2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
o içinde ki sıkıntı gaz dır canım...
gönlünü bozma...hayırlı haberler al emi...

Allah seni topiğimizden eksin etmesin demiş miydim?:118:

Çok geçmiş olsun canım. Umran'ın da dediği gibi, en güzel tedavi istirahat. İş yerinden izin alabilirsen ne güzel olur...

çok geçmiş olsun abla en güzeli evde yatıp dinlenmek geçen haftasonu bende grip oldum 1 hafta evdeydim ve hep yatıp dinlendim şimdi çok şükür iyiyim

aynen kuzucum.. ama neyazıkki ben saymanlıkta çalışıyorum ve resmen gözümün içine bakıyorlar doktora bile gitmeyim diye..
cuma pert olmuş bi halde eve gittim bide ne göreyim kayınvalidem ve kayınpederim bize gelmişler yatıya .. yemek falan filan derken 12 de zor oturdum.. kayınvalideme diyorum ki anne azıcık insaf edip bari bi yemek yapsaydın.. çayada razıyım..
cumarteside misafir geldi yemeğe.. pazar günü farkettim ki artık oturamıyorum.. valla yatmak falan hikaye oturamıyorum ya.. belim kopuyor şimdi.. bakalım belki bu akşam..
sanada geçmiş olsun canım benim.. bakalım rabbim yardım edecek atlatacaz bu günleri inşallah

Selam herkese tekrar,

Ayın 10'unda Antalya'dayken ordaki favori doktoruma gittim.Keşke İstanbul'da olsa ahh ahh.

Yine güzelce ayrıntılı baktı.Kızımın gelişimi yine ilerdeymiş,26+0'dım o gün. 1029 gr,35 cm olmuş.
Boyu uzun olucak dedi.Kafa gelişimi,göbüşü,bacakların gelişimi öndeymiş. Anasının kızı dedim,anası tosun zaten

Aile hayatı 32.haftaya kadar serbest dedi,sonra yasakmış.

Bu arada bebeğimin karyola ve bebek arabamız hediye geldi.Biz eşimle Joker mağazasından 10 dk bakmıştık,Eminönü'ne gitmeden fikir olsun diye.Beğendiğimiz araba eskiden 900 müş,şimdi 1200 TL dedi satıcı,ayın 12sinden sonra da tekrar zam gelicek dedi.

Gaza getirmeye çalıştı yani,alın diye.Almadık biz.Evvelsi gün de abimler Kartal'da outlet Joker mağazasına gitmiş,ben bilmiyodum orayı.Aynı araba tek kalmış,600 TL.Kısmetli kızım

Tek elle kapatılıp,açılabiliyo,hafif,en istediğim de puseti tek takmaktı,öyle üstüste değil.Bunda tek takılıyo.

Fotoğraflarını da ekliyorum size fikir olsun diye.Nette de fiyatı 740-890 civarı.

Kahverengi olan bizim aldığımız,kırmızı olanı da modeli görün diye ekledim.

çok geçmiş olsun...şu turp kürünü yaptın mı gerçekten işe yarıyor...mide yanmaların var dı geçti mi ? yemekten sonra oturmaktan oluyor ...mecburen bende iş yerinde oturunca. kaynıyor midem.inşallah şekerin iyi çıkar...bende kızımı çok merak ediyorum...100 lük yüklemede bakmadılar usg ye...3 hafta bekliycem...

Allah seni topiğimizden eksin etmesin demiş miydim?:118:
Allah seni de eksik etmesin inşallah.... ne topic ten ne de sevdiklerinin başından...

gerçekten çok zor ablacım rabbim yardımcın olsun hastayken misafir ağırlamak kadar zor bir şey yok senin kayınvalidede afedersin baya bi saygısızmış insaf edipde yardım edemedi mi sonuçta halin ortada insanın kendinden başka kimsesi yok bu zamanda inşallah bu akşam yatıp dinlenebilirsin boşver işide ablacım sanki sen mi kurtaracaksın sen olsanda olmasanda iş yeri çalışmaya devam ediyor

cok begendim tatlim gule gule kullanirsiniz insaallah fistikinla
bende hala karar veremedim alacagim arabaya quiny buzz lari begeniyordum ama iyice sogudum artik itici geliyor
ana kucagi maxi cosi hala maxi cosiyi begeniyorum acaba uyumlu olur mu her bebek arabasina onu arastirmam lazim :26:

canım benim midem hala berbat bazen gözlerimden yaşlar geliyor..
böle giderse turp deneyecem.. şeker için gidincede muhakkak önce muayene olucam sonra şeker için tahlil istiyecem.. yoksa bakmıyorlar bile.. ya zorla baktırıyorlar..sanki.. napayım..

valla canım herkes kendine artık yorulan kendini yıpratan herşeye yetişmeye çalışan sadece sensin.. insanı sadece kendi annesi düşünüyr sanırım başka kimse değil.

Aynı araba tek kalmış,600 TL.Kısmetli kızım
güle güle kullansın bebeğin hayırlı olsun inşallah

bu ne dir yaaa gerçekten...
Allah kolaylık versin inşallah...yapmasan biz de doğurduk diyorlar...yapsan daha fazlasını istiyorlar...Allah seni de bebeğini de korusun

iyi geceler kızlar,

ben bu hafta yasadıklarımı yazayım yazayım diyorum zaman bulamıyorum..

çok geçmiş olsun of okurken ben daraldım,seni düşünemiyorum,neyse tatlıya bağlanmış sonunda sonuçların,son olsun.

Bu arada ben sana yazmıştım ama geçmiş sayfalarda kaldı,116kg'yla 3 saatte normal doğum yaptım demiştin,doğum hikayeni anlatır mısın bi ara,3 saat süper,çok merak ettim,ben de 100 kg'yum da artık

kızlar dualariniz icin allah hepinizdn razi olsun .

