2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum

İyi olmana sevindim canım ...
Meleğin baskı yapıyordur.
O da geçer inşallah.
saol canım teşekkür ederim aynen yaramaz kızım baskı yapıyo oyyyy yesin annesi onu

tabi canım en önemlisi sağlık rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaslar bende kısmetse nısan annesı olucagım. Suana kadar 8 kılo aldım. Bebegımınde odası harıc herseyi tamam gıbı. odasınıda subatın sonuna dogru getırmelerını ıstedım. Allah hepımıze sagsalım kusursuz ve kolay dogumlar versın bı cırpıda cıkaralım bebıslerımızı :) Zaman yaklastıkca hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum

kizlar dunden beri cok halsiz ve yorgunum
doktordan geldigimde saat 7 bucuktu
sonra da yattim
benim hızlı melegim 2 hafta onden gidiormus teyzeleri
kilosu 1568
boyu 40 cm

bu gidisle sen 4 kg dogurursun dedi beni korkuttu
hemen hemen egzersiz ve sifir kacamak basliyorsun diyetine dedi sekerini kontrol edemezsen insuline baslatirim dedi
korktum :18::18:
simdi tarcinli limonlu suyumu iciyorum az sonra da yuruyusumu yapicam
bana dua edin

ayyy bende aynı dertten muzdaripim 2 saatlik uykuyla okula gidiyorum bu yüzden ağrım belimin hemen aşağısından başlıyorr. şişlik vs. çook rahatsızım sürekli masaj yapıyorum yastığım ayaklarımın altında öyle yatıyorum bacaklarımı buz gibi suyla yıkıyorum

Gunaydin güzel anne adaylari off bu agri sizilar Allah yardimcimiz olsun az kaldi sabrediyorum ben günlük kan sulandirici iğne kullaniyorum artik çok zorluyor iğne yapacak yerim kalmadi bebeğim için sabrediyorum.

yarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum

Gece ic canim ama yuklemede cok su icmemeye calis...bana su icme cok yurume vs dediler yukleme aralarinda.
Sonucu rtkiliyormus.

Gunaydin güzel anne adaylari off bu agri sizilar Allah yardimcimiz olsun az kaldi sabrediyorum ben günlük kan sulandirici iğne kullaniyorum artik çok zorluyor iğne yapacak yerim kalmadi bebeğim için sabrediyorum.

Aynen cnm hem clexane hem seker artik yoruldum cok bende..inan safak sayiyorum

Sende de mi seker cikti fefilita

Maşallah bebisine canim.

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin canım...sen çok dikkat etmelisin..ben en baştan beri yatıyorum ...baştan düşük tehlikesi , sonda plesenta aşağıdaydı o toparlandı derken erken Doğum riski dediler sonra iyi durumdasın ama ebde yine dikkat edeceksin dedi doktorum.. İnsan çok korkuyor Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun inş ..bol bol sol yanına yat dinlen , günde 3 lt suyunu mutlaka iç sıkıntı olmayacak inş

Günaydın...ne var ne yok:107: Oğlumun ninnisini buldum, adını da Cengiz mi koysam nedir. Alıştı dinlemeye nasıl hareketleniyor duyunca yiğidim

http://www.youtube.com/watch?v=NktljBR9Eb4

İnşallah sınırlar dahilinde çıkar da seni üzmez gülüm.

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Maşallah güzel kızına İnşallah insüline ihtiyacın olmadan hamileliği rahat atlatırsın. Diyet&egzersiz her ne kadar zor olsa da doğumunu da kolaylaştırır, ha geyret gülüm:107:

Allah yardimcin olsun cnm herkes şafak sayar ben kaç iğne kaldi acaba onu sayiyorum bu günümüze çok şükür bebislerimiz saglikli olsunlarda

Aminnn.
Ben de saymistim ksc tane oldum kac tane olacagim...clexane artik zorlamiyo da.

Bu aclik beni bitirecek yuzum kaşık kadar kaldi zayifladim vallahi.

Son düzenleme:
günaydın annişler...bebişler...
geçmiş olsun canım ...daha kötüsü olmadan düzelmiş şükür...

Herkeste bir tedirginlik...
Kasılma- ağrı vs olmaya başladı sanırım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kızlar.
evet çok rahatsızlık veriyor banada artık bu kasılmalar...daha doktora da gidemedim..senin dediğin gibi kasılınca dolaşıyorum...yada snowy nin dediği gibi karnımdan nefes alıyorum iyi geliyor...

Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken
aslında yazışmayan ama nisan annesi olan çok arkdaşımız var burda...allah sabır versin çok zor...

ben gece bir bardak içmiştim unutarak...inşallah iyi çıkar..

sanada bebeğine de maşşallahiyi dileklerin için sağol...hayırlısıyla olsun herşey...

benim hızlı melegim 2 hafta onden gidiormus teyzeleri
kilosu 1568
boyu 40 cm
simdi tarcinli limonlu suyumu iciyorum az sonra da yuruyusumu yapicam
bana dua edin
herşey güzel olsun kızın sağlıkla kolayca doğsun inşallah...

sabret canımm benim, vurulmazsan daha kötü ..bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah...annemin yeğeni vurulmadı iğneleri doğumdan sonra sağ bacağı şişti daha ,şimdi düzeldi ama çektiği yanına kaldı...

Günaydın...ne var ne yok:107: Oğlumun ninnisini buldum, adını da Cengiz mi koysam nedir. Alıştı dinlemeye nasıl hareketleniyor duyunca yiğidim
maşşallah oğluşunabenim kız 4 gün oldu 2 tekme attı öylece duruyor...diğer arkadaşlara evham yapmayalım diye telkin verirken kendim de telaşlanmak istemiyorum...ama kötü bir şey olsa hissederdim sanırım...tekmelemese de orada iyi olduğunu
hissediyorum...

uyurken bacaklarınızın arasına yastık koyun daha rahat olur uyumanız diyolar. ben hiç denemedim zaten koysam da uykumda atarım ben yastığı yataktan. bilmiyorum valla başka rahatlama yöntemi var mı?

Yastigi denemelisin cnm cidden ise yariyor

Gidin tabi kacar mi bu firsat??

benim kız sanki çıkıverecekmiş gibi baskı var çatımda ve mesai bitimine yakın ilk kez kasılma yaşadım gerçekten kötü bişeymiş kasılma:18::18:

Cnm kasilma nasil birsey anlatir msn??

Sakın endişelenme canım, kendimden biliyorum iyi hissetmediğin gevşek olmadığın sürece artıyor sanki...
Bulunduğun yerde kısa bir yürüyüş yap.
İnşallah geçer hemen.

Esmerim kasilma nasil birsey tarif eder msn?
Bir de senin oyuncaklar ne alemde basladin mi??

Cnm bana 50lik yukleme icin ac tok farketmez dediler sasirdim bende sence nasil??

Maasallah yavruya 1,5 kilo olmus kuzu :)
Diyetinde Allah yardimcin olsn

Allah yardimcin olsn cnm az daha sabir!!

Gece ic canim ama yuklemede cok su icmemeye calis...bana su icme cok yurume vs dediler yukleme aralarinda.
Sonucu rtkiliyormus.

Cnm 50lik yukleme icin bana ac tok fark etmez dediler aksam ustune randevu verdiler
Yanlislik mi var bu iste??

Aynen cnm hem clexane hem seker artik yoruldum cok bende..inan safak sayiyorum

Az daha sik disini tatlim!!

Ben yerim o minik yigidoyu :)
Cnm diyet ve egzersiz dogumu nasil kolaylastiriyor?
Ozellikle diyet??

Günaydın kızlar,

Şunu farkettim ki son bir kaç gündür burada kasılma olaylarını duyunca psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım.Gündüz hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama akşam yemeğinden sonra karnım tef gibi geriliyor haydiii hemen aklıma acaba kasılmamı var diye geliyor.Ağrım sızım olmuyor ama özellikte ayakta iken karnım sertleşiyor oturunca veya yatınca yumuşuyor.Artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü ilk hamilelik ve bu şekilde erken doğum olaylarını okudukça beyin istemsiz bir şekilde oraya kayıyor.Şu 3 ayıda bir hayırlısı ile atlatsak rabbimden başka bişey istemiyorum.ne kadar zormuş meğersem bu dönemler.

Canim bazi hastaneler aclik sekerine bakmiyorlar. Sadece yuklemeden sonra tokluk bakiyorlar oyuzden olabilir cnm.
Tokluk yani sekerin olup olmadigi daha onemoi cnm.

Ama eger ki 100 luk yapilmasi gerekirse o ac karnina yapilacak.

Nasılsınız İnşallah herkes iyidir, bir sorun yoktur,
Dünde iş yoğunluğundan doğru düzgün takip edemedim....
Bugün deseniz hemen girdim, Geri çıkacam, malum işler yoğun....
Köy köy gezecem bugün, virajlı yollarda artık midem ağzımda olur, baş ağrısıda yapar
Ama işte mecbur çalışınca yapacak bişe yok...
Umurım hacizler, muhafazalar sakin, kolay, geçer... Dua edin... sonra da gelirim...
Sizleri ve bebişlerinizi seviyorumm... Muckkkk

ah canım benim bende senin gibiyim ilk hamileleliğimde koştururdum işte akşamları işin yorgunluğu çıkardı şimdi öyle değil canım 2 iş yapıyım bitiyorum yaşlandık şekerim yaşlandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…