drum vitamin hapına devam et dedi. vitamin alıyorum...kalsiyumuda süt ve yoğurttan almanı istiyorum. şuan yazmaya gerek duymuyorum dedi.
hiç sorma anar valla utanmasam şuracıkta uyucamben bide geceleride uyuyamıyorum artık o yüzden iyice sıkıntı yapmay abaşladı bana allah yardımcımız olsun bugünlerde geçecek hayırlısı ile kuzucuklarımıza kavuşacağız
Omlete koyduğum 2 yemek kaşığı yulaf kepeği günlük karbohidrat ihtiyacımı karşılıyor gülüm. Ekmek yemiyorum. Sadece adana kebap ya da kıyma köfte yaptığımızda yağlı pide yerim, onu da yaptığımız bir elin parmağını geçmez
aksamda ki ara ogununde sut ic bi kac ceviz veya findik ile oda sabaha cok cok ac kalkmayalim diyeymis sekerimiz cok dusebilirmis..
meyveni yemezsin
Çok güzel çıkmış canım. Sen diyabetin olduğuna emin misin?
harikasin yaa
kac kilo aldin bu sekilde beslenerek?
kalsiyum vermedi nedense ama magnezyum içiyorum
:
Ağrını tam tarif eder misin gülüm. Hamileliğin özellikle 6. ayından sonra huzursuz bacak sendromu ortaya çıkıyor çoğu gebeliklerde. Sendeki kramp mı yoksa hareket edip-sallayınca geçen sızı mı? Kramp ise yediğin yoğurdu arttırabilirsin, sızı ise yürüyüş-germe hareketleri yapabilirsin; bir de sıcak tut.
Snowy bu dukan diyeti var ya dukan hamile kalmadan önce yapmaya çalıştım ama malesef başarılı olamadımama Eşim o kadar çok sevdi ki arada kendine yulaflı omlet yapıyor, hep benden erken kalkar tezgahın üzerine bir bakarım bir kupa bardağının içi yulaf kırıntıları kalmış, sütüne yulaf ekler içer ama ben tiksindim galiba hiç yiyemiyordum... En son gebe kaldığımda kokusundan bile tiksinmiştim yulaf paketini tümden çöpe indirmiştim temizlik yaparken
valla canım ben sonuçların yalancısıyım ailede de olunca kendime kondurmam zor olmadı, 3 aylık sonuçları verecek testin sonuçlarını bekliyorum bakalım nasıl çıkacak devlet hastanesinde cihazlar daha sağlamdır heralde özelde bazen atmasyon sonuçta veriyolar hastaya sonucunuz çıkmadı diyemiyo atıyo ortalama bişeyler ama devlette öyle değil bugün git yarın gel diyolar gayet rahat alet bozuldu diyo mesela düzelene kadar bekle dur
yemegimi dolu dolu yedim ama normal cikti sekerim yrni yeni alisiyo vucut heralde.ins hep boyoe gitsin
Bende 11 kilo almistim bu sabah tartildim 9 a dusmusuz 2 kilo verdim...
15 ile doguma girersem cok ii insallah.
Doğru hazırlarsan kepek çok lezzetli, galeta unu ile karışım olanından alBir de gülüm ciddi bir kilo sorunun yoksa ducan uygulama. Kalp ve böbreklere fazla yüklenen bir diyet; ayrıca bir kişi ömründe maksimum 2 defa uygulayabilir. Lütfen dikkat et. Ama doktorun kitabı çok güzel, metabolizma ile ilgili çok güzel ip uçları var.
Senin daha dün "teşhis" kondu, diyete başlamadın bile. Sonuçların çok güzel, sınıra çok mu yakındı 100 gr yükleme sonuçların?
Gözün aydın canım ilaca başladın sanırım?
Doğru hazırlarsan kepek çok lezzetli, galeta unu ile karışım olanından alBir de gülüm ciddi bir kilo sorunun yoksa ducan uygulama. Kalp ve böbreklere fazla yüklenen bir diyet; ayrıca bir kişi ömründe maksimum 2 defa uygulayabilir. Lütfen dikkat et. Ama doktorun kitabı çok güzel, metabolizma ile ilgili çok güzel ip uçları var.
Senin daha dün "teşhis" kondu, diyete başlamadın bile. Sonuçların çok güzel, sınıra çok mu yakındı 100 gr yükleme sonuçların?
Gözün aydın canım ilaca başladın sanırım?
uyku esnasında sağa sola dönerken baldırımda şiddetli ağrı başlıyo...aynen dediğin gibi hareket edip sallayınca geçiyo...biraz yürüyorum gece düzeliyor:44:
Kontrolüm malesef yakın değil en son gecen hafta gitmiştik bir ay sonra çağırdı. Bende merak ettım acaba benım gibi göğüs kafesinde ağrı hisseden var mı diye. Belkide dediğin gibi şimdi kafası oradadır. Neyseki hareketlerını hissettikçe rahatlıyor insan..
Evet cNim tek doz ve dusuk doz basladik bakalim.
Gidise gore artabilir ama bakalim.
Bu doz yeter ise yarar ins.
açlık 91
1.saat 220
2.saat 166
3.saat 71 çıktı canım 50 lik yüklemede ise açlık 94 tokluk 174 çıkmıştı diyete işte dün akşamdan itibaren başladım
Sevindim çözüm bulmanıza. Dün bir hayli endişe ettim priori arkadaşın diyetine yaptığın yorumu gördüğümde. Hem zararlı birşey yemeden hem de değerlerin o kadar yüksek olunca... Maalesef ilaç şartmış demek ki, ama doğumdan sonra kalmayacak bir sıkıntı inşallah.
Değerlerin diyabet var diyor evet. Ama çok enteresan diyetinin daha birinci gününde, sonuçlarının normal çıkması. Ama diğer yandan da için ferahlasın, en azından dikkat ettiğinde kontrol altına alabildiğini gösteriyor bu; pankreasın hala seninleGebelikten sonra hiçbir sıkıntı kalmaz inşallah:107:
inşallah Snowyycim tek duam o valla zor insanın nefsiyle terbiye edilmesi akşama yalancı tavuk göğsü yapayım diyorum atıyorum tarifte 1 bardak şeker varsa ben yarım bardak koysam 1 dilim yesem nasıl olur
Nasıl güldüm ama var ya. Eğer erken doğum yaparsam sorumlusu sensin :118:
Gülüm daha dün bir bugün iki, hemen kaçamağa mı girdin:107: Bana sorarsan haftada 1 defadan fazla kaçamak yapma. Benim canım 3 haftadır bir helva çekiyor:107: Kendimi tutmak için tarih koydum, haftaya kontrolümde güzel haberler alırsam yapacağım; bol cevizli tereyağlı
bn tatlı yok mu diye sormuştum sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyen, onuda mümkünse kendin yap dedi üzerinede bol tarçın dök dedi belki şekerim artmaz diye bi denesem diyorumcanım ben oldum bittim tatlıya hiç dayanamam pek bi severim ama şerbetli tatlı falan değil sütlü tatlılar kazandibi tavuk göğsü sütlaç falan
Hoşgeldin fayga ablacığımm, maşallah sana ve bebeğine. İnşallah hep birlikte sağlıcakla doğum yapacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?