- 23 Mart 2009
- 1.480
- 640
- 723
Merhaba kızlar.Bugün doktora gittim.Paşamı gördüm çok mutlu oldum.1 ayda bu kadar büyür mü ya? Nasıl güzelleşmiş nasıl tombişleşmiş maşallah.Boyu 38 cm. kilosu 1.406 gr. Doktorum hayran kaldı oğluma.Çok tatlı bi oğlun olcak baksana dedi. ağzını açıp kapatıyodu sürekli.Heralde emme fonksiyonunu geliştiriyo oğluşum.Şubatın 7.de tekrar gidicem.32 haftalık oluyorum o zamana raporumu vericek.Benden haberler böyle kızlar.
gözünaydın,böyle haberler alınca oh mis,insan nasıl mutlu oluyo,büyüyolar az kaldı şaka maka
[B .!.:nagehannnn[/B];33494436]
Selam herkese tekrar,
Ayın 10'unda Antalya'dayken ordaki favori doktoruma gittim.Keşke İstanbul'da olsa ahh ahh.
Yine güzelce ayrıntılı baktı.Kızımın gelişimi yine ilerdeymiş,26+0'dım o gün. 1029 gr,35 cm olmuş.
Boyu uzun olucak dedi.Kafa gelişimi,göbüşü,bacakların gelişimi öndeymiş.Anasının kızı dedim,anası tosun zaten
Aile hayatı 32.haftaya kadar serbest dedi,sonra yasakmış.
Bu arada bebeğimin karyola ve bebek arabamız hediye geldi.Biz eşimle Joker mağazasından 10 dk bakmıştık,Eminönü'ne gitmeden fikir olsun diye.Beğendiğimiz araba eskiden 900 müş,şimdi 1200 TL dedi satıcı,ayın 12sinden sonra da tekrar zam gelicek dedi.
Gaza getirmeye çalıştı yani,alın diye.Almadık biz.Evvelsi gün de abimler Kartal'da outlet Joker mağazasına gitmiş,ben bilmiyodum orayı.Aynı araba tek kalmış,600 TL.Kısmetli kızım
CANIM BEBEK ARABANIZ ÇOK GÜZELMİŞ İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞAALLAH.PUSETİN TEK BAŞINA KULLANILMASI ÇOK MANTIKLI YOKSA ÜST ÜSTE HOŞ OLMUYOR VE DAHA DA AĞIR OLUYOR. BU ARADA MARKASINI VE MODELİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
Konu başlığına yazdım da,mesajıma da yazsaymışım modeli iyiymiş
Simca ben şeker ölçümü öncesi ballar kaymaklar reçeller gofret çikolata ne varsa tükettim.... eşim sağolsun..
Ama çıkmadı bende şeker....
doğrusu ne hiç bir fikrim yok konuda... Ama çıkmayınca çıkmıyor galiba
Bende bilemedim,kasmam mı lazım 1 hafta,kasmamam mı? Sağol valla,darısı başıma
portakalın kendisini yersen sorun yokmuş (fazla abartmadan aşırıya kaçmadan) ama suyunu sıkıp içersen bildiğin şekerli su gibi oluyormuş...ben ilk şeker ölçümünde makarnayı falan karbonhidratı çok yedim...yüksek çıktı...100 lük yükleme için 1 hafta boyunca karnıbahar pırasa havuç falan yedim normal çıktı sonuç...yediklerimin ne kadar etkisi oldu orasını bilemiyorum...inşallah senin ki de iyi çıkar...
İnşallah ya,çok sağol
doğum hikesi anlatmak harika birşey... erkeklerde askerlik biz de doğum. dost sohbetlerinde ilk başlarda eşim anlatıyordu herkese doğum hikayemizi, gulerek dinliyordum. bir iki saka yapınca azıcık kızdı, artık sesini çıkarmıyor.
15 mayıs 2010
bayıldımmmm,ne güzel anlatmışsın,okurken yaşadım sanki,benim hayalim de normal doğum,ama iddialı konuşmuyorum,o acıyı yaşayıp öyle karar vermek istiyorum epidurale bile.Normalde keşke senin gibi epidural bile almadan olsa,nasıl 8 cm açıklık oldu da o zamana kadar nasıl dayandın ona inanamadım,normalde insanlar 3-4 cm falanken hastaneye gidiyor,8'i bulana kadar ne ağrılar,acılar çektik diye anlatıyolar.Sen ne güzel sonuna yakın gitmişsin,hemen doğum olmuş.Yanağına koymuşlar ya işte o anı yaşamak çok istiyorum,sezeryan beni de daha çok korkutuyo valla.3 dikiş de şahane.Kegel egzersizi falan yapmış mıydın peki?
Maşallah 40bin kere,inş.2. de kolay olsun,zamanında,sağlıkla gelsin..Ağzına sağlık,çok sağol.
Son düzenleme: