ben gece yatmadan 1 saat önce su işini bırakıyorum yaa ona rağmen 5-6 sefer tuvalete kalkıyorum bide suyu yanıma alsam hiç yatamam heralde, böbreklerimi sızlatıyo adeta, ürolojiye radyolojiye gittim böbreklerde sıkıntı yok dünde idrar tahlilinde bişey çıkmadı
canım bende gece cok susuyorum dun ıcmedım etkılermı kı dıye bugun bı bardak ıctım aksam 9 da falan bıtabaga meyvelerden dogryaıp yıyorum
canım yaşamasına mani olacak engeli olan bebekler düşer ilk 16 haftaya kadar. eğer bebek sağlıklıysa taş çeksen ilk 4 ay düşmez. benim bu hamileliğimi adetime 5-6 gün kala öğrendim düşün daha 4 haftalık bile değildi. başından beri herkes biliyordu bunu. ölen bebeğime hamile olduğumu ise aile dışında kimse bilmiyordu. ben herkesten dua bekledim bu kez.dua edin sağ salim kavuşayım dedim. nazar gerçek elbet ama kalbimi hiç bozmadım. eğer nasipse tüm dünya bilse bir şey olmuyor.önceki bebeğimde hiç sorun yokken kaybetmiştim. bu bebeğimde başta sorunlar yaşadım. 8. haftamda kanamam oldu hastanede yattım falan . ama hayatın bana öğrettiği nasipte varsa olur yoksa olmaz. yaşamayan bilmez tabi rabbim yaşamayana da yaşatmasın. şimdi bunları düşünme. allaha dua et yeni bebeğin için boş iç dış kafanı yorma bunlarla. güzel düşün güzel olsun. 8. haftamda doktorun düşük tehliken var geri gidersen bebek düşer dediği gün bile umudumu kaybetmedim. hep inandım bu kez rabbim bana bağışlayacak diye. korku geçmez çünkü dediğim gibi yaşanılmışlıklar var ancak bu korkuyu abartmadan yaşa. yoksa bu bebeğini etkilersin. Kaderde yazılan olur o nedenle rahatla biraz
iki gündr hastanedeyz erken dio dr gebelk için.. gebelkten önce yapılması gerekn testlri yapmamız lazımdı dedi ama farklı hastanelerin farklı kadn dogum.gittim ama hepsiolabilir ilklerde dedi ve pıhtılşma testni yapmadı şuan kese normal ama kalp atışlrı yok dedialttan bakacktı istemdm bir hafta sonr tekrar gidice lütfen kızlar hepinizden ayrı ayrı dua bekliyrm hersey ylundaolsun
iki gündr hastanedeyz erken dio dr gebelk için.. gebelkten önce yapılması gerekn testlri yapmamız lazımdı dedi ama farklı hastanelerin farklı kadn dogum.gittim ama hepsiolabilir ilklerde dedi ve pıhtılşma testni yapmadı şuan kese normal ama kalp atışlrı yok dedialttan bakacktı istemdm bir hafta sonr tekrar gidice lütfen kızlar hepinizden ayrı ayrı dua bekliyrm hersey ylundaolsun
geçmiş olsun canım...gözün aydınKizlar, iyi aksamlar herkeseee :) 100 luk seker yuklememizin sonucu guzel cikti. Sukur gebelik sekerim cikmadi, bayaa bayaa korkmustum.
maşşallah sanada bebeğinedebuda benim 27+1 lik göbüşüm
canım inşallah zamanında gelir bebeğin.filoloğumun sancılarını azaltmışlar..inşallah hastaneye yatmazsınbenimde erken doğum riskim var nstde sancım çıktı 2 gündür karnımda sertleşme ve kasılma oluyordu ben bebek yapıyo sanıyordum ama o kasılmaymışyarın yine dr gitcem sancım çıkarsa hastaneye yatıracak şuansa sancım var bebek daha çok küçük 28. haftadayız
çok geçmiş olsun...inşallah sağlıkla doğurursunda bu günler geride kalır...avatarındaki gibi ...ne çektin beeee...Iyiyim cnm çok şükür ". Bende şeker ve böbrek büyümesinden 15-16 gün yattım hastanede.. Şeker 780 olmuş".. İşe gidemiyorum artık.. Dr.miz göndermiyor evde dinleniyorum... İnsülin kullanıyorum.
canım sevindik iyi olmana hep böyle iyi gider inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Nst ye bağladılar ama sancım çıkmadı, kasılma v.s yok.
arkadaşına geçmiş olsun sanırım preklempsi geçiriyor...inşallah sağlıkla sonuçlanır...ben ev sahibimi hiç sevmiyorum...gelse de içeri almam zaten...:))))
Benim misafirim vardı dün, ev sahibi geldi. "Siz Adana'lısınız size teklifsiz gelinir dedik" diyip arkasından da ekledi "kızımın evine bile böyle rahat giremiyorum"Akşam 23'tü kalktıklarında, halıya koltuğa çay döküldü; onları temizle ortalığı toparla saat 1'de yatmışım. Kız arkadaş da akşam hastaneye yattı, 7 aylık hamile. Plasenta rahimden ayrılmaya başlamış, ona da gidemedik. Tuhaf bir akşamdı vesselam:107:
canım bebek doğduğunda iştahında düzene girecek bunları yemene gerek kalmayacak ...insanın sevdiği bir şeyle sınanması çok kötü oluyor...hayırlısıyla tamamlarız inşallah..dediğin gibi geriye bakınca ne çok zaman geçmiş ama ne de çabuk geçmiş...bebeklerin sevinci her sıkıntıyı unutturuyor...Tabi tabi ozaman hic bir engel kalmiyo.cok fena da istah aciliyormus zaten
Hatta ben hastaneye bi tepsi borek kek ve meyve suyu siparisi vercem..
