2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok teşekkürler, düşünmemeye çalışıyorum ben de benim bebeğim de etkilenmesin en azından diye

geçmiş olsun canım...bizim bir yakının bebeğinede öyle söylediler...kadının dualarından mıdır nedir...bebekte hiç bir sorun olmadan doğdu... allah yardımcınız olsun...

umarım bizde de çıkmaz ama dr öyle bir ihtimal yok dedi. fetal mr da herşey çok net çıkmış çünkü. yine de dua bir mucize...

Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
Kısmetse Cuma ya da cumartesi günü Ankara'ya gideceğiz arabayla.
Yol durumundan haberdar olan biri yardımcı olursa sevinirim.

canım sağol hasta bezi nedir yaa ben tuhaf oluyorum öyle şeylerde gerek olurmu ki bizim için :18:

bende doktoruma magnezyum içmeme gerek var mı diye sordum seni uykundan uyandıracak kadar baldır ve bacak krampların yoksa gerek yok dedi onun yerine 1 tane sade soda iç her gün dedi

o konuda bi fikrim yok işte, aramızda 3 hafta var senin haftandaki arkadaşların bebekleri nasıl ki, benimki şu an fır fır dönüyo yeri geniş demek ki

hay ağzını öpeyim esmer,facede bi grup varmış arkadaşım önermiş bende beğendim ay gelen bildirimlere inanamazsın biri normal doğurmuş 20 dikiş atmışlar biri diyo ki arkadaşımın emzirmekten göğüs ucu kopmuş yeniden çıkar mı, biri diyo ki çatı muayenesinde öldüm dedim bu nedir çıktım hemen sayfadan etkileniyo insan

Çoğu zaman hamile olduğumuzu unuttuğumuz ve kendimizi sakınmadığımızdan oluyor bence ağrı-sızı. Büyükannem 7. aydan sonra bebek büyüdüğünden fazla yiyemezsin ve kilo almazsın dedi ama bakalım:107:

benim hiç değişmediki hep baş aşağı duruyor bebeğim yarasa gibi...ama duyduğuma göre en iyi bu pozisyonda beslenirmiş..hem rahatsız olsa değiştirirdi yerini demek ki rahatlar şimdilik...kasık ağrısı yapıyormu sende de...

Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
burada bahar havası var...gezip dolaşmak var dı...uzun sisli günlerin ardından ilk defa güneşi gördüm...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım umarım suyun değildir arkadaşların dediği gibi bari 32. haftaya kadar sabretse bari rabbim bebeğini sana bağışlasın canım zaten dünyaya gelse de rabim ömür verdikten sonra da yaşar ama tabi en sağlıklısı anne karnında gelişmesi inşallah güzel haberler verirsin en yakın zaman da canım

İyi yapmışsın canım benim...
İnsan cidden etkileniyor.
İlla başımıza gelecek gibi evhamlanıyoruz sonra bize sıkıntı.
Dün akşam eşim ve ablamla otururken dedim kaburgalarım batıyor artık göbeğimin sertliğinde.
Sonra o an aklıma burada bir topikte okumuştum.
Zayıf bir hamişin karnı çok büyüdüğü ve bebeği vücuduna çok ağırlık yaptığı için kaburgası kırılmış.
Ve şu an 2. çocuğa hamileymiş...
Ay bunu demez olaydım
Bir yandan ablam, bir yandan eşim saydılar sayıştırdılar.
Dedim benim başıma gelecek demedim ki, bende şimdi kemiklerimde ağrı hissediyorum ondan paylaştım sizinle...
Akşam akşam sinir ettiler beni =))

az önce annemle konuştum bahar havası var bugün dedi

Çok sağolun kızlar.
Dayım akciğer kanseri, kemoterapiye cevap vermiyormuş durumu.
Gitmek lazım, Rabbim bütün kanser hastalarının yardımcısı olsun...
Benim düğünden 1 ay öncede aynı hastalıktan eşimin dayısını kaybettik. (mekanı cennet olsun)
İnşallah dayım atlatır.
Çok zor bu hastalık ve o kadar yaygın ki...
İçkisi, sigarası olmayan insanlarda çıkıyor hep.

ne güzel artık çoğumuz çift rakamlara düştük darısı tekli sayılara arkadaşlar :119::119::119:

eşinin dayısı için başınız sağolsun...bir yanda doğum bir yanda ölüm işte...aslında hepsi çok doğal...ama insan başına gelince kaldıramıyor...
senin dayına da Allah acil şifalar versin inşallah

çok büyük geçmiş olsun canım rabbim dayınba sağlık sıhhat versin eşine çocuklarına size ve sevdiklerine gerçekten ölüm kadar acı bişey yok rabbim yaşatmasın sevdiklerimizlede sınamasın bizleri

dahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten

ya ALLAH iyiliğinizi versin.. o nasıl yorumlar ya.. kırıldım gülmekten..

selam canlar ya .. dökülüyorum.. sırtım mahvoldu resmen.. belim değil küreklerimin arası.. hele sağ tarafım ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum.. mahvoldum resmen mahvoldum.
ara arada karnımda sancım oluyor..
sanki yavrum aşağıdan çıkıverecek.. bu nasıl bişey anlamadım.. tuvalete oturmaya korkuyorum kalkamayacam diye yarın bi doktora gidebilseydim

Allah razı olsun çok sağolun kızlar.
Rabbim kimseye yaşatmasın sevdiklerinin acısını.
Kaçınılmaz bir olay olsa da ölüm, insan sevdiği sevmediği kimseye yakıştıramıyor ölümü.
Bizde şu an dua etmekten başka çare bulamıyoruz.
Rabbim İnşallah sevdiklerine bağışlar dayımı...

çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Benim de kayınpederim hastanede yatıyor mesaneden dolayı ameliyat olacak mesanesi alınacak Allah şifa versin nerde varsa.

Evet valla basladi kasilmalar. Anlamiyorum da ne nedir ne ne degildir, ben de burda okudukca kendimi dinleyip evhamlaniyorum. Allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…