2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım bem de o cihazdan kullanıyorum... Piyasadaki en iyilerden biri... Eğer kanı tam aldıysan stribe sorun yok demektir.. Şekerin normal.. Stribe kanı alırken sinyal sesini duyana kadar bekle, ondan sonra Çek parmağından..bir de parmağından çıkan ilk kanı sil. Ikinci çıkan kan ile ölçüm yap tatlım...

Amin cümlemize. 2. olacak inş. baya ara oldu. Bir oğlum var. 19 yaşında. askerde şu an. :) Sizin kaç olacak?

Özel olmazsa bişey sormak istiyorum.İsteyerek mi oldu yoksa kazayla mı ? Çünkü baya ara vermişsiniz.

Son düzenleme:
arkadaş gibiyiz tontonumla başlarda çok zorlanmış ama şimdi kaymağını yiyo herkes kardeş misiniz diyo hoşuna gidiyo

bizim iş yerindede 33 yaşlarında bi bayan var sanırım oda 17 yaşında filan evlenmiş olacakki. oğlu kocaman olmuş...boyları aynı hatta boyu annesinden daha uzun birde aynı annesi çok benziyor.abla kardeşmisiniz diyolarmış

Son düzenleme:

önemi yok:). Evet Allahın yardımıyla inş. herkes sağlıkla kucağına alır bebişini. Çok şükür bütün testler iyi hiç bir sorun yok 10 günde ilerdeymiş gelişmesi. Sonuna kadar herşey yolunda gider inş.. Önce her gören çok riskli deyip durdu ama, hiç kimseye kulak asmadım. Bu 2. evliliğim çok geç olmadan bir bebek vermek istedim eşime.

maşallahh hayırlısı olsun... inşallah herşey yolunda gider..

aynen anlattığın şekilde yapıyorum canım.kanı dediğin gibi kendi ayarlıyor.sinyale dikkat ediyorum.bende en iyisi diye aldım.

Esmer ile Sinem için kayıp ilanı vereceğim, az kaldı

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gülüm, maşallah ikinize de:107:

kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum

evet canım banada 95 dediler diyabet hemşiresine yönlendirdiler o da anlattı uzun uzun yalnız ben diyeti sevmedim ağzım hiç boş durmuyo sürekli bişiler var ben normalde o kadar yemiyodum ki

valla dıyet aslında sağlıklı seylerden ıbaret benher sabah ıse gelirken poaca alıp yıyordum yağlı yağlı aksamlarıda cayın yanına tatlı pasta börek yerdım sımdı onlar yok ben 1 haftada 1-2 kılo verdım bu dıyetle

kızlar bugün bebişim sabah biraz hareketliydi ama şuan yok bir şey dünden beri arada oynuyor zaten korkutuyor beni bende kendimi dinlemek zorunda kalıyorum
benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...

benim bu 5. Gün arada bir tık tıklıyor sonra gün boyu hiç tekme yok...hareket ettiysede ben çalışmnaktan hissetmiyorum...

tamam her zaman hareket etmez ama etmediği zamanda biz merak ediyoruz değil mi? Kontrolüm de daha haftaya cuma nasipse.

canım bir tane haşlamaydı oda.
dozu düşük tutalım sonraa olmadı artırırız demişti 16 üniteye günde tek gene...
bu insilün orta etkili yani 16 saate kadar demişti..belki 2 yeçıkarır bakalım.
ozaman bugün arayayım öyle mi aslında düşürmeliydü yani hemen etki ediyor. tamam cnm eve geçince ararım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…