Mrb kızlar sürekli giremiyorum 26 haftalık hamıleyım 2. Hamileliğim hamileliğim yemek yiyememe dışında iyi gidiyor tek sıkıntım sağlıklı beslenememek bebeğimin odasıda eşyasıda hazır sizce yıkayıp yerleştireyimmi erkenmi daha
ayyy kızlar hastalık bı turlu pesımı mırakmıyo gırıbım gecmedı hala ustune ustuk mıde sancısı karnımdad acyıp bı agrı bılmıyorum ne melegımde pek kımıldamıyo ıkı gundur bugun de hıc gbı kımıldıyo takla atan melegım nolduysa aca doktora mı gıtsem arayıp sorsamı
geçmiş olsun canım korkma birşey yoktur inşallah aynı şeyi yaşadım bugün. dün bütün gün temizlik yaptım eşim kızdı senin yüzünden bebeğe birşey olacak neden bu kadar yoruluyorsun diye ve bugün kalktığımdan beri haraket yoktu bütün gün tatlı yiyip uzandım yine de 2-3 kere hissettim ve normalde aşırı haraketliydi çoooook korktum sabahtan beri gizli gizli ağlıyorum mahvettim kendimi eşim soruyo korkudan birsey yok diyorum sonunda söyledim acile gittik nst ye bağladılar yarım saat kalp atışlarını dinledim şükür sıkıntı yok orada ki ebe anne fazla strese girince oluyr böyle rahatla dedi gerçekten eve geldim geldiğimden beri tepeliyo bnce sende çok gerilmiş yada canını birşeye sıkmış olabilirsin gevşemeye çalış
saol canım benım snada cok gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne nede olsa doguma az kaldı cnım ınsallh rabbım meleklerımız koruru onları ucagımıza almay nasıp eder
neden yemek yiyemiyosun canm ? ben daha oğluma bşiy almadımmmm herkes odasınıdaa düzmüşşş eşyalarınıda hazırlamış
Bende de çok oluyor canım hatta ben günde 3 tane progestan alıyorum ...Mesela dün gece sağdan sola , soldan sağa dönerken o kadar yandı ki canım ...Ama bu yalancı sancı olabiliyormuş ...Bracton Hicks kasılması mı ne deniyor ...
Doktor bana dedi ki eğer bu sancı düzenli yani 1 saat içinde belli aralıklarla oluyorsa kork dedi ...
Ki zaten eğer öyle birşey olsa 24 saat içinde doğururdun takma kafana dedi ...
Allah korusun canım ben de aynen senin gibi çok korkuyorum ...
Ama benim 1, 2 aydır var düşün ...Artık o ağrılarla yaşamaya alıştım gibi birşey ...
Sen de içiniferah tut ama kontrollerine de git ...Kimseyi de takma eğer ki pimpiriklenme diyen olursa ...
selam arkadaşım fırsat buldukça sizleri takip etmeye çalışıyorum. bu kasılma olarak bahsettiğiniz şeyi bende yaşıyorum ve son 2 haftadır baya yoğunlaştı. ben hep bebek itiyor zannediyordum ama burda sizleri okuyunca kasılma olduğunu düşünüyorum doktor kontrolüm ay sonunda ama internette araştırdığıma göre saat tutup süresine bakmamız grekiyormuş. ben ayakta kaldığımda yorolduğumda daha çok oluyor. senin kontrolün yarınmış doktorundan aldığın bilgileri burada paylaşırsan bizde bilgi ediniriz. allah hepimizin yavrularını korusun zamanında dünyaya gelsinler inşallah.
Amann tatlım dikkat et, kasılma yaşayan arklarımız var drun kontrol etsin takip etsin, son 2ayımıza girdik sağ salim atlatalım inşallahh
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
amin canım ama fiziksel yorgunluk değil psikoloji daha cok etkiliyormuş bugün onu anladım sakin olmaya çalışmak lazım kaybetme korkusu çok zor çok ağırmış allah kimseye evlat acısı vermesin sağ salim alırız inşallah kucağımıza...
amin cnım allah razı olsunSen erken mi doğdun hayırdır, neden o kadar küçüktün? Kontrolünden güzel haberler ile gelirsin inşallah:107:
Hayırlı olsun, rabbim güle güle kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:
tabikide canım paylaşıcam sizinle amin inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kuzucuklarımızıSelammm kızlar... Hafta sonumu yemekli misafirlerle geçirdim, 2 günde misafirim vardı... Bittim ve hiç dinlenemedimölüyorum yorgunluktan her yanım ağrıooo... Ama olsun geçer inşallahh :)
Maşallah ümranavize işide bitince de foto istiyorummm inşallahh sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi
Amann tatlım dikkat et, kasılma yaşayan arklarımız var drun kontrol etsin takip etsin, son 2ayımıza girdik sağ salim atlatalım inşallahh
maalesef canım bacak ve göğüslerde ortaya çıkmaya başladı ki bende de variste oluşmaya başladı artık gerekli tedaviyi doğumdan sonra yapıcamKizlar catlak olusan var mi aramizda?
Canım benim Sağlıkla büyütün bebeğinizi.... Üzme kendini... Böyle bebekler çok güçlü oluyor.. Kardeşim prematüre ve maşallah beni geçti.. Minik bi tosuncuktu bebekken..
O kadar küçükmüş ki eldiven ,çorap ve bez olmazmış.. Annem ellerin ayaklarına ve popişine önce pamuk sarıp sonra çorabını eldivenini giydiriyormuş..
Gunaydin sevgili annelerrr :) herkese mutlu pazartesi dilerim. Bu hafta okulun son haftasi, sonra tatil, sonra uzuuuuunnnn bi izin donemi :) cok mutluyum, bu pazartesi hic sendrom yok bendecatlaklardan konusulmus, bende simdilik yok ama annemin karni harita gibi, gelecegimden endiseliyimmm
Gunaydin sevgili annelerrr :) herkese mutlu pazartesi dilerim. Bu hafta okulun son haftasi, sonra tatil, sonra uzuuuuunnnn bi izin donemi :) cok mutluyum, bu pazartesi hic sendrom yok bendecatlaklardan konusulmus, bende simdilik yok ama annemin karni harita gibi, gelecegimden endiseliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?