kac haftalık doğum yaptın canım ınsallah sağlıklıca buyur benım kuzenım 24 haftalık doğum yapmıştı 4 yasında sımdı cocukcnmöncelikle hem geçmiş olsun hemde meleğine kavuşmuşsun ins iki aya gerek kalmaz alırısn kucagna...normal mi doğdu cnm almak zorundamı kaldılar ..bizde heran doğacak diye bekliyoruz..mevlama emanet..ne aceleci çıktı bu bizim prenslerr..üzülme btnm küçük doğanlar daha hızlı büyüyomuş...inş o da öyle olur...ciğer gelişimi için iğne vurabildilermi ani mi doğdu...
5.5 aylik iken suyum gelmisti.serklaj yapip rahimi diktiler bir ay boyunca evde yattim.sonra gecen hafta suyum tamamen geldi ve bir hafta boyunca hastanede yattim.o sirada ciğer gelistiricileri vurdular.ve daha fazla susuZ kalip tehlikeye atmamak icin sezeryanla aldilar.2.5 saat sürdü ameliyat. Hem bebegi aldilar hem serklaji aldilar hemde uc tane miyomum vardi onu aldilar.sancilarim bu yuzden cok.insallah hizlica buyur.cok tesekkur ederim...
Yaaa teyzesiiiirenkli ekranda gorduk biz aslinda ama ciktiyi boyle siyah beyaz veriyo makina. Valla doktoruma dedim, ultrason cihaziniza talibim, bi sonraki randevuya kadar odunc verin nolur diye ama Ayrica Anarcim, sennle ayni sekilde aseriyoruz. Bugun marketten yumusatici aldim, herzaman kullandigim kalmamis, baska bi cesidini alayim madem dedim. Bi kokusuna bakmak icin icime cektim ki bildigin agzimin suyu akti. Kokular artik benim icin guzel degil lezzetli camur, toprak, cimento, kil... Hepsi istah kabartici
Canim, masallah senin bebisine de. Evet eli o teyzesi, minik parmaklariiiben de cok sevindim plasrntanin yukari cikmasina ama zaten artik risk yoktu, yukari cikmaya baslamisti en son. O yuzden atlmisim canim kusura bakma :) yoksa bebeklerimizin sagligina mutlu oldugum kadar annelerimizin sagligina da seviniyorum bu arada bebisinin kilosu icin ne dedi doktorun?
Amin canimmm, tesekkur ederim :) Allah cumlemize bebeklerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin :)
Tesekkur ederiz teyzesi. İzmirdeyim ben. Cinarli hastanesine gidiyorum. Daha dogrusu henuz gitmek kismet olmadi, dogumda insallah. Doktorum o hastanenin doktoru, ama ben muayenehanesinde gorunuyorum. Doktorum Ahmet Guler bu arada, cok memnunummm)
Canim gecmis olsun, doktorum duzenli araliklarla adet sancisinin 10 kati bi sanci olursa kork dedi. 1 cmlik acilmada sedyeyle geliyolar, merak etme dedi. İnsallah seninkiler de dogumla ilgili degildir diye dusunuyorum.
Hayirli olsun canim. Gule gule kullansin melegin :)
Tesekkur ederim canimmm. Cumlemizinkini insallah :)
Canim gecmis olsun, doktorum duzenli araliklarla adet sancisinin 10 kati bi sanci olursa kork dedi. 1 cmlik acilmada sedyeyle geliyolar, merak etme dedi. İnsallah seninkiler de dogumla ilgili degildir diye dusunuyorum.
cnmm ben varim biliyorsun cok sancim oldu iki keredogum haneye girdim..tuse edildim...ama simdikik durduruldu cnm.sancilsr kasilmalar oluyor. drumun soyledigi artarsa hemen hastaneye gelmem..sen de takio et kendini cnm artarsa siklasirsa kailmalarin git.ilaclarla durdursunlar yoksa.aciklik baslarsa.zor olabilir. birde. yalanci dogumsancilari olabilir mis..nefes al soluna uzan icini feerah tut cnm..uzulme.druunda.soyler zaten..dualrimiz hepimizle.zamanlarini bekkiycekler ins
Yaaa teyzesiiiirenkli ekranda gorduk biz aslinda ama ciktiyi boyle siyah beyaz veriyo makina. Valla doktoruma dedim, ultrason cihaziniza talibim, bi sonraki randevuya kadar odunc verin nolur diye ama Ayrica Anarcim, sennle ayni sekilde aseriyoruz. Bugun marketten yumusatici aldim, herzaman kullandigim kalmamis, baska bi cesidini alayim madem dedim. Bi kokusuna bakmak icin icime cektim ki bildigin agzimin suyu akti. Kokular artik benim icin guzel degil lezzetli camur, toprak, cimento, kil... Hepsi istah kabartici
Canim, masallah senin bebisine de. Evet eli o teyzesi, minik parmaklariiiben de cok sevindim plasrntanin yukari cikmasina ama zaten artik risk yoktu, yukari cikmaya baslamisti en son. O yuzden atlmisim canim kusura bakma :) yoksa bebeklerimizin sagligina mutlu oldugum kadar annelerimizin sagligina da seviniyorum bu arada bebisinin kilosu icin ne dedi doktorun?
