2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende izmirdeyim çınarlıyı duydum sigorta karşılamıyo sanırım . bende gaziye gidiyorum memnunum şuan Allah sağ salim doğurmayı kucagımıza almayı nasip etsin de :)

Canim gecmis olsun, doktorum duzenli araliklarla adet sancisinin 10 kati bi sanci olursa kork dedi. 1 cmlik acilmada sedyeyle geliyolar, merak etme dedi. İnsallah seninkiler de dogumla ilgili degildir diye dusunuyorum.

sağol canım benim nedense gece coğalıyor bana sanki kasılaların başlaması için erken bi zman gibi geldi inş. çoğalmadan geçer gider senin dediğin doğum sancısı oluyor Allah korusun daha çok küçük bebeişlerimiz inş. zamanında doğum sağsalim doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza alırız

evet canım seni biliyorum şükür sancıların azaldı çok üzülmüştüm duyunca... inş. sancılarımız yalancı sancıdır gece çok oldu nerdeyse hastaneye gidecektim sabah kalktım geçmişti ama gün içinde yine ara ara oluyor tamamen geçmiyor 1 haftadır böyle yarın nolucak bakalım geçen hafta nstde sancım çıkmıştı devlet hastanesinde dr beni yatıracaktı ben kabul etmeyip başka hastaneye gittim ordaki nstde sancı çıkmayınca dr yatırmadı inş. yarında çıkmaz bu sertleşmeler çok canımı sıkıyor erken doğumdan çok korkuyorum 2 ay daha sabretse bebişlerimiz başka bişey istemem

çok ederiz teyzeleri allah razı olsun bi ara resmini çekip sizlerle de paylaşırım oda halledilir ploxinheart canım bizde kiracıyız canım ama işte heves

canım bende de olmuştu bir hafta sürdü.ayagımı sürütüyordum resmen tarif edilmez bir agrı.ama kendiliginden geçti.uzanıp ayagını yüksege koyarsan rahatlarsın doktor öyle demişti.gerçektende iyi geliyordu.üzülme geçiçi birşeymiş.

ay vallahi kucağımıza alınca bütün dertler sıkıntılar gider demi :) şu 2 ayıda sağsalim bi atlattıkmı inş. herşey çok güzel olucak sen nasıl oldun iyisindir inş. bi sıkıntı yoktur

gider cnm hiç biri aklımıza gelmez o minikleri kucağımıza alınca:)
çook sabırsızlanmaya başladım artık nisan a da az kaldı hani yani...

BRUVAJ A

Son düzenleme:
salı günü randevumuz var bakalm bizimki ne kadar olmus gerçi ben 1800 doğmuşum inş bana çekmez

Sen erken mi doğdun hayırdır, neden o kadar küçüktün? Kontrolünden güzel haberler ile gelirsin inşallah:107:

Hayırlı olsun, rabbim güle güle kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:

Birazdan da aceleci:) amin cok sagolasin

Canım benim Sağlıkla büyütün bebeğinizi.... Üzme kendini... Böyle bebekler çok güçlü oluyor.. Kardeşim prematüre ve maşallah beni geçti.. Minik bi tosuncuktu bebekken..

O kadar küçükmüş ki eldiven ,çorap ve bez olmazmış.. Annem ellerin ayaklarına ve popişine önce pamuk sarıp sonra çorabını eldivenini giydiriyormuş..

Bende de çok oluyor canım hatta ben günde 3 tane progestan alıyorum ...Mesela dün gece sağdan sola , soldan sağa dönerken o kadar yandı ki canım ...Ama bu yalancı sancı olabiliyormuş ...Bracton Hicks kasılması mı ne deniyor ...
Doktor bana dedi ki eğer bu sancı düzenli yani 1 saat içinde belli aralıklarla oluyorsa kork dedi ...
Ki zaten eğer öyle birşey olsa 24 saat içinde doğururdun takma kafana dedi ...
Allah korusun canım ben de aynen senin gibi çok korkuyorum ...
Ama benim 1, 2 aydır var düşün ...Artık o ağrılarla yaşamaya alıştım gibi birşey ...
Sen de içiniferah tut ama kontrollerine de git ...Kimseyi de takma eğer ki pimpiriklenme diyen olursa ...

