3 gündür dıyete başladım bugun gece acayıp susaadım bı uyandım 4.30 suda ıcmedım ac karnıma olçum yapcam dıye suda mı ıcmemem gerek bılmıyorum neyse ölçüm yaptım 101 cıktı yıne yüksek açlık bıde her yemekten önce ölçecegım birazdan eve yemeğe gecınce bakalım kac çıkacak ınsulune başlamak ıstemıyorum ınsallah dusurebılırım
kızlar günaydın...nasıl özlüyorum hafta sonu burayı...
filoloğumu merak etmiştim neyse ki iyiymiş ...rüyama bile girdi hafta sonu...hayırlısı olsun hepimiz hakkında....şekerinde düzene girer inşallah....
bende 3 gündür kantoron yağını pamuğa damlatıp fitil gibi kullanıyorum...çok iyi geldi ama bu seferde durup durup kabız olduğum zamanda kan hapını veren doktor yüzünden ıkınıp sıkılıyorum :))))
kan hapını içmesem ne olacak ki bu saate kadar içmemişim son 2-3 ay faydası olur mu ki...bıraksam zararı olur mu ki...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...
aysunay ve diğer şekeri olan arkadaşlar inşallah hiç sınırı geçmeden dengede tutarsınız şekeri....bende şeker çıkmadı ama bende basur için dikkat etmek zorundayım yediklerime....makarnadan pilavdan uzak durmak o kadar zor ki benim için ...fakat bir süre sonra alışıyor insan...aysunay ın dediği gibi spor yürüyüş çok iyi geliyor...
dün kv demle konuşuyorduk da...bebeğin doğurunca gözünün önü açılacak ,annenden yeni doğmuş gibi olacaksın ,rahatlayacaksın dedi...gece uykusuz kalsan hiç şikayet etmiyeceksin hatta biraz fazla uyusa bir şey mi oldu diye sık sık bakarsın dedi...annelik zor dışardan bakınca ama,anneye zor yok dedi...
Günaydın kızlar,
Aranızda kalsiyum ve magnezyum kullananlar var mı?Bende bazen bir tanesi ishal gibi yapıyor ama daha keşfedemedim hangisi.magnezyum mu acaba kalsiyum mu?
Sorunu gormeden dolayli olarak cvp vermisim aslinda yukarda :) magnezyum bagirsaklari calistiriyoo :) bizim gibi kabizlik cekenlerin derdinin dermani oldu yaa :) canim benim yirimm onuu!!!
hastaneden az önce geldik şekerim 174 çıktı 3 gün sonra 100lük yüklememiz var bebeğim gayet iyi kilosu 890 gram olmuş boyunuda baştan topuğa tam olarak hesaplayamadığı için net söylemiyo 27 cm dedi ama tam boyu değil sizin doktorlar baştan topuğa nasıl hesaplıyolar,ayaklarını tam uzatmış durmuyo ki bebekler bilemedim moralim bozuldu şeker yüzünden
Günaydın kızlar,
Aranızda kalsiyum ve magnezyum kullananlar var mı?Bende bazen bir tanesi ishal gibi yapıyor ama daha keşfedemedim hangisi.magnezyum mu acaba kalsiyum mu?
