2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sen şöyle bir uzan sol tarafına çikolata ye, 1 saatte çok zayıfta olsa 10 kere hissedersin hareketlerini say... Ki hissetmezsen gidersin dra, panik yapma...

Benim düzensiz canım ama net hissedem,yorum hareketlerini ve sebepsiz ağrı girince insan tedirgin oluyor.
Bende magnezyum isteyeyim bari.
Ya dün doktora gidecektim k.valimdem bizde eşimin dayısına gittik.
Eşime dedim uğrayalım hastaneye giderken bir baksın doktorum, yoldayken aradım acil bir vakası varmış.
Eşimde beklemedi kaldı öyle.
Bende pazartesi kendi doktoruma gideyim.
İnşallah geçer şu sıkıntılarımız.

Sen şöyle bir uzan sol tarafına çikolata ye, 1 saatte çok zayıfta olsa 10 kere hissedersin hareketlerini say... Ki hissetmezsen gidersin dra, panik yapma...

Dediğin gibi biraz tatlı yiyeyim yatayım , inşallah birşeyi yoktur.
İnan ben soğukkanlı yaklaşan biriyim ama ilk defa böyle çözemiyorum kendimi.
Rabbim hepimizin hakkında her zaman dediğim gibi hayırlısını nasip etsin.
Zormuş şu hamilelik evresi

merhaba kızlar sınavlardan ötürü uzun zamandır giremiyordumhoş haftaya yine sınavla( nasılsınız??bugün doktor kontrolumuz ve şeker yüklememiz vardı..çok şükür bebişimiz gayet iyi şükür 27+1 olduk kilomuz da tam 1 kg..şeker sonuçlarımızda çarşamba çıkacak inş..yalnız kansızlık yine kol gösterdi sanırım damar bulamayınca bebek enjeksiyonuyla kan aldılar..

benim bir yerde yüksek çıktı başka biryerde normal çıktı nereye inanacağımı şaşırdım. kan şekeri ölçüm cihazı alacağım pazartesi. bakalım benim cihaz ne diyecek

benim bebiş de bazen çok hareketli bazen arada bir hareket yapıyo. sen kendin öyle hareket etmiyo diye düşünme hareket ediyordur bebeğin.
bizler harekey halindeyken amniyon sıvısı onları beşik gibi sallıyormuş o zaman genelde uyuyolarmış. ama yatıp uzandığımız zaman bizdeki hareket azalınca onlar da uyanıyormuş.
bi de evet çikolata tatlı şeyler ye bakalım...

kızlar ya ben çok kötü grip oldum. bugün çok etkiledi beni. ateş olunca tehlikeiymiş. nane limon içicem ve visk tedavisi yapıp terlicem of inş geçer ya...

Teşekkür ederim canım benim..
Şimdi yemek yedim üstüne tatlı yiyeyim inşallah hareketlenir.

Çok geçmiş olsun yeniden canım. Umarım uyguladığın (uygulayacağın) tedavi derdine derman olur; ağrın, sızın ve sıkıntın geçer.

Canım bende 1.5 aydır var kasılmalar. Bu ara iyice arttı, özellikle akşamları. Braxton hicks denilen yalancı kasılmalar olarak yorumlanıyor nette. Bol su&istirahat ile geçer diyor. Ben suyu çok içiyorum, Mg da alıyorum ama hafiflemiyor:107: Haftaya doktoruna danış, içini rahatlatacaktır.

Geçmiş olsun canım, inşallah diyet ile kontrol altına alır hamileliğini sıkıntısız geçirirsin.

Sınavlarında başarılar dilerim:107: Gözün aydın, maşallah bebeğine. İnşallah şeker sonucun da güzel çıkar canım. Kansızlık genel bir sorun, ilaçlarla dengeliyoruz çoğumuz

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEDE DEĞİŞİKLİK Mİ OLDU DAHA YENİ AÇTIM GEÇMİŞİ OKUYAMADIM AMA SANKİ DEĞİŞİKLİK OLMUŞ BEĞEN DURUMU KALKMIŞ
ESRA EROL A ÇOK ÜZÜLDÜM KIZLAR 15 HAFTALIK BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ DÜNDE BEN HASTANEDEYKEN DOKTORUMUN YANINDAN BİRİ ÇIKMIŞTI 19 HAFTALIK BEBEĞİNDE SORUNLAR VARMIŞ MUTLAKA ALINMASI GEREKİYORMUŞ ÇOK ÜZÜLDÜM YÜCE RABBİM SAĞLIKLA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.

SEN TAKMA KAFANA CANIM aLLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN SAĞLIKLIDIR

dualarımız seninle canım inşallah zamanında kucağına sağlıkla alırsın evladını yarın mübarek mevlüt kandili peygamber efensimizin doğum günü bol bol dua et yüce rabbim içten edilen duaları eminim kabul edecektir.

merhaba kızlar nasılsınız ben baya baya toparlandım bu hastalık dinlenmek ile geçiyomuş onu anladım dün doktor kontrolümüz vardı bebeşimin kilosu 1400 grm (MAŞALLAH) boyunda da sanırım bi yanlışlık oldu yada doğru tam anlamadım doktor uzun boylu olacak dedi ve 50 cm dedi ( Anne,Amca Babaanne hariç) dayı teyze anneanne dedler hala o bu şu hepsinin maşallahı var 1,90larda boylar kimi doğru demiştir diyo doktor kimi imkansız diyo benimde kafam karıştı bi dahaki kontrolde kendi doktoruma tekrar sorucam gerçek boyunu fakat uzun ve kilolu olduğu kesin ama kızımın maşallahı olduğu için doktor teyzesi bu ayın sonunda beni izne ayırcak sanırım hayırlısı bakalım bu kadar bizden

canım çok büyük geçmiş olsun yeni gördüm yazını rabbim acil şifalar versin bebeğinide seni korusun

canim cok gecmis olsun benimde gebelik sekerim yuksek cikti
merak ediyorum kac kilo aldin ve sekerin kac cikti ki insulin verdi direk?:26:

canım çok sağol sana da geçmiş olsun
11 kilo almışım şekerim açlık ve 1.saat alınan tokluk normal ama ikinci saat alınan kan yüksekti 140 mış referans benim 253 çıktı hem diyetisyene yönlendirdi hem de insülin verdi ama pazar günü şeker ölçümü yapacağım pazartesi doktoru arayacağım ona göre devam edip etmemeye karar verecek sanrım senin kaçtı canım

50 cm değilse de 1400 gr baya uzun bir boyu vardır elbette. maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

esmerim eğer ki gün içinde çok yoruluyorsan bebeğinde seninle beraber yoruluyo ve hareketsiz kalıyo bazenleri bende de oluyo ama hiç bir iş yapmayayım tüm gün yatakta yan gel yatayım tv karşısında yada odada sen ozaman hareketleri gör göbeğim bi sağa bi sola gidiyo kasılmalar içinde korkma ben kendim için doktoruma sordum bu zamanlarda normal dedi ki benim sanki doğurcakmışım gibi çatım ağrıyo baskı yapılıyo gibi korkmamam gerektiğini söyledi sadece kan veya suyun gelirse o zman gel dedi yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…