selam arkadaşım fırsat buldukça sizleri takip etmeye çalışıyorum. bu kasılma olarak bahsettiğiniz şeyi bende yaşıyorum ve son 2 haftadır baya yoğunlaştı. ben hep bebek itiyor zannediyordum ama burda sizleri okuyunca kasılma olduğunu düşünüyorum doktor kontrolüm ay sonunda ama internette araştırdığıma göre saat tutup süresine bakmamız grekiyormuş. ben ayakta kaldığımda yorolduğumda daha çok oluyor. senin kontrolün yarınmış doktorundan aldığın bilgileri burada paylaşırsan bizde bilgi ediniriz. allah hepimizin yavrularını korusun zamanında dünyaya gelsinler inşallah.

Selam kızlar.yarın kontrolümüz var.hem de şeker yüklemesi yapılacak.kahvaltı yapıp gel dedi bana doktorum.bakalım erken doğum riskim ne durumda.çok merak ediyorum.inşallah iyi haberler alırım.

Selammm kızlar... Hafta sonumu yemekli misafirlerle geçirdim, 2 günde misafirim vardı... Bittim ve hiç dinlenemedim ölüyorum yorgunluktan her yanım ağrıooo... Ama olsun geçer inşallahh :)

Maşallah ümran avize işide bitince de foto istiyorummm inşallahh sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi

Amann tatlım dikkat et, kasılma yaşayan arklarımız var drun kontrol etsin takip etsin, son 2ayımıza girdik sağ salim atlatalım inşallahh

Sen erken mi doğdun hayırdır, neden o kadar küçüktün? Kontrolünden güzel haberler ile gelirsin inşallah:107:

Hayırlı olsun, rabbim güle güle kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:

hem erken doğmuşum canım hemde annemin yaşından dolayı sanırım 38 yaşında doğum yapmış 4üncü çocuguyum istemiyomuş kaza olmuş almayayım demiş

bende izmirdeyim çınarlıyı duydum sigorta karşılamıyo sanırım . bende gaziye gidiyorum memnunum şuan Allah sağ salim doğurmayı kucagımıza almayı nasip etsin de :)
Sgk ile anlasmasi var canim. Ben de yeni dogan yogun bakimi yok saniyodum, o da varmis. Bizim icin en onemli sey oydu. Henuz gidip gorusmedik ama :)
39 cm boya 1390 gr gayet normal canim bence. O zaman senin dogum nisanin 2. Haftasi gibi mi gorunuyo. Telden girince takvim goremiyorum. Benim normalde 1 nisan gorunuo ama ultrasonda hep 1 hafta ondendi. Bu sefer 3 gun onde gorunuyo bebisim. 40 cm boy, 1500 gr dedi doktorum. Kendimden hesapla soyluyorum yani, bebisinin boyuna gore kilosu normal. Ustelik 2 haftaya kadar gelisiminin ilerde ya da geride gorunmesi de normal. Sen doktorunun sozunu takma, bazen gereksiz yere bizi endiselendiriyolar
masallh canım benım allah nazarlardan saklasınn
Tesekkur ederiz teyzesi :) cumlemizin bebisleri nazarlardan korunsun :)

ayyy kızlar hastalık bı turlu pesımı mırakmıyo gırıbım gecmedı hala ustune ustuk mıde sancısı karnımdad acyıp bı agrı bılmıyorum ne melegımde pek kımıldamıyo ıkı gundur bugun de hıc gbı kımıldıyo takla atan melegım nolduysa aca doktora mı gıtsem arayıp sorsamı

aa bende sgk ile anlaşması yok biliyodum olması cok iyi hayırısı olsun

Mrb kızlar sürekli giremiyorum 26 haftalık hamıleyım 2. Hamileliğim hamileliğim yemek yiyememe dışında iyi gidiyor tek sıkıntım sağlıklı beslenememek bebeğimin odasıda eşyasıda hazır sizce yıkayıp yerleştireyimmi erkenmi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…