Kizlar hastaneden yeni geldim tansiyonum bitaz yuksek cikti 14/9 bebekde bpd 76 mm 30 haftalik cikti 2 hafta ondeyiz nerdeyse erken dogum falan olur mu tirstim ya
bana da anlatın ne yaptırdınız? ben sgk lıyım yine de yapılabiliyor mu? Sincan koruda da yeni doğan yoğun bakım var bu arada
Evet cnm sincan koruda da balgat korudada var yenidogan unitesi.
Bende sgk liyim ogretmenim.ama sigortali olup olmamak farketmiyor. Herkes yaptrabiliyor
Canim hastanenizde marpfre sigortayla ilgilenen birisi vsrdir mutlaka alin gorusun telde yada yuzyuze cok avantajli bizler icin.
Muayeneler 100 tl dogum 4000 tl tahliller vs derken doguma kadar en az 5000 tl cikicak bundan sonra bizlerden.
Ama bu sigortayla 2500 geliyo nerdeyse. .biz baslattik 24 ocaktaki randevumuzda muayene ücret vermecez.
Marpfre sigorta hastanenizin muhasebe bolumunden yrtkili kişinin telini alin mutlaka...
Bundan sonraki ilk muayeneden yararlanmak icinde hemen gorusrbilirsinz.
Interjet adreslerindende bakabilirsin turkiyede bi cok hastaneyle anlasmalari vsr.guvenilirler yani.
şimdi muayene ücreti 50 küsur veryoruz doğum 1500 dediler hımmm yine de araştırayım faydası varsa yararlanalım çok sağ ol canım
benimde 10 günlük ileride. doktora sordum bebek nezaman gelmek isterse ozaman gelir. şimdiden bunu düşünme dedi. adet tarihini baz alacağız biz 39 40 haftayı beklemeye çalışacağız bu işler evdeki hesaba uymuyor dedi. 1 hafta önce doğmuyor bebeğin normal şartlarda canım. sadece iri oluyor biraz.
karaciğerde sıkıntı yokmuş çok şükür aynen canım sanırım yiyeceklerde alerji oldu yaptı artık daha dikkatli hareket ediyorumGeçmiş olsun gülüm. Bol su içeceksin bu dönemde sanırım başka bir çözümü yok.
Bende de şiddetlendi ağrılar. Yatakta sağdan sola dönerken, bacaklarımı açmam gereken durumlarda; arabaya binerken inerken:107: Sanki iki bacağımın arasında sadece bir tane oynar eklem var, o da yerinden ayrıldı ayrılacak gibi ağrıyor
Maşallah uzun prensesineKorkularını&endişelerini anlattın mı (kasılma ve hareket sorunu)?
Gülüm zaten kanda karaciğer enzimlerine bakılacak bir de usg ile karaciğerde büyüme var mı yok mu (yada safrada taş); bir kaç saatte sonucu alırsın eline. Ama karaciğer &safra sorunu olsa idi, avuç içi ve ayakların kaşınırdı. Seninki besin alerjisi olabilir.
Doğru duymuşsun gülüm. Ama benim vücudum çok çabuk tepki veriyor hurmaya (ve aynı etkiyi yapan diğer yiyeceklere), hemen adet sancısı giriyor ve kasılmalar başlıyor. O yüzden benim için son günler yemek daha güvenli
binlerce kez maşallah
aynen canım son haftalarımız artıkkızlar annişler hepinize günaydın nasılsınız bakalım bız kızımla işteyız yıne sabahları işe gelmek cok eziyet bana ya cok şükür 30 haftaya gırdık bugün son 2 ay rabbım sağlıkla kolay geçirmeyı nasip etsin inş. hepimize
kızlar yardım lütfen bebğim sanırım hıçkırıyor dr ulaşamıyorum bugün bilen varmı normalmiymiş?
canım meraklanma hıçkırması normal ve iyi çünkü cigerleri açılıyo sıkıntı yapma benim kızda hıçkırıyo
Arkadaşlar çok şükür gerçekten tamam hamileyiz bebeklerimizi bekliyoruz ama insan birçok açıdan da sınandığı için hiç de kolay değil gerçekten ...Yada bana mı öylesi rastladı onu da bilemiyorum ...Tam diyorum kafama hiçbir şey takmıycam bebeğime odaklanıp onu bekliycem birşeyler çıkıyor ...
