Moralim cok bozuldu kizlaran itibariyle bugune kadar 20 kilo aldigimi ogrendim 92 kilo olmusum
Canım hayırlı olsun, paşanın kıyafetleri de hazır:107: Kendini aç bırakma ama bu arada, dengeli düzenli beslen; biliyorum iş yerinde zor ama:107:
Alışveriş gerçekten beni de dün çok sinirlendirdi. Daha önce gerekli tüm bebek kıyafet - eşyalarını bir günde almıştım hiç gerilmeden&sinirlenmeden. Dün alacağım 2 gecelik altı üstü, yok da yok:107: Ben de diğer ayları okuyorum, erken olanlar var. Bir sıkıntı olur diye alıp koyayım biran evvel dedim ama; kısmet. Annem de haftaya geliyor. Ben sana Adana'dan alayım dedi, bakalım öyle yapacağız sanırım
hayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.
bende 1 haftada 2 kilo almışım 79 oldum....ama bu kiloların 13-14 kilosu bebekle ilgili ağırlıklar...doğumda biraz hafifliycez inşallah...kuzum üzülme,ben dün tartıldım,hayatımda ilk kez 100'ü gördüm.Tam 18 kg aldım,son aylarda bebek büyüyo derken daha da alıcaz,boşveeer
bende tıs tıs geliyorum işe ...hayat bana o kadar yavaşladı ki... yürürken kalkarken otururken hatta konuşurken bile...kaplumba gibiyimgünaydın sevimli hamişlerrr...karnım büyüdükçe arkadaşlar bana şişko diye takılmaya başladıyaa artık ben işe gelirken çok zorlanıyorum
Canim benim insallah bekleyecek oglusun dualarimiz seninle guzel haberleriniz gelsin hep insallah.
Bende cnm eger yuruyusume falan dikkat etmezsem 180 leri goruyo zellekle sabahlari
Yok dikkat edersem 140 altinda cikiyo..dr bana 150 ye kadar müsade olabilir ama uzerine çıkmasın dedi.bakali. cnm simdilik iyi gibi
Ama gittikce ne olur bilmem
Bebegim iyiydi cnm. C.tesi gordum gecen hafta 1065 gr idi..
Seker beni de korkutuyo acikcasi ama ins.sagliklica gelcek bebislerimiz.
Boşver takılsınlar güzel günler bunlar, bana takılanda yokgünaydın sevimli hamişlerrr...karnım büyüdükçe arkadaşlar bana şişko diye takılmaya başladıyaa artık ben işe gelirken çok zorlanıyorum
ayy akşam yıkadığım kıyafetleri ütüleyecem görseniz sevindirik olmuş gibi içime sokasım geliyor, sanki içinde bebek varda onu seviyormuş gibibende durup durup kıyafetlerine bakıyorum beşiğine bakıyorum bebeğin :) henüz yıkamadım ben doğum inine bi aksilik olmazsa 37 .haftaya kadar calışacagım .... bende birden kilo aldım vallahi tartılmak istemiyorum
kuzum üzülme,ben dün tartıldım,hayatımda ilk kez 100'ü gördüm.Tam 18 kg aldım,son aylarda bebek büyüyo derken daha da alıcaz,boşveeer
bende 1 haftada 2 kilo almışım 79 oldum....ama bu kiloların 13-14 kilosu bebekle ilgili ağırlıklar...doğumda biraz hafifliycez inşallah...
bende tıs tıs geliyorum...hayat bana o kadar yavaşladı ki... yürürken kalkarken otururken hatta konuşurken bile...kaplumba gibiyim
Kandirmaya calismislar seniİzne ayrılınca birkaç günde halledersin canım hepsini. Yeterki elinde liste olsun, çabucak alınıyor:107: Ben geceliği dagiden beğenmiştim, elimizde yok deyip başka şubeye yönlendirdiler. Beyaz istiyorum dedikçe kadın alalı-bulalı pijamaları çıkarttı önüme sinir oldum
Senin şeker sonucun nasıl çıktı bu arada?
