çektir kuzum batmandan daha iyidir yani cihazlar detaylıdan sonra hep renkli baktı doktor bana yani ilk önce 2D bakıyo sonra yüzünü renkli gösteriyo ama çıktı renkli alamıyo
zaten benim içime öyle doğuyo teklilere düşmeden doğurcağımı hissediyorum teyzemlerde anneler hissedermiş iiçine doğuyorsa olabilir dedi bende gelecekse bari 37den sonra gelsin diyorum sanki sipariş veriyorum
Ümran ve suay
Kızlar sizin günlerinizi görünce eteklerim zil çalıyor resmen
Hayırlısıyla ilk siz alacaksınız bebişleri kucağınıza...
Kendim kadar heyecanlanıyorum sizler için...:119::118::124:
Ben pazartesi çektirdim aslında ama bebeğimin sadece iskelet yapısı belli oluyor.
Kardeşime gönderdim resmi dedim bak kızım =))
Dalga geçiyor dana, katil bebek chucky gibi bu abla sakın doğurma diye
Böyle yersiz espri çok yapar kardeşim =)))
renklide gör sen bide onu benimki elini götürdü ağzına mesela, uğraştı didindi ama bi türlü ağzını bulupta sokamadı çok güldüm
Canım benim yaa =)))
Sen şimdi anlatınca gözümün önüne yeni doğmuş bebekleri emzirirken meme ağzına deyiyor ya...
Sonra bir çabayla bebek meme ucunu bulmaya çalışıyor dudakları yumuk yumuko durum geldi gözümün önüne...
Off off =)
Zamanımız gelse de alsak kucağımıza hayırlısıyla...
Mart ayında başlar topiğimizde ki, yaprak dökümü..
Az kaldı aslında.
Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
Kısmetse Cuma ya da cumartesi günü Ankara'ya gideceğiz arabayla.
Yol durumundan haberdar olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Oyyy çok güzel bu yaaa. Benim bütün resimlerim iskelet resmi gibi yaaa sinir oluyorum
Oyyy çok güzel bu yaaa. Benim bütün resimlerim iskelet resmi gibi yaaa sinir oluyorum
Allah Allah renkli niye göstermiyolar ki ilk başlarda zaten bişey görülmez diye doktor renkliyi açmıyodu detaylıdan itibaren açmaya başladı ilk seferde resmi şöyleydi
Eki Görüntüle 933571 ki bunlar daha kalitesiz batıda daha iyileri vardır
Kız yok bide lüks hastane benimki sözde. Makinaları öyle gösteriyomuş. Sırf kemik yapısı görünüyo böyle simasını filan göremiyorum.
doktorum gel ben vereyim dedi
atıyolardır başka bi hastaneye git istersen sırf renkli baktırmak için
Uçak raporu için uçacağınız havayollarından alacağınız formu doktorunuza onaylatabiliyorsunuz. Sonradan sıkıntı yaşamamak adına firma ile görüşüp uygulamalarının ne olduğunu öğrenmekte fayda var.
ya ALLAH iyiliğinizi versin.. o nasıl yorumlar ya.. kırıldım gülmekten..
selam canlar ya .. dökülüyorum.. sırtım mahvoldu resmen.. belim değil küreklerimin arası.. hele sağ tarafım ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum.. mahvoldum resmen mahvoldum.
ara arada karnımda sancım oluyor..
sanki yavrum aşağıdan çıkıverecek.. bu nasıl bişey anlamadım.. tuvalete oturmaya korkuyorum kalkamayacam diye yarın bi doktora gidebilseydim
kızlar akşamları dön oraya dön buraya bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. rüyamda bile ağrıyor bacaklarım magnezyum içiyorum soda içiyorum hala fayda etmedi varis çorabı alıcam belki ondandır diye gün içinde de sürekli uzatıyorum yoksa ağrı gün içinde de devam ediyor pöf ya böyle sorun yaşayınınız var mı? ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?