2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gitmicem canim yarin Dr kontrolum var ilk oğlum duramadi 37. Haftada dogdu bununda ne yapacagi belli olmaz alisveridimiz bitti Yikama ütüleme işleriyle oyalanayim bari

Ay canım benim de öyle oldu.. Kasıklarım ilk defa ağrıdı adım atamadım Avm de dolaşıyordum.. Eve zOr attım kendimi.. Bakalım bizim 10 gün sonra randevum var doktorumuz ne diyecek.".

büyük ihtimal dönmüştür bebeğin! bakalım ne diyecek doktorun:)

aynen cnm ya çok sert tekmeler atmaya başladı benimki. daha da büyüyecekler bundan sonra artık iyice acıtmaya başlayacak artık tekmeler... biz eşimle akşamları hareketlerini izliyoruz bebeğimizin babası elini karnıma koyunca hareketleri kesiyor. elini çekince başlıyo tekmelere:)

evet canım kahvaltıdan sonra ama ben kahvaltıda bişey yemiyorum ki..1 ince dl ekmek azcık peynir hepsi bu

gunaydin canim
az kaldi size de insaalah 2 hafta sonra alirsiniz raporu dinlenirsiniz biraz da olsa
evet canım kahvaltıdan sonra ama ben kahvaltıda bişey yemiyorum ki..1 ince dl ekmek azcık peynir hepsi bu

bende bi kac gundur cok isteksizim ya yogurt ekmek ya ayran galeta
simdi olctum 127 cikti 25 dk yuruyus yaptim olcumden once

kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım

1. sini bu rengiyle bile olsa cok begendim cok yakisacagindan eminim
bende izlemiyorum artik greilim yuklu filmler diziler
hissediyor resmen kasiliyor karnim

Ben okudum canım.Allah kabul eder inşallah.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

çok iyi harika :)

gunaydin canim
az kaldi size de insaalah 2 hafta sonra alirsiniz raporu dinlenirsiniz biraz da olsa

bende bi kac gundur cok isteksizim ya yogurt ekmek ya ayran galeta
simdi olctum 127 cikti 25 dk yuruyus yaptim olcumden once

evt yuruyuş bu işin tek çaresi canım yoksa fırlıyo şeker..

bende sabahları yürüyüş yapmıyrum sadece ama diğer öğünlerde yapmaya çalışıyorum yoksa yükselebiliyo

Canim sordum fiyatları normal dogum 1500tl zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl olmus. Epidural farki 500tlmis. Muayenede 50tl olmus. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kaliniyomus. Bebege ait isitme testi ve tahliller fiyata dahilmis. Ilk kez bugun bekledim sira. Doktorumuz doğuma girmis acil olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…