Amin canimmm, tesekkur ederim :) Allah cumlemize bebeklerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin :)
Tesekkur ederiz teyzesi. İzmirdeyim ben. Cinarli hastanesine gidiyorum. Daha dogrusu henuz gitmek kismet olmadi, dogumda insallah. Doktorum o hastanenin doktoru, ama ben muayenehanesinde gorunuyorum. Doktorum Ahmet Guler bu arada, cok memnunummm)
Hayirli olsun canim. Gule gule kullansin melegin :)
Tesekkur ederim canimmm. Cumlemizinkini insallah :)
saol cnm! inş herşey böyle yolunda gider:)
ne güzel cnm meleğin odasını güle güle kullansın inş! biz kiracı olduğumuz için oda yapamıyoruz artık... biz de dün alışverişimizin çoğunu bitirdik sadece beşiği ve yatağı kaldı. a tabi puset ve arabası da var...
çook geçmiş olsun cnm ya doktorun ne diyor bu duruma erken doğum riskin mi var? plasentanla alakalı bişey değildir inş! umarım herşey normale döner en kısa zamanda...vakti zamanında da bebeğin gelir!
Günaydın güzel anneler....
Bu sabah önce sol ayak baldırıma şiddetli kramp girdi ağrıdan bağırdım o derece nese o geçti geri uyuya kaldım ssonra sağ ayak baldırıma aynı şekilde ağrısı tarifsiz
O kadar kalsiyum magnezyum alıyorum hergün süt yoğurt yumurta tüketiyorum, bu şekilde şimdiden başlayıp sonuna kadar böyle devam ederse vay ki vayyyy((
ay vallahi kucağımıza alınca bütün dertler sıkıntılar gider demi :) şu 2 ayıda sağsalim bi atlattıkmı inş. herşey çok güzel olucak sen nasıl oldun iyisindir inş. bi sıkıntı yoktur
saol cnm ya eksik olma benim bebiş tosuncuk olacak galiba:) 1390gr dedi doktorum boyunu da kendim flyi 7 çarparak buldum 39 cm. 10 gün önden gidiyor hep 1 hafta falan önden gidiyor bizimki. kilosu fazla çıkmasından ötürü galiba ultrason cihazı 10 gün ileri gösteriyor. doktor gizli şeker belki olabilir falan dedi bu sefer ama 24. haftamda şeker testim normaldi. amaaan benim doktor arada böyle acayipleşiyor. eskiden bebeğin önden gitmesine iyi maşallah iyi beslenmişsin diyip duruyordu...
öle işte cnm... plasentadan da sorun kalmadı... az kaldı az artık beklicez minikleri:)
salı günü randevumuz var bakalm bizimki ne kadar olmus gerçi ben 1800 doğmuşum inş bana çekmez
merhaba güzell anneler ve mucizeleri nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirbizler çok iyiyiz babamızla küçük meleğimizin odasına son rütuşlarımızı yaptık fon perdelerimizi oyuncaklarımızı ufak tefek cicilerimizi yerleştirdik geriye sadece avizemiz kaldı onuda aldık mı meleğimin odası tamamdır teyseleri ve sonra gelsin cennet kokulu meleğim bu arada suay dan haber var mı ben hiç göremedim umarım iyidir
kac haftalık doğum yaptın canım ınsallah sağlıklıca buyur benım kuzenım 24 haftalık doğum yapmıştı 4 yasında sımdı cocuk
26 haftalik yaptim dogumu.susuz kaldigi icin biraz problemleri var riskli suan durumu.ama inşallah iyi olacagina inanıyorum. ..
Birazdan da aceleci:) amin cok sagolasin
sağol canım benim nedense gece coğalıyor bana sanki kasılaların başlaması için erken bi zman gibi geldi inş. çoğalmadan geçer gider senin dediğin doğum sancısı oluyor Allah korusun daha çok küçük bebeişlerimiz inş. zamanında doğum sağsalim doğum yapıp bebişlerimizi kucağımıza alırız
evet canım seni biliyorum şükür sancıların azaldı çok üzülmüştüm duyunca... inş. sancılarımız yalancı sancıdır gece çok oldu nerdeyse hastaneye gidecektim sabah kalktım geçmişti ama gün içinde yine ara ara oluyor tamamen geçmiyor 1 haftadır böyle yarın nolucak bakalım geçen hafta nstde sancım çıkmıştı devlet hastanesinde dr beni yatıracaktı ben kabul etmeyip başka hastaneye gittim ordaki nstde sancı çıkmayınca dr yatırmadı inş. yarında çıkmaz bu sertleşmeler çok canımı sıkıyor erken doğumdan çok korkuyorum 2 ay daha sabretse bebişlerimiz başka bişey istemem
iyi pazarlar kızlar, pek takip edemiyorum eğer hasta olan sancısı olanlar varsa
çok geçmiş olsun Allah şifa versin benimde sancılarım devam ediyor...
dün gece sancıdan sürekli uyandım karnımda sertleşme ve kasılma gibi bişey oluyor
yarın dr kontrolum var muhtemelen yine nst ye gönderir iyce korkutmaya başladı
beni bu kasılmalar daha çok erken değilmi benim gibi kasılma yaşayan varmı aranızda?
