2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim sordum fiyatları normal dogum 1500tl zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl olmus. Epidural farki 500tlmis. Muayenede 50tl olmus. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kaliniyomus. Bebege ait isitme testi ve tahliller fiyata dahilmis. Ilk kez bugun bekledim sira. Doktorumuz doğuma girmis acil olarak.

olur tabi,bende genelde hem erkeğe hem kıza uygun renkler almaya çalışıyorum,tekrar yaparsak o da kullansın diye.

açılmıyo bakamadım

Açamadım link i

http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575

İşte bu kızlar açılır umarımmm

Canim bizim oralarda bebek ve anne 40 gun yalniz birakilmaz. Batil bir inanc ayni zamanda gelenek. Hatta anneler gece disari cikarilmaz. Ben 3 ay bebegimi odamda tuttum. Zaten bebek cok ilgi istiyor saat basi emzirdim bazi geceler daha iyiydi. Zaten 3 ay nasil gecti anlamadim. Ana en azindan 40 gun odanda kalsa super olur bence. Cunku kokuna o kadar ihtiyaclari varki. Memenden ayrilinca bile zorlaniyorlar. Odadan cikarsa cok zorlanir sanki.

Evet bizde de öyle inançlar var 40 gün annede bebekte yalnız kalmaz özellikle uyurken, korkuturlar derler, ama gece dışarı çıkma işini bilmiyorum... Bende bebeği 40 gün yanımdan ayırmam, yalnız bırakmam hiç, ya eşim ya bn mutlaka onun başında olmalıyız die düşünüyorum,

resmen iğreniyorum böyle insanlardan... nasıl bir mantık bu ya .. şimdi erkek çocuğu olacağı için eşine eş diyecek bir adam kızı olacağı için böle demiş çokmu.. demek ki adamın derdi evlilik çocuk falan değil erkek çocuk sahibi olmak.. biz iki kız kardeşiz.. dahası yok.. ne annem ne babam bir kez olsun oğlumuz olsaydı dememişler keşke deselermişte bi kardeşimiz daha olsaymış ki yıllarca babaannem amcam yengem babama kısır muamelesi yaptı oğlu yok diye babam her seferinde güldü geçti.. bize şükretti...ki karsta yaşıyoruz doğu derler ya .. ha istedi belki.. insan bu tatlı yanında tuzlu da ister.. oğlu olan kız istemezmi ki.. ister.. ama bu mantık ne acı nekadar acı.. demekki önceki kadındanda kızı olduğu için ayrılmış insanın aklına başka bişey gelmiyor.. şükürler olsun ne eşim ne babam bu mantıkta değil.. artı eşim her fırsatta 10 kızım olsa kız evlada doymuyorum diyor.
çanım benim hiç ikileme yüreğini.. hiç.. eşim 6 yıldır takmıyor yüzüğünü hem altın diye hemde kullanamıyorum diyor.. ki sevgiliyken hiç çıkarmazdı parmağından.. ve ne zorluklarla taktık biz onu parmağımıza diyorum.. ama arkadaşlarında dediği gibi kapının dışında çıkarmak zor değil.. yeterki eşinden yana rahat ol.. çok güzel bi söz okudum geçen diyorki...
YUSUFTA VARSA O İFFET,, ZÜLEYHA İSTEDİĞİ KADAR OLSUN AFET..
eşine eşlerimize RABBİM yusuf iffeti versin yoksa yüzük falan hikaye..

canım ben komşumda görmüştüm kardeşimede aldım çok rahat etti.. evin içinde.. burdanda aktar arkadaşımız aldı çok beğenmişti ona bir sor istersen..

açılmadı bakamadım siteye

Okudum cnm Allah kabul etsin

Kizlar özel bölge temizliğini Nasil yapıyorsunuz artik eeyilemez olduydum bacaklarim için kuaföre gidiyorum
Özel bölgenin agdasini kendim yapıyordum az önce yine yaptim çok zorlandim sanirim artik kendim yapamayacagim resmen sekiz cizdim

benimki de aynısını yapıyor babamız elini koyduğunda kaçıyor elini çektiğinde oynuyor

Okudum canım.. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

Canım ben başından beri kuaföre gidiyorum. Gerçi önceden de gidiyordum..

ben okudum canım Allah kabul etsin Yüce Rabbim arkadaşın dahil tüm isteyenleri evlatsız bırakmasın. (Amin.)

ben hep kuaföre gidiyordum ilk aylar düşüük tehlikesi vs derken gitmedim aradan 7 ay geçmiş..artık alamıyorum diye dün gene kuaföre gittim ama öldum resmen

neyse ilk adımı attım ya gerisi gelir..artıkk kuaföre devam

Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu

Oluyor canım olmaz mı ...Benim yaklaşık 1,2 aydır öyle ...
Ben bu şikayetlerle gittiğimde progestan da verdi bana doktorum ...Hala kullanıyorum .Ama normal diyor bütün doktorlar.Bebişlerimiz büyüdüğü için kendilerine alan yaratıyorlar.Yine de için rahat etmezse kontrolünde sorarasın ...
Ben artık bu ağrıyla yaşamayı öğrendim :)
Ama en kötüsü gece sağdan sola hızla dönerken saplanan bıçak gibi ağrı ...Ondan oluyor mu bilmiyorum ama uyku sersemliğini atıp üzerinden dipçik gibi yapıyor insanı gece gece
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…