2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gözünaydın,böyle haberler alınca oh mis,insan nasıl mutlu oluyo,büyüyolar az kaldı şaka maka

[B .!.:
nagehannnn[/B];33494436]

Konu başlığına yazdım da,mesajıma da yazsaymışım modeli iyiymiş Bebe confort-Streety Plus

Bende bilemedim,kasmam mı lazım 1 hafta,kasmamam mı? Sağol valla,darısı başıma

İnşallah ya,çok sağol

bayıldımmmm,ne güzel anlatmışsın,okurken yaşadım sanki,benim hayalim de normal doğum,ama iddialı konuşmuyorum,o acıyı yaşayıp öyle karar vermek istiyorum epidurale bile.Normalde keşke senin gibi epidural bile almadan olsa,nasıl 8 cm açıklık oldu da o zamana kadar nasıl dayandın ona inanamadım,normalde insanlar 3-4 cm falanken hastaneye gidiyor,8'i bulana kadar ne ağrılar,acılar çektik diye anlatıyolar.Sen ne güzel sonuna yakın gitmişsin,hemen doğum olmuş.Yanağına koymuşlar ya işte o anı yaşamak çok istiyorum,sezeryan beni de daha çok korkutuyo valla.3 dikiş de şahane.Kegel egzersizi falan yapmış mıydın peki?
Maşallah 40bin kere,inş.2. de kolay olsun,zamanında,sağlıkla gelsin..Ağzına sağlık,çok sağol.

Son düzenleme:

bugün dahiliyeye gittim. idrarda şekere baktı. kanda şeker yüksek olsa idrarda da mutlaka çıkardı dedi. diyet listesi vermedi ama dikkat etmem gereken şeyleri anlattı. yememem gerekenleri anlattı. 3 ana öğün yiyeceksin ana öğünden 2 saat sonrada ara öğün yiyip 6ya tamamlayacaksın dedi. bunun dışında birşey yemeyeceksin dedi. 1 hafta uygula tekrar ölçüm yapalım dedi. şekerin zararının farkındayım ama bende anemi var vücudum kanı zor üretiyor demir hapı alıyorum ama bu diyet kansızlığımı tetikleyecek sanırım. başım dönüyor sürekli. kan şekerim düştüğünde olur genelde. zaten şekeri hayatımdan çıkardım ekmeği de azalttım. çalıştığım için çok yoruluyorum doğum iznine çıkana kadar yürüyüş biraz zor benim için işten eve kendimi zor atıyorum. birde kum döküyormuşum. dünden beri ağrıdan perişanım gece uyumadan sabah işe gittim. rabbim sağ salim kurtarsın bizide bebişlerimizide

arkadaşlar kasılma yaşayanlar idrar tahlili yaptırsın. doktorumun isteği üzerine yaptırdım bugün kum döküyormuşum. o nedenleymiş ağrım. dün gece ağrım arttıkça kasılmam çoğalmıştı.

Tüm gece geziniyorum tuvalete git su iç tuvalete git su iç... yattığım zamanda ağrılar mahvediyor 5 gündür filan günde bir kez magnezyum alıyorum ama ne fayda doktorum maden suyu da iç demişti iki gündür de ona başladım her sabah yataktan zor kalkıyorum 7 şubatta izne ayrılıcam umarım bir an önce gelir o gün...

cumlemizin doğumu tam gönlünden geçen gibi olur inşallah...

sanırım 5 cm civarı hissetmeye başladım ağrıları. sonrasında hem sıklaştılar hem de ağırlaştılar. ama 5 cm kadar hissetmedim gerçekten. çok iri olmam ve bebeğin kucuk olması da kolaylaştıran bişey. ama okuduğum doğum hikayelerinde hiç dikişi olmayanlar bile var. ama dr önemli, anatomik yapı önemli. bir de gerçekten gul bahçesi değil normal doğum, riskleri var, bunları bilip gerçekçi olmak lazım.

benim şuanki dr hem yabancı hem turk hastalara sahip. yabancı kadınların hiçbiri sezeryan istemiyor. turkler için ise su cumleleri kurdu. " turk kadınları normal isteyip işin aslını görünce(ağrı ile karşılaşınca) sezeryan istiyorlar gerçekçi olmaları gerekiyor. aradaki fark bu"

çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsın

selam kızlar üç gündür yeni bir sıkıntım var daha önce olmuyordu alt tarafımın kemikleri çok ağrıyor basamıyorum yürüyemiyorum sınıftan öğrt. odasına gidene kadar ders zili çalıyor resmen.bacaklarımı kapatamıyorum kalça sırt ağrıları falan gibi değil tam bikini bölgesi diye tabir ettiğimiz bölge aynı şikayeti olan var mı acaba bebeğin kafası mı döndü ki kontrole de 1 hafta önce gıttım o zaman yoktu bilemedim:18:

tuvaletle arkadaş olduk zaten. hele dün akşam abartmıyorum gidiyorum tuvalete sonra yatıyorum 5 dakika demeden bir ağrı yine kalkıyorum. dolaptaki tüm yastıkları denedim hangisiyle uyuyabileceğim diye. meğer kumumuz varmış onu döküyormuşuz. oğlum çok huzursuz oldu tüm gece o da benle hareket etti. demek ki etkiliyor bu kum bebeği

ay canım aynı dert bendede var hiç sorma özellikle biraz yürüdükten sonra çok fena oluyor... Allah yardımcımız olsun..

merabaa guzel ve cıcı anneler nasılsınz bakalım melelerınız nasıl bakalım bız cok ıyız bı kac gundur gıremedım ıyısınzdır ınsallh

143 bın cıkmıs 50 bın altı sanırım tehlıkelı oluyormuş ınsallah bı sıkıntı olmaz ama ben sımdıden strese gırdım sekerdı buydu derkenn bı rahat olamıyorum doğumdan sonra yukselıyormus genelde trombosit ama cok düşerse sanırım epıduralmı ne olmuyormuş oyle bıseyler yazmıslar

1 ay önce bende de olmuştu... Daha önceden kalçası üzerine düşen belli belirsiz kemikleriyle alakalı sorunu olan hamilelerde daha ağrılı seyrediyormuş ... Bende hamile kalmadan önce banyoda üst üste 3 defa popomun üzerine düşmüştüm...1 ay öncesinde ben hem yürüyemiyor hemde topallıyordum... Hele merdiven çıkarken ölüyordum...yürüye yürüye azaldı ağrı şimdi hiç yok neredeyse....bebek büyüdüğü için bebeğe yer açılıyor diye doktor önemsememişti...normal bu pelvik ağrıları dedi...sen yinede doktorunun telefonu varsa bir ara sor...geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun kum dökmek çok zormuş Allah hepimize şifa versin sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

doktor farkına vardığında ablamın ki sıfırdı bitmiş yani... Allah korusun bir kaza geçirse kan kaybından ölecek çünkü trombosit olmayınca kanda,kan pıhtılaşmıyor su gibi akıyor...doğuma almadan önce 4 ünite trombosit yüklediler...sonra bebeği sezaryenle aldılar...ama yüksek tansiyonunda olması tetikliyormuş...çoğu insana bakılsa senin değerlerinden de düşük çıkar eminim...türk halkında kansızlık genetik bir şey sanırım...yemekten sonra çay içmek gibi bir kültürümüz var...kan yapsın diye siyah kuru üzüm ye bol bol diycem ama şekerini etkiler mi....

Canlarım biz şükür iyiyiz kızımda iyiymiş şükürler olsun ki =)
Doktorum koşu bandını bırak normal yürüyüş yap dedi.
Kızımda benim gibi alışmış tembelliğe
Onun dışında, zaten başından beri sat a göre 1 hafta geriden gidiyorduk o da devam ediyor.
26 haftalık 900 grmız şu an
Ama boyu uzun olacakmış doktorumuz öyle diyor.
İnşallah öyle de olur =)
Şimdilik bu kadar eve gider gitmez hemen bakacağım geçmişe.
Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri ve miniklerinizi

nasıl fark edılmemıs ya bende eskı sonuçlarıma baktım sımdı düşüşler var ama 143 bın sanırım cok dusuk degılmıs takıp edıcem dedı zaten dr su 3 ayıda bı atlatabilseydik hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…