kizlarrrrrr ben hastane cantami bilem hazirladim yaaaaa bu kadar acele etmemin bi sebebi olmaz insaaaaalllaaahhhh :18::18:
erkenden gelmez ins benim prenses :26:
yaa amaa o kadar heyecanlandim ki bunu da koyayim belki cisi deger belki kusar ay bunu da koyayim belki fazla kaliriz diye diye doldurdum valizi
hem kizimcimin hem benim valizim doldu valla
makyaj malzemesi tarak falan koyuyorum esim diyor ki senin o zaman onlari dusunecek zamanin olacak mi acaba
bebegini kaptigin gibi cekileceksin bi kenera Allah bilir bize bile gostermezsin sen diyor
ayyy ne guldummmmm
olabilir mi acaba diyorum valla gormemisin bi kizi olursa oyle olur napim 8 yilin ustune geliyor gormemisim ben diyorum
tatlim seker miktari 100 gr su bunu etkilemez ki sen yine 100 gr sekerini iciyorsun mantik olarak bedenine yarim litre su icsende 100 gr gidiyor 1oo ml ile icsende gidiyorokulda lavabo 4. katta asansörde bozuk. o merdiveni çıkmak benim için çok zor hale geldi. bebeğim bu gece çok huzursuzdu sanki geceleri benimle uyur gündüz benimle beraber kalkardı. huy değiştirdi sanırım. maşallah gece gündüz dolanıyor. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ben kasılmalar bu nedenlede olabilirmiş. çok sık lavaboya gidiyorum. bebeğin pozisyonundan mı acaba. ters durduğu zaman baskı yaparmış ama tekmelerini göbeğimin üstünde hissediyorum. bilemedimki ya en güzeli akışına mı bırakmak herşeyi bilmiyorum. benim veliler 3 aydır doktora gitmiyor çok rahatlar. ne ikili tes üçlü test ne şeker yüklemesi iki seneye bir doğuruyorlar maşallah.eskiden kovalarla su çekermiş annelerimiz. çmaşıır makinesi bulaşık makinesi yokmuş ki ellerinde yıkarlarmış. Rabbim korumak isterse koruyor. yok karar verdim takmayacağım. diyet yapacağım derken kan şekerim iyice düştü. iki yerde 50 gr yaptırmıştım birinde normal çıktı diğerinde yüksek çıktı. 100 grmıda yüksek çıkan yerde yaptırdım mecburen çünkü diğeri şeker normal 100grma gerek yok dedi. 100 grmda çok yüksek çıktı. işin garibi açlık 81 1. saat 219 ikinci saat 172 3. saat 106. eşimde diyor sende şeker falan yok boşyere diyet yapıyorsun şekerli şeyler yeme yeter diyor. kendimde bende şeker olduğunu düşünmüyorum. çünkü 100grm glikozu yarım litre su ile içmek gerekiyormuş ama bana bir küçük pet bardak verdiler 100grm şeker verdiler. 2 küçük pet bardağı ile okadar şekeri içtim. bu doğru bir uygulama mı ki sonuçta 1 çay bardağı su ile 1 su bardağı su aynı olurmu hiç. zaten şekerde erimedi erimeden içtim. tekrar ölçümde yaptırmak istemiyorum. hangisi güvenilir derseniz şekerimin normal çıktığı yer daha yeni ve güvenilir. ama işte insan hamile oluncariske atamıyor ma kan şekerim çok düştübunu hissediyorum. ne yapacağım bilmiyorum
kızlar günaydın...nasıl özlüyorum hafta sonu burayı...
filoloğumu merak etmiştim neyse ki iyiymiş ...rüyama bile girdi hafta sonu...hayırlısı olsun hepimiz hakkında....şekerinde düzene girer inşallah....
bende 3 gündür kantoron yağını pamuğa damlatıp fitil gibi kullanıyorum...çok iyi geldi ama bu seferde durup durup kabız olduğum zamanda kan hapını veren doktor yüzünden ıkınıp sıkılıyorum :))))
kan hapını içmesem ne olacak ki bu saate kadar içmemişim son 2-3 ay faydası olur mu ki...bıraksam zararı olur mu ki...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...
aysunay ve diğer şekeri olan arkadaşlar inşallah hiç sınırı geçmeden dengede tutarsınız şekeri....bende şeker çıkmadı ama bende basur için dikkat etmek zorundayım yediklerime....makarnadan pilavdan uzak durmak o kadar zor ki benim için ...fakat bir süre sonra alışıyor insan...aysunay ın dediği gibi spor yürüyüş çok iyi geliyor...
