Geçmiş olsun canım, rabbim şifasını verir inşallah...
saol canım teşekkür ederim aynen yaramaz kızım baskı yapıyo oyyyy yesin annesi onuİyi olmana sevindim canım ...
Meleğin baskı yapıyordur.
O da geçer inşallah.
Geçmiş olsun canım, rabbim şifasını verir inşallah...
Ben de sipariş veriyorum 4 Nisan'da gelsin istiyorum:107: Annem kardeşlerim aradıklarında "hadi 2 ayın kaldı" diyorlar. Sinirleniyorum neden kısaltıyorsunuz daha 3 ayım var diye. İnşallah zamanında &sağlıklı gelir yakışıklım
Maşallah paşana
Beğendimx100
Hiç tedirgin olmayın güzeller. Hamilelik bu, normal ağrı da olacak uykusuzluk ta. Ben hep bardağın dolu tarafına bakmayı tercih ediyorum. Sorulduğunda söylüyorum tabi şikayetlerimi de, içimdeki mucizeye odaklanmak bana daha "yararlı" geliyor. Ağrıyor deyince hafiflemiyor acım neticedeŞükrediyorum 30 haftalık oldu, ani birşey olsa Rabbim izin verdikten sonra teorik olarak yaşama şansı yüksek; gerisinin önemi yok:107:
Geçmiş olsun canım. Hayat böyle maalesef, bir yanda hüzün bir yanda sevinç. Kendini sakın mümkün olduğunca, inşallah kontrolünde güzel haberler alırsın.
Hatırlamıyorum bu ismi ama rabbim yardımcısı olsun, çok zor...
kızlar akşamları dön oraya dön buraya bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. rüyamda bile ağrıyor bacaklarım magnezyum içiyorum soda içiyorum hala fayda etmedi varis çorabı alıcam belki ondandır diye gün içinde de sürekli uzatıyorum yoksa ağrı gün içinde de devam ediyor pöf ya böyle sorun yaşayınınız var mı? ne yapıyorsunuz?
yarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum
Gunaydin güzel anne adaylari off bu agri sizilar Allah yardimcimiz olsun az kaldi sabrediyorum ben günlük kan sulandirici iğne kullaniyorum artik çok zorluyor iğne yapacak yerim kalmadi bebeğim için sabrediyorum.
kizlar dunden beri cok halsiz ve yorgunum
doktordan geldigimde saat 7 bucuktu
sonra da yattim
benim hızlı melegim 2 hafta onden gidiormus teyzeleri
kilosu 1568
boyu 40 cm
bu gidisle sen 4 kg dogurursun dedi beni korkuttu
hemen hemen egzersiz ve sifir kacamak basliyorsun diyetine dedi sekerini kontrol edemezsen insuline baslatirim dedi
korktum :18::18:
simdi tarcinli limonlu suyumu iciyorum az sonra da yuruyusumu yapicam
bana dua edin
selam kızlar.az önce uzuun bir yazı yazdım.tam gönderecekken internet gitti.yazıyı da kopyalayamadım( tekrar anlatayım durumumu.hamileliğimin başından beri çok hareketliyim.hamilelikle ilgili hiç sorun yaşamadım.hareketlerimi görenler kesin normal doğum yaparsın diyorlardı.son bir haftadır kendimi çok yordum.işe git gel.haftasonu memlekete gittik.bi de pazartesi cenazemiz vardı.ani ve genç ölüm.onun üzüntüsü.en son camide herkesi bırakıp eve geldim.kendimi kötü hissettim.dün akşam tuvalette idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında 1-2 damla kan gördüm.açık pembe.korktum.doktorumu aradım.bir kaç soru sordu.hastaneye git dedi.nöbetçi doktor vardı.muayene etti.nst ye bağladı.ben ağrı hissetmememe rağmen nst sonucunda ağrı çıktı.4 saatlik serum taktılar.serum sonucu ağrılar azaldı.gece 3 te eve geldik.bu sabah kendi doktoruma gittim.yorgunluk ağrılarıymış.rahimde falan açılma yok şimdilik ama ağrılar geçmezse açılma olabilirmiş.yani erken doğum.şimdi her şey yasak.çok sık duş almak bile.sadece yatıyorum.haftaya pazartesi tekrar kontrol var.inşallah düzelmiş olurum.bebişim daha çok küçük.sakın siz benim gibi yapmayın.kendinize dikkat edin.dinlenin.yormayın kendinizi.hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil.
yarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum
Merhaba arkadaslar bende kısmetse nısan annesı olucagım. Suana kadar 8 kılo aldım. Bebegımınde odası harıc herseyi tamam gıbı. odasınıda subatın sonuna dogru getırmelerını ıstedım. Allah hepımıze sagsalım kusursuz ve kolay dogumlar versın bı cırpıda cıkaralım bebıslerımızı :) Zaman yaklastıkca hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum
sonra da yattim
kilosu 1568
boyu 40 cm
hemen hemen egzersiz ve sifir kacamak basliyorsun diyetine dedi sekerini kontrol edemezsen insuline baslatirim dedi
bana dua edin
Aynen cnm hem clexane hem seker artik yoruldum cok bende..inan safak sayiyorum
Allah yardimcin olsun cnm herkes şafak sayar ben kaç iğne kaldi acaba onu sayiyorumbu günümüze çok şükür bebislerimiz saglikli olsunlarda
geçmiş olsun canım ...daha kötüsü olmadan düzelmiş şükür...nst ye bağladı.ben ağrı hissetmememe rağmen nst sonucunda ağrı çıktı.4 saatlik serum taktılar.serum sonucu ağrılar azaldı.gece 3 te eve geldik.bu sabah kendi doktoruma gittim.yorgunluk ağrılarıymış.rahimde falan açılma yok şimdilik ama ağrılar geçmezse açılma olabilirmiş.yani erken doğum.şimdi her şey yasak.
evet çok rahatsızlık veriyor banada artık bu kasılmalar...daha doktora da gidemedim..senin dediğin gibi kasılınca dolaşıyorum...yada snowy nin dediği gibi karnımdan nefes alıyorum iyi geliyor...Herkeste bir tedirginlik...
