hayırlısı olsun canım sağlıksız bebek düşer yada kalbi durur demişti benim doktorum benimde geçen sene kasımda var öyle bende 6 ay sonra hamile kaldım şuan 26 haftalığız ve çok şükür iyi hep dua ediyorum zaten Allah bebeğimize kavuşmayı nasip etsin diye. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın.
inş canım tşk ederm iyi dileklern için
Maşallah bebişine.benimde pazartesi günü kontrolüm vardı..Kilosuna 1480 dedi.Bacak boyuna inanamadım 3 kere ölçtüm 31 cm dedi.
Normalde 32.haftada bu boyutta oluyomuş bacak boyu.Ama baştan ayağa boyunu söylemedi, bende unuttum sormadım
Oğlumda biraz iri bi bebekti o yüzden normal doğum yaparsın büyük ihtimalle dedi..
Bu arada eşim 1.92 ben 1.76 yım..Kızımda uzun boylu olacak sanırım: )
Maşallah maşallah
Ay elimde metre vardı 50cm baktım =))
Annem,ablam ve k.validem hepimiz bir maşallah dedik
Sağlıkla gelsin meleğin
Doktorun erkenden izne çıkartıyorsa vardır dediğin gibi bir bildiği...
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun Bende öyle diyorum Esmer vardır bir bildiği hayırlısı diyorum canım bakalım kısmet artıkGünaydın, keyifli pazarlar... Mevlid Kandili'niz mübarek olsun, rabbim tüm dua&ibadetlerinizi kabul etsin inşallah:107:
Gözünüz aydın, maşallah tosun bebeklerinize
Aslında hepimiz okuyoruz ve biliyoruz ama kendi başımıza gelince nedense soğukkanlılığımızı koruyamıyoruz değil mi?:107: İkiniz de iyisinizdir eminim, öpüldünüz
Rabbim seni de bebeğini de korusun gülüm, dualarımdasın...
Birkaç ay kaldı canım, az daha sabret hepsi geçecek inşallah:107: Sadece gestasyonel diyabet ise hamilelikten sonra geçiyor zaten, rabbim diyabet olanlara yardım etsin. Ömür boyu diyetteler, tüm lezzetlerden mahrumlar.
inş canım tşk ederim iyi dileklrin için yazdıklrını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım yasayan anlr bosuna söylnmıyr az önce ark aradı gittin mi dr die hayr dedim dio ne merakszsın bilmiyrki içimde korkulr başladı ya kalbi atmyrsa ya boş gebelikse..13.hafta ulaşılmazgeliyr şuan melegim cennette kardeşine yol verdi sadece diyorum ama dediğin gibi kabullenlmiyr bu sefer Rabbim nasip ederse cinsiytini ögrenen kadar yaymayacgz..hayırlı dogumlr nasip etsin herkese rabbim
Cok zor gunler yasamissin. İnsallah bu kez saglikla alicaksin bebegini kucagina. Ablam 1 dusuk, 1 dogum, 1 dusuk 1 dogum yapti. İlk dusuk oldugunda sanki dunya basimiza yikilmisti tum aile maf olduk. Bir kac ah sonra hamile kalip hic sorunsuz bir hamilelikle 3500 kiloluk bir bebek dogurdu. Diger bebegi hem daha uzun hem daha agir dogdu masallah. Simdi buyuk 14 kucuk 9 yasinda. Uzulmemeye calis, seni cok guzel gunler bekliyor.
Herkese hayirli kandiller.
cnm şeker im 200 leri gordu 25.haftada falan.snra diye t denioduk duser gibi oldu ama simdide dusuk tehdidi icin igne ilac derken iice tavan yapti.sker ani kalp durmalarina sebep oluyor die hemen insilun e başladılar.iki gündür de insilunle denioz.ins dusecek.suanda 28 in haftadayiz.ama benik glum kendin adam oldum sanio dogmak istiyor. hayirlsi ns bekler az dahacanım sekerın ne kadar yukseldı bendede dun seker cıktı bırde kaçıncı haftada bu sıkıntıyı ysasadın gecmısı okumaya calıstım ama goremedım cok gecmıs olsun rabbım herseyın hayırlısını versınn
hayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.
hayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.
Sağol cancazım
Ablam artık tembellik yapmama da izin vermez
Hava güzel oldukça çıkartıcam seni dolaşacağız böyle oturmak yok diyor =)
Çalışma odamı ablam için boşalttım.
Yatağı falan o odaya yerleştirilecek.
Yalnızlıktan kurtuldum dediğin gibi
Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yokşubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh
Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yokşubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?