Günaydın kızlar,
Şunu farkettim ki son bir kaç gündür burada kasılma olaylarını duyunca psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım.Gündüz hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama akşam yemeğinden sonra karnım tef gibi geriliyor haydiii hemen aklıma acaba kasılmamı var diye geliyor.Ağrım sızım olmuyor ama özellikte ayakta iken karnım sertleşiyor oturunca veya yatınca yumuşuyor.Artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü ilk hamilelik ve bu şekilde erken doğum olaylarını okudukça beyin istemsiz bir şekilde oraya kayıyor.Şu 3 ayıda bir hayırlısı ile atlatsak rabbimden başka bişey istemiyorum.ne kadar zormuş meğersem bu dönemler.
Canim pek igne olunca yemek yiyebiliyormusun yani karnin doyuyor mu diledigince. Bana da versinler eger öyleyse cok ac kaliyorum
Canım et-tavuk haşlama&ızgara yap (nasıl seviyorsan artık). Acıktıkça yoğurt ile birlikte ye, bol su iç. Açlık hisetmezsin, yediğin protein olduğu için bebeğini de besler.
kızlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyosunuz?
Günaydın kızlar,
Şunu farkettim ki son bir kaç gündür burada kasılma olaylarını duyunca psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım.Gündüz hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama akşam yemeğinden sonra karnım tef gibi geriliyor haydiii hemen aklıma acaba kasılmamı var diye geliyor.Ağrım sızım olmuyor ama özellikte ayakta iken karnım sertleşiyor oturunca veya yatınca yumuşuyor.Artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü ilk hamilelik ve bu şekilde erken doğum olaylarını okudukça beyin istemsiz bir şekilde oraya kayıyor.Şu 3 ayıda bir hayırlısı ile atlatsak rabbimden başka bişey istemiyorum.ne kadar zormuş meğersem bu dönemler.
Nasılsınız İnşallah herkes iyidir, bir sorun yoktur,
Dünde iş yoğunluğundan doğru düzgün takip edemedim....
Bugün deseniz hemen girdim, Geri çıkacam, malum işler yoğun....
Köy köy gezecem bugün, virajlı yollarda artık midem ağzımda olur, baş ağrısıda yapar
Ama işte mecbur çalışınca yapacak bişe yok...
Umurım hacizler, muhafazalar sakin, kolay, geçer... Dua edin... sonra da gelirim...
Sizleri ve bebişlerinizi seviyorumm... Muckkkk
kızlar günaydın, hayırlı sabahlar
benim çok duygusallığım daha da arttı ya akşam eşime sen benimle ilgilenmiyorsun siyerek ağlamaya başladım ki adamcağızım hep ilgilenir. Paşam biraz oynamadı mı neden oynamıyor sorun mu var hissine kapılıyorum hadi yine ağlıyorum sonra oynamaya başlıyor bebeğim ama ben daha çok ağlıyorum bana ne oluyor ya...
Meraba annişler ben mart annlerindenim ama son gün. bi nisana bakayım dedim gayet iyi gözüküyosunuz
Bizim erken dogumlar başladı bileAllah herkesin şeker küpünü zamanında saglıcakla ve huzurla kucagına versin..
Diyet listesi var disina pek çıkamıyorum canim.ama 1400 kalorilik cok az...
Yani hep yuruyus spor yaparsam yukselemiyo ama her zamanda yapilmiyo..
Meyve sut yiyorum mesela evde iki tur atmazsam gene yuksek..
Bebrgim saglikli olsun da ins...az kaldi ins.
Ignenin zarar var mi ki dahiliye dr aradim ama acmadi doner az sonra sorucam artik.
yavrun sıkılıyor demekki içerde...gerilmeye başlamış...ayaklarını bükerek 9 ay durmakta kolay değil hani...zaten onların orada suyun içinde daracık yerde durduğunu düşününce ben daralıyorum ....İyidir prensesin, hiç telaş yapma, onlar da dinleniyor arada:107: Benimki tekmeden ziyade gerilme hareketleri yapıyor. Ayağı bir tarafa eli diğer tarafa koyuyor bir geriliyor sıpa, "yapma yapma lütfen" dememe rağmen; korkuyorum göbeğim dayanmayacak
herkes aynı demekki bu dönemde...müzik dinliyordum metroda....ayrılık şarkısı çıktı..normal bir şekilde de ağlamıyorum ses çıkararak üstelik ,öhöö öhhöööö diyerek ağlamaya başladım... ama utanıyorum da bir yandan...kızlar günaydın, hayırlı sabahlar
benim çok duygusallığım daha da arttı ya akşam eşime sen benimle ilgilenmiyorsun siyerek ağlamaya başladım ki adamcağızım hep ilgilenir. Paşam biraz oynamadı mı neden oynamıyor sorun mu var hissine kapılıyorum hadi yine ağlıyorum sonra oynamaya başlıyor bebeğim ama ben daha çok ağlıyorum bana ne oluyor ya...
o seslere hasret kaldım...Bu ilaçlar benide mahvetti.magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri bağırsak seslerini duymaktan diğer sesleri duymamaya başladım
şükür basur sorunumu atlattım... kabak tatlısı mürdüm eriği sabah akşam kayısı ve incir yiyorum...ilacı doktora söyleyim gitiiğim de...ama 1 hafta öncesine kadar durumuma bakılırsa hayli düzelme var..iş yerinde oturmuyorum sürekli yarım saatte bir dolaşıyorum içerde...gidip gidip tuvalete oturuyorum...her gün girmeye başladım şükür...Kabızlığı halledebilseydin, tuvalet seansların rahatlardı aslında ama. Doktorundan ilacı değiştirmesini istesen, belki yan etkisi daha az olan bir ilacı tavsiye edebilir.
amin cümlemizinkini inşallah...Meraba annişler ben mart annlerindenim ama son gün. bi nisana bakayım dedim gayet iyi gözüküyosunuz
Bizim erken dogumlar başladı bileAllah herkesin şeker küpünü zamanında saglıcakla ve huzurla kucagına versin..