Kasılma- ağrı vs olmaya başladı sanırım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin kızlar.
aslında yazışmayan ama nisan annesi olan çok arkdaşımız var burda...allah sabır versin çok zor...Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken
ben gece bir bardak içmiştim unutarak...inşallah iyi çıkar..yarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum
sanada bebeğine de maşşallah
Merhaba arkadaslar bende kısmetse nısan annesı olucagım. Suana kadar 8 kılo aldım. Bebegımınde odası harıc herseyi tamam gıbı. odasınıda subatın sonuna dogru getırmelerını ıstedım. Allah hepımıze sagsalım kusursuz ve kolay dogumlar versın bı cırpıda cıkaralım bebıslerımızı :) Zaman yaklastıkca hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum
herşey güzel olsun kızın sağlıkla kolayca doğsun inşallah...
kilosu 1568
boyu 40 cm
bana dua edin
sabret canımm benim, vurulmazsan daha kötü ..bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah...annemin yeğeni vurulmadı iğneleri doğumdan sonra sağ bacağı şişti daha ,şimdi düzeldi ama çektiği yanına kaldı...Gunaydin güzel anne adaylari off bu agri sizilar Allah yardimcimiz olsun az kaldi sabrediyorum ben günlük kan sulandirici iğne kullaniyorum artik çok zorluyor iğne yapacak yerim kalmadi bebeğim için sabrediyorum.
maşşallah oğluşunaGünaydın...ne var ne yok:107: Oğlumun ninnisini buldum, adını da Cengiz mi koysam nedir. Alıştı dinlemeye nasıl hareketleniyor duyunca yiğidim
uyurken bacaklarınızın arasına yastık koyun daha rahat olur uyumanız diyolar. ben hiç denemedim zaten koysam da uykumda atarım ben yastığı yataktan. bilmiyorum valla başka rahatlama yöntemi var mı?
olur vallahı neden olmasın ben yakama gul takarımkız ıns. bulusuruzda bır gun hep beraber
canım bırsey olmaz zaten bılmeyen cok kısı var ayrıca erken gıderız bız eşim ben annem ben gitmezsem çatlarım vallahı
benim kız sanki çıkıverecekmiş gibi baskı var çatımda ve mesai bitimine yakın ilk kez kasılma yaşadım gerçekten kötü bişeymiş kasılma:18::18:
Sakın endişelenme canım, kendimden biliyorum iyi hissetmediğin gevşek olmadığın sürece artıyor sanki...
Bulunduğun yerde kısa bir yürüyüş yap.
İnşallah geçer hemen.
sonra da yattim
kilosu 1568
boyu 40 cm
bana dua edin
Gunaydin güzel anne adaylari off bu agri sizilar Allah yardimcimiz olsun az kaldi sabrediyorum ben günlük kan sulandirici iğne kullaniyorum artik çok zorluyor iğne yapacak yerim kalmadi bebeğim için sabrediyorum.
Gece ic canim ama yuklemede cok su icmemeye calis...bana su icme cok yurume vs dediler yukleme aralarinda.
Sonucu rtkiliyormus.
Aynen cnm hem clexane hem seker artik yoruldum cok bende..inan safak sayiyorum
Günaydın...ne var ne yok:107: Oğlumun ninnisini buldum, adını da Cengiz mi koysam nedir. Alıştı dinlemeye nasıl hareketleniyor duyunca
Maşallah güzel kızınaİnşallah insüline ihtiyacın olmadan hamileliği rahat atlatırsın. Diyet&egzersiz her ne kadar zor olsa da doğumunu da kolaylaştırır, ha geyret gülüm:107:
Yastigi denemelisin cnm cidden ise yariyor
Gidin tabi kacar mi bu firsat??
Cnm kasilma nasil birsey anlatir msn??
Esmerim kasilma nasil birsey tarif eder msn?
Bir de senin oyuncaklar ne alemde basladin mi??
Cnm bana 50lik yukleme icin ac tok farketmez dediler sasirdim bende sence nasil??
Maasallah yavruya 1,5 kilo olmus kuzu :)
Diyetinde Allah yardimcin olsn
Allah yardimcin olsn cnm az daha sabir!!
Cnm 50lik yukleme icin bana ac tok fark etmez dediler aksam ustune randevu verdiler
Yanlislik mi var bu iste??
Az daha sik disini tatlim!!
Ben yerim o minik yigidoyu :)
Cnm diyet ve egzersiz dogumu nasil kolaylastiriyor?
Ozellikle diyet??
Uzun zamandır bu tempoyla dışarı çıkıp gezmiyorsan ondandır canım.
Aslında 2. hamileliğinmiş bazılarımızdan daha deneyimli olman lazım =)
Bu arada bebeklerimiz enerjimizi emiyor resmen.
Bizlerde kilo aldıkça ağır geliyor herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?