- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
eee erken evlenince öyle oluyo
annemde 69 doğumlu
tabi bizim hatun beni 16 yaşında kucağına almış
Sabah şekerim açlık 68 tokluk (reçel yediğim halde)112. Sizce bende şeker var mı? Cihazın markası contour ts kullanan var mı cihaz mı bozuk acaba.ama bayerin.yanlış ölçme durumu var mı off karıştı iyice kafam.küçük yerde yaşamak zor.sağlık sektörü yerlerde
Amin cümlemize. 2. olacak inş. baya ara oldu. Bir oğlum var. 19 yaşında. askerde şu an. :) Sizin kaç olacak?
arkadaş gibiyiz tontonumla başlarda çok zorlanmış ama şimdi kaymağını yiyo herkes kardeş misiniz diyo hoşuna gidiyo
pardon yazmışsın zaten okumamışım.maşallah oğluşuna...hayırlı olsun bebişin...hepimizin dileği sağlıkla kucağımıza almak inşallah Rabbimin izniyle. yaşın itibariyle ikili veya 3lü testlerde risk çıktımı merak ettim :44:
önemi yok:). Evet Allahın yardımıyla inş. herkes sağlıkla kucağına alır bebişini. Çok şükür bütün testler iyi hiç bir sorun yok 10 günde ilerdeymiş gelişmesi. Sonuna kadar herşey yolunda gider inş.. Önce her gören çok riskli deyip durdu ama, hiç kimseye kulak asmadım. Bu 2. evliliğim çok geç olmadan bir bebek vermek istedim eşime.
Özel olmazsa bişey sormak istiyorum.İsteyerek mi oldu yoksa kazayla mı ? Çünkü baya ara vermişsiniz.
Canım bem de o cihazdan kullanıyorum... Piyasadaki en iyilerden biri... Eğer kanı tam aldıysan stribe sorun yok demektir.. Şekerin normal.. Stribe kanı alırken sinyal sesini duyana kadar bekle, ondan sonra Çek parmağından..bir de parmağından çıkan ilk kanı sil. Ikinci çıkan kan ile ölçüm yap tatlım...
maşallahhhayırlısı olsun... inşallah herşey yolunda gider..
önemi yok:). Evet Allahın yardımıyla inş. herkes sağlıkla kucağına alır bebişini. Çok şükür bütün testler iyi hiç bir sorun yok 10 günde ilerdeymiş gelişmesi. Sonuna kadar herşey yolunda gider inş.. Önce her gören çok riskli deyip durdu ama, hiç kimseye kulak asmadım. Bu 2. evliliğim çok geç olmadan bir bebek vermek istedim eşime.
Esmer ile Sinem için kayıp ilanı vereceğim, az kaldı
107:
evet canım banada 95 dediler diyabet hemşiresine yönlendirdiler o da anlattı uzun uzun yalnız ben diyeti sevmedim ağzım hiç boş durmuyo sürekli bişiler var ben normalde o kadar yemiyodum ki
Esmer ile Sinem için kayıp ilanı vereceğim, az kaldı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gülüm, maşallah ikinize de:107:
oo baya erken doğurmuş maşallah.
Sonuç doğru o zaman canım.. Şekerin normal..aynen anlattığın şekilde yapıyorum canım.kanı dediğin gibi kendi ayarlıyor.sinyale dikkat ediyorum.bende en iyisi diye aldım.
benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum
benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...
Kuzum şekeri fırlatan bişi yok gibi.. Yumurta listende var mıydı sen mi ekledin.. Ve nasıl pişirdin.. Tereyağı ve margarinden uzak dur..yumurtan haşlanmış olmalıymış benim diyetisyen öyle söyledi... Bir de yaptığın insülin gece şekerin ayarlansın diye yapılıyor.. Uzun süre etkili iğne o..Kahvaltının ki ayrı yapılıyor..kısa süre etkili olandan.. Doktorunu ara derim.. 2. İnsülini verecektir gündüz kullanman için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?