2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen canım ben de karnım gerilince kasılma mı diye evham etmeye başladım çok düşünmeyelim Allah hayırlısını versin

Canim pek igne olunca yemek yiyebiliyormusun yani karnin doyuyor mu diledigince. Bana da versinler eger öyleyse cok ac kaliyorum

Canım et-tavuk haşlama&ızgara yap (nasıl seviyorsan artık). Acıktıkça yoğurt ile birlikte ye, bol su iç. Açlık hisetmezsin, yediğin protein olduğu için bebeğini de besler.

buguün anneannemize gidiyoruuuuz çok mutluyuz birkaç gün yokuz :) dün akşam Tuna mızın odasını da ısmarladık 15 gün sonra geliyor inşaallah :) haftaya boya yaptırıcaz odasını bilginiz olsun kızlar bebek ve çocuk odalarına özel radyasyon geçirmeyen boya aldık biz astar tarzında tavana bile atılıyor sonrasında boya... Boya konusunda farklı fikirleriniz var mı tavsiyeleriniz? odası lacivert beyaz boyayı nasıl bir şey yaptırsak siz naptınız?

Canım et-tavuk haşlama&ızgara yap (nasıl seviyorsan artık). Acıktıkça yoğurt ile birlikte ye, bol su iç. Açlık hisetmezsin, yediğin protein olduğu için bebeğini de besler.

Diyet listesi var disina pek çıkamıyorum canim.ama 1400 kalorilik cok az...
Yani hep yuruyus spor yaparsam yukselemiyo ama her zamanda yapilmiyo..
Meyve sut yiyorum mesela evde iki tur atmazsam gene yuksek..
Bebrgim saglikli olsun da ins...az kaldi ins.

Ignenin zarar var mi ki dahiliye dr aradim ama acmadi doner az sonra sorucam artik.

doğru diyosun cnm psikolojik de etkilenebiliyoruz. benim de senin gibi gündüzleri bişeyim yok akşamları arada bi kasılmalar oluyor. inş son üç ayımızı da atlatıcaz bebeklerimizi kucaklıcaz:)

kolay gelsin cnm ya inş zorlanmazsın! yanına atıştırmalık bişeyler alabilirsin!

bendeki ağlamalar geçti artık. ama alıngalnlık yapıyorum ben de...

saol cnm! bizim de az kaldı günümüz! Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin!

Canım bahsettiğim şekilde hazırlanan etin kalorisi zaten "yok" (sindirirken aldığın kalorinin yarısını yakıyorsun), ve diyabetik bir diyet için proteinin hiç bir zararı yok. Annem diyabetik, protein ağırlıklı bir diyet programı yaptırdım ona, hem 9 kilo verdi hem de şeker ilacını bıraktı Doktoruna ulaşırsan, iğneden ziyade diyetini proteinle destekleyip destekleyemeyeceğini sor. Süt yerine de yoğurt kullan:107: Bu arada benim aldığım günlük kalori 1200'ü bile bulmuyor.

kızlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyosunuz?

4-5 haftada bir şimdilik canım.

yavrun sıkılıyor demekki içerde...gerilmeye başlamış...ayaklarını bükerek 9 ay durmakta kolay değil hani...zaten onların orada suyun içinde daracık yerde durduğunu düşününce ben daralıyorum ....

herkes aynı demekki bu dönemde...müzik dinliyordum metroda....ayrılık şarkısı çıktı..normal bir şekilde de ağlamıyorum ses çıkararak üstelik ,öhöö öhhöööö diyerek ağlamaya başladım... ama utanıyorum da bir yandan...

Bu ilaçlar benide mahvetti.magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri bağırsak seslerini duymaktan diğer sesleri duymamaya başladım
o seslere hasret kaldım...

Kabızlığı halledebilseydin, tuvalet seansların rahatlardı aslında ama. Doktorundan ilacı değiştirmesini istesen, belki yan etkisi daha az olan bir ilacı tavsiye edebilir.
şükür basur sorunumu atlattım... kabak tatlısı mürdüm eriği sabah akşam kayısı ve incir yiyorum...ilacı doktora söyleyim gitiiğim de...ama 1 hafta öncesine kadar durumuma bakılırsa hayli düzelme var..iş yerinde oturmuyorum sürekli yarım saatte bir dolaşıyorum içerde...gidip gidip tuvalete oturuyorum...her gün girmeye başladım şükür...
amin cümlemizinkini inşallah...

Son düzenleme:

teşekkür ederim :) ben daha 19 yaşındayım pek çok bilgim yok o yüzden çok tedirginim

ay kızlar yeni eve taşındım çok yoruldum ya evin işi sonra işede gidiyorum çok yoruldum bacaklarımın arkası diz kapağımın büklüm yerleri çok ağrıyor

teşekkür ederim :) ben daha 19 yaşındayım pek çok bilgim yok o yüzden çok tedirginim

ben 33 yaşındayım..ilk bebeğim ve yeri geliyor 18 yaşında 2. bebeğine hamile birinden öğreniyorum bazı şeyleri...bu tecrübe isteyen bir süreç ve inan yaşınla alakalı bir durum değil...çoğumuzun bilgisi yok

Sorma hayatım. O gerindikçe diyorum "dar geliyor yeri, bu çocuk nasıl dayanacak 3 ay daha". Eşim alıcı gözü ile bir bakıyor önce, sonra "yok hiç de dar durmuyor, göbeğin güzel gelişmiş; yeri geniş korkma" diyor

Çok sevindim ilerleme kaydetmene gülüm. İnşallah yenilemez, vücudun düzenli dışkılamaya adapte olur:107:

Maşallah ne kadar genç anne olacaksın:107: İleride bebeğinle abla-kardeş gibi durursunuz 19 yaşındayken ben hafta sonları hala arı maya izliyordum

kızlar bugün gece uyurken deli gibi öksürerek uyandım. nasıl gıcıkladı boğazım anlatama nefes alamadım. gribim de hala geçmedi. hemen su içtim bal yedim geçti biraz. karnım da çok ağrıdı öksürürken. bi de bugün hafif başım dönüyor. tansiyonum mu düştü acaba ya inş bişey olmaz okuldayım şimdi

Tamam canim deneycgim cok sagol cnm...
Bu seker diyetle duzelecek mi yoksa hep yuksek mi gidecek ki.

Annen kurtulmus ne ksdar sevindim anlatamam canim.

Sen neden o kadar az yiyorsun ki 1200 az degil mi

Diyetisyene de mi gitsem acaba.ama farkli ne diyecek ki

Son düzenleme:
ay kızlar yeni eve taşındım çok yoruldum ya evin işi sonra işede gidiyorum çok yoruldum bacaklarımın arkası diz kapağımın büklüm yerleri çok ağrıyor
bol bol dinlen bariii... iyiki ayaklarının ağrıdığıyla kalmışsın...allah korusun dikkat et...hayırlı uğurlu olsun bu arada yeni eviniz güle güle oturun...

inşallah böyle devam eder...sağolsun annem şekersiz meyve marmelatları hazırlamış ....doğru aslında sadece göbeğin dışarı çıkan kısmı kadar gibi duruyor ama bunun daha bağırsaklara dayandığı kısmı var içerde...ama yinede ayaklarını uzatıp yatacak kadar geniş değil...bir insanın dayanabileceği maksimum süre 9 ay ...iyiki 1 sene yada daha fazlası değil hamilelik...
demek arı maya....:))
o zaman itiraf ediyorum...ben hala sünger bob izliyorum

nasip böyleymiş valla :) oğluşumla arkadaş gibi dururuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…