2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canim yuruyus sekeri en fazla durusen aktivitedir.. diyetin yanina yarim saat hergun yuruyus ekle goreceksin benim artik sabahlari 87-90 arasi cikiyor 1 saat sonra olcumde biraz yuksek cikiyor ama 150 yi gecmemesine ozen gosteriyorum

Günaydın kızlar,

Aranızda kalsiyum ve magnezyum kullananlar var mı?Bende bazen bir tanesi ishal gibi yapıyor ama daha keşfedemedim hangisi.magnezyum mu acaba kalsiyum mu?

Dostum icmemezlik etme cunku sezaryen olman gerekirse ozellikle kan kaybi oluyo. O nedenle depolarinin dolu olmasi lazim.. dr'una soyle kan ilacini degistirsin, hepsi ayni etkiyi yapmio.. bi de dr'un verdiyle magnezyum da bagirsaklari calistiriyo... Cok sukur ben ilaci degistirdim demir+vitamin+calsium+magnezyum 4lusu cok iyi geldi bana.. bol bol kuru incir ye bide daha once de sana mi yoksa baska bi arkadasa mi soylemistim bilmiyorum. Cok rahatlatio beni.. gece yatmadan sicak suya koyuyorum inciri sabaha yumusamis oluyo ac karna yiyorum pesinden de bol su iciyorum.. bagirsaklari yumusatioo.. kabizi cozersen basuru da cozersin.. kabiz oldugu surece sonuc alamassin...

Günaydın kızlar,

Aranızda kalsiyum ve magnezyum kullananlar var mı?Bende bazen bir tanesi ishal gibi yapıyor ama daha keşfedemedim hangisi.magnezyum mu acaba kalsiyum mu?

Sorunu gormeden dolayli olarak cvp vermisim aslinda yukarda :) magnezyum bagirsaklari calistiriyoo :) bizim gibi kabizlik cekenlerin derdinin dermani oldu yaa :) canim benim yirimm onuu!!!

Sorunu gormeden dolayli olarak cvp vermisim aslinda yukarda :) magnezyum bagirsaklari calistiriyoo :) bizim gibi kabizlik cekenlerin derdinin dermani oldu yaa :) canim benim yirimm onuu!!!

Bende tam sana yazıyordumBenim çok şükür bir sorunum yoktu o yüzden arada fazla çalıştırıyor sanırım:)Birde şimdi biraz araştırdımda yemekel birlikte alınması lazımmış eğer aç karnına alınırsa ishal yapabiliyormuş.Birde o şekilde deneyeyim bakalım.Tadı iğrenç ama bebişler için mecbur katlanıcaz ne yapalım

tunaydin anneleeerrrrrrrr
cok zor uyaniyorum aslinda bana hala gunaydin
az once kahvalti yaptim diyetisyenim duysa oyar beni herhalde
geceleri zirt pirt kalkmaktan cinnet gecirsemde Rabbimin beni bebek dogduktan sonrasina hazirladigini dusununce icimin rahatladigini ve buda mucize yaaaa diye hayret icinde salonda dolandigimi dusunursek
bu saatte kadar uyumam cok ta kotu olmasa gerek diyorum

kizlarrrrrr ben hastane cantami bilem hazirladim yaaaaa bu kadar acele etmemin bi sebebi olmaz insaaaaalllaaahhhh :18::18:
erkenden gelmez ins benim prenses :26:
yaa amaa o kadar heyecanlandim ki bunu da koyayim belki cisi deger belki kusar ay bunu da koyayim belki fazla kaliriz diye diye doldurdum valizi
hem kizimcimin hem benim valizim doldu valla
makyaj malzemesi tarak falan koyuyorum esim diyor ki senin o zaman onlari dusunecek zamanin olacak mi acaba
bebegini kaptigin gibi cekileceksin bi kenera Allah bilir bize bile gostermezsin sen diyor
ayyy ne guldummmmm
olabilir mi acaba diyorum valla gormemisin bi kizi olursa oyle olur napim 8 yilin ustune geliyor gormemisim ben diyorum

Maşallah bebeğine gülüm Usg çıktısında fl değerini 7 ile çarparsan tahmini boyuna ulaşırsın canım. Şeker için de canını sıkma, 100gr yüklemede sonuçları sınırlar içinde çıkanları çok okudum. İnşallah seninki de güzel çıkar.

Günaydın kızlar,

Ben Mg alıyorum yaklaşık 2 aydır canım ama dışkılamamda bir değişiklik olmadı. İçtiğim hiçbir ilaç değiştirmedi çok şükür

İyi yapmışsın hazırlamakla canım, nasılsa hazırlanacaktı. Temiz pak muhafaza ettikten sonra ha şimdi olmuş ha 2 ay sonra:107: Eşin güzel söylemiş, bence de ilk zamanlar gözümüz başka birşey görmez

tatlim seker miktari 100 gr su bunu etkilemez ki sen yine 100 gr sekerini iciyorsun mantik olarak bedenine yarim litre su icsende 100 gr gidiyor 1oo ml ile icsende gidiyor
sen yine her ihtimali degerlendir derim ben ki aclik sekerinin normal cikmasi genel bir durum benimde 80-90 arasi cikar ama 1. saatim 200 kusurdu diyet yapiyorum aman diyim dikkat et bebegin buyuk olursa sezaryen riskin var ustelik anne insulin uretemedigi zaman bebek kendi urettigi insulini veriyormus anneye buda onun fazla insulin uretmesine sebebep oluyor
dunyaya geldiginde de bu minval uzere calisirsa vucudu fazla insulin ureterek ileriki yaslarinda seker hastasi adayi olabiliyormus
sen yine de dikkat et gerekirse tekrar yaptir diyetisyene gitmek istemezsen ben sana listemi yollarim onlari uygularsin gunde yarim saat de yururus yaptin mi tamam duzene giriyor zaten

kayinvaliden ne guzel soylemis ayni seyleri benim annemde soyluyor
bu arada kan ilacini bazi doktorlar son 2-3 ay kala veriyorlar
kan degerleri normal annelere son aylarda veriliyor
sebebi ise dogum yaparken kansiz kalacagimiz icin gucsuz dusmememiz
ve kan ihtiyaci olma riski ortadan kalsin diyeymis
sen yine de ic
bende hep unutuyorum ama gun asiri muhakkak aliyorum

