maşşallah oğluşunabenim kız 4 gün oldu 2 tekme attı öylece duruyor...diğer arkadaşlara evham yapmayalım diye telkin verirken kendim de telaşlanmak istemiyorum...ama kötü bir şey olsa hissederdim sanırım...tekmelemese de orada iyi olduğunu
hissediyorum...
Ben yerim o minik yigidoyu :)
Cnm diyet ve egzersiz dogumu nasil kolaylastiriyor?
Ozellikle diyet??
kizlar dunden beri cok halsiz ve yorgunum
doktordan geldigimde saat 7 bucuktu
sonra da yattim
benim hızlı melegim 2 hafta onden gidiormus teyzeleri
kilosu 1568
boyu 40 cm
bu gidisle sen 4 kg dogurursun dedi beni korkuttu
hemen hemen egzersiz ve sifir kacamak basliyorsun diyetine dedi sekerini kontrol edemezsen insuline baslatirim dedi
korktum :18::18:
simdi tarcinli limonlu suyumu iciyorum az sonra da yuruyusumu yapicam
bana dua edin
selam kızlar.az önce uzuun bir yazı yazdım.tam gönderecekken internet gitti.yazıyı da kopyalayamadım( tekrar anlatayım durumumu.hamileliğimin başından beri çok hareketliyim.hamilelikle ilgili hiç sorun yaşamadım.hareketlerimi görenler kesin normal doğum yaparsın diyorlardı.son bir haftadır kendimi çok yordum.işe git gel.haftasonu memlekete gittik.bi de pazartesi cenazemiz vardı.ani ve genç ölüm.onun üzüntüsü.en son camide herkesi bırakıp eve geldim.kendimi kötü hissettim.dün akşam tuvalette idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında 1-2 damla kan gördüm.açık pembe.korktum.doktorumu aradım.bir kaç soru sordu.hastaneye git dedi.nöbetçi doktor vardı.muayene etti.nst ye bağladı.ben ağrı hissetmememe rağmen nst sonucunda ağrı çıktı.4 saatlik serum taktılar.serum sonucu ağrılar azaldı.gece 3 te eve geldik.bu sabah kendi doktoruma gittim.yorgunluk ağrılarıymış.rahimde falan açılma yok şimdilik ama ağrılar geçmezse açılma olabilirmiş.yani erken doğum.şimdi her şey yasak.çok sık duş almak bile.sadece yatıyorum.haftaya pazartesi tekrar kontrol var.inşallah düzelmiş olurum.bebişim daha çok küçük.sakın siz benim gibi yapmayın.kendinize dikkat edin.dinlenin.yormayın kendinizi.hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil.
Kızlar bende 25 hsftalık hamileyim ve aşırı yoruluyorum.bugün alışveriş merkezine gittim ordan markete toplam 2, 5 saat disardaydim eve geldim adım atamıyorum.ilk gebeligimde böyle değildim.neden böyleyim
Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken
kızlar günaydın, hayırlı sabahlar
benim çok duygusallığım daha da arttı ya akşam eşime sen benimle ilgilenmiyorsun siyerek ağlamaya başladım ki adamcağızım hep ilgilenir. Paşam biraz oynamadı mı neden oynamıyor sorun mu var hissine kapılıyorum hadi yine ağlıyorum sonra oynamaya başlıyor bebeğim ama ben daha çok ağlıyorum bana ne oluyor ya...
