2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slm bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım. Bursada yaşıyorum, 2. oğluma hamileyim. Aranızda en büyüğünüz benim sanırım. 26+4 deyiz. Çarşamba günü Dr kontrolümüz vardı. 1070 kg 36 cm deyiz şu an. Konu şeker sonuçları takip ettiğim kadarıyla. Çok şükür tahlillerde şekerim çıkmadı. Çıkan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.Doğum Nisan başları gibi görünüyor.

Slm bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım. Bursada yaşıyorum, 2. oğluma hamileyim. Aranızda en büyüğünüz benim sanırım. 26+4 deyiz. Çarşamba günü Dr kontrolümüz vardı. 1070 kg 36 cm deyiz şu an. Konu şeker sonuçları takip ettiğim kadarıyla. Çok şükür tahlillerde şekerim çıkmadı. Çıkan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.Doğum Nisan başları gibi görünüyor.

Aramıza hoşgeldin ama gebelik itibariyle diye söylüyorsan aramıza 28 , 29 , hatta 30 haftalık olan da var mesela benim bugün 26+6 yarın nasipse 27

Slm bayanlar,

hoş geldin canım şeker yüklemen için gözün aydın en büyüğünüz derken yaşınız olarak mı sanırım ben daha büyüğüm

canım doğum hikayem 2009 kasım anneleri doğum hikayesinde vardır okuyabilirsin 4.5 kilo olursa buna dok karar verecek ilaki normal doğum istiyorum diye tuturmayın benim yakın bir akraba bebeği 4,5 kiloydu sancısı tutmuş öyle bildiğimiz şidettli bir şekilde değil normal adt sancısı gibi hastaneye gitmiş açılması 8cm doktoruda bebek iri doğuramazsın demiş sezeryana alalım demiş buda kabul etmemiş nede olsa sancı fazla yok normal istiyorum demiş sonuçta doğum yapmış ama sonrası çok kötü olmuş idrarını uzun bir süre yapamıyordu en iyisi dok kararı önemli 4 kilo doğurulabilir bence

Doktoruma itimadım tam, benim ve bebeğim için en doğru kararı vereceğinden hiç şüphem yok. Sadece merak ediyordum acaba gerçekten bebeğin kilosundaki 1kg'lık değişim çok şeyi değiştiriyor mu diye. Sağol yorumların için:107:

Slm bayanlar,

Hoş geldin canım:3: Maşallah paşana:nazar::emir_bebek:

hepsıde guzl cıkmıs dr bana bıle tamam 100 se cok yüksek degıl acklık dedı telefonla aradım 95 mış sınır sanırım

evet canım banada 95 dediler diyabet hemşiresine yönlendirdiler o da anlattı uzun uzun yalnız ben diyeti sevmedim ağzım hiç boş durmuyo sürekli bişiler var ben normalde o kadar yemiyodum ki

Sabah şekerim açlık 68 tokluk (reçel yediğim halde)112. Sizce bende şeker var mı? Cihazın markası contour ts kullanan var mı cihaz mı bozuk acaba.ama bayerin.yanlış ölçme durumu var mı off karıştı iyice kafam.küçük yerde yaşamak zor.sağlık sektörü yerlerde

günaydın piriorim canaım bişeysorcM sana..ben dün ilk iğnemi oldum gece 9 da 10 ünite.

açlık iyiydi...ama sabah kalhvaltım gene yüksek çıktı..acaba doz yetmedimi bana yoksa hemen düzene girmiyormu günler geçtikçe mi düzene girecek anlamadım

öyle çok yemedimde. 1 yumurta 1 dl tam buğday ekmeği beyaz peynir1 zeytin burda şkeri fırlatan hangisi acaba..canım sıkıldı biraz.doktorumu arasam mı gene yoksa 10 gün deneyelim demişti beklesem mi

Kuzum şekeri fırlatan bişi yok gibi.. Yumurta listende var mıydı sen mi ekledin.. Ve nasıl pişirdin.. Tereyağı ve margarinden uzak dur..yumurtan haşlanmış olmalıymış benim diyetisyen öyle söyledi... Bir de yaptığın insülin gece şekerin ayarlansın diye yapılıyor.. Uzun süre etkili iğne o..Kahvaltının ki ayrı yapılıyor..kısa süre etkili olandan.. Doktorunu ara derim.. 2. İnsülini verecektir gündüz kullanman için..

Slm bayanlar,

pardon yazmışsın zaten okumamışım. :34: maşallah oğluşuna...hayırlı olsun bebişin...hepimizin dileği sağlıkla kucağımıza almak inşallah Rabbimin izniyle. :16::16: yaşın itibariyle ikili veya 3lü testlerde risk çıktımı merak ettim :44:

Back
X