Canimm, valla aklim sendeydi bu gun. Sayfalari okurken bi yandan seni merak ediyorum, bi yandan da kotu bisey gormekten cekiniyorum. Ama seni rahatlamis gibi hissettim bu postunu okuyunca. Sekerin de normale duser insallah, sanirim kasilmalarla ilgili problem biraz kontrol altina alinmis? su andan itibaren bebeklerimiz dunyaya geldiginde yasama sanslari cok yuksek ama tabi zamaninda gelsinler insallah. Bu arada hayirli kandiller, dualarim seninlehayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.
Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yokşubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh
Güzel olur, ablanla yaparsın egzersizlerini ama sen zaten yaklaşık 1 ay önce söz vermemiş miydin spora başlayacağm diye
Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yokşubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh
ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yokşubat annelerindende doğuranlar olmuş.. şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... Iç huzurumuz olsun... şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh
kızlar deli olacağım benim gibi olan var mı acaba şu sıralar deli gibi kaşınıyorum kollarım ve bacaklarım kaşımaktan yara oldular ne krem ne yağ nede yıkamak fayda etmiyo ve kaşıntıdan uyuyamadım
İyi aksamlar guzel anneler ve hayirli kandiller. Bu mubarek gunde dualarim anne olma mucizesini tatmak isteyen arkadaslarim, filologum ve meleklerimiz icin. Umarim filologum iyidir, bebegi iyidir. Yogun bi gun gecirdim. Cok sıkılmstim, ne zamandir hic cikmadik diye tocam beni dolasmaya goturdu. Tabi bi otur bi kalk yapilan dolasma normalde olmasi gereken surenin iki kati tuttu. Kizimin odasi icin ufak tefek biseyler aldik ve geldik. Yemekti bulasikti dinlenmekti derken anca sayfaya goz atacak vakit buldum:) insallah herkes iyidir, umarim hep guzel seyler okurum, umarim Filologumun guzel haberini alirim...
Sözümü tutuyorum cancazım.
Eşimle sabah bazen 1 saat, bazen yarım saat kadar spor salonuna iniyorum.
Arada kaytardığım oluyor yalan değil
Ama ablamda hiç kaçarı yok, itinayla kalkar kahvaltı hazırlar koşu bandı olmaz der.
Çıkar gezdirir =)
kızlar deli olacağım benim gibi olan var mı acaba şu sıralar deli gibi kaşınıyorum kollarım ve bacaklarım kaşımaktan yara oldular ne krem ne yağ nede yıkamak fayda etmiyo ve kaşıntıdan uyuyamadım
Günaydın... Tam kış bitti diye hayıflanırken, yüzüm güldü yeniden. Hava kapalı yağdı yağacak; inşallah kar da gelir:119:
Hayırlı olsun aldıklarınız, güle güle kullanın canım. Biz de çıktık. Hastane çantamı tamamlayayım dedim, ama yok hiç bir gecelik-pijama bulamadım&beğenemedim:107:
Gunaydin anneler ve bebisleri :) uyandik ama cok uykumuz var bizimmm :)
Gunaydin canim, ya sormaa. Henuz kendi alisverisimi yapmadim ben de. Bebegin son biseyleri kaldi, islak mendil, bez gibi ivir zivirlari. Bi de benim herseyim eksikkebru maternitynin butikbebede indirime girmesini bekliyorum. Gecelik orda begenmistim bi model onu alcam. Kismetse ayin sonunda da annem gelcek, oda yerlestirip canta hazirlayalim die. İnsallah gonlumuze gore seyler buluruz canim
İzne ayrılınca birkaç günde halledersin canım hepsini. Yeterki elinde liste olsun, çabucak alınıyor:107: Ben geceliği dagiden beğenmiştim, elimizde yok deyip başka şubeye yönlendirdiler. Beyaz istiyorum dedikçe kadın alalı-bulalı pijamaları çıkarttı önüme sinir oldum
Senin şeker sonucun nasıl çıktı bu arada?
Günaydın en güzel en tontoş anneler, iyi haftalarr diliyorum çabucacık geçen
Bugün sabah tam 28+0 günlük olmuş bulunuyorum, ve kiloma bakayım dedim aman allahımmmmmm tam bir haftada 1 kg almışım
En son 7 Ocakta tartıldığımda 60 idim, bugün 13 Ocak 61 kg idim eksiksik net
Birde size güzel bişe söyleyim dün benim küçük oğluşum yavruşum kelebeğim canım aşkım bitanem kıyafetlerini yıkayım dedim, sizlere de sormuştum hatta kaç derece felan diye nese dün yıkadım... Onları asarken öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatmam ayy şunlara bak küçücük avuç içi kadar yakında gelecek, az kaldı, bunları mı giyecek, ayy ne güzel diye içimde tarifi mümkün olmayan bir mutluluk vardı,,, bunları yazarkende ayağını gezdiriyor midemde
Bende artık 10 Şubatta doğum iznine ayrılıyorum kısmet olursa, 8 Şubatta memleketime gideceğim, yavaş yavaş valizimi hazırlıyorum, evdekilerle eksiklerim çok benimde... Orda alacağım kısmet olursa ....
