2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar günaydın...nasıl özlüyorum hafta sonu burayı...
filoloğumu merak etmiştim neyse ki iyiymiş ...rüyama bile girdi hafta sonu...hayırlısı olsun hepimiz hakkında....şekerinde düzene girer inşallah....
bende 3 gündür kantoron yağını pamuğa damlatıp fitil gibi kullanıyorum...çok iyi geldi ama bu seferde durup durup kabız olduğum zamanda kan hapını veren doktor yüzünden ıkınıp sıkılıyorum :))))
kan hapını içmesem ne olacak ki bu saate kadar içmemişim son 2-3 ay faydası olur mu ki...bıraksam zararı olur mu ki...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...
aysunay ve diğer şekeri olan arkadaşlar inşallah hiç sınırı geçmeden dengede tutarsınız şekeri....bende şeker çıkmadı ama bende basur için dikkat etmek zorundayım yediklerime....makarnadan pilavdan uzak durmak o kadar zor ki benim için ...fakat bir süre sonra alışıyor insan...aysunay ın dediği gibi spor yürüyüş çok iyi geliyor...
dün kv demle konuşuyorduk da...bebeğin doğurunca gözünün önü açılacak ,annenden yeni doğmuş gibi olacaksın ,rahatlayacaksın dedi...gece uykusuz kalsan hiç şikayet etmiyeceksin hatta biraz fazla uyusa bir şey mi oldu diye sık sık bakarsın dedi...annelik zor dışardan bakınca ama,anneye zor yok dedi...

Bazen sinir bozucu olabiliyor... Ama annenin aldığı gecelikleri beğenirsen, Adana da çeşit fazladır, hem her bütçeye göre de bulabilirsin diye düşünüyorum.

Filoloğum sende de mi şeker çıktı.. Ben 780 i gördüm hastaneye yatırdılar.. Yanında böbrek büyümesi de hediyesi .. İnsülin kullanıyorum.. Çok şükür dozumuzu düşürdü doktorumuz... Iyiye gidiyormuş.. Darısı başına kuzum.. Bebeğin nasıl. Herşey yolundadır inşallah ..

kuzum üzülme,ben dün tartıldım,hayatımda ilk kez 100'ü gördüm.Tam 18 kg aldım,son aylarda bebek büyüyo derken daha da alıcaz,boşveeer
bende 1 haftada 2 kilo almışım 79 oldum....ama bu kiloların 13-14 kilosu bebekle ilgili ağırlıklar...doğumda biraz hafifliycez inşallah...

günaydın sevimli hamişlerrr...karnım büyüdükçe arkadaşlar bana şişko diye takılmaya başladı yaa artık ben işe gelirken çok zorlanıyorum
bende tıs tıs geliyorum işe ...hayat bana o kadar yavaşladı ki... yürürken kalkarken otururken hatta konuşurken bile...kaplumba gibiyim

Son düzenleme:

Kuzum nasılsın... Sende de mi şeker çıktı... İnsülin kullanıyor musun ??? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...

günaydın sevimli hamişlerrr...karnım büyüdükçe arkadaşlar bana şişko diye takılmaya başladı yaa artık ben işe gelirken çok zorlanıyorum
Boşver takılsınlar güzel günler bunlar, bana takılanda yok çalıştığım yerde bir müdür bir ben olunca sabahları kalkmak banada işkence geliyor, çok zorlanıyorum aynı senin gibi birde sürekli oturmak çok zor oluyor, özellikle öğle yemeğini yedikten sonra oturmak işkence, kendimi şöyle kanepeye atmak istiyorum uzanmak felan...
ayy akşam yıkadığım kıyafetleri ütüleyecem görseniz sevindirik olmuş gibi içime sokasım geliyor, sanki içinde bebek varda onu seviyormuş gibi çok güzel bir duygu ( Rabbim bebeği olmayan bütün isteyen bayanlara nasip etsin inşallahhh )
Wala canım ben hafta hafta tartılıyorum tarihini ve kaç haftalık olduğumu not alıyorum.. Masa takvimime her gün bir çizik atıyorum... hafta başlarına kaçınca hafta olduğumu yazıyorum felan... geçen seneki takvimimi saklıyorum eve götürdüm kısmet olursa bu seneki takvimide saklayacam ilerde anı kalsın diye

kuzum üzülme,ben dün tartıldım,hayatımda ilk kez 100'ü gördüm.Tam 18 kg aldım,son aylarda bebek büyüyo derken daha da alıcaz,boşveeer

Bende 1 haftada 1 kg almış bulunmaktayım... Demekki 28. haftamızda bu şekilde oluyor... Nese takmayalım fazla ama yakın zamanda dr gidecek olan arkadaşlarımız sorsa iyi olur,,, her hafta 1 kg 2 kg alacaksak wayyy halimize:26:

Kandirmaya calismislar seni Ay ben cok kanarim oyle seylere, giderim kafamda model olur, soylerim. Bana alakasiz bisey gosterirler, suslerler puslerler, kafamdakine zit da olsa alir magazadan cikarim. Sonra pismanlik ki nasil pismanlik. Kararli olmak iyi bisey :)
Seker sonucunu bugun alcaz. Benim test yaptirdigim yer cok uzakta, gidemiyorum tek basima. Allahtan oradaki hemsire arkadasimiz, aksama arayip ogrencez ondan. İnsallah bisey cikmaz, testten once diyet filan da yapmadim. Bakalim hayirlisi :S

