Snowyy diyetisyen 3 ana 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün verdi bak şimdi öğlen 3te süt ve meyve var, akşam 9da meyve süt gene, en azından akşamkini yemesem yaa cidden banada fazla geliyo yani sırf diyette var diye akşam 9da meyve ve süt mü tüketicem, yemezsem gecemi kötü olurum gerçi şimdiye kadar olmadı bişey, her öğünde süt yoğurt yemekten valla tavuk gibi 8de uyurum
Olur mu hiç öyle gülüm, hergün girip rapor vermen lazım:107:
öğleden sonra oldu, yemekler yendi, bir uyku bastırdıkii böyle tatlı tatlı iş yerinde uyusak ne güzel olur bir kanepe yeterli
ya ben de ilçedeyim o yüzden ani bir durumda özele gitmek benim için sıkıntı oluşturabilir. burdaki hastaneyi ya çok övüyorlar yada çok yeriyorlar orta yolu yok . tmm burda yapayım diyorum sonra birileri çıkıyor aman ha sakın diyorlar. netten bakıyorum özellerde çok övülen doktorlar hakkında da şikayetler oluyor kafam allak bullak anayacağın
ilk doğumum epiduralli normal doğum kızım 3.500 kilo doğdu boyuda 52 cm uzundu kızım yaşıtlarına göre halen uzun sorulara başla canım ben burda olursam cvp veririm
Selam kızlar size bişey sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında batma vardı yatınca oturunca megerse bebeğimin kafası ordaymış ve o sebebten oluyormuş. Şimdide dun gecedendir iki göğsümün tam ortası sanırım göğüs kafesi oluyor orada çok tuaf bi ağrı hissediyorum ara ara uyuşma gibi sızlıyor sizce bu durum normal mi :26:
"" kullanma lütfen, inşallah içinde bulunduğun geçici bir dönem; doğumdan sonra eski beslenme düzenine dönersin. Şartlandırma kendini ayrıca, neden tip 2 kaçınılmaz olsun; insülin direncini engellersen diyabet de olmaz. Ama bunların sırası var dediğin gibi, doğumdan sonra dikkat edersin gülüm.
Yukaf kepeği omlette güzel oluyor, kıvamını su ile ayarlıyorum bu arada sen tercihe göre süt de koyabilirsin. Ben içine çiğ ıspanak da doğruyorum bazen bol karabiberli, yağsız tavada pişiriyorum. Dene derim.
Olur mu hiç öyle gülüm, hergün girip rapor vermen lazım:107:
cok sukur sekerim duzene giriyor yavas yavas
hafta sonu anneme gidersem sayet nasil dikkat ederim bilmiyorum ama
kadincegize anlatamiyorum yahu ben dikkat ediyorum dedikce kadin sarmalar mantilar baklavalar
yulaf kepegini kullandigin zamanlar ekmek yerine geciyor sanirim degil mi?
ekmek tuketiyor musun?
omleti deneyecegim cok mersi
Snowyy diyetisyen 3 ana 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün verdi bak şimdi öğlen 3te süt ve meyve var, akşam 9da meyve süt gene, en azından akşamkini yemesem yaa cidden banada fazla geliyo yani sırf diyette var diye akşam 9da meyve ve süt mü tüketicem, yemezsem gecemi kötü olurum gerçi şimdiye kadar olmadı bişey, her öğünde süt yoğurt yemekten valla tavuk gibi 8de uyurum
Canım annemde de diyet öyle idi, uygulatmadım ben. 3 öğünlük bol etli bir diyet takip ettik onunla, tabi hergün sporu vardı. Sen hamilesin, ye-yeme demek o kadar kolay değil. Bebeğin de işin içinde neticede. Sen bu diyet ile şeker ölçümlerini al, bir sorun yoksa zaten 3 ayın kaldı. Doğum sonrası istediğin şekilde düzenlersin. Eğer şekerini bu diyetle kontrol altına alamazsan o zaman doktoruna yeniden danışırsın. Ama günde 3 defa süt içme meyve ile. Meyveyi yoğurdun içine doğrayıp ye mesela.
kızlar geceleri bacağıma kramp giriyo ve uzun süre geçmiyo...çok fena ağrıyo
Omlete koyduğum 2 yemek kaşığı yulaf kepeği günlük karbohidrat ihtiyacımı karşılıyor gülüm. Ekmek yemiyorum. Sadece adana kebap ya da kıyma köfte yaptığımızda yağlı pide yerim, onu da yaptığımız bir elin parmağını geçmez
canim doktorun magnezyuma ve kalsiyuma basladi mi?
benimde oluyordu hemen baslayalim dedi
öğlen yemeğinden 1 saat sonra az önce ölçtüm tokluk şekerimi 113 çıktı normal mi bu bizim için açlıkta 82 çıkmıştı
kalsiyum vermedi nedense ama magnezyum içiyorum
cok guzel canimcim 140 alti olmasi gerekiyormus benimde 115 cikti
baska vitamin hapi aliyorsan onun icinde var diye vermemis olabilir ben yaklasik 4 aydir vitamin ilaci kullanmiyorum saadece gun asiri kan ilaci aliyordum magnezyum ve kalsiyum ekledi..
öğlen ki elmamla sütümüde içerimde olmazsa akşam 9daki ara öğünü yemem
öğlen yemeğinden 1 saat sonra az önce ölçtüm tokluk şekerimi 113 çıktı normal mi bu bizim için açlıkta 82 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?