2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
valla benımde ıcıme doğuyor ama sağlıkla gelsın bende 36 sonra ızın verdım gelmesıne
tabi canım önce sağlık hayırlısı bakalım bizim binada doğuran doğurana yarım saat önce arkadaşın eşi aradı doğum sancıları başlamış aramız da da 10 hafta var sıra bana geldi demekki diyorum bende kendi kendime heyecan yapmaya başladım

Esmerim bide bize sor nasıl heyecanlı bir bekleyiş var arkadaşta doğuma gidince bende iyice bi heyecan oldu rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eetsin inaşallah

Son düzenleme:
Kızlar bende 25 hsftalık hamileyim ve aşırı yoruluyorum.bugün alışveriş merkezine gittim ordan markete toplam 2, 5 saat disardaydim eve geldim adım atamıyorum.ilk gebeligimde böyle değildim.neden böyleyim

Amin canım benim
Sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Çevre de bizim gibi hamilelerin doğuma girdiğini görünce dediğin gibi insan daha çok heyecanlanıyor.

Kızlar bende 25 hsftalık hamileyim ve aşırı yoruluyorum.bugün alışveriş merkezine gittim ordan markete toplam 2, 5 saat disardaydim eve geldim adım atamıyorum.ilk gebeligimde böyle değildim.neden böyleyim

Uzun zamandır bu tempoyla dışarı çıkıp gezmiyorsan ondandır canım.
Aslında 2. hamileliğinmiş bazılarımızdan daha deneyimli olman lazım =)
Bu arada bebeklerimiz enerjimizi emiyor resmen.
Bizlerde kilo aldıkça ağır geliyor herşey..

Herkes iş çıkışı evinin yolunu tuttu sanırım =)
Kimsecikler kalmamış.

selam kızlar.az önce uzuun bir yazı yazdım.tam gönderecekken internet gitti.yazıyı da kopyalayamadım ( tekrar anlatayım durumumu.hamileliğimin başından beri çok hareketliyim.hamilelikle ilgili hiç sorun yaşamadım.hareketlerimi görenler kesin normal doğum yaparsın diyorlardı.son bir haftadır kendimi çok yordum.işe git gel.haftasonu memlekete gittik.bi de pazartesi cenazemiz vardı.ani ve genç ölüm.onun üzüntüsü.en son camide herkesi bırakıp eve geldim.kendimi kötü hissettim.dün akşam tuvalette idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında 1-2 damla kan gördüm.açık pembe.korktum.doktorumu aradım.bir kaç soru sordu.hastaneye git dedi.nöbetçi doktor vardı.muayene etti.nst ye bağladı.ben ağrı hissetmememe rağmen nst sonucunda ağrı çıktı.4 saatlik serum taktılar.serum sonucu ağrılar azaldı.gece 3 te eve geldik.bu sabah kendi doktoruma gittim.yorgunluk ağrılarıymış.rahimde falan açılma yok şimdilik ama ağrılar geçmezse açılma olabilirmiş.yani erken doğum.şimdi her şey yasak.çok sık duş almak bile.sadece yatıyorum.haftaya pazartesi tekrar kontrol var.inşallah düzelmiş olurum.bebişim daha çok küçük.sakın siz benim gibi yapmayın.kendinize dikkat edin.dinlenin.yormayın kendinizi.hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil.

Merhaba canım,
Öncelikle başınız sağolsun, Allah geride bıraktıklarına sabır versin.
Çok geçmiş olsun sana da...
Yorucu bir kaç gün geçirmişsin, memlekete gitmen, cenazeniz v.s...
Doktorunun dediği gibi çok dikkat et kendine yorma kendini.
Hemen hemen hepimiz ağrılarla ve halsizlikle boğuşuyoruz.
Bu aylar çok normalmiş ve artık eskisinden daha dikkat etmek gerekiyor.
Dokturumun dediği kadarıyla haftada bizler bebek gelişimini sayesinde 200-500 gr arası kilo alıyoruz.
Ve bizi ağırlaştırıyor.
Kan geldiğinde hemen git doktora canım ihmal etme.
İnşallah düzelirsin...
Çoğumuz normal doğum düşünüyoruz ama kendimizi şartlamamamız lazım.
Hepimiz için hayırlısı.
Tekrar geçmiş olsun.

Herkeste bir tedirginlik...
Kasılma- ağrı vs olmaya başladı sanırım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kızlar.