Ayyyy, vallahi okudukca ben bile bi acaip oldum. Bizim daha kiyafetimiz yok hicccc. 2 hastane cikisi 2 de tulum alindi ben heves ediyorum die. Kiyafetler kuzenimin bebisinden gelcek, onlari bekliyorum. Ben de yikayim utuleyim yerlestireyim istiyorum. Senin heyecanini okuyunca kendim yapmis gibi mutlu oldum
O kasinma durumundan ben de cok korkuyorum. Gogus gobek ve kalca kasindikca kremleniyorum, kasirsam catlar diye odum kopuyo. Gerci catlayacaksa catlayacak ama Hurma ne icin? Onu bilmiorum ben???
Bana da gecenlerde bi ogrencim okul giris kapisini acti sagolsun, sonra da tam ben gecerken "hocam, isterseniz kapinin diger kanadini da acayim, anca sigarsiniz" dedi. Densizzzzz. Olur musun, oldurur musun

İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz, ama ben şeker yüklemesi yaptırmaya gitmeden önceki hafta o kadar şekerli şeyler tükettim ki anlatamam.. Hatta eşim dedi, tüket ki varsa çıksın diye iyi mi yaptım kötü mü bilemem ama sonra gittim test yaptırdım şeker çıkmadı... İnşallah sende de çıkmaz.. güzel haberler verirsin..

okulda lavabo 4. katta asansörde bozuk. o merdiveni çıkmak benim için çok zor hale geldi. bebeğim bu gece çok huzursuzdu sanki geceleri benimle uyur gündüz benimle beraber kalkardı. huy değiştirdi sanırım. maşallah gece gündüz dolanıyor. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ben kasılmalar bu nedenlede olabilirmiş. çok sık lavaboya gidiyorum. bebeğin pozisyonundan mı acaba. ters durduğu zaman baskı yaparmış ama tekmelerini göbeğimin üstünde hissediyorum. bilemedimki ya en güzeli akışına mı bırakmak herşeyi bilmiyorum. benim veliler 3 aydır doktora gitmiyor çok rahatlar. ne ikili tes üçlü test ne şeker yüklemesi iki seneye bir doğuruyorlar maşallah.eskiden kovalarla su çekermiş annelerimiz. çmaşıır makinesi bulaşık makinesi yokmuş ki ellerinde yıkarlarmış. Rabbim korumak isterse koruyor. yok karar verdim takmayacağım. diyet yapacağım derken kan şekerim iyice düştü. iki yerde 50 gr yaptırmıştım birinde normal çıktı diğerinde yüksek çıktı. 100 grmıda yüksek çıkan yerde yaptırdım mecburen çünkü diğeri şeker normal 100grma gerek yok dedi. 100 grmda çok yüksek çıktı. işin garibi açlık 81 1. saat 219 ikinci saat 172 3. saat 106. eşimde diyor sende şeker falan yok boşyere diyet yapıyorsun şekerli şeyler yeme yeter diyor. kendimde bende şeker olduğunu düşünmüyorum. çünkü 100grm glikozu yarım litre su ile içmek gerekiyormuş ama bana bir küçük pet bardak verdiler 100grm şeker verdiler. 2 küçük pet bardağı ile okadar şekeri içtim. bu doğru bir uygulama mı ki sonuçta 1 çay bardağı su ile 1 su bardağı su aynı olurmu hiç. zaten şekerde erimedi erimeden içtim. tekrar ölçümde yaptırmak istemiyorum. hangisi güvenilir derseniz şekerimin normal çıktığı yer daha yeni ve güvenilir. ama işte insan hamile oluncariske atamıyor ma kan şekerim çok düştü bunu hissediyorum. ne yapacağım bilmiyorum

Ben beğen butonuna tıklasam da, site kafasına göre takılıyor. Hepinizin yazdıklarını beğeniyorum arkadaşlar:107:

Öğrencin süpermiş

Hurma rahim kasılmalarını ve dolayısıyla doğumu başlatan oksitosin hormonunu içerir canım. Ayrıca doğumdan sonra da sütü arttırıcı etkisi var

canım benım cok geçmiş olsun dualrımız senınle su kandınlerın yuzusuyu hurmetıne rabbım bebeğini sana bağışlasın sağlıkla gelsin bu güzel haberede cok sevındım

canım benım maşallah ama sen yınede kendı doktoruna sor 50 cm cok fazla bence sağlıkla gelsınde gerısı boş tabıkı

canım duşa gir duşun altında bebeyağı sür kendıne geçmezse doktora gıt kaşıma sakın

3 gündür dıyete başladım bugun gece acayıp susaadım bı uyandım 4.30 suda ıcmedım ac karnıma olçum yapcam dıye suda mı ıcmemem gerek bılmıyorum neyse ölçüm yaptım 101 cıktı yıne yüksek açlık bıde her yemekten önce ölçecegım birazdan eve yemeğe gecınce bakalım kac çıkacak ınsulune başlamak ıstemıyorum ınsallah dusurebılırım

Çok geçmiş olsun iyi olursun insallah cnm

hastaneden az önce geldik şekerim 174 çıktı 3 gün sonra 100lük yüklememiz var bebeğim gayet iyi kilosu 890 gram olmuş boyunuda baştan topuğa tam olarak hesaplayamadığı için net söylemiyo 27 cm dedi ama tam boyu değil sizin doktorlar baştan topuğa nasıl hesaplıyolar,ayaklarını tam uzatmış durmuyo ki bebekler bilemedim moralim bozuldu şeker yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…