bende kontrole 2 hafta sonra gidecektim ama bu az hareket yüzünden önümüzdeki cuma gidicem artık..tamam her zaman hareket etmez ama etmediği zamanda biz merak ediyoruz değil mi? Kontrolüm de daha haftaya cuma nasipse.
kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum
benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...
başka bir arkadaşımız sorduğunda...telaş yapma falan demek kolay oluyor ama kendi başımıza gelince insan tedirgin oluyor...ama aşırı evhamlı olan ben,şu ana kadar hala doktora koşmadan beklediysem büyük ilerleme var bende...kımıldıyor ama saatler geçiyor hareketi azaldı ...çoğu annemiz böyle ve bunun normal olduğunu söylüyorlar... Bebekler büyüyor ve yerleri daralıyor... Yer değiştiriyorlar vs. şekerle alakası olduğunu düşünmüyorum...benimde öyle kızlar hareketleri azaltı sanki..şekerden mi diye sürekli tedirginim.
canım bir tane haşlamaydı oda.
dozu düşük tutalım sonraa olmadı artırırız demişti 16 üniteye günde tek gene...
bu insilün orta etkili yani 16 saate kadar demişti..belki 2 yeçıkarır bakalım.
ozaman bugün arayayım öyle mi aslında düşürmeliydü yani hemen etki ediyor. tamam cnm eve geçince ararım..
belki bebeğinin kafası şimdide o ağrıyan yerdedir...kontrolün yakınsa doktoruna sor...yada telefonla ...Selam kızlar size bişey sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında batma vardı yatınca oturunca megerse bebeğimin kafası ordaymış ve o sebebten oluyormuş. Şimdide dun gecedendir iki göğsümün tam ortası sanırım göğüs kafesi oluyor orada çok tuaf bi ağrı hissediyorum ara ara uyuşma gibi sızlıyor sizce bu durum normal mi :26:
benimde öyle kızlar hareketleri azaltı sanki..şekerden mi diye sürekli tedirginim.
kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum
belki bebeğinin kafası şimdide o ağrıyan yerdedir...kontrolün yakınsa doktoruna sor...yada telefonla ...
Selam kızlar size bişey sormak istiyorum. Sağ göğsümün altında batma vardı yatınca oturunca megerse bebeğimin kafası ordaymış ve o sebebten oluyormuş. Şimdide dun gecedendir iki göğsümün tam ortası sanırım göğüs kafesi oluyor orada çok tuaf bi ağrı hissediyorum ara ara uyuşma gibi sızlıyor sizce bu durum normal mi :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/326257-2009-kasim-annelerinin-dogum-oykusu-2.html snowyy senin için bebişimkarnımda 3.5 görünüyrdu doğduktan sonraki kilosu değişik çıktı
harbiden esmer ve sinem nerelerde ? eskiden topikte daha sık görünüyorlardı ama
Günaydın, hayırlı cumalar:107: Tamam kardan umudumu kestim ama o yağmur bugün yağacak arkadaş
http://www.youtube.com/watch?v=FguOX_KfjMs
Öğle öğününü değil, sabah kahvaltısını atlıyordum gülüm hamilelik öncesi. Öğlene kadar kahve içer sonra öğle yemeği yerdim. Şimdi sabah bebeğim için dengeli bir öğün oluşturdum:107:
Annem için protein diyeti uyguladığımızı ve tip 2 diyabeti başarı ile ekarte ettiğimizi yazmıştım dün. Ducan bilinen en iyi protein diyetidir. Ducan diyetini birebir uygulamadık ama doktorun araştırmalarından epey istifade ettik. Yulaf kepeği (ki istisnasız herkesin diyetinde olması gereken bir ürün; http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/02/neden-yulaf-kepegi.html) ve et pişirme teknikleri en çok yararlandığımız püf noktaları oldu. Onun sayesinde benim hayatıma da yulaf kepeği ve dolayısı ile kahvaltı girdi. Yapışmaz tava ne bilmezdim, şimdi 0 yağ ile herşeyi pişiriyorum
Peynir yerim çok da severim. Salatama koyuyorum peyniri (tam yağlı beyaz peynir). Bu arada süt ve süt ürünlerim tam yağlı, yoğurdumu kendim yapıyorum zaten
"tatlim ogle ogununu atliyorsunoldu mu? " demişsin. Bir bakalım. Tansiyonum-şekerim yok, ödemim-şişkinliğim yok; bebeğimin gelişimi çok güzel ilerliyor hatta 2 hafta önden gidiyor. Bence gayet güzel olmuş, sence
Fikrimi söylemeden edecemeyeceğim, bir biyokimyacı olarak 6 değil 3 öğünün savunucusuyum. Glukoz ve insülin metabolizması ile ilgili son yapılan araştırmaları incelerseniz, günde 6 öğün yemeye "çalışıldığında" kandaki insülin seviyesinin sürekli yüksek olduğunu bunun pankreasın beta hücrelerini (insülin sekresyonunu gerçekleştiren hücreler) "köle" gibi sürekli çalıştırarak yorduğunu ve kişinin en nihayeti tip 2 diyabet hastası olduğunu görürsünüz. Hele ara öğün diye meyveye yüklenenlerin vay haline...
Benim beslenme tarzım bu gülüm, sedanter bir yaşam olunca yaşam biçiminde ayarlamalar yapmak farz oluyor
Beğendim x100
harbiden esmer ve sinem nerelerde ? eskiden topikte daha sık görünüyorlardı ama
Esmer ile Sinem için kayıp ilanı vereceğim, az kaldı
Slm bayanlar,
ben aranıza yeni katıldım. Bursada yaşıyorum, 2. oğluma hamileyim. Aranızda en büyüğünüz benim sanırım. 26+4 deyiz. Çarşamba günü Dr kontrolümüz vardı. 1070 kg 36 cm deyiz şu an. Konu şeker sonuçları takip ettiğim kadarıyla. Çok şükür tahlillerde şekerim çıkmadı. Çıkan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin herkese, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.Doğum Nisan başları gibi görünüyor.
Bu soylediklerine bende hemfikirdim ta ki hamile kalana kadar.. Diyetisyen ne verdiyse uymaya calismamin nedeni sadece korku..! Ya bebegime birsey olursa
Zamaninda bende protein agirlikli besleniyordum ve 3 ogunu savunuyordum ama simdi korkuyorum.. Metebolic balance diye bir yasam bicimi secmistim kendime 3 ogun ve protein agirlikli.. Guzelde kilo verdiriyor ama iste kilo verdirmesi degil de bebegim sagligini dusundugum icin tabularimi yikip gunde 6 ogun besleniyorum. İnsaallah bebegim saglikli birsekilde dogar ve ben yine eski halime donerim
Gerci tip 2 diyabet benim icin kacinilmaz ne kadar az hasar verirse o kadar iyi benim icin zira ailemde babam dedem amcam halalarim hep seker hastasi
Senin yazdiklarini dikkate alacagim
Ara ogunlerimde sadece meyve degil yanina ayran ekliyorum yada sadece ayran ve galeta..
Ben yulaf kepegini sevemedim
Dolapta oylece duruyo
Ben buradayım yahu
Dün yoktum girmedim, k.validemlere gitmiştim.
Bebeği görmeye =)
Bugün doya doya yazarım merak etmeyin.
ben 2500 e yaptırıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?