Evet babymall acilacakmis bende duydum..15 tatilde anKrada olucam bende gitmezsek catlarim gidicem oraya
valla hep birlikte bir çay içsek sözleşsek ne harika olur düşünsenize göbişlerimizle
maşşallah oğluşuna
ben işe gelip giderken sürekli bakıyorum otobüsten ne zaman açılacak diye...şubattaysa ben bekleyim beşik meşik almayım daha...
herkes yakasına rumuzunu yazsın....
tabi canım önce sağlık hayırlısı bakalım bizim binada doğuran doğurana yarım saat önce arkadaşın eşi aradı doğum sancıları başlamış aramız da da 10 hafta var sıra bana geldi demekki diyorum bende kendi kendime heyecan yapmaya başladım
Esmerim bide bize sor nasıl heyecanlı bir bekleyiş var arkadaşta doğuma gidince bende iyice bi heyecan oldu rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eetsin inaşallah
selam kızlar.az önce uzuun bir yazı yazdım.tam gönderecekken internet gitti.yazıyı da kopyalayamadım( tekrar anlatayım durumumu.hamileliğimin başından beri çok hareketliyim.hamilelikle ilgili hiç sorun yaşamadım.hareketlerimi görenler kesin normal doğum yaparsın diyorlardı.son bir haftadır kendimi çok yordum.işe git gel.haftasonu memlekete gittik.bi de pazartesi cenazemiz vardı.ani ve genç ölüm.onun üzüntüsü.en son camide herkesi bırakıp eve geldim.kendimi kötü hissettim.dün akşam tuvalette idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında 1-2 damla kan gördüm.açık pembe.korktum.doktorumu aradım.bir kaç soru sordu.hastaneye git dedi.nöbetçi doktor vardı.muayene etti.nst ye bağladı.ben ağrı hissetmememe rağmen nst sonucunda ağrı çıktı.4 saatlik serum taktılar.serum sonucu ağrılar azaldı.gece 3 te eve geldik.bu sabah kendi doktoruma gittim.yorgunluk ağrılarıymış.rahimde falan açılma yok şimdilik ama ağrılar geçmezse açılma olabilirmiş.yani erken doğum.şimdi her şey yasak.çok sık duş almak bile.sadece yatıyorum.haftaya pazartesi tekrar kontrol var.inşallah düzelmiş olurum.bebişim daha çok küçük.sakın siz benim gibi yapmayın.kendinize dikkat edin.dinlenin.yormayın kendinizi.hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil.
Kızlar nisan annelerinde ''Lettecemercan'' isimli arkadaşımız var mıydı????? ben hiç hatırlamıyorum kendisini yakın zaman da bebeğini kaybetmiş 25 haftalıkken
Merhaba arkadaslar bende kısmetse nısan annesı olucagım. Suana kadar 8 kılo aldım. Bebegımınde odası harıc herseyi tamam gıbı. odasınıda subatın sonuna dogru getırmelerını ıstedım. Allah hepımıze sagsalım kusursuz ve kolay dogumlar versın bı cırpıda cıkaralım bebıslerımızı :) Zaman yaklastıkca hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum
sonra da yattim
kilosu 1568
boyu 40 cm
hemen hemen egzersiz ve sifir kacamak basliyorsun diyetine dedi sekerini kontrol edemezsen insuline baslatirim dedi
bana dua edin
Nasılsınız İnşallah herkes iyidir, bir sorun yoktur,
Dünde iş yoğunluğundan doğru düzgün takip edemedim....
Bugün deseniz hemen girdim, Geri çıkacam, malum işler yoğun....
Köy köy gezecem bugün, virajlı yollarda artık midem ağzımda olur, baş ağrısıda yapar
Ama işte mecbur çalışınca yapacak bişe yok...
Umurım hacizler, muhafazalar sakin, kolay, geçer... Dua edin... sonra da gelirim...
Sizleri ve bebişlerinizi seviyorumm... Muckkkk
sonra da yattim
kilosu 1568
boyu 40 cm
bana dua edin
beni bu tuvaletler mahvetti...istemesemde mecbur ıkınıyorum...aslında kan ilacını içmesem daha tahat olacak ama... uzun süre bebeğimi de sıkıştırıyorum göbeğimde...İyidir prensesin, hiç telaş yapma, onlar da dinleniyor arada:107: Benimki tekmeden ziyade gerilme hareketleri yapıyor. Ayağı bir tarafa eli diğer tarafa koyuyor bir geriliyor sıpa, "yapma yapma lütfen" dememe rağmen; korkuyorum göbeğim dayanmayacak
beni bu tuvaletler mahvetti...istemesemde mecbur ıkınıyorum...aslında kan ilacını içmesem daha tahat olacak ama... uzun süre bebeğimi de sıkıştırıyorum göbeğimde...
