2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
drum vitamin hapına devam et dedi. vitamin alıyorum...kalsiyumuda süt ve yoğurttan almanı istiyorum. şuan yazmaya gerek duymuyorum dedi.

o vitamin ilaclarinda kalsiyum varmis iste geri kalaninida dedigin gibi sut yogurt bi sekilde aliriz

Senin doğum iznine çok az kalmış ne güzel :) Ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun,, bol bol dinlenirsin keyfine bakarsın artık

Snowy bu dukan diyeti var ya dukan hamile kalmadan önce yapmaya çalıştım ama malesef başarılı olamadım
ama Eşim o kadar çok sevdi ki arada kendine yulaflı omlet yapıyor, hep benden erken kalkar tezgahın üzerine bir bakarım bir kupa bardağının içi yulaf kırıntıları kalmış, sütüne yulaf ekler içer ama ben tiksindim galiba hiç yiyemiyordum... En son gebe kaldığımda kokusundan bile tiksinmiştim yulaf paketini tümden çöpe indirmiştim temizlik yaparken

aksamda ki ara ogununde sut ic bi kac ceviz veya findik ile oda sabaha cok cok ac kalkmayalim diyeymis sekerimiz cok dusebilirmis..
meyveni yemezsin

ceviz ve bademi öğleye doğru yedim 10-11 arası

Çok güzel çıkmış canım. Sen diyabetin olduğuna emin misin?

valla canım ben sonuçların yalancısıyım ailede de olunca kendime kondurmam zor olmadı, 3 aylık sonuçları verecek testin sonuçlarını bekliyorum bakalım nasıl çıkacak devlet hastanesinde cihazlar daha sağlamdır heralde özelde bazen atmasyon sonuçta veriyolar hastaya sonucunuz çıkmadı diyemiyo atıyo ortalama bişeyler ama devlette öyle değil bugün git yarın gel diyolar gayet rahat alet bozuldu diyo mesela düzelene kadar bekle dur

harikasin yaa
kac kilo aldin bu sekilde beslenerek?

8 aldım canım. Ama bunun 4 kilosu ilk aylar oldu, mandalinaya çok aşerdim. Hergün kilo kilo yedim, şimdilerde dengeli gidiyorum 2.5 ay oldu kilo artışı yok. Zaten en az 5 kilosu hamilelikten bu kiloların. Bakalım kaç ile tamamlayacağım:107:

kalsiyum vermedi nedense ama magnezyum içiyorum

Ağrını tam tarif eder misin gülüm. Hamileliğin özellikle 6. ayından sonra huzursuz bacak sendromu ortaya çıkıyor çoğu gebeliklerde. Sendeki kramp mı yoksa hareket edip-sallayınca geçen sızı mı? Kramp ise yediğin yoğurdu arttırabilirsin, sızı ise yürüyüş-germe hareketleri yapabilirsin; bir de sıcak tut.

Bende 11 kilo almistim bu sabah tartildim 9 a dusmusuz 2 kilo verdim...
15 ile doguma girersem cok ii insallah.

uyku esnasında sağa sola dönerken baldırımda şiddetli ağrı başlıyo...aynen dediğin gibi hareket edip sallayınca geçiyo...biraz yürüyorum gece düzeliyor:44:

Doğru hazırlarsan kepek çok lezzetli, galeta unu ile karışım olanından al Bir de gülüm ciddi bir kilo sorunun yoksa ducan uygulama. Kalp ve böbreklere fazla yüklenen bir diyet; ayrıca bir kişi ömründe maksimum 2 defa uygulayabilir. Lütfen dikkat et. Ama doktorun kitabı çok güzel, metabolizma ile ilgili çok güzel ip uçları var.

Senin daha dün "teşhis" kondu, diyete başlamadın bile. Sonuçların çok güzel, sınıra çok mu yakındı 100 gr yükleme sonuçların?

yemegimi dolu dolu yedim ama normal cikti sekerim yrni yeni alisiyo vucut heralde.ins hep boyoe gitsin

Gözün aydın canım ilaca başladın sanırım?