c o k kucuk bir kilo daha.ve 27 haftalik
nasil yasiycakk.rabbim korusun
Ayyyy, vallahi okudukca ben bile bi acaip oldum. Bizim daha kiyafetimiz yok hicccc. 2 hastane cikisi 2 de tulum alindi ben heves ediyorum die. Kiyafetler kuzenimin bebisinden gelcek, onlari bekliyorum. Ben de yikayim utuleyim yerlestireyim istiyorum. Senin heyecanini okuyunca kendim yapmis gibi mutlu oldumGünaydın en güzel en tontoş anneler, iyi haftalarr diliyorum çabucacık geçen
Bugün sabah tam 28+0 günlük olmuş bulunuyorum, ve kiloma bakayım dedim aman allahımmmmmm tam bir haftada 1 kg almışım
En son 7 Ocakta tartıldığımda 60 idim, bugün 13 Ocak 61 kg idim eksiksik net
Birde size güzel bişe söyleyim dün benim küçük oğluşum yavruşum kelebeğim canım aşkım bitanem kıyafetlerini yıkayım dedim, sizlere de sormuştum hatta kaç derece felan diye nese dün yıkadım... Onları asarken öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatmam ayy şunlara bak küçücük avuç içi kadar yakında gelecek, az kaldı, bunları mı giyecek, ayy ne güzel diye içimde tarifi mümkün olmayan bir mutluluk vardı,,, bunları yazarkende ayağını gezdiriyor midemde
Bende artık 10 Şubatta doğum iznine ayrılıyorum kısmet olursa, 8 Şubatta memleketime gideceğim, yavaş yavaş valizimi hazırlıyorum, evdekilerle eksiklerim çok benimde... Orda alacağım kısmet olursa ....
Hımmmm bu arada haftada 1 kg aldığımı görünce ben yarım ekmek kepek ekmeği yedim sadece kahvaltıda
Korku başa belaTabi ne kadar dayanabileceksem
O kasinma durumundan ben de cok korkuyorum. Gogus gobek ve kalca kasindikca kremleniyorum, kasirsam catlar diye odum kopuyo. Gerci catlayacaksa catlayacak amaCildin kuru ise, ter tahriş ediyor olabilir canım. Hemen duş alıp nemlendirirsen geçer sanırım. Korkarım benim göbeğim gerilime daha fazla dayanamayacak ondan bu kadar kaşınıyor, başladı yine; nasıl tatlı tatlı kaşınıyorNe zaman elimi götürmeye kalksam görümcemin öğütleri geliyor aklıma:
- Göbeğini sakın kaşıma, çatlaklar ile baş edemezsin
- Suyun gelince 2dk. ayır duş al, sonra hastaneye git
- Yanına hurma al yol boyunca ye
Bana da gecenlerde bi ogrencim okul giris kapisini acti sagolsun, sonra da tam ben gecerken "hocam, isterseniz kapinin diger kanadini da acayim, anca sigarsiniz" dedi. Densizzzzz. Olur musun, oldurur musungünaydın sevimli hamişlerrr...karnım büyüdükçe arkadaşlar bana şişko diye takılmaya başladıyaa artık ben işe gelirken çok zorlanıyorum
İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz, ama ben şeker yüklemesi yaptırmaya gitmeden önceki hafta o kadar şekerli şeyler tükettim ki anlatamam.. Hatta eşim dedi, tüket ki varsa çıksın diye iyi mi yaptım kötü mü bilemem ama sonra gittim test yaptırdım şeker çıkmadı... İnşallah sende de çıkmaz.. güzel haberler verirsin..Kandirmaya calismislar seniAy ben cok kanarim oyle seylere, giderim kafamda model olur, soylerim. Bana alakasiz bisey gosterirler, suslerler puslerler, kafamdakine zit da olsa alir magazadan cikarim. Sonra pismanlik ki nasil pismanlik. Kararli olmak iyi bisey :)
Seker sonucunu bugun alcaz. Benim test yaptirdigim yer cok uzakta, gidemiyorum tek basima. Allahtan oradaki hemsire arkadasimiz, aksama arayip ogrencez ondan. İnsallah bisey cikmaz, testten once diyet filan da yapmadim. Bakalim hayirlisi :S
Ayyyy, vallahi okudukca ben bile bi acaip oldum. Bizim daha kiyafetimiz yok hicccc. 2 hastane cikisi 2 de tulum alindi ben heves ediyorum die. Kiyafetler kuzenimin bebisinden gelcek, onlari bekliyorum. Ben de yikayim utuleyim yerlestireyim istiyorum. Senin heyecanini okuyunca kendim yapmis gibi mutlu oldum
bende daha önce böyle yoğun hissetmemiştim.. sanırım her geçen gün annelik duygularım kabarıyor,, bende anlamıyorum ki.. Sende başla bak bir gör nasıl değişik bir duygu....
