2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım annemde de diyet öyle idi, uygulatmadım ben. 3 öğünlük bol etli bir diyet takip ettik onunla, tabi hergün sporu vardı. Sen hamilesin, ye-yeme demek o kadar kolay değil. Bebeğin de işin içinde neticede. Sen bu diyet ile şeker ölçümlerini al, bir sorun yoksa zaten 3 ayın kaldı. Doğum sonrası istediğin şekilde düzenlersin. Eğer şekerini bu diyetle kontrol altına alamazsan o zaman doktoruna yeniden danışırsın. Ama günde 3 defa süt içme meyve ile. Meyveyi yoğurdun içine doğrayıp ye mesela.

öğleden sonra oldu, yemekler yendi, bir uyku bastırdıkii böyle tatlı tatlı iş yerinde uyusak ne güzel olur bir kanepe yeterli

hiç sorma anar valla utanmasam şuracıkta uyucam ben bide geceleride uyuyamıyorum artık o yüzden iyice sıkıntı yapmay abaşladı bana allah yardımcımız olsun bugünlerde geçecek hayırlısı ile kuzucuklarımıza kavuşacağız

evet cnm herkesin dikkat ettiği şeyler farklı. hayırlısı bakalım inş en sağlıklısı neyse bizim için öyle olsun!

ilk doğumum epiduralli normal doğum kızım 3.500 kilo doğdu boyuda 52 cm uzundu kızım yaşıtlarına göre halen uzun sorulara başla canım ben burda olursam cvp veririm

doğum hikayeni linkinden okudum cnm... inş Allah bize de senin gibi rahat doğum yaşatır. ben de eğer normal doğum yapabilceksem epiduralli istiyorum. ama işte epidural takılınca ıkınma bazen zorlaşabiliyor ve vakumla alınıyor bebek diye de duymuştum. neyse bakalım inş hayırlısıyla atlatırız doğumu. artık iyice doğumu düşünmeye başladım nasıl olacak diye... Allah senin de bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin!

benim de hep sağ kaburgamın altı acıyor. bebeğimin tekmeleri genelde oradan hissediliyor. bebeğin pozisyonuna göre bazı yerlerim benim de acıyor. benim yaramaz çok hareketli:)

cok sukur sekerim duzene giriyor yavas yavas
hafta sonu anneme gidersem sayet nasil dikkat ederim bilmiyorum ama
kadincegize anlatamiyorum yahu ben dikkat ediyorum dedikce kadin sarmalar mantilar baklavalar

yulaf kepegini kullandigin zamanlar ekmek yerine geciyor sanirim degil mi?
ekmek tuketiyor musun?
omleti deneyecegim cok mersi

Omlete koyduğum 2 yemek kaşığı yulaf kepeği günlük karbohidrat ihtiyacımı karşılıyor gülüm. Ekmek yemiyorum. Sadece adana kebap ya da kıyma köfte yaptığımızda yağlı pide yerim, onu da yaptığımız bir elin parmağını geçmez

tatlim bana doktorum sekerin dusmezse eger meyveyi azaltalim demisti yani sadece ogle aksam arasi bir tane glisemik indeksi dusuk bir meyve yersin yaninda muhakkak sut veya ayran veya yogurt yemelisin demisti yani 2 ara ogununden cikaralim demisti bende yaklasik 3 gundur o sekilde yapiyorum ve cidden ise yaradi sor derim doktoruna

öğlen yemeğinden 1 saat sonra az önce ölçtüm tokluk şekerimi 113 çıktı normal mi bu bizim için açlıkta 82 çıkmıştı

harikasin yaa
kac kilo aldin bu sekilde beslenerek?

Mide yanması, mide ekşimeşiyle yaşamayı öğrendim şu gebelikte
Tek çarem gaviscon, şükredip duruyorum valla.

baska vitamin hapi aliyorsan onun icinde var diye vermemis olabilir ben yaklasik 4 aydir vitamin ilaci kullanmiyorum saadece gun asiri kan ilaci aliyordum magnezyum ve kalsiyum ekledi..

drum vitamin hapına devam et dedi. vitamin alıyorum...kalsiyumuda süt ve yoğurttan almanı istiyorum. şuan yazmaya gerek duymuyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…