Bende 11 kilo almistim bu sabah tartildim 9 a dusmusuz 2 kilo verdim...
15 ile doguma girersem cok ii insallah.

aaa süper, doktor bana bol protein bol et falan diyince Allahım dedim bu diyet bana kilo aldırır ama diyabet diyeti kilo verdiriyo demek, ah bide Batmanda adam akıllı yürüyüş yapacak yer olsa her yer çamur pislik işe yürüyerek gidip geliyorum öğlende yemek için eve gidip geliyorum benim odam zemin katta tuvalete 2.kata çıkıyorum mesela iş yerinde, ama yeterli değil tabiki bu kadar hareket

açlık 91
1.saat 220
2.saat 166
3.saat 71 çıktı canım 50 lik yüklemede ise açlık 94 tokluk 174 çıkmıştı diyete işte dün akşamdan itibaren başladım

Evet cNim tek doz ve dusuk doz basladik bakalim.
Gidise gore artabilir ama bakalim.
Bu doz yeter ise yarar ins.

uyku esnasında sağa sola dönerken baldırımda şiddetli ağrı başlıyo...aynen dediğin gibi hareket edip sallayınca geçiyo...biraz yürüyorum gece düzeliyor:44:

Huzursuz bacak sendromu gibi görünüyor şikayetin gülüm. Mg ve Ca ile geçmez, sebebi tam olarak bilinmese de özellikle akşam vakitlerinde kortizol seviyesinde azalma sebebiyle şikayetler yoğunlaşır. Dolayısıyla tek "tedavisi" yürümek-bacakları germektir. Ben eskiden günde 1 saat koşu bandında ter dökerdim. Bu da 24 saat süre ile kortizol seviyemi dengeler ağrı sızı olmasına izin vermezdi. Şimdilerde o kadar yoğun yapamadığımdan akşamları çok rahatsızlık veriyor.

Benimde bayaadır sağ kaburgam batıyordu şimdi sol batmaya başladı. Bebek ters duruyor. Başı göğüs kafesimin orda ondan oluyor canım merak etme

Evet cNim tek doz ve dusuk doz basladik bakalim.
Gidise gore artabilir ama bakalim.
Bu doz yeter ise yarar ins.

Sevindim çözüm bulmanıza. Dün bir hayli endişe ettim priori arkadaşın diyetine yaptığın yorumu gördüğümde. Hem zararlı birşey yemeden hem de değerlerin o kadar yüksek olunca... Maalesef ilaç şartmış demek ki, ama doğumdan sonra kalmayacak bir sıkıntı inşallah.

açlık 91
1.saat 220
2.saat 166
3.saat 71 çıktı canım 50 lik yüklemede ise açlık 94 tokluk 174 çıkmıştı diyete işte dün akşamdan itibaren başladım

Değerlerin diyabet var diyor evet. Ama çok enteresan diyetinin daha birinci gününde, sonuçlarının normal çıkması. Ama diğer yandan da için ferahlasın, en azından dikkat ettiğinde kontrol altına alabildiğini gösteriyor bu; pankreasın hala seninle Gebelikten sonra hiçbir sıkıntı kalmaz inşallah:107:

inşallah Snowyycim tek duam o valla zor insanın nefsiyle terbiye edilmesi akşama yalancı tavuk göğsü yapayım diyorum atıyorum tarifte 1 bardak şeker varsa ben yarım bardak koysam 1 dilim yesem nasıl olur

inşallah Snowyycim tek duam o valla zor insanın nefsiyle terbiye edilmesi akşama yalancı tavuk göğsü yapayım diyorum atıyorum tarifte 1 bardak şeker varsa ben yarım bardak koysam 1 dilim yesem nasıl olur

Nasıl güldüm ama var ya. Eğer erken doğum yaparsam sorumlusu sensin :118:

Gülüm daha dün bir bugün iki, hemen kaçamağa mı girdin:107: Bana sorarsan haftada 1 defadan fazla kaçamak yapma. Benim canım 3 haftadır bir helva çekiyor:107: Kendimi tutmak için tarih koydum, haftaya kontrolümde güzel haberler alırsam yapacağım; bol cevizli tereyağlı

bn tatlı yok mu diye sormuştum sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyen, onuda mümkünse kendin yap dedi üzerinede bol tarçın dök dedi belki şekerim artmaz diye bi denesem diyorum canım ben oldum bittim tatlıya hiç dayanamam pek bi severim ama şerbetli tatlı falan değil sütlü tatlılar kazandibi tavuk göğsü sütlaç falan

Bende şekerpareyi seviyorum. onun dışında sütlü tatlıların hepsi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…