2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bana da anlatın ne yaptırdınız? ben sgk lıyım yine de yapılabiliyor mu? Sincan koruda da yeni doğan yoğun bakım var bu arada

Evet cnm sincan koruda da balgat korudada var yenidogan unitesi.

Bende sgk liyim ogretmenim.ama sigortali olup olmamak farketmiyor. Herkes yaptrabiliyor

Canim hastanenizde marpfre sigortayla ilgilenen birisi vsrdir mutlaka alin gorusun telde yada yuzyuze cok avantajli bizler icin.

Muayeneler 100 tl dogum 4000 tl tahliller vs derken doguma kadar en az 5000 tl cikicak bundan sonra bizlerden.

Ama bu sigortayla 2500 geliyo nerdeyse. 8 muayene +kan idrsr tahlilleri+ dogum psrasi dahil..biz baslattik 24 ocaktaki randevumuzda muayene ücret vermecez.

Marpfre sigorta hastanenizin muhasebe bolumunden yrtkili kişinin telini alin mutlaka...

Bundan sonraki ilk muayeneden yararlanmak icinde hemen gorusrbilirsinz.

Interjet adreslerindende bakabilirsin turkiyede bi cok hastaneyle anlasmalari vsr.guvenilirler yani.

Son düzenleme:

şimdi muayene ücreti 50 küsur veryoruz doğum 1500 dediler hımmm yine de araştırayım faydası varsa yararlanalım çok sağ ol canım

şimdi muayene ücreti 50 küsur veryoruz doğum 1500 dediler hımmm yine de araştırayım faydası varsa yararlanalım çok sağ ol canım

Himmm anladim canim balgat koru ve sincan koru arasinda fiyat farki var ozaman ben syni saniyordum.

Bizde dogum 4000 muayene 97 tl o yuzden bizkm icin cok avantaj oldu % 50 indirim oldu nerdeyse..

Ama sen gene de sor istersen bi.

kızlar bazen yürürken kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo...o ağrı kramp mi acaba? :44:

Son düzenleme:

Bende detaylı yaptırdığım zaman raporda 27 nisan olan doğum tarihim 20 nisan olarak değişmiştiKime inanıcaz bilmem doktorlarında bir dediği diğerini tutmuyor..Eğer bu şekilde devam ederse bekleyip görecez tecrübeyle sabit misaliDD

karaciğerde sıkıntı yokmuş çok şükür aynen canım sanırım yiyeceklerde alerji oldu yaptı artık daha dikkatli hareket ediyorum

Eki Görüntüle 931880

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0
binlerce kez maşallah paşana nasıl da masum duruyo oy yerim seni

aynen canım son haftalarımız artık sağlıcakla da kucağımıza almayıda rabbim nasip edeer inşallah

kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?

kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?

canım meraklanma hıçkırması normal ve iyi çünkü cigerleri açılıyo sıkıntı yapma benim kızda hıçkırıyo

Kıyamam sana neden kusura bakalım ki bizler burda birbirimizi görmeden arkadaş birer kardeş olmadık mı gerektiğinde ailelerimize eşlerimize söyleyemediklerimizi burada söylemedik mi birbirimize. Haydi şimdi göz yaşlarını sil ve annen Allahın izniyle iyi şimdi sen bebeğini düşün nasipse doğurduğunda alırsın bebişini de nasıl olsa izinde olacaksın kalırsın anneciğinin yanında o da torununu görünce daha da iyi olur ama sen gidersen şimdi Allah korusun bir durum olursa sen üzülünce o senden daha çok üzülür ve daha da kötü olur. Bu benim fikrim canım ama sana da karışamam yinede sen bilirsin. Öptüm çok. Allaha emanet ol.

ohh ne güzel 2 ay kalmıss benım bugun 26.hafta bıtıyor sat e gore ama dr goredaha geridee gec döllenme var bıkac gunn sanırım

Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
Cumadan beri gelemedim buraya umarım herkes iyidir..
filologum sen nasılsın? inşallah sende bebişinde iyisinizdir..
sayfaları tek tek okuyamadım çok birikmiş..
bizde dün şeker yüklemesi için hastaneye gittik ve gitmişken şikayetlerimizi anlattık..
meğer bizim yaramaz doğum pozisyonu almış o yüzden o kadar ağrım sancım varmış..
önce ilk kanımızı verdik..
daha sonra usg ye girdik bebişe ve açıklık olup olmadığına baktılar..
bebişimiz çok iyiymiş sağlığında falanda bi sıkıntı yokmuş..
980 gr 35 cm olmuş sıpamız..
sonra nst ye bağlandık çok şükür ordada sancı falan çıkmadı..
2.kanımızı verdik ve ayrıldık hastaneden..
öğleden sonra sonuçlara baktım sınır 140 ya benimki 141 çıkmış..
sizce tekrar isterler mi kızlar?

tatlım inan gözlerim seni aradı iyi olmana sevindim :) hatta iyi olmanıza maşallah senin prensesine de:)

Maşallah uzun prensesine Korkularını&endişelerini anlattın mı (kasılma ve hareket sorunu)?

Birazda olsa rahatladım aslında.
Ama endişelerim devam ediyor.
Kasılmamı, sancımı anlamıyorum ağrılarımı.
Doktorum artık büyüdüğü için bir yerde toplandığında oranın ağrıması normal dedi.
Ama hareketlerini bu haftalar daha iyi hissedersin dedi bende tam aksi eskisinden az hissediyorum.
Tatlı şeyler ye, sırt üstü uzun 2 saatte en az 10 tekme hareketini hissetmen gerek dedi, aksi bir durum olduğunda gelirsin bakarız dedi.
Böyle yani durum.

Eki Görüntüle 931880

Kızlar oğluşuma bi maşallah çekin. 29+0

Maşallah
Ağzını yüzünü yerim ben onun ya...
Çok yakışıklı olacak bu annesi

kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:

Bende öyle görüyorum kendimi ama hiç belli olmaz canım.
Takılmayalım şimdiden bunlara.
Süt arttırıcı o kadar çok şey var ki artık.
Halledilir diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…