O kasinma durumundan ben de cok korkuyorum. Gogus gobek ve kalca kasindikca kremleniyorum, kasirsam catlar diye odum kopuyo. Gerci catlayacaksa catlayacak amaHurma ne icin? Onu bilmiorum ben???
Bana da gecenlerde bi ogrencim okul giris kapisini acti sagolsun, sonra da tam ben gecerken "hocam, isterseniz kapinin diger kanadini da acayim, anca sigarsiniz" dedi. Densizzzzz. Olur musun, oldurur musun
kızlar dualariniz icin allah hepinizdn razi olsun . once like bildireyim berbat bir gece gecirdik.ama simdi iyiyiz.gece sancilsr tavan yalti.yogun bakim hazirlandi.kuvez falan geldi.dogunhanye cikarilmak istendim sancilsr kesilmedi vs vs..ama sonra gecti cok şükür. tekrar odamizdayiz..simdi sanci falan yok gibi.oglumda iyi görünüyor.
biliyorum sizleri uzdum.ama inanin dertlesmek dua almak icin.Hakkinizi helal edin.
birde kasilmasanci.nasil diye.soranlar olmus.bizde bebek sadece bir tarafa toplanio orasi kocaman tas yutmus gibi oluyor ayni andada sanki eliniz ayaginiz uyudunca dokunursunuzda acir ya oyle bir etkiyle kendiligginden dokunuluyormus gibi acıyor. drumun demesi sertlik baski sanci hissedersen haber ver diyo.bebis ultrasonda biseyi yok görülebiliyor.hatta beni ilk ultrasona aldilar.sonrada nstye.ultrasonda gayet iyi diyen drum verdigi tepki aynen ohaa bune sanci diyerek yukarı zor yetistirdi.bebis henuz kucuk oldugu icin 4/ 5 cnm aciklik oldugunda olusan agri siddetini bile böyle kasilma gibi hissediyormusum..kasilmayi hissetme me gibi sansiniz yok kizlar.korkmayin.iciniz bile husursuz oluyor. ben hep sorardim nasil.die..bebis toplanip icim uyusuyo gibi olunca ve gecmeyince anladim...dilerim hic biriniz 36 haftadan once yasamayin canlsrim.biz hala hastsnedeyiz.ins en azindan 7 yi tamamlariz.dua edin ltfen
merhaba kızlar nasılsınız ben baya baya toparlandım bu hastalık dinlenmek ile geçiyomuş onu anladımdün doktor kontrolümüz vardı bebeşimin kilosu 1400 grm (MAŞALLAH) boyunda da sanırım bi yanlışlık oldu yada doğru tam anlamadım doktor uzun boylu olacak dedi ve 50 cm dedi ( Anne,Amca Babaanne hariç) dayı teyze anneanne dedler hala o bu şu hepsinin maşallahı var 1,90larda boylar kimi doğru demiştir diyo doktor kimi imkansız diyo benimde kafam karıştı bi dahaki kontrolde kendi doktoruma tekrar sorucam gerçek boyunu fakat uzun ve kilolu olduğu kesin ama kızımın maşallahı olduğu için doktor teyzesi bu ayın sonunda beni izne ayırcak sanırım hayırlısı bakalım bu kadar bizden
kızlar deli olacağım benim gibi olan var mı acaba şu sıralar deli gibi kaşınıyorum kollarım ve bacaklarım kaşımaktan yara oldular ne krem ne yağ nede yıkamak fayda etmiyo ve kaşıntıdan uyuyamadım
Filoloğum sende de mi şeker çıktı.. Ben 780 i gördüm hastaneye yatırdılar.. Yanında böbrek büyümesi de hediyesi .. İnsülin kullanıyorum.. Çok şükür dozumuzu düşürdü doktorumuz... Iyiye gidiyormuş.. Darısı başına kuzum.. Bebeğin nasıl. Herşey yolundadır inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?