dün kv demle konuşuyorduk da...bebeğin doğurunca gözünün önü açılacak ,annenden yeni doğmuş gibi olacaksın ,rahatlayacaksın dedi...gece uykusuz kalsan hiç şikayet etmiyeceksin hatta biraz fazla uyusa bir şey mi oldu diye sık sık bakarsın dedi...annelik zor dışardan bakınca ama,anneye zor yok dedi...
yok canım herhangi bir kabarıklık sadece kızarıklık oluo kaşıdıktan sonra tabi kanıyodaCnm kabariklikta varmi kan hapiyla vitamin hapi birlikte kullanildigi zaman bazen alerji yapabiliyor ilaci kes bir dene bakalm çok geçmiş olsun
canım banyo mu yapmadım kremler mi sürmedim ya bişeyler dokunuyo farkında olmadan yada başka bişey varGünaydın... Tam kış bitti diye hayıflanırken, yüzüm güldü yeniden. Hava kapalı yağdı yağacak; inşallah kar da gelir:119:
Hayırlı olsun aldıklarınız, güle güle kullanın canım. Biz de çıktık. Hastane çantamı tamamlayayım dedim, ama yok hiç bir gecelik-pijama bulamadım&beğenemedim:107:
Ne güzel, senin de dediğin gibi sıkılmaya vaktin kalmaz:107:
Göbeğim çok fena kaşındı tüm hafta sonu benim de. Çareyi banyo yapmakta buldum canım. Kaşındığında 3-5 dk. dayanırsan kendiliğinden geçiyor. Ama devam ederse doktoruna danış, altında yatan nedeni araştırsın.
Gunaydin kizlar
Dogru hatirliyorsun cnm midem bulaniyor sabah kalkinca su icemiyorm
Benim de karnimun yan kisimlari kasiniyor cnm
Ben de egzersiz yaptiktan sonra kasiniyorm sadece karnimin yanlari anlamadim nedendir?
canım benım cok geçmiş olsun dualrımız senınle su kandınlerın yuzusuyu hurmetıne rabbım bebeğini sana bağışlasın sağlıkla gelsin bu güzel haberede cok sevındım
canım benım maşallah ama sen yınede kendı doktoruna sor 50 cm cok fazla bence sağlıkla gelsınde gerısı boş tabıkı
canım duşa gir duşun altında bebeyağı sür kendıne geçmezse doktora gıt kaşıma sakın
Bende tam sana yazıyordumBenim çok şükür bir sorunum yoktu o yüzden arada fazla çalıştırıyor sanırım:)Birde şimdi biraz araştırdımda yemekel birlikte alınması lazımmış eğer aç karnına alınırsa ishal yapabiliyormuş.Birde o şekilde deneyeyim bakalım.Tadı iğrenç ama bebişler için mecbur katlanıcaz ne yapalım
Filoloğum sende de mi şeker çıktı.. Ben 780 i gördüm hastaneye yatırdılar.. Yanında böbrek büyümesi de hediyesi .. İnsülin kullanıyorum.. Çok şükür dozumuzu düşürdü doktorumuz... Iyiye gidiyormuş.. Darısı başına kuzum.. Bebeğin nasıl. Herşey yolundadır inşallah ..
canım banyo mu yapmadım kremler mi sürmedim ya bişeyler dokunuyo farkında olmadan yada başka bişey var
Canlarım Nasılsınız?
Biz kızımla doktora geldik , yemekten dönmesini bekliyoruz.
İnşallah yersiz yere endişelenmişimdir.
Ama içimde bir sıkıntı var nedense..
Hayır olur inşallah..