Canım bahsettiğim şekilde hazırlanan etin kalorisi zaten "yok" (sindirirken aldığın kalorinin yarısını yakıyorsun), ve diyabetik bir diyet için proteinin hiç bir zararı yok. Annem diyabetik, protein ağırlıklı bir diyet programı yaptırdım ona, hem 9 kilo verdi hem de şeker ilacını bıraktıDoktoruna ulaşırsan, iğneden ziyade diyetini proteinle destekleyip destekleyemeyeceğini sor. Süt yerine de yoğurt kullan:107: Bu arada benim aldığım günlük kalori 1200'ü bile bulmuyor.
4-5 haftada bir şimdilik canım.
teşekkür ederim :) ben daha 19 yaşındayım pek çok bilgim yok o yüzden çok tedirginim
yavrun sıkılıyor demekki içerde...gerilmeye başlamış...ayaklarını bükerek 9 ay durmakta kolay değil hani...zaten onların orada suyun içinde daracık yerde durduğunu düşününce ben daralıyorum ....
şükür basur sorunumu atlattım... kabak tatlısı mürdüm eriği sabah akşam kayısı ve incir yiyorum...ilacı doktora söyleyim gitiiğim de...ama 1 hafta öncesine kadar durumuma bakılırsa hayli düzelme var..iş yerinde oturmuyorum sürekli yarım saatte bir dolaşıyorum içerde...gidip gidip tuvalete oturuyorum...her gün girmeye başladım şükür...
amin cümlemizinkini inşallah...
teşekkür ederim :) ben daha 19 yaşındayım pek çok bilgim yok o yüzden çok tedirginim
ben 28.haftamdayım 21 ocakta randevum var en son gittiğimde bebeğin ters dedi sezaryan olursun böyle olursa dedi dönme ihtimali varmı sizce
Canım bahsettiğim şekilde hazırlanan etin kalorisi zaten "yok" (sindirirken aldığın kalorinin yarısını yakıyorsun), ve diyabetik bir diyet için proteinin hiç bir zararı yok. Annem diyabetik, protein ağırlıklı bir diyet programı yaptırdım ona, hem 9 kilo verdi hem de şeker ilacını bıraktıDoktoruna ulaşırsan, iğneden ziyade diyetini proteinle destekleyip destekleyemeyeceğini sor. Süt yerine de yoğurt kullan:107: Bu arada benim aldığım günlük kalori 1200'ü bile bulmuyor.
4-5 haftada bir şimdilik canım.
bol bol dinlen bariii... iyiki ayaklarının ağrıdığıyla kalmışsın...allah korusun dikkat et...hayırlı uğurlu olsun bu arada yeni eviniz güle güle oturun...ay kızlar yeni eve taşındım çok yoruldum ya evin işi sonra işede gidiyorum çok yoruldum bacaklarımın arkası diz kapağımın büklüm yerleri çok ağrıyor
inşallah böyle devam eder...sağolsun annem şekersiz meyve marmelatları hazırlamış ....doğru aslında sadece göbeğin dışarı çıkan kısmı kadar gibi duruyor ama bunun daha bağırsaklara dayandığı kısmı var içerde...ama yinede ayaklarını uzatıp yatacak kadar geniş değil...bir insanın dayanabileceği maksimum süre 9 ay ...iyiki 1 sene yada daha fazlası değil hamilelik...Sorma hayatım. O gerindikçe diyorum "dar geliyor yeri, bu çocuk nasıl dayanacak 3 ay daha". Eşim alıcı gözü ile bir bakıyor önce, sonra "yok hiç de dar durmuyor, göbeğin güzel gelişmiş; yeri geniş korkma" diyor
Çok sevindim ilerleme kaydetmene gülüm. İnşallah yenilemez, vücudun düzenli dışkılamaya adapte olur:107:
Maşallah ne kadar genç anne olacaksın:107: İleride bebeğinle abla-kardeş gibi durursunuz19 yaşındayken ben hafta sonları hala arı maya izliyordum
Sorma hayatım. O gerindikçe diyorum "dar geliyor yeri, bu çocuk nasıl dayanacak 3 ay daha". Eşim alıcı gözü ile bir bakıyor önce, sonra "yok hiç de dar durmuyor, göbeğin güzel gelişmiş; yeri geniş korkma" diyor
Çok sevindim ilerleme kaydetmene gülüm. İnşallah yenilemez, vücudun düzenli dışkılamaya adapte olur:107:
Maşallah ne kadar genç anne olacaksın:107: İleride bebeğinle abla-kardeş gibi durursunuz19 yaşındayken ben hafta sonları hala arı maya izliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?