2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım seker yukselıncede gece cok tuvalete kaldırr dedı dr bana bende 2 kere felan kalkıyorum ama gece susuyorum sekerımı olcecem sbah etkıler mıkı dıye ıcmesemmı dıyorum d a soracağım

canım bende gece cok susuyorum dun ıcmedım etkılermı kı dıye bugun bı bardak ıctım aksam 9 da falan bıtabaga meyvelerden dogryaıp yıyorum

Anladim canim gece mutlaka su ic evet...
Birde en son ogununde sadece meyve yeme yani da bir bardak sut ayran yada iki uc kasik yogurt ye.

Birde meyve 1 porsiyonu cok gecmesin...duzelicek cnm sıkma canini

Yok kizlar suyu birakmayin az su sekeri cikariyor kanda seker orani artiyor...

iki gündr hastanedeyz erken dio dr gebelk için.. gebelkten önce yapılması gerekn testlri yapmamız lazımdı dedi ama farklı hastanelerin farklı kadn dogum.gittim ama hepsiolabilir ilklerde dedi ve pıhtılşma testni yapmadı şuan kese normal ama kalp atışlrı yok dedi alttan bakacktı istemdm bir hafta sonr tekrar gidice lütfen kızlar hepinizden ayrı ayrı dua bekliyrm hersey ylundaolsun

Canım bende ilk gittiğimde kalp atışı yoktu. Hatta karnımda sıvı birikimi vardı. Büyük ihtimal dış gebelik olabilir dedi. Alttan bakınca göründü kalp atışı. SIkma canını sakın. Dualarım seninle...

Canım 8. haftada kalp atışı duyulur zaten, endişelenme hemen. İki haftaya duyarsınız inşallah:107:

Kizlar, iyi aksamlar herkeseee :) 100 luk seker yuklememizin sonucu guzel cikti. Sukur gebelik sekerim cikmadi, bayaa bayaa korkmustum.
geçmiş olsun canım...gözün aydın

buda benim 27+1 lik göbüşüm
maşşallah sanada bebeğinede

canım inşallah zamanında gelir bebeğin.filoloğumun sancılarını azaltmışlar..inşallah hastaneye yatmazsın

Iyiyim cnm çok şükür ". Bende şeker ve böbrek büyümesinden 15-16 gün yattım hastanede.. Şeker 780 olmuş".. İşe gidemiyorum artık.. Dr.miz göndermiyor evde dinleniyorum... İnsülin kullanıyorum.
çok geçmiş olsun...inşallah sağlıkla doğurursunda bu günler geride kalır...avatarındaki gibi ...ne çektin beeee...

canım benimde aynısı oldu geç döllenmeden dolayı 5.haftada kese göründü 6.haftada yine kese belki küçüktür diye radyolojiye gönderdi doktorum ordada görülmedi hatta rapora küretaj yazmış doktorum da hayır kesen düzgün kanaman yok ben bir hafta daha bekleyeceğim dedi bir hafta sonra gittiğimde yani 7+3 te gittiğimde hem bebişim hem kalp atışımız görüldü şükür benim adetlerim 33-35 günde olur ondan dedi doktorum şuan da bu haftalara geldik sorunsuz maşallah sende korkma canım kesen düzgün ise görülecektir haftaya tekrar gidersin. Bizleri de merakta bırakma mutlaka yaz tamam mı?

arkadaşına geçmiş olsun sanırım preklempsi geçiriyor...inşallah sağlıkla sonuçlanır...ben ev sahibimi hiç sevmiyorum...gelse de içeri almam zaten...:))))

Yok canım, onda plasenta previa major vardı. Kanama bekleniyordu zaten. Şimdi hastanede yatıyor, surfaktan başlandı. Bebeği mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışacaklar bakalım. Evde olması tehlikeli çünkü kanama durumunda kan kaybından ölüm riski var, rabbim yardımcısı olsun.