Hımmmm bu arada haftada 1 kg aldığımı görünce ben yarım ekmek kepek ekmeği yedim sadece kahvaltıda
Korku başa belaTabi ne kadar dayanabileceksem
Snowyycimm iyiymiş yine senin satış elemanın bende kontrole gittiğimde, ne olur ne olmaz bir tane gecelik alayım burdan düşüncesiyle mağazaya girdim, bayana lohusa geceliklerine bakıyorum dedim, renginin ya mavi ya da kırmızı olacağını söyledim, bana hep pembeleri çıkardı, nese mavi çıkardı bi tane bunu beğendim üst kısmını deneyebilir miyim diye sorduum tabi dedi, ne göreyim üstte düğmesi var görünüyor, meğerse yokmuş, özellikle de söyledim üstten düğmesi olsun emzirirken zorluk yaşamayım dedim, bana düğmesi var gibi görünen ama açılmayan modeli satacak ve hiç söylemiyor bunun düğmesi açılmıyor diye, özellikle belirttiğim halde bende gıcık aldım çıktım.... almadım da gecelik felan sinirlenince
İnşallah dediğin gibi ilaca gerek kalmadan atlatırsın gülüm. Senin de daha önce yadığın gibi diyabetin en iyi ilacı spor. Düzenli yapılırsa yükselmez şekerin, ama tabi hamilelikte egzersiz zor oluyor. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim, birkaç ay kaldı zaten:107:
Yanılmıyorsam Mavi01 arkadaşımızdı, o da sabah suyu içinde kustum dedi. Çok enteresan bir drum ama demek ki herkes çok farklı birbirinden. Ben sabah kalktığımda sanki gece çöllerde kalmış gibi kavruluyorum. O da gece en az 2 defa kalkar içerim:107:
Günaydın... Tam kış bitti diye hayıflanırken, yüzüm güldü yeniden. Hava kapalı yağdı yağacak; inşallah kar da gelir:119:
Göbeğim çok fena kaşındı tüm hafta sonu benim de. Çareyi banyo yapmakta buldum canım. Kaşındığında 3-5 dk. dayanırsan kendiliğinden geçiyor. Ama devam ederse doktoruna danış, altında yatan nedeni araştırsın.
Kızlar bi yerde okudum.Kadın 28 haftalık muayeneye gitmiş.Bebeği doğum pozisyonunda değilmiş.Yani ayakları aşağıda başı yukarıdaymış.Doktoru demiş büyük ihtimalle dönmez artık sezeryan olursun.Böyle bişey var mı? 28 hafta sezeryan veya normal demek için erken değil mi?Sonuçta pıtırcıklarımız sürekli hareket halinde.Doğuma 12 hafta var.O zamana kadar dönme ihtimali olmuyo mu ?
Ben de egzersiz yaptiktan sonra kasiniyorm sadece karnimin yanlari anlamadim nedendir?
Günaydın en güzel en tontoş anneler, iyi haftalarr diliyorum çabucacık geçen
Bugün sabah tam 28+0 günlük olmuş bulunuyorum, ve kiloma bakayım dedim aman allahımmmmmm tam bir haftada 1 kg almışım
En son 7 Ocakta tartıldığımda 60 idim, bugün 13 Ocak 61 kg idim eksiksik net
Birde size güzel bişe söyleyim dün benim küçük oğluşum yavruşum kelebeğim canım aşkım bitanem kıyafetlerini yıkayım dedim, sizlere de sormuştum hatta kaç derece felan diye nese dün yıkadım... Onları asarken öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatmam ayy şunlara bak küçücük avuç içi kadar yakında gelecek, az kaldı, bunları mı giyecek, ayy ne güzel diye içimde tarifi mümkün olmayan bir mutluluk vardı,,, bunları yazarkende ayağını gezdiriyor midemde
Bende artık 10 Şubatta doğum iznine ayrılıyorum kısmet olursa, 8 Şubatta memleketime gideceğim, yavaş yavaş valizimi hazırlıyorum, evdekilerle eksiklerim çok benimde... Orda alacağım kısmet olursa ....
Hımmmm bu arada haftada 1 kg aldığımı görünce ben yarım ekmek kepek ekmeği yedim sadece kahvaltıda
Korku başa belaTabi ne kadar dayanabileceksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?