Cnm kabariklikta varmi kan hapiyla vitamin hapi birlikte kullanildigi zaman bazen alerji yapabiliyor ilaci kes bir dene bakalm çok geçmiş olsun
yok canım herhangi bir kabarıklık sadece kızarıklık oluo kaşıdıktan sonra tabi kanıyoda kan veomega3 kullanıyorum beraber onu bi takip edeyim bakayım olmazsa teş.ederim aklıma hiç gelmemişti
canım banyo mu yapmadım kremler mi sürmedim ya bişeyler dokunuyo farkında olmadan yada başka bişey var
Gunaydin kizlar

Dogru hatirliyorsun cnm midem bulaniyor sabah kalkinca su icemiyorm

Benim de karnimun yan kisimlari kasiniyor cnm

Ben de egzersiz yaptiktan sonra kasiniyorm sadece karnimin yanlari anlamadim nedendir?

tabi canım önemli olan sağlıklı olması hayorlısıyla gelmesi canım bebeyağını sürdüm ama bana mısın demedi gece sabaha karşı uyudum resmen şuanda çok uykum var çok tatı kaşınıyodu dayanamadım kaşıdım

Canlarım Nasılsınız?
Biz kızımla doktora geldik , yemekten dönmesini bekliyoruz.
İnşallah yersiz yere endişelenmişimdir.
Ama içimde bir sıkıntı var nedense..
Hayır olur inşallah..

Ayni portakalli gazoz gibi benimki cok seviom ben :)
Tok aliom bende madem ac olunca daha cok calistirioo onu da aca cekiyiimm :))))

780 miiiiiii
kuzum sen ne yaptin yaaaaaa komalik olmussun bilmedeeennnnnn
ayyyy cok gecmis olsun cnm ya iyiye gitmesine sevindim bende 210 falan cikinca oldum bittim mahvoldum moduna girmistimmm
demek cok da endise etmemize gerek yokmus sonucta dogurunca gececek :26:

Ben Sinem'i görmüyorum 2 gündür, mesaj yazdı da ben mi kaçırdım?

canım banyo mu yapmadım kremler mi sürmedim ya bişeyler dokunuyo farkında olmadan yada başka bişey var

Kontrole gittiğinde doktoruna söyle gülüm, kan testi ile anlaşılır alerjik bir durum olup olmadığı.

Canlarım Nasılsınız?
Hayır olur inşallah..

Çok şükür iyiyiz. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Prensesin 3 boyutlu resmini almayı unutma, annesine güzel bir poz verir belki bugün

geçmiş olsun canım...benimde 50 likte yüksek çıktı 100 lük te gayet normal çıktı...3 hafta sonrada açlık tokluk alacaklarmış şeker yüklemeden kontrol amaçlı...sende de bir şey çıkmaz inşallah

Günaydın kızlar,

magnezyum bağırsaklarına iyi gelir demişti doktor...aç karnına ishal yapıyorsa aç karnına içeyim o zaman :)))

teşekkürederim...devam edeyim...incirle kayısıyı koyuyorum geceden suya sabah ilk iş onu içip tanelerini yemek oluyor...kan ilacı olmasaymış daha rahat olurmuşum ama ona rağmen iyiyim şükür 2 gündür...

kizlarrrrrr ben hastane cantami bilem hazirladim yaaaaa bu kadar acele etmemin bi sebebi olmaz insaaaaalllaaahhhh :18::18:
erkenden gelmez ins benim prenses :26:
napim 8 yilin ustune geliyor gormemisim ben diyorum
hazır olmasının hiç bir zararı yok ki canım iyi yapmışsın...güle güle giydir bebeğine ,prensesin de güle güle giyinsin inşallah...

Canlarım Nasılsınız?
Hayır olur inşallah..
o içinde ki sıkıntı gaz dır canım...
gönlünü bozma...hayırlı haberler al emi...

aynen tabi nedenini soracağım bakalım nedir ne değildir pek hayırlı bişey değil ama hayırlısı bakalım canım ççok saol yardımın için

neden erken olsun canım bende hafta sonu bi güzel yarım kalan eşyalarını yıkayıp ütüledikten sonra çantasına koyup hazır bulundurmayı bende düşünüyorum

selam kızlar.. hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimize..
benimde bu hafta veya haftaya doktora gitmem lazım.. bir yanım hemen şimdi koş git diyor bir yanımda 26 hafta bitsin öle git diyor..
şekere bakılacak.. bide oğluşumu çok merak ediyorum..
en son bir hafta gerideydi..
grip geçmiyor.. bu ara öksürükte var.. başım çatlayacak gibi.. işe gelmekten nefret eder oldum.. yinede çok şükür..

çok geçmiş olsun abla en güzeli evde yatıp dinlenmek geçen haftasonu bende grip oldum 1 hafta evdeydim ve hep yatıp dinlendim şimdi çok şükür iyiyim

Canlarım Nasılsınız?
Hayır olur inşallah..

meraklanma canim ben her gittigimde oyle bi geliyor bana da
sonra kalp atisini minik ellerini gorunce hooop geciyor
hayirdir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…