günaydınnAhhh canım yaa hiç sorma.akşam ben işten gelir gelmez eşim bi arkadaşının babası vefat etmiş oraya gitti... Kızımda bana yemeğimi zor yedirdi durmadı...birden ağlamaya başladım...çocukta soruyo anne noldu diye...geliyo kulağını karnıma dayıyor...neyse eşim 1 saat bile geçmeden geldi ama beni ağlarken görünce şaşırdı ben ise 'sen hep beni yalnız bırakıyosun' demeye başladım sonrada noluyoo böylee. Neden bunu yapıyorum diyorum
Bu ilaçlar benide mahvetti.magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladığımdan beri bağırsak seslerini duymaktan diğer sesleri duymamaya başladım
beni bu tuvaletler mahvetti...istemesemde mecbur ıkınıyorum...aslında kan ilacını içmesem daha tahat olacak ama... uzun süre bebeğimi de sıkıştırıyorum göbeğimde...
aa bendede oluyor. kalsiyum vermedi doktorum ama magnezyum kullanıyorum 1 haftadır. demekki karın guruldaması gibi sesler bağırsak sesiymiş
maşallah canım oğluşunakizlar dunden beri cok halsiz ve yorgunum
sonra da yattim
kilosu 1568
boyu 40 cm
bana dua edin
canım hadi güzel haberlerle gel. inşallah vücudundaki tek şeker yanakları ısırılası oğluşunduryarın 100lük şeker yüklemesi var bu defa gecede su içicem bakalım etki edecek mi geçen sefer su da içmemiştim ben hem aç hem susuzdum
günaydın canım sana da. oooo, sen anlattın, ben yoruldum. ben de kendi kendime bisürü işim var diyodum ama konuşmayayım bari şimdiNasılsınız İnşallah herkes iyidir, bir sorun yoktur,
Dünde iş yoğunluğundan doğru düzgün takip edemedim....
Bugün deseniz hemen girdim, Geri çıkacam, malum işler yoğun....
Köy köy gezecem bugün, virajlı yollarda artık midem ağzımda olur, baş ağrısıda yapar
Ama işte mecbur çalışınca yapacak bişe yok...
Umurım hacizler, muhafazalar sakin, kolay, geçer... Dua edin... sonra da gelirim...
Sizleri ve bebişlerinizi seviyorumm... Muckkkk
kızlar günaydın, hayırlı sabahlar
benim çok duygusallığım daha da arttı ya akşam eşime sen benimle ilgilenmiyorsun siyerek ağlamaya başladım ki adamcağızım hep ilgilenir. Paşam biraz oynamadı mı neden oynamıyor sorun mu var hissine kapılıyorum hadi yine ağlıyorum sonra oynamaya başlıyor bebeğim ama ben daha çok ağlıyorum bana ne oluyor ya...
günaydınnahhh canım yaa hiç sorma.Akşam ben işten gelir gelmez eşim bi arkadaşının babası vefat etmiş oraya gitti... kızımda bana yemeğimi zor yedirdi durmadı...birden ağlamaya başladım...çocukta soruyo anne noldu diye...geliyo kulağını karnıma dayıyor...neyse eşim 1 saat bile geçmeden geldi ama beni ağlarken görünce şaşırdı ben ise 'sen hep beni yalnız bırakıyosun' demeye başladım sonrada noluyoo böylee. neden bunu yapıyorum diyorum
Maşallah canım.. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.. Amam diyete dikkat et.. Insülin sıkıntılı oluyor.. Artık dışarda yemek bile yiyemiyorum.. İğneyi yanında taşıyorsun.. Aman buzu erimesin aman ilaç ısınmasın ... Sağlıkla al bebeğini kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?