geçmiş olsun canım...benimde 50 likte yüksek çıktı 100 lük te gayet normal çıktı...3 hafta sonrada açlık tokluk alacaklarmış şeker yüklemeden kontrol amaçlı...sende de bir şey çıkmaz inşallahhastaneden az önce geldik şekerim 174 çıktı 3 gün sonra 100lük yüklememiz var bebeğim gayet iyi kilosu 890 gram olmuş boyunuda baştan topuğa tam olarak hesaplayamadığı için net söylemiyo 27 cm dedi ama tam boyu değil sizin doktorlar baştan topuğa nasıl hesaplıyolar,ayaklarını tam uzatmış durmuyo ki bebekler bilemedim moralim bozuldu şeker yüzünden
magnezyum bağırsaklarına iyi gelir demişti doktor...aç karnına ishal yapıyorsa aç karnına içeyim o zaman :)))Günaydın kızlar,
teşekkürederim...devam edeyim...incirle kayısıyı koyuyorum geceden suya sabah ilk iş onu içip tanelerini yemek oluyor...kan ilacı olmasaymış daha rahat olurmuşum ama ona rağmen iyiyim şükür 2 gündür...Dostum icmemezlik etme cunku sezaryen olman gerekirse ozellikle kan kaybi oluyo. O nedenle depolarinin dolu olmasi lazim.. gece yatmadan sicak suya koyuyorum inciri sabaha yumusamis oluyo ac karna yiyorum pesinden de bol su iciyorum.. bagirsaklari yumusatioo.. kabizi cozersen basuru da cozersin.. kabiz oldugu surece sonuc alamassin...
hazır olmasının hiç bir zararı yok ki canım iyi yapmışsın...güle güle giydir bebeğine ,prensesin de güle güle giyinsin inşallah...
kizlarrrrrr ben hastane cantami bilem hazirladim yaaaaa bu kadar acele etmemin bi sebebi olmaz insaaaaalllaaahhhh :18::18:
napim 8 yilin ustune geliyor gormemisim ben diyorum
o içinde ki sıkıntı gaz dır canım...Canlarım Nasılsınız?
Hayır olur inşallah..
aynen tabi nedenini soracağım bakalım nedir ne değildir pek hayırlı bişey değil ama hayırlısı bakalım canım ççok saol yardımın içinBen Sinem'i görmüyorum 2 gündür, mesaj yazdı da ben mi kaçırdım?
Kontrole gittiğinde doktoruna söyle gülüm, kan testi ile anlaşılır alerjik bir durum olup olmadığı.
Çok şükür iyiyiz. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Prensesin 3 boyutlu resmini almayı unutma, annesine güzel bir poz verir belki bugün
neden erken olsun canım bende hafta sonu bi güzel yarım kalan eşyalarını yıkayıp ütüledikten sonra çantasına koyup hazır bulundurmayı bende düşünüyorumtunaydin anneleeerrrrrrrr
cok zor uyaniyorum aslinda bana hala gunaydin
az once kahvalti yaptim diyetisyenim duysa oyar beni herhalde
geceleri zirt pirt kalkmaktan cinnet gecirsemde Rabbimin beni bebek dogduktan sonrasina hazirladigini dusununce icimin rahatladigini ve buda mucize yaaaa diye hayret icinde salonda dolandigimi dusunursek
bu saatte kadar uyumam cok ta kotu olmasa gerek diyorum
yaa amaa o kadar heyecanlandim ki bunu da koyayim belki cisi deger belki kusar ay bunu da koyayim belki fazla kaliriz diye diye doldurdum valizi
hem kizimcimin hem benim valizim doldu valla
makyaj malzemesi tarak falan koyuyorum esim diyor ki senin o zaman onlari dusunecek zamanin olacak mi acaba
bebegini kaptigin gibi cekileceksin bi kenera Allah bilir bize bile gostermezsin sen diyor
ayyy ne guldummmmm
olabilir mi acaba diyorum valla gormemisin bi kizi olursa oyle olur napim 8 yilin ustune geliyor gormemisim ben diyorum
selam kızlar.. hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimize..
benimde bu hafta veya haftaya doktora gitmem lazım.. bir yanım hemen şimdi koş git diyor bir yanımda 26 hafta bitsin öle git diyor..
şekere bakılacak.. bide oğluşumu çok merak ediyorum..
en son bir hafta gerideydi..
grip geçmiyor.. bu ara öksürükte var.. başım çatlayacak gibi.. işe gelmekten nefret eder oldum.. yinede çok şükür..
Canlarım Nasılsınız?
Hayır olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?