Canim sordum fiyatları normal dogum 1500tl zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl olmus. Epidural farki 500tlmis. Muayenede 50tl olmus. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kaliniyomus. Bebege ait isitme testi ve tahliller fiyata dahilmis. Ilk kez bugun bekledim sira. Doktorumuz doğuma girmis acil olarak.Ay süper oldu,çok sağol,yarın fiyatları öğrenince bana da yazar mısın sana zahmet,doğum ve muayene ücretlerini,çok sevinirim.Zam da fena oldu,çoğu yer yüzde 200 yapmış.Bakalım nolucak:18:
Ben de bir ara arıycam orayı,standart oda yatış ne kadar diye.Suit farkı ne acaba,çok temiz,çok güzel diye anlattılar da bende meraklandım baya.Olmazsa bende senin doktoruna giderim,kalabalık doktor bende sevmiyorum.Bekletiyolar.
olur tabi,bende genelde hem erkeğe hem kıza uygun renkler almaya çalışıyorum,tekrar yaparsak o da kullansın diye.
açılmıyo bakamadım
Açamadım link i
valla benim kizim hic yukarda durmadi hep asagida o yuzden bilemedim :26:
kizlar Allah bizi hazirliyor birden uykumuzun duzeni bozulsa cok cabuk yipraniriz
ne buyuk mucizelere tanik oluyoruz yaaaa
bende oyle umid ediyorum :44:
canim link acilmadi
http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575
İşte bu kızlar açılır umarımmm
Simca, canim sagol. Bakacagim simdi. Dun aksam esimle konustuk, hasir sepetlerden almaya karar verdik. Senin soyledigin var yaama bbegi de ilk gunden odasinda yatirmayi denemeye karar verdik. Sepeti bi yere gittigimizde kullanmak icin alacagiz. İlk gunden odasinda yatirmak bana zor gelir mi onu bilemedim. Hani gece kalkip gitmek falan, bi de yeni dogum yaptigimizda nasil olcak bilmiyorum. Dogum nasil gececek belli degil sonucta ama nasil bir duzene alisirsa oyle gider diye dusunuyoruz. Bakalim fikrimizle zikrimiz ayni olabilecek mi?
Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?
Hayirli olsun canim. Ogretmen kontenjanlari mi belli oldu? Yoksa baska mi?
Kızlar aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama sizce nasıl? Beşiğimiz park beşik ve büyük bunu sanki oturduğum tüm odalarda kullanabiliirm gibi geldi bana alan varmı aranızda??
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/convers-anakucagi-besik-ana-kucagi-anadizi-102958105
Canim bizim oralarda bebek ve anne 40 gun yalniz birakilmaz. Batil bir inanc ayni zamanda gelenek. Hatta anneler gece disari cikarilmaz. Ben 3 ay bebegimi odamda tuttum. Zaten bebek cok ilgi istiyor saat basi emzirdim bazi geceler daha iyiydi. Zaten 3 ay nasil gecti anlamadim. Ana en azindan 40 gun odanda kalsa super olur bence. Cunku kokuna o kadar ihtiyaclari varki. Memenden ayrilinca bile zorlaniyorlar. Odadan cikarsa cok zorlanir sanki.
rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeişin iyi olursa annesinin sütünüde içmey ebaşlar o güzel haberlerinide burdan alırız çok geçmiş olsun kuzumcnm şimdi nasıl gelişmi..sütün var mı verebiliomusnuz...dualarım siznle..
Hergun hastaneye gidiyoruz. Sutum az da olsa geliyor buzluga atıyorum suan için beslenemmiyor.dun bagirsaklarindan ameliyat oldu dort saat surdu bagirsaklari delinmis.on gun sonra hersey guzel giderse sut verecegiz insallah...
bence de gitme canım o kadar sabrettin bak doğumlarımıza da az kaldı bence biraz daha sabret sonra kuzucuğunla beraber gidersinizGunaydin hatunlar malum sömestr tatili geldi catti
İkinci sinifa giden bir oğlum var gurbetteyiz ailem başka şehirde oğlumdan sonra 3 dusugum oldu pihtilasma varmis simdi iğne kullanıyorum tatilde memlekete gitmek istiyorum ama eşimin hic gönlü yok en son ramazan bayramında gittik hamileligim yeniydi ve yolculuk sonrasi lekelenmem oldu bayram burnumuzdan geldi simdi Esim korkuyor ve göndermek istemiyor çok bunaldim ama içten içe bende korkuyorum gidersem bise olursa diye sastim kaldim
aynı sorun bende de var hiç bişey değilde en önemlisi uyku beni mahvediyoaynı durumdan bende şikayetçiyim, kaliteli uykum yok,, aynı tuvalet sorunu bende de varsanırım artık böyle devam edecek,,
Doğum sonrası her iki saatte bir bebeği emzireceğimiz için vücut kendini ona hazırlıyormuş, öyle okumuştum biryerde...uyuyamıyorum sabahta 5 -5.30 gibide uyanıyorum eğer dediğin gibiyse benimki gece 12 1 e kadar uyanık olup sabahta 5.30 da uyanır geri yatarız kızımla
evet kuzum URFA dayım bugüngünaydın annişler nasılsınız gününüz güzel geçsin ınşallah ümrancım canım bugün urfadamısın
maşallah kuzuna benımkıde öyle karnımı acıyorum eşimle izliyoruz hareketlerini neler neler yapıyor yaramaz
maşallah canım herşey cok güzel gidiyor rabbım sağlıkla kucağımıza versin
canım benım ınsallah herşey ıyı olacak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın bol bol dua et bızde senın ıcın ederiz
sevinc canım bencede gitme bu kadar sıkıntı cektın sonlara geldın bıraz daha sık dişini
ooo canım bızdede öyle ben bırde uykusuz işe gelıyorum düş
n halımıKeşke gerçekte de gidebilsem ama kısmet olurda kızımı da sağlıcakla kucağıma aldığımda gideceğim hayırlısıyla
bende okudum canım rabbim onunda gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasınkızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
resmen iğreniyorum böyle insanlardan... nasıl bir mantık bu ya .. şimdi erkek çocuğu olacağı için eşine eş diyecek bir adam kızı olacağı için böle demiş çokmu.. demek ki adamın derdi evlilik çocuk falan