çok geçmiş olsun. yorgunluk uzuntu ust uste geldi muhtemel. dinlen bol bol, inşallah sağlıkl atlatırsınız bu kritik 10 haftayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun. yorgunluk uzuntu ust uste geldi muhtemel. dinlen bol bol, inşallah sağlıkl atlatırsınız bu kritik 10 haftayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim kızlar.inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken

benim kız sanki çıkıverecekmiş gibi baskı var çatımda ve mesai bitimine yakın ilk kez kasılma yaşadım gerçekten kötü bişeymiş kasılma:18::18:

Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken

Allah sabır versin, çok üzüldüm.
Ben rumuzu görmedim canım, hatırlamıyorum.
Başı sağolsun.

benim kız sanki çıkıverecekmiş gibi baskı var çatımda ve mesai bitimine yakın ilk kez kasılma yaşadım gerçekten kötü bişeymiş kasılma:18::18:

Sakın endişelenme canım, kendimden biliyorum iyi hissetmediğin gevşek olmadığın sürece artıyor sanki...
Bulunduğun yerde kısa bir yürüyüş yap.
İnşallah geçer hemen.

Sakın endişelenme canım, kendimden biliyorum iyi hissetmediğin gevşek olmadığın sürece artıyor sanki...
Bulunduğun yerde kısa bir yürüyüş yap.
İnşallah geçer hemen.

Allah sabır versin, çok üzüldüm.
Ben rumuzu görmedim canım, hatırlamıyorum.
Başı sağolsun.

aynen esmercim bende hiç duymadım görmedim öyle birini facede kızlar söyledi bende görmeyip tanımayınca acaba ben mi akçırdım dedim ama allah sabır versin gerçekten zor rabbim sabır versin bende öyle yaptım hemen kalkıp yürüyüş yaptım iyi gelir die ama çook şükür iyi geldi yürüyüş ama çatımda ara ara ağrı oluyo maalesef

İyi olmana sevindim canım ...
Meleğin baskı yapıyordur.
O da geçer inşallah.

nasılsınız nisan anneleri ne zamandır giremiyodun hazırlıkları tamamladınız mı ben daha henüz pek bişe almadım

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
Bende kıyafet dışında birşey almadım henüz.
Sanırım 1 ay sonra herşeyi hazır ederim.
Neyi bekliyorum bende bilmiyorum ama =)
Alışveriş yapasım hiç yok bu aralar.
Ufak tefek şeyler alıyorum, battaniye- pike falan.

Geçmiş olsun canım, rabbim şifasını verir inşallah...

zaten benim içime öyle doğuyo teklilere düşmeden doğurcağımı hissediyorum teyzemlerde anneler hissedermiş iiçine doğuyorsa olabilir dedi bende gelecekse bari 37den sonra gelsin diyorum sanki sipariş veriyorum

Ben de sipariş veriyorum 4 Nisan'da gelsin istiyorum:107: Annem kardeşlerim aradıklarında "hadi 2 ayın kaldı" diyorlar. Sinirleniyorum neden kısaltıyorsunuz daha 3 ayım var diye. İnşallah zamanında &sağlıklı gelir yakışıklım

Eki Görüntüle 933513

buda benim çirkin oğlum ultrason cihazları batıdaki kadar iyi değil tabi

Maşallah paşana

Beğendimx100

ayy canım çok güzel tarif etmişsin aynı ya acaba geçecekmi ki sonuna kadar böyle giderse yandık:18:

Hiç tedirgin olmayın güzeller. Hamilelik bu, normal ağrı da olacak uykusuzluk ta. Ben hep bardağın dolu tarafına bakmayı tercih ediyorum. Sorulduğunda söylüyorum tabi şikayetlerimi de, içimdeki mucizeye odaklanmak bana daha "yararlı" geliyor. Ağrıyor deyince hafiflemiyor acım neticede Şükrediyorum 30 haftalık oldu, ani birşey olsa Rabbim izin verdikten sonra teorik olarak yaşama şansı yüksek; gerisinin önemi yok:107:

Geçmiş olsun canım. Hayat böyle maalesef, bir yanda hüzün bir yanda sevinç. Kendini sakın mümkün olduğunca, inşallah kontrolünde güzel haberler alırsın.

Hatırlamıyorum bu ismi ama rabbim yardımcısı olsun, çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…