinyagi elma sirkesini karistirip ver.. ayni etkiyi yapio kimyasal da degil. Ben her aksam yatarken iki incir iki kayisi yiyorum ama birkac saat oncesinden sicak sirkeli suya koyuyorum iyice sisiyolar oyle yiyorum cok iyi geldi sukur ki.. dene bi istersen..

Günaydin kizlar
Umarim cok cok guzel gunler geciririz saglikla
Allah'im hepimizin yardimcisi olsun.Yavrularimizi vakti zmninda hayirlisiyla,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu drlar yok mu Allah yokluklarini vermesin yine de
Ne dediklerini anlamiyorm oyle de olabilir olmayabilir de falan da filan
%99,9 cikmis iste yok

Neye karar verdin amnio yaptiracak msn?

aglaya aglaya okudum yazdiklarinizi.. sanki ben yasadim bu yasananlari..
cok sukur ki bebeginiz iyi %99.99 u gorunce cigerlerimden cikan "ohh" u anlatamam
hic griye boyanmasin lutfen hayatiniz hersey cok iyi olacak Allahin izni ile.
boyle pembe mavi yesil sari butun renkler olsun siyah ve gri olmasin hayatinizda
bebise ve size koccamannnn sevgilerrrr

canimmm Vallahi nasil sevindim anlatamam dun cumaydi okuduklarimin arkasindan sana da dua ettim inan
ins tez zamanda cikarsin hastaneden karninda bebisinle..
sonra bidaha da 37. haftadan sonra gider yatarsin iiiinnnnssssaaalllaaahhhhhhh
o zamanda bebisin kucaginda cikarsin

sağolasın...dün sabah 8 de hastanedeydim 4 gibi çıktım ordan sonrada kv lere gittim evde bilgisayarım yok...hep iş yerimden giriyorum...beslenmeyle düzelmiyor...benim motor bozuk anlıyacağın ancak itekleyerek gidiyor...öyle rezil bir durumki... Cuma akşamı tuvaletten sürünerek banyoya girdim...çekilmiyor gerçekten tuvalet öcü gibi geliyor artık...ama deniyorum herşeyi ne işe yarar diye...kantoron yağını pamuğa döküp fitil gibi kullanıyorlarmış bazı hamilelerden duydum...hem damarları sıkılaştırıyormuş hemde çatlaklardaki enfeksiyonu önlüyormuş ... Hayırlısı bakalım...

diyetisyene de gittim diyetle beraber insülin verdi pazara kadar vurulcam pazar günü ölçüm yapıcam pazartesi dahiliyeciyi arıcam ona göre çıkan sonuca göre hareket edicez

canim cok gecmis olsun benimde gebelik sekerim yuksek cikti
merak ediyorum kac kilo aldin ve sekerin kac cikti ki insulin verdi direk?:26:

canim bende anus fissur olmustum kan geliyordu susam yagi veya zeytinyagi oneriyoruz hamilelere sadece dedi doktorum ben susam yagi kullandim 3-4 gun ve gecti cok sukur istersen doktoruna bir danis belki oda uygun gorur tatlim
cok cok gecmis olsun

Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz herşey normale döner evine geçersin, hayırlısı ile zamanı geldiğindede alırsın oğluşunu kucağına morelini bozma yüksek tut... Gelişmelerden haber ver mutlaka dualarımız seninle

lağma bağırsakta istem dışı aşırı kasılma yapıyormuş hatta sancısı gelmeyen hamişlerede vermelerinde nedenlerden biride buymuş...banada demir ilacını yeni yazdı hiç içmesem daha iyi o zaman (ferro sanol mu ne öyle bir şey)..söylediklerini bir deneyim teşekkürler...

Canım çok geçmiş olsun, inşallah herşey düzene girer, içini ferah tut, rahatla, biliyorum belki bizlere söylemesi kolay diye içinden geçirebilirsin ama. İnşallah bebeiğini en saağlıklı şekilde kucağına alırsın. Üzme kendini lütfen

Canim benim, nasil sevindim senden guzel haberler alinca anlatamam. Valla yatarken aklimdasin kalkinca aklimdasin. İnsallah bebegin 7. yi de doldurur Allah'in izniyle 8 i de doldurur. Sen moralini yuksek tut.

canim bende anus fissur olmustum kan geliyordu susam yagi veya zeytinyagi oneriyoruz hamilelere sadece dedi doktorum ben susam yagi kullandim 3-4 gun ve gecti cok sukur istersen doktoruna bir danis belki oda uygun gorur tatlim
cok cok gecmis olsun
bugün aktara uğruycam susam yağıda alayım ozaman.susam yağım var ama içinde pamuk yağı karışık..doktor yemene içmene dikkat et diyor...haftada bir tuvalete çıkmaya başlarsan ozaman ilaç veririm dedi...sağol canım

