günaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın
maşallah kuzuna benımkıde öyle karnımı acıyorum eşimle izliyoruz hareketlerini neler neler yapıyor yaramaz
maşallah canım herşey cok güzel gidiyor rabbım sağlıkla kucağımıza versin
canım benım ınsallah herşey ıyı olacak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bol bol dua et bızde senın ıcın ederiz
sevinc canım bencede gitme bu kadar sıkıntı cektın sonlara geldın bıraz daha sık dişini
ooo canım bızdede öyle ben bırde uykusuz işe gelıyorum düş
n halımı
Ay canım benim de öyle oldu.. Kasıklarım ilk defa ağrıdı adım atamadım Avm de dolaşıyordum.. Eve zOr attım kendimi.. Bakalım bizim 10 gün sonra randevum var doktorumuz ne diyecek.".
günaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın
maşallah kuzuna benımkıde öyle karnımı acıyorum eşimle izliyoruz hareketlerini neler neler yapıyor yaramaz
maşallah canım herşey cok güzel gidiyor rabbım sağlıkla kucağımıza versin
canım benım ınsallah herşey ıyı olacak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bol bol dua et bızde senın ıcın ederiz
sevinc canım bencede gitme bu kadar sıkıntı cektın sonlara geldın bıraz daha sık dişini
n halımı
canım ben çözümü buldum yemeklerden ve kahvaltıdan sonra ölçmeden önce 10 dk yürüyorum sonra normal çıkıyor işyerinde de sabah dışarı çıkamadığımdan koridorda geziyorum sende öyle yap sonra ölç istersen.
aaa super fikir bende oyle yapiym bari ..
ama benim doktorum yuruyusun 20. dk sindan sonra sekeri duzenledigini soylemisti demek 10 dk da yetiyo :26:
hosgeldinnnn
120 kahvaltidan sonra micok iyi ya ben bugun kahvaltidan once olctum 112 cikti bakalim kahvaltidan sonra ne cikacak onu bekliyorum
gunaydin cnm
yaaaa cok sinir bozucu yaaaaa
benim esimde kizlar babaya asik olurlar sen simdiden kendini alistir diyor gicik oluyorum
gunaydin canimgünaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın
n halımı
evet canım kahvaltıdan sonra ama ben kahvaltıda bişey yemiyorum ki..1 ince dl ekmek azcık peynir hepsi bu
İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil)?
Sherlock'un sezon finaline bakayım dedim, gece gece kendi kendimi boş yere korkutmamak için vazgeçtim. Sizler kaçıncı uykunuzda hangi rüyalardasınız
Evet gülüm, "Keşke bana cinsiyetini söylemeseydin, doğumda öğrensem belki severdim; şimdi ikinizden de nefret ediyorum" diyen bir adam. Araları düzelir mi bilmem, ama o kızın o adama karşı kalbi eskisi gibi olur mu bir daha... Ömür boyu birbirine diş bileyen bir çift olarak mutsuz bir evlilik sürerler. Rabbim yardımcıları olsun.
Allah kızın da erkeğin de hayırlı olanını versin canım. Rabbimin emrinden sual olunmaz, bunu sorgulayan kişinin de ahirette artık kim yardımcısı olur bilemiyorum.
Dualarım sizinle gülüm. Rabbim sana da bebeğine de güç&kuvvet versin inşallah. Bebeğinin çabucak toparlanmasını ve kucağına almanı diliyorum.
Insallah tez zamanda toparlanir...
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebişinle beraber sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin yüce rabbim inşallah.
İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil)?
Sherlock'un sezon finaline bakayım dedim, gece gece kendi kendimi boş yere korkutmamak için vazgeçtim. Sizler kaçıncı uykunuzda hangi rüyalardasınız
[/B][/FONT][/COLOR]
inşalllah düzelir, mutlu olurlar.... elbiselerin her ikisininde modeli güzelmiş, siyah modelli olan belki ağır gelebelir sana önünde uçuş uçuş tülleri var gibi ya ona benzer bişe giymiştim ben bana öyle gelmişti...
ne güzel vermişsin, bende şekerde çıkmadı ama bildiğin dediğin gibi eşim uyarıp duruyor ama doymuyorum nedense benimde diyete başlamam lazım yoksa halim harap...
İnşallah olacak merak etme sen hep dua ediyoruz biz, morelini bozma,
Insallah allah razi olsun sizlerden...
esmercim alıntıyı doğru yaptım ama bilmiyorum neden öyle verdi bir karışıklık olmuş ama anlamadım :S
MaşallahhhNe güzel kilosu allahım esirgesin
Hoşgeldinnn,,,,,,, :)
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Ben okudum canım.Allah kabul eder inşallah.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
çok iyi harika :)
kızlar benim bebiş karnımda iyice tepinmeye başladı. az önce pijamamın üstünü açtım altletim kaldı sadece açar açmaz nasıl tekmeler attı. çok güçlüydü. iki ayağını karnımı ittirdi dizlerinden bükerek. yani ben öyle adlandırabiliyorum. bi ara korktum ilk defa bu kadar şiddetli tekmeler attı kuzum... yaramaz olacak galiba bizim bebiş[
/canım benim kız bir aydır öyle tekmeliyo.el kol bacak popo heryerden saldırıyo.herkezde farkediyo hemen.çok canımı yakıyo bazen.bu hafta hiç durmuyo kuzum.acıkınca başlıyo tekme bişeyler yediğimde tekme.oturuyom tekme uzanıyom tekme napacağımı şaşırdım.galiba benim kız da yaramaz olcak:))))). Senin bebişinede maşallah
sagol tatlim..
biz tattik bu nimeti herkeste tatsin ins
gunaydin canim
az kaldi size de insaalah 2 hafta sonra alirsiniz raporu dinlenirsiniz biraz da olsa
bende bi kac gundur cok isteksizim ya yogurt ekmek ya ayran galeta
simdi olctum 127 cikti 25 dk yuruyus yaptim olcumden once
dün akşam ilk kez hıçkırıgını hissettim kızımın 2 dk falan srdü
ilkkez bu sabah hickirdi zip zip zipladi karnim hep ayni yer ve 2dkk filan sürdü
Canim sordum fiyatları normal dogum 1500tl zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl olmus. Epidural farki 500tlmis. Muayenede 50tl olmus. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kaliniyomus. Bebege ait isitme testi ve tahliller fiyata dahilmis. Ilk kez bugun bekledim sira. Doktorumuz doğuma girmis acil olarak.Ay süper oldu,çok sağol,yarın fiyatları öğrenince bana da yazar mısın sana zahmet,doğum ve muayene ücretlerini,çok sevinirim.Zam da fena oldu,çoğu yer yüzde 200 yapmış.Bakalım nolucak:18:
Ben de bir ara arıycam orayı,standart oda yatış ne kadar diye.Suit farkı ne acaba,çok temiz,çok güzel diye anlattılar da bende meraklandım baya.Olmazsa bende senin doktoruna giderim,kalabalık doktor bende sevmiyorum.Bekletiyolar.
okudum canım...Allah gönlüna göre versin arkadaşının inşallah41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?