2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

neden yemek yiyemiyosun canm ? ben daha oğluma bşiy almadımmmm herkes odasınıdaa düzmüşşş eşyalarınıda hazırlamış

geçmiş olsun canım korkma birşey yoktur inşallah aynı şeyi yaşadım bugün. dün bütün gün temizlik yaptım eşim kızdı senin yüzünden bebeğe birşey olacak neden bu kadar yoruluyorsun diye ve bugün kalktığımdan beri haraket yoktu bütün gün tatlı yiyip uzandım yine de 2-3 kere hissettim ve normalde aşırı haraketliydi çoooook korktum sabahtan beri gizli gizli ağlıyorum mahvettim kendimi eşim soruyo korkudan birsey yok diyorum sonunda söyledim acile gittik nst ye bağladılar yarım saat kalp atışlarını dinledim şükür sıkıntı yok orada ki ebe anne fazla strese girince oluyr böyle rahatla dedi gerçekten eve geldim geldiğimden beri tepeliyo bnce sende çok gerilmiş yada canını birşeye sıkmış olabilirsin gevşemeye çalış

saol canım benım snada cok gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne nede olsa doguma az kaldı cnım ınsallh rabbım meleklerımız koruru onları ucagımıza almay nasıp eder

saol canım benım snada cok gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne nede olsa doguma az kaldı cnım ınsallh rabbım meleklerımız koruru onları ucagımıza almay nasıp eder

amin canım ama fiziksel yorgunluk değil psikoloji daha cok etkiliyormuş bugün onu anladım sakin olmaya çalışmak lazım kaybetme korkusu çok zor çok ağırmış allah kimseye evlat acısı vermesin sağ salim alırız inşallah kucağımıza...

neden yemek yiyemiyosun canm ? ben daha oğluma bşiy almadımmmm herkes odasınıdaa düzmüşşş eşyalarınıda hazırlamış

canım iştahsızlık var geçmedi sutten etten tıksındım benım 4 yaşında oğlum var asırı derecede kontrolcu yapım var herşey önceden hazır olmalı sorunsuz olmalı takıntılıyım aslında ıyı bır huy degıl ama elımde degıl bana kalsa valıze gırecek esyalar bıle hazır sadece yıkanması kaldı yıkardım şimdiye kadar ama tozlanır sonra tekrar yıkamıyayım dıye yıkamadım

Amann tatlım dikkat et, kasılma yaşayan arklarımız var drun kontrol etsin takip etsin, son 2ayımıza girdik sağ salim atlatalım inşallahh

yarın saat 3 te dr gidicem inş. güzel haberlerle dönerim bu sancı gecen gün 2 saat boyunca 15 dk da bir oldu zaten ondan sonra korkmaya basladım dr bana rahmin dar ondanda olabilir demişti yarın ne diyecek bakalım dönünce gelişmeleri paylaşırım

aminn canım ınsallah cok dogru soluyosun ınsallah melegım kımıldarda raahtlarım bende

Sen erken mi doğdun hayırdır, neden o kadar küçüktün? Kontrolünden güzel haberler ile gelirsin inşallah:107:

Hayırlı olsun, rabbim güle güle kullanmayı da nasip etsin inşallah:107:
amin cnım allah razı olsun

tabikide canım paylaşıcam sizinle amin inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kuzucuklarımızı
Kizlar catlak olusan var mi aramizda?
maalesef canım bacak ve göğüslerde ortaya çıkmaya başladı ki bende de variste oluşmaya başladı artık gerekli tedaviyi doğumdan sonra yapıcam

Insallah sikintilarini atlatip nor.ale doner de bende aynilarini yaparim.cok tesekkur ederim...

Gunaydin sevgili annelerrr :) herkese mutlu pazartesi dilerim. Bu hafta okulun son haftasi, sonra tatil, sonra uzuuuuunnnn bi izin donemi :) cok mutluyum, bu pazartesi hic sendrom yok bende catlaklardan konusulmus, bende simdilik yok ama annemin karni harita gibi, gelecegimden endiseliyimmm

Ne Güzel 5 gün sonra tatilsin sen :) tatilden sonrada doğum iznin başlıyor olacak muhtemelen....
çatlaklar bende de yok şimdilik ama sanırsam son aylarda kendini gösteriyor...

Kizlar catlak olusan var mi aramizda?

günaydın.çatlak bende oluşmadı ilk gebeliğimdede yoktu yalnız hamilelik lekesi oluşmuş çok şükür görünür yerde değil iki gösümün arasında hani siyah noktalar olur ya onun gibi birde sürekli duş almama rağmen göğüslerim sanki kokuyor sildiğim zaman kahverengi leke arada oluyor diğer kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştı acaba nedir diye merak ediyorum

Kızlar dün akşam oğluşumdan sert bir tekme yedim.maşallah güçlenmiş.neye uğradığımı şaşırdım resmen zıpladım yerimden. Artık beni duyuyor maşallah.hiç hareket etmediği zamanlarda dokunmadan sesleniyorum tepki veriyor,akşamları karnımı açtığımda asla hareket etmiyor.sanırım ışıktan rahatsız oluyor.tv izletmiyor gece 11den sonra.gidip yatağıma yatınca tekmeyi bırakıyor.komik oğluşum benim. 1hafta kaldı kontrole.özledim ama ben onu

biz iyiyiz sen nasılsın fırsat buldukça bizlere yazmayı unutma iyi yolculuklar.

maşallah negüzel,ben inşallah sağlığım el verirse 37 ye kadar çalışmak zorundayım sabahları kalkmak eziyet gibi,akşamda 8 de evde oluyorum, rabbim yardımcım olsun
buarada herkese günaydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…