çok teşekkür ederim iyi düşünmeye çalışıyorum.

hepimizin bebeğini korusun Allahım. zor gerçekten. ilk hamileliğimde ilk birkaç ay bazı endişeler taşısamda kolay geçmişti. en zoru çaresizlik. Allaha emanetiz...
çok sağol.
amino yaptırmayacağım. zaten 200 de 1 dusuk riskini almaktan korktum en başında. bebeğimin başına 25000 de 1 olan bir sey geldi, 200 de 1 çok yuksek bizim için. içim rahat kısmen. bir de yetmezlik sorununu aşarsak.
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelecek dunyaya bu sıkıntıları unutucaz.

yaptırmayacağım. yukarda yazdığım gibi risk çok yuksek bence. Allah korusun tum bebekleri.

çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. gerçekten ağızlarından çıkan 1 kelime ile mutlu 1 kelime ile mutsuz oluyoruz ister istemez. çaresizlik içindeyiz. Allah yardımcımız olsun sabır umut çok önemli bu gunlerde.

sevgili arkadaşlar, dun yazarken bile öyle rahatladı ki içim. sanki bir odada sizlere anlatıyor gibi açıldım ve iyi hissettim. sabah yorumlarınızı görünce çok daha mutlu oldum. herkese teşekkür ederim iyi dilek ve duaları için. inanın ben de her iyi habere maşallahları, can sıkıcı heberlere(kimse emin olamaz çunku) dualarımı eksik etmiyorum. yanımdasınız kocaman bir ordu gibi, ben de sizin yanınızdayım bir nefer olarak.

Canim cok uzuldum yasadiklarina. Ama sonunda guzel haber almissin, gozun aydin. Doktorlara da kizma, sonucta her zaman en kotuyu dusunup ona gore hareket etmek zorundalar. En kotu ihtimali gormezden gelip sonrasinda baslarina gerirmektense, basta konusup arastirip ekarte etmeye calisiyolar. Ben onlardan biriyle ayni evde yasiyorum ve artik o kadar alistim ki felaket tellali hallerine. Kafana takma canim, insallah saglikla alirsin bebegini kucagina :)

teşekkür ederim, zor ama onun sağlıkla buyumesi bana yetiyor aslında mutlu olmak için. 12 hafta daha dayanırsa küçük kalbimiz herşey güzel olacak...

ilk canım birtane düşüğüm var ama şimdiden söyledi samimi olduğumuzdan dolayı ben en çok bebeğime birşey olmasın ondan korkuyorum allah korusun

Merak etme tatlım bebeğine bişe olmaz inşallah. Sağlıklı kucağına alda doğumun ne sekilde oldugunun pek bir önemi yok yeterki ikinizde sağlıklı olun

Canım çok ama çok geçmiş olsun ..
Bende bebeğimin hareketleri çok kısıtlı hissediyorum.
İnanılmaz derece de sertlik var ve bahsettiğin gibi bir yere toplanınca sanki morluk ağrısı gibi bi ağrı oluşuyor...
Annem de dahil herkes normal diyor iyice telaşlandım ben.
Deli edcek bunlar beni.

Kızlar yazmıştım bir kaç gün önce bebeğim sessiz tekmelerini hissetmek istiyorum diye.
Kaç gündür aynı ve inanalmaz kasılıyor karnım açılacak gibi.
Ara ara sanki morluk ağrısı gibi ağrılar oluşuyor geçiyor.
Ailem normal diyor.
Kaslıydı karın yapın ondan diyor bende tedirginim.
Rahatsızlık uyandırdı bende.
Hastaneye gidicem şimdi evhamlanıyorsun diyorlar.
Ne yapıcam bilemedim.

aynı şey bende de oluyor ama sanırım bunun sıklığı önemliymiş günde 6dan fazla olursa ve düzenli aralıklarla olursa sıkıntı varmış ama düzensiz ve az sayıda oluyorsa sorun olmuyormuş. yalnız magnezyuma başlaman gerekli bende günde 4-5 kez olmaya başladı. yaşadığım ilçedeki doktoruma sordum bebeğin kafasıdır poposudur ya da yer değiştiriyordur dedi nstye bağlama zahmetinde bile bulunmadı, lanet olsun dedim içimden size verilen diplomaya da size de. ildeki doktorumla randevum 2 hafta sonra ancak bana magnezyum yazmıştı öncesinde ben çok ilaç almayayım diye kullanmamıştım. 3 gündür magnezyuma başladım. şükür 3 günde 2 kere oldu. artık vücut kendini kasılmalarla doğuma hazırlama evresine girmiş anladığım kadarıyla da düzenli ve sık aralıklarla olması riskliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…