İnşallah evine gel sağlıkla,bebişin de zamanın da doğsun,haberdar et bizi de

oy maşallah

kızlar ya ben çok kötü grip oldum. bugün çok etkiledi beni. ateş olunca tehlikeiymiş. nane limon içicem ve visk tedavisi yapıp terlicem of inş geçer ya...

geçmiş olsun canım benim

hayırlı olsun canım çok güzel sağlıkla kullanın inşallah

Kızlar ya ben hergün deli gibi portakal yiyorum,1 büyük bardak suyunu da içiyorum.

Şeker ölçümü bu hafta yapılıcak,portakal etkiliyo mu bilen var mı? Bir de 4-5 gün önceden meyveyi,şekerli yiyecekleri kes dediler,o da çıkıyomuş,doğru mu ki:18::26:

insanoğlu işte canım... yorulmak bi yana sadece anlayış istiyorsun bazen ama yok yok..

ben devlete gidiyorum..o normal bu normal diyip bakmıyorlar...zorla yalan söyletiyorlar insana...iyice incelesin diye Allah bağışlasın ama pembe bir akıntım oldu dedim...hemen baktı her yeri iyice inceledi..ilişkiden sonra mı oldu dedi bende evet dedim... bayağı bir inceledi ölçtü biçti bebeği,hiç bir şey yok dedi...ağrım sızım yok deyince hiç ilgilenmiyorlar bile...kasıklarım ağrıyor sarı akıntım geliyor diyorum normal diyor...bir idrar testi yapsa ne olur sanki...kalabalık,bunalmışlardır ama herkes kendine göre haklı...

Son düzenleme:
Ya bu yeni beğen butonu ve mesaj cevap uyarıları çok zorlaşmış.Beğen diye tek tıkla oluyodu,şimdi beğen diyosun,cümle çıkıyo,ona da tıklıyosun.Aynı kişinin 2 mesajını peşpeşe beğenemiyosun,başka kullanıcıyı beğenmeniz lazım önce diyo.

Kendi yazdığımızı 5 kişi beğense tek tek hangi iletimizi beğendi diye görmek için yeni sayfa açmamız gerekiyo,ne güzel mesajın altında isim isim kolayca görüyoduk.Bildirimde de mesajımız çıkıyodu,şu kişi beğendi diye.cevap yazılsa onu da ayrı sayfada açıyosun.

Niye bu kadar zorlaştırmışlar ki siteyi :18::26:

portakalın kendisini yersen sorun yokmuş (fazla abartmadan aşırıya kaçmadan) ama suyunu sıkıp içersen bildiğin şekerli su gibi oluyormuş...ben ilk şeker ölçümünde makarnayı falan karbonhidratı çok yedim...yüksek çıktı...100 lük yükleme için 1 hafta boyunca karnıbahar pırasa havuç falan yedim normal çıktı sonuç...yediklerimin ne kadar etkisi oldu orasını bilemiyorum...inşallah senin ki de iyi çıkar...

azıcık caz yapsaan, yahut olmadı numara... kendimi iyi hissetmiyorum de(doğru zaten o kadar yormuşsun ki kendini) numara değil yani...

ilk bebeğimde hiç umursamadan koşturdum durdum sağa sola, yordum yıprattım kendimi... pat 5 .5 hafta erken geldi bebek. bebek oldu losalık falan yok. koş babam koş. banyoda bir duştum doğumdan sonra. çıktım "aaa ben ne salağım dustum" falan diyorum ne naz ne ilgi isteme... tabi alamadım. 3 aylıktı, hiç 2 saat blok uyumadan geçirdiğim resmen sinir kriz geçirdim bebek bir yerde ağlıyor ben bi yerde. ev insan dolu olsa bile siz yardım istemez, nazlanmazsanız kimsenin umrunda değilsiniz.

özetle şuan hamilesin, sen kendine istediğin eziyeti yap(benim ilk bebekte yaptığım gibi) istersen tum kemiklerin ayrı ayrı ağrıyıp sızlasın hizmet yapmaktan(ayıp olmaz kimseye ne guzel) ama bebeğin karnında unutma... herşeyin onu etkiliyor. o yuzden 1 adım sonrasını hesaplayıp hareket etmeye çalış lütfen.
şuan en önemlisi bebeğinin sağlıkla buyumesi, annesinin sağlıklı ve mutlu olması.

(umarım haddimi aşmadım)

KESİNLİKLE YA .. nasıl güzel anlatmışsın..
ben bide ünv. gidiyorum.. doğum hastanesinde ultrasonlar berbat zaten.. cem yılmazın ki olmasın karıncalar film çevirmiş bize onu bile göstermiyorlar..
ünv. ultrasonları çok iyi ama asistanlar bakıyor.. yoğunluk fazla bazen duymuyorlar bile seni.. illa ya pardon benimde bir derdim var hani bir tahlil yapsanız diyorsun.
ben ayda bir özele gidiyorum.. her muayene 70 lira oda çok geliyor ya .. ne bileyim zor çok zor .

FL'yi 7 ile çarpınca boyu 33 cm çıktı kilosuda 890 gram
bu arada kızlar bende portakal mandalina çok yiyorum akşam 7-8den sonra bişey yemiyorum yemek namına, acıkınca dayanıyorum portakala, demir ilacımıda hep mandalina suyu ile içiyorum demek şekere etkisi oluyo artık meyveyi de ölçülü yicem

Simca ben şeker ölçümü öncesi ballar kaymaklar reçeller gofret çikolata ne varsa tükettim.... eşim sağolsun..
Ama çıkmadı bende şeker....
doğrusu ne hiç bir fikrim yok konuda... Ama çıkmayınca çıkmıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…