arkadaşına geçmiş olsun sanırım preklempsi geçiriyor...inşallah sağlıkla sonuçlanır...ben ev sahibimi hiç sevmiyorum...gelse de içeri almam zaten...:))))
hcg değeri belli bi değere ulaşınca kal patışı duyuluyo diye biliyorum bende, ben 7.haftada duymuştum ama hcg 13 binlere dayanmıştı, gerekirse vajinal muayene olursun
hamileye teklifsiz gelinmez,bunlar da bir alem :44:Günaydın, keyifler nasıl?:107:
Benim misafirim vardı dün, ev sahibi geldi. "Siz Adana'lısınız size teklifsiz gelinir dedik" diyip arkasından da ekledi "kızımın evine bile böyle rahat giremiyorum"Akşam 23'tü kalktıklarında, halıya koltuğa çay döküldü; onları temizle ortalığı toparla saat 1'de yatmışım. Kız arkadaş da akşam hastaneye yattı, 7 aylık hamile. Plasenta rahimden ayrılmaya başlamış, ona da gidemedik. Tuhaf bir akşamdı vesselam:107:
Gunaydin guzel anneler
Ne gunler gecti 28+0 olduk bugun en az 10 hafta daha gderiz insallah sagliklica.
Kizlar, iyi aksamlar herkeseee :) 100 luk seker yuklememizin sonucu guzel cikti. Sukur gebelik sekerim cikmadi, bayaa bayaa korkmustum.
Esmer, canim senin adina sevindim, gozun aydin :)
Snowy sinemi sormustun, ben de goredim hakikaten, dikkatimi cekti. Var mi bi haber sinemden ?
yazılan yorumlar neden özel msj olarak geliyor.sitede tamir falan mı varbeğenide tuhaf olmuş.
yaa bu mesajlar alıntılar beğeniler ne olmuş kimsenin yorumunu beğenemiyorum alıntı yapılınca mesaj geliyo te Allahım iğrenç olmuş bu ne bürokrasi hepi topu birbirimizin yorumlarını beğenicez hiç sevmedim
merabaa guzel ve cıcı anneler nasılsınz bakalım melelerınız nasıl bakalım bız cok ıyız bı kac gundur gıremedım ıyısınzdır ınsallh
cumlemizin doğumu tam gönlünden geçen gibi olur inşallah...
sanırım 5 cm civarı hissetmeye başladım ağrıları. sonrasında hem sıklaştılar hem de ağırlaştılar. ama 5 cm kadar hissetmedim gerçekten. çok iri olmam ve bebeğin kucuk olması da kolaylaştıran bişey. ama okuduğum doğum hikayelerinde hiç dikişi olmayanlar bile var. ama dr önemli, anatomik yapı önemli. bir de gerçekten gul bahçesi değil normal doğum, riskleri var, bunları bilip gerçekçi olmak lazım.
benim şuanki dr hem yabancı hem turk hastalara sahip. yabancı kadınların hiçbiri sezeryan istemiyor. turkler için ise su cumleleri kurdu. " turk kadınları normal isteyip işin aslını görünce(ağrı ile karşılaşınca) sezeryan istiyorlar gerçekçi olmaları gerekiyor. aradaki fark bu"
kızlar annişler hepinize günaydın nasılsınız bakalım bız kızımla işteyız yıne sabahları işe gelmek cok eziyet bana ya cok şükür 30 haftaya gırdık bugün son 2 ay rabbım sağlıkla kolay geçirmeyı nasip etsin inş. hepimize
inş öyle olur ama bnm bhcg degerim 15000.00 belliolması lazım diil mi
allah gönlüne göre versin inşallah..bebeğinin minacık kalbinin kocaman sesini duyarsın inşallahiki gündr hastanedeyz erken dio dr gebelk için.. gebelkten önce yapılması gerekn testlri yapmamız lazımdı dedi ama farklı hastanelerin farklı kadn dogum.gittim ama hepsiolabilir ilklerde dedi ve pıhtılşma testni yapmadı şuan kese normal ama kalp atışlrı yok dedialttan bakacktı istemdm bir hafta sonr tekrar gidice lütfen kızlar hepinizden ayrı ayrı dua bekliyrm hersey ylundaolsun
bin kere maşşallahKızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0
süt gelmesi psikolojikmiş...beyinde süt yapılmasını emir veren bir merkez varmış...yani bir kadından süt gelebilmesi için illa hamile olmasına gerek yokmuş...bebeğini kucağına aldığında foşur foşur sütün gelir inşallah...kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:
geçmiş olsun canımmkızlar günaydın, cuma günüden beri hastalıkla boğuşuyorum. halsizlik baş ağrısı ile başladı burun akıntısı ile devam ediyor ve maalesef bugün artık işe gelmek durumunda kaldım neyseki kendimi iyi hissediyorum ama evde olmak kadar güzel bir şey yok bu günlerde:) oğluşum da sürekli kıpırtılı bu ara, bu kadar halsizliğe yorgunluğa çok iyi geliyor onun kıpırtıları.
hasta olanlar umarım hemen iyileşirsiniz. hiç çekilmiyor hastalıkolmayanlar, aman dikkat sakın hasta olmayın. öperim hepinizi...
Kizlar hastaneden yeni geldim tansiyonum bitaz yuksek cikti 14/9 bebekde bpd 76 mm 30 haftalik cikti 2 hafta ondeyiz nerdeyse erken dogum falan olur mu tirstim ya
bende onu çok merak ediyorum beni bebiş de hep bir hafta önden gidiyor ^3 doktora göründüm 3 ü de 1 hafta önde dedi .acaba 1 hafta önce mi doğar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?