2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tamam her zaman hareket etmez ama etmediği zamanda biz merak ediyoruz değil mi? Kontrolüm de daha haftaya cuma nasipse.
bende kontrole 2 hafta sonra gidecektim ama bu az hareket yüzünden önümüzdeki cuma gidicem artık..

kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum

benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...

benimde öyle kızlar hareketleri azaltı sanki..şekerden mi diye sürekli tedirginim.

benimde öyle kızlar hareketleri azaltı sanki..şekerden mi diye sürekli tedirginim.
başka bir arkadaşımız sorduğunda...telaş yapma falan demek kolay oluyor ama kendi başımıza gelince insan tedirgin oluyor...ama aşırı evhamlı olan ben,şu ana kadar hala doktora koşmadan beklediysem büyük ilerleme var bende...kımıldıyor ama saatler geçiyor hareketi azaldı ...çoğu annemiz böyle ve bunun normal olduğunu söylüyorlar... Bebekler büyüyor ve yerleri daralıyor... Yer değiştiriyorlar vs. şekerle alakası olduğunu düşünmüyorum...

Son düzenleme:
Selam kızlar size bişey sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında batma vardı yatınca oturunca megerse bebeğimin kafası ordaymış ve o sebebten oluyormuş. Şimdide dun gecedendir iki göğsümün tam ortası sanırım göğüs kafesi oluyor orada çok tuaf bi ağrı hissediyorum ara ara uyuşma gibi sızlıyor sizce bu durum normal mi :26:

Ara kuzum.. Görüş mutlaka.. Yeniden düzenleme yapabilir...

belki bebeğinin kafası şimdide o ağrıyan yerdedir...kontrolün yakınsa doktoruna sor...yada telefonla ...

Canım yavaş yavaş yeri daralıyor bebeklerin... Sıkıntı yapmayın.. Benimki de bazen fırıldak gibi dönüyor.. Bazen uslu uslu sessizce yatıp uyuyor

kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum

Ah ya aynı şeyler bende de var... iki gündür elim karnımda gezmekten bir hal oldum ...
Ya kim ne derse desin isteyen evhamlı desin isteyen takıntılı valla umrumda değil biz de böyle anneleriz napalım ...
İki gün önce benimki de o kadar sert vuruyordu ki resmen zıplıyordum ...
Bilmiyorum abartıyor muyuz :/

belki bebeğinin kafası şimdide o ağrıyan yerdedir...kontrolün yakınsa doktoruna sor...yada telefonla ...

Kontrolüm malesef yakın değil en son gecen hafta gitmiştik bir ay sonra çağırdı. Bende merak ettım acaba benım gibi göğüs kafesinde ağrı hisseden var mı diye. Belkide dediğin gibi şimdi kafası oradadır. Neyseki hareketlerını hissettikçe rahatlıyor insan..

canım endişelenme büyük ihtimalle bebeğin oraya girmiştir şimdi benim kız sol göğüs kafesimin altında poposu var elimi dokundurduğumda açıyor dün dok gitmiştim burda ağrı var dedim bak dedi poposu baş aşağıda ayaklarda iki göğüs kafesimin altında bende zorlanıyorum

Canlarım nasılsınız?
Herkes iyidir umarım.
Sayfalara hızlı hızlı baktım geçtim birşey kaçırdıysam affola
Dün eşimin yeğeninin kızını görmeye gittim....
Minnacık bir bebek ama acayip tatlı kuzum ya
Dokunamadım,doya doya bakamadım.
Çok kötü bir psikolojiye börünmüş kız.
Bayılıp bayılıp duruyor kız..
İçim gitti.
Tutturmuşlar yahu nazar değdi diye.
Deli ettiler beni.
O kadar sakınılmaz ki...
Bütün gece dua ettim.
İnşallah düzelir.

Bu soylediklerine bende hemfikirdim ta ki hamile kalana kadar.. Diyetisyen ne verdiyse uymaya calismamin nedeni sadece korku..! Ya bebegime birsey olursa
Zamaninda bende protein agirlikli besleniyordum ve 3 ogunu savunuyordum ama simdi korkuyorum.. Metebolic balance diye bir yasam bicimi secmistim kendime 3 ogun ve protein agirlikli.. Guzelde kilo verdiriyor ama iste kilo verdirmesi degil de bebegim sagligini dusundugum icin tabularimi yikip gunde 6 ogun besleniyorum. İnsaallah bebegim saglikli birsekilde dogar ve ben yine eski halime donerim
Gerci tip 2 diyabet benim icin kacinilmaz ne kadar az hasar verirse o kadar iyi benim icin zira ailemde babam dedem amcam halalarim hep seker hastasi
Senin yazdiklarini dikkate alacagim
Ara ogunlerimde sadece meyve degil yanina ayran ekliyorum yada sadece ayran ve galeta..
Ben yulaf kepegini sevemedim
Dolapta oylece duruyo

Hoşgeldin fayga ablacığımm, maşallah sana ve bebeğine. İnşallah hep birlikte sağlıcakla doğum yapacağız :)

"" kullanma lütfen, inşallah içinde bulunduğun geçici bir dönem; doğumdan sonra eski beslenme düzenine dönersin. Şartlandırma kendini ayrıca, neden tip 2 kaçınılmaz olsun; insülin direncini engellersen diyabet de olmaz. Ama bunların sırası var dediğin gibi, doğumdan sonra dikkat edersin gülüm.

Yukaf kepeği omlette güzel oluyor, kıvamını su ile ayarlıyorum bu arada sen tercihe göre süt de koyabilirsin. Ben içine çiğ ıspanak da doğruyorum bazen bol karabiberli, yağsız tavada pişiriyorum. Dene derim.

Ben buradayım yahu
Dün yoktum girmedim, k.validemlere gitmiştim.
Bebeği görmeye =)
Bugün doya doya yazarım merak etmeyin.

Olur mu hiç öyle gülüm, hergün girip rapor vermen lazım:107:

Snowyy diyetisyen 3 ana 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün verdi bak şimdi öğlen 3te süt ve meyve var, akşam 9da meyve süt gene, en azından akşamkini yemesem yaa cidden banada fazla geliyo yani sırf diyette var diye akşam 9da meyve ve süt mü tüketicem, yemezsem gecemi kötü olurum gerçi şimdiye kadar olmadı bişey, her öğünde süt yoğurt yemekten valla tavuk gibi 8de uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…