Şöyle söyleyeyim ben anneme çok düşkünüm çünkü erken yaşta babamı kaybettim ...Ama annem İstanbulda ben kayserideyim ...Eşimle Üniversitede tanıştık (7 yıllık tanışma) ve Kayseride düzen kurmaktan başka şansımız yoktu çünkü ben daha atanamamıştım. Sadece eşim çalışıyordu o da kayseride...
Annem ablamla beraber İstanbulda kaldı ...Annem de bana çok düşkündür çünkü ablam erken evlendiği için biz her şeye beraber göğüs gerdik ...
Çok fazla uzatmayayım.Şimdi annem hasta ve bu beni çok üzüyor .Çünkü benim hayatta en korktuğum şeydir anneme bir şey olacağı korkusu...Hasta derken bana tam söylemiyorlar ama ilerlemiş zatüree gibi aylardır öksürüyor ...Ciğer filmleri çekildi neler neler yaptı doktorlar .Ve ben onun yanında değilim ...
Dün aradım hastahanedeydiler...Ablam evdeyiz dedi ısrarla ama ben anladım .
Offffffff çok zor bir durum hayatımda hiç bu kadar iki arada kaldığım bir zaman olmadı ...Allah beterinden saklasın ama şimdi diyorum uçağa binsem gitsem İstanbul'a bebeğimi düşünüyorum ya ona daha fazla zarar verirsem daha çok üzülürsem diye ...
Bilmiyorum gitmeliyi miyim İstanbula ...Progestan alıyorum bir yandan kanamam yok ama doktor veriyor ağrılarım oluyor diye ...
Öyle zor bir şey ki ...
Ağlarken bile suçluluk duyuyorum bebeğim içeride hissediyor biliyorum ...
İçimi döktüm buraya biraz doldum çünküKusura bakmayın olur mu ...
Uçağa atlayıp gitmek geliyor içimden ama sonra ya daha fazla üzülür de üzersem bebeği diye sanki ayağıma taş bağlayıp denize atılmışım gibi öylece kalakaldım
benimkide kız teyzesi :) araştırdım normal yazıyo ama size danışmak istedim içimi rahatlattın saol
kızlar annişler hepinize günaydın nasılsınız bakalım bız kızımla işteyız yıne sabahları işe gelmek cok eziyet bana ya cok şükür 30 haftaya gırdık bugün son 2 ay rabbım sağlıkla kolay geçirmeyı nasip etsin inş. hepimize
allah bağışlasın kızını sanaiçin rahat olsun canım sıkıntı yok
amin Allah senide bebişinide korusun
maşallah çok tatlı
Selam nisan ayının en güzel anneleri ve mis kokulu melekleri..
Cumadan beri gelemedim buraya umarım herkes iyidir..
filologum sen nasılsın? inşallah sende bebişinde iyisinizdir..
sayfaları tek tek okuyamadım çok birikmiş..
bizde dün şeker yüklemesi için hastaneye gittik ve gitmişken şikayetlerimizi anlattık..
meğer bizim yaramaz doğum pozisyonu almış o yüzden o kadar ağrım sancım varmış..
önce ilk kanımızı verdik..
daha sonra usg ye girdik bebişe ve açıklık olup olmadığına baktılar..
bebişimiz çok iyiymiş sağlığında falanda bi sıkıntı yokmuş..
980 gr 35 cm olmuş sıpamız..
sonra nst ye bağlandık çok şükür ordada sancı falan çıkmadı..
2.kanımızı verdik ve ayrıldık hastaneden..
öğleden sonra sonuçlara baktım sınır 140 ya benimki 141 çıkmış..
sizce tekrar isterler mi kızlar?
Maşallah uzun prensesineKorkularını&endişelerini anlattın mı (kasılma ve hareket sorunu)?
kızlar benden süt falan gelmiyo göğüslerimde ağrı sızıda yok sütüm olmıcak mı ki benim :18:
tatlım inan gözlerim seni aradı iyi olmana sevindim :) hatta iyi olmanıza maşallah senin prensesine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?