Maşallah ümranmerhaba güzell anneler ve mucizeleri nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirbizler çok iyiyiz babamızla küçük meleğimizin odasına son rütuşlarımızı yaptık fon perdelerimizi oyuncaklarımızı ufak tefek cicilerimizi yerleştirdik geriye sadece avizemiz kaldı onuda aldık mı meleğimin odası tamamdır teyseleri ve sonra gelsin cennet kokulu meleğim bu arada suay dan haber var mı ben hiç göremedim umarım iyidir
iyi pazarlar kızlar, pek takip edemiyorum eğer hasta olan sancısı olanlar varsa
çok geçmiş olsun Allah şifa versin benimde sancılarım devam ediyor...
dün gece sancıdan sürekli uyandım karnımda sertleşme ve kasılma gibi bişey oluyor
yarın dr kontrolum var muhtemelen yine nst ye gönderir iyce korkutmaya başladı
beni bu kasılmalar daha çok erken değilmi benim gibi kasılma yaşayan varmı aranızda?
Selam kızlar.yarın kontrolümüz var.hem de şeker yüklemesi yapılacak.kahvaltı yapıp gel dedi bana doktorum.bakalım erken doğum riskim ne durumda.çok merak ediyorum.inşallah iyi haberler alırım.
Sen erken mi doğdun hayırdır, neden o kadar küçüktün? Kontrolünden güzel haberler ile gelirsin inşallah:107:
Hayırlı olsun, rabbim güle güle kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:
Sgk ile anlasmasi var canim. Ben de yeni dogan yogun bakimi yok saniyodum, o da varmis. Bizim icin en onemli sey oydu. Henuz gidip gorusmedik ama :)bende izmirdeyim çınarlıyı duydum sigorta karşılamıyo sanırım . bende gaziye gidiyorum memnunum şuan Allah sağ salim doğurmayı kucagımıza almayı nasip etsin de :)
39 cm boya 1390 gr gayet normal canim bence. O zaman senin dogum nisanin 2. Haftasi gibi mi gorunuyo. Telden girince takvim goremiyorum. Benim normalde 1 nisan gorunuo ama ultrasonda hep 1 hafta ondendi. Bu sefer 3 gun onde gorunuyo bebisim. 40 cm boy, 1500 gr dedi doktorum. Kendimden hesapla soyluyorum yani, bebisinin boyuna gore kilosu normal. Ustelik 2 haftaya kadar gelisiminin ilerde ya da geride gorunmesi de normal. Sen doktorunun sozunu takma, bazen gereksiz yere bizi endiselendiriyolargider cnm hiç biri aklımıza gelmez o minikleri kucağımıza alınca:)
çook sabırsızlanmaya başladım artık nisan a da az kaldı hani yani...
BRUVAJ A
saol cnm ya eksik olma benim bebiş tosuncuk olacak galiba:) 1390gr dedi doktorum boyunu da kendim flyi 7 çarparak buldum 39 cm. 10 gün önden gidiyor hep 1 hafta falan önden gidiyor bizimki. kilosu fazla çıkmasından ötürü galiba ultrason cihazı 10 gün ileri gösteriyor. doktor gizli şeker belki olabilir falan dedi bu sefer ama 24. haftamda şeker testim normaldi. amaaan benim doktor arada böyle acayipleşiyor. eskiden bebeğin önden gitmesine iyi maşallah iyi beslenmişsin diyip duruyordu...
öle işte cnm... plasentadan da sorun kalmadı... az kaldı az artık beklicez minikleri:)
Tesekkur ederiz teyzesi :) cumlemizin bebisleri nazarlardan korunsun :)masallh canım benım allah nazarlardan saklasınn
Sgk ile anlasmasi var canim. Ben de yeni dogan yogun bakimi yok saniyodum, o da varmis. Bizim icin en onemli sey oydu. Henuz gidip gorusmedik ama :)
39 cm boya 1390 gr gayet normal canim bence. O zaman senin dogum nisanin 2. Haftasi gibi mi gorunuyo. Telden girince takvim goremiyorum. Benim normalde 1 nisan gorunuo ama ultrasonda hep 1 hafta ondendi. Bu sefer 3 gun onde gorunuyo bebisim. 40 cm boy, 1500 gr dedi doktorum. Kendimden hesapla soyluyorum yani, bebisinin boyuna gore kilosu normal. Ustelik 2 haftaya kadar gelisiminin ilerde ya da geride gorunmesi de normal. Sen doktorunun sozunu takma, bazen gereksiz yere bizi endiselendiriyolar
Tesekkur ederiz teyzesi :) cumlemizin bebisleri nazarlardan korunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?