2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende onu çok merak ediyorum beni bebiş de hep bir hafta önden gidiyor ^3 doktora göründüm 3 ü de 1 hafta önde dedi .acaba 1 hafta önce mi doğar :)

benimde 10 günlük ileride. doktora sordum bebek nezaman gelmek isterse ozaman gelir. şimdiden bunu düşünme dedi. adet tarihini baz alacağız biz 39 40 haftayı beklemeye çalışacağız bu işler evdeki hesaba uymuyor dedi. 1 hafta önce doğmuyor bebeğin normal şartlarda canım. sadece iri oluyor biraz.

Arkadaşlar çok şükür gerçekten tamam hamileyiz bebeklerimizi bekliyoruz ama insan birçok açıdan da sınandığı için hiç de kolay değil gerçekten ...Yada bana mı öylesi rastladı onu da bilemiyorum ...Tam diyorum kafama hiçbir şey takmıycam bebeğime odaklanıp onu bekliycem birşeyler çıkıyor ...
Şöyle söyleyeyim ben anneme çok düşkünüm çünkü erken yaşta babamı kaybettim ...Ama annem İstanbulda ben kayserideyim ...Eşimle Üniversitede tanıştık (7 yıllık tanışma) ve Kayseride düzen kurmaktan başka şansımız yoktu çünkü ben daha atanamamıştım. Sadece eşim çalışıyordu o da kayseride...
Annem ablamla beraber İstanbulda kaldı ...Annem de bana çok düşkündür çünkü ablam erken evlendiği için biz her şeye beraber göğüs gerdik ...
Çok fazla uzatmayayım.Şimdi annem hasta ve bu beni çok üzüyor .Çünkü benim hayatta en korktuğum şeydir anneme bir şey olacağı korkusu...Hasta derken bana tam söylemiyorlar ama ilerlemiş zatüree gibi aylardır öksürüyor ...Ciğer filmleri çekildi neler neler yaptı doktorlar .Ve ben onun yanında değilim ...
Dün aradım hastahanedeydiler...Ablam evdeyiz dedi ısrarla ama ben anladım .
Offffffff çok zor bir durum hayatımda hiç bu kadar iki arada kaldığım bir zaman olmadı ...Allah beterinden saklasın ama şimdi diyorum uçağa binsem gitsem İstanbul'a bebeğimi düşünüyorum ya ona daha fazla zarar verirsem daha çok üzülürsem diye ...
Bilmiyorum gitmeliyi miyim İstanbula ...Progestan alıyorum bir yandan kanamam yok ama doktor veriyor ağrılarım oluyor diye ...
Öyle zor bir şey ki ...
Ağlarken bile suçluluk duyuyorum bebeğim içeride hissediyor biliyorum ...
İçimi döktüm buraya biraz doldum çünkü Kusura bakmayın olur mu ...
Uçağa atlayıp gitmek geliyor içimden ama sonra ya daha fazla üzülür de üzersem bebeği diye sanki ayağıma taş bağlayıp denize atılmışım gibi öylece kalakaldım

Mesajını okuyunca annem geldi aklıma. Hanım benden kat be kat heyecanlı. Geçen mevzu oldu, bana "bebekle ilgilenmeme izin vereceksin değil mi?" dedi. Ben de "okuduğum kadarıyla annelik biraz farklı bir duygu imiş, ilk hafta çok kıskanırım sanırım. Ama sonra ilgilenirsin yavaş yavaş" dedim. Sevindirik oldu tabi, "sen uyur ev işini yaparsın ben de bebek ile ilgilenirim" dedi. Ben bebeğin beslenmesini ve anneye bağımlı olacağını hatırlatınca "belli olmaz, bebeği görünce benim de sütüm gelebilir" demez mi:107: "Diyelim ki sütün geldi, ne olacak sen mi emzireksin" dedim, sadece güldüAnneme bir haller oluyor arkadaşlar

hcg değeri belli bi değere ulaşınca kal patışı duyuluyo diye biliyorum bende, ben 7.haftada duymuştum ama hcg 13 binlere dayanmıştı, gerekirse vajinal muayene olursun

canım benim 5. haftada 30binlerdeydi beta hcg. hatta normalde vajinal ultrasonla görünür ama senin değer yüksek karından görmeye çalışacağız demişti ve hemen görünmüştü. kalp atışı zaten var 5. haftada da ancak ultrasonun duyamayacağı kadar küçük oluyor. kişiye göre değişiyor birde. benim ilk gebeliğim 5+6da duyulmuştu kalp atışı. bunda geç duyuldu. hatta 8. ahftaya kadar 1 hafta gerideydii adete göre şimdi maşallah 10 gün ileride oğlum.

çok korkuyorum normal doğumdan bir de iri bebek olursa yandık nasıl doğuracağız şimdiden stress başladı

Çok geçmiş olsun canım, rabbimden acil şifalar diliyorum. Seyahat engelin yoksa bence de git. En azından kendi gözünle görürsün, tedavi sürecini izlersin. Hiç olmadı görüntülü konuşun en kısa zamanda. İnsanlar telefonda yalan söyleyebilir ama kamera karşısında gerçekten söylediği gibi iyi mi değil mi anlarsın.

32 haftaya kadar uçağa binilebilir diye biliyorum...

çok geçmiş olsun arkadaşına...doğru bebeğin anne karnında durduğu her saniye bile çok değerli...allah yardımcısı olsun...

''hamile bırakan ev'' korku filmi gibi...Allah muhafaza :)))

Canım çok üzüldüm annen için dua edicem inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Doktoruna danış tehlike görmezse böyle yıpratma kendini git bir gör anneni istersen. Bende senin gibi ailemi istanbulda bırakıp iş mevzularından ankara ya yerleşmek zorunda kaldım o kadar iyi anlıyorum ki seni

Aminnnnnnnnnn canım inşallah :/ Dün kamerada açmadılar direndiler büyük ihtimalle hastahanede oldukları için ...
Bugün de içim rahat etmezse gidicem sanıyorum .Çünkü böyle evde tek başına oturup kuruntulanmak daha zor

Evet gerçekten zor yaşayan bilir ...Aslında progestan kullanıyorum kasılmalarım için ama çok büyük bir tehlike olduğunu sanmıyorum.Gidebilirim dediğin gibi ama bu seferde ben annemi gripten yatarken bile görmedim.Ya orada daha fazla üzülüp bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum ...
Allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah şu 3 ayı ...Sevdiklerimizin acısıyla sınamasın bizi inşallah

maşallah,inşallah senin doğum hikayeni okuycaz 2 aya

valla kısmet canım belkı sızınkıler daha önce gelir

Eki Görüntüle 931880

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0

maşallah süpanallah yesınler onun ağzını burnunu bende kızımı cok ozledım yaaa

canım benım cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim senı cok ıyı anlıyorum geçen sene bendede oldu 3 4 ay hiç geçmedi sigarada kullanıyordum o zaman yanı bazen boğazımı bıle kesmek ıstedim öksürmekten hıc nefes alamıyordum kolık olmustum resmen sonra sigarayı bıraktım zencefıller ballar pekmezler tükettim sonunda geçti annenede acıl şiflar dılerım tekrar ama gitsen ıyı olur uçakla bırsey olmaz bende anneme cok düşkünüm allahtan annemle aramda 1 sokak var

Amiiinn inşallah güzelim sen gönlünü ferah tut bişey olmaz hayırlısıyla. En kötü annen senin yanına gelir biraz zaman geçsin iyi olsun

evlat başkada torun bambaşka der annem...yavrumun yavrusu...çok heyecanlı belliki...allah hep böyle güzel heyecanlar yaşatsın hepinize...

inşallah annenle ilgili iyi haberler duyarsın...hamile olduğun için senden saklıyor olabilirler diye düşünmen normal...eğer duyacağın şeyler kötü olsa uçağa binip gidebilirmisin...
ben daha öncede bahsetmiştim ağlama krizleri geçiriyordum...sonrada bebeğimi üzdüğüm için ağlıyordum...insanın elinden bir şey gelmemesi çok kötü bir duygu helede uzakta olmak haa diyince gidememek...kötü birşey olsa yetişememek...evliliğimden bile pişman olacak dereceye gelmiştim..annemi nasıl yalnız bıraktım diye...şimdi ve o zamnda bile hiç bir şey beni teskin edemez... kafana takacaksın,ailen çünkü ...şu durum içinde allah hepimize yardımcı olsun....
ama olacak ne varsa oluyor...buna engel olamazsın...ister yakınında ol ister uzağında...
aynı evin içinde yaşasan bile annene dua etmekten başka çaren yok...ALLAH ANNENİ VE SEVDİKLERİNİ BAŞINDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH...SALGIN VAR ÇOK KÖTÜ HERKES HASTANEDE KIRILIYOR...ÖYLE BİR ŞEYDİR BELKİ...

Son düzenleme:

Annem de sigara içiyordu zaten o da bıraktı canım da geçmiyor bir türlü ne tetkikler yapıldı ne parçalar alındı ...İnşallah geçer en kısa zamana senin gibi iyileşir o da ...
Arada bir sokak olması benim için rüya gibi bir şey şuan ...Ama inşallah bi gün o da olur yeter ki bir iyileşsin de ..

Sağolasınız arkadaşlar destekleriniz için ...Sanırım alıcam uçak bileti böyle olmayacak evde beklemekle...

Allah yardımcın olsun bir şey olmaz inşaallah yalancı sancıdır

Doğru söylüyorsun Allahım korusun inşallah ...Hamilelik olmasa zaten dün gece giderdim otobüse atlayıp ...Tek düşündüren şey bebeğim ona gelecek zarar ...Ama dediğin gibi ancak esirgerse Allah esirger ..Allahım korusun ya bebeklerimizi sevdiklerimizi

Alırsın tatlım ben de sincan koru ya gidiyorum Murat beye

bana da anlatın ne yaptırdınız? ben sgk lıyım yine de yapılabiliyor mu? Sincan koruda da yeni doğan yoğun bakım var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…