Ben de yeni tanıştım ev sahibi ile. Biraz patavatsız bir hanım. Diyor "maşallah bizim ev bereketli kim taşınsa hamile kalıyor" Keramet bizde değil evde imiş meğer

hcg değeri belli bi değere ulaşınca kal patışı duyuluyo diye biliyorum bende, ben 7.haftada duymuştum ama hcg 13 binlere dayanmıştı, gerekirse vajinal muayene olursun

Kizlar hastaneden yeni geldim tansiyonum bitaz yuksek cikti 14/9 bebekde bpd 76 mm 30 haftalik cikti 2 hafta ondeyiz nerdeyse erken dogum falan olur mu tirstim ya

kızlar annişler hepinize günaydın nasılsınız bakalım bız kızımla işteyız yıne sabahları işe gelmek cok eziyet bana ya cok şükür 30 haftaya gırdık bugün son 2 ay rabbım sağlıkla kolay geçirmeyı nasip etsin inş. hepimize

hamileye teklifsiz gelinmez,bunlar da bir alem :44:
arkadaşın nasıl oldu peki,merak ettim,Allah yardımcısı olsun
Gunaydin guzel anneler

Ne gunler gecti 28+0 olduk bugun en az 10 hafta daha gderiz insallah sagliklica.

ay 10 hafta diyince insan farkediyo,ne kadar az kaldı,daha dün 4 haftalıktık,maşallah valla hepimize

gözünaydın canım,darısı başıma :18:

yazılan yorumlar neden özel msj olarak geliyor.sitede tamir falan mı var beğenide tuhaf olmuş.

bir de tek tek hepsine bakmazsan silinmiyo uyarılar,o çok gıcık,beğeni yapmak iyice uzun sürüyo,inşallah eskiye çevirirler

merabaa guzel ve cıcı anneler nasılsınz bakalım melelerınız nasıl bakalım bız cok ıyız bı kac gundur gıremedım ıyısınzdır ınsallh

biz de iyiyiz şükür,1 kg olduköperiz

Eskiden sezeryan mı vardı,dün arkadaşımın annesiyle sohbet ettik,2 çocuğunu da tosun doğurmuş,4,5 kg biri,diğeri 5,5 kg.Biz 5,5 kg'yla normal doğuma giremeyiz bile,4 kg olunca risk alamayız diyolar artık.

Allah bize doğurma yeteneği vermiş,sezeryansız yapıcak gücümüz var orası kesin.Ama evet o acıyla karşılaşınca,epidural,sezeryan daha kolay geliyo hepimize.Bir de kandıran doktorlar var,sezeryana alıyolar.Ya da Allah korusun bebekte acil bir durum oluyo,yine sezeryan..Aslında bebek karar vericek gelişine,sonra biz..Hayırlısı..

Eki Görüntüle 931880

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0

Oy maşallahhh,koca dudaklı,ayy yerimmm

hadi inşallah güzel haberler alırsın alltan muayene ile daha iyi bakıyolar en başlardayken,istersen öyle baktır,kalp atışından sonra zaten pek bakmıyolar alttan,daha erken hem,az sabır

maşallah,inşallah senin doğum hikayeni okuycaz 2 aya

inş öyle olur ama bnm bhcg degerim 15000.00 belliolması lazım diil mi

Canim 5+ dasin takviminden gordugum kadsriyls..
Kalp stisi icin henuz erken 6+2 de duyustuk biz ilk..br dahak gidisine duyacaksin insallah
Yolk kesesi goruldu mu..gerci karindan gorupmesi icin henuz erken.

allah gönlüne göre versin inşallah..bebeğinin minacık kalbinin kocaman sesini duyarsın inşallah

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0
bin kere maşşallah

kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:
süt gelmesi psikolojikmiş...beyinde süt yapılmasını emir veren bir merkez varmış...yani bir kadından süt gelebilmesi için illa hamile olmasına gerek yokmuş...bebeğini kucağına aldığında foşur foşur sütün gelir inşallah...

geçmiş olsun canımm

Kizlar hastaneden yeni geldim tansiyonum bitaz yuksek cikti 14/9 bebekde bpd 76 mm 30 haftalik cikti 2 hafta ondeyiz nerdeyse erken dogum falan olur mu tirstim ya

bende onu çok merak ediyorum beni bebiş de hep bir hafta önden gidiyor ^3 doktora göründüm 3 ü de 1 hafta önde dedi .acaba 1 hafta önce mi doğar :)

bende onu çok merak ediyorum beni bebiş de hep bir hafta önden gidiyor ^3 doktora göründüm 3 ü de 1 hafta önde dedi .acaba 1 hafta önce mi doğar :)

Benimde hep bir hafta onde gidiyor... dogum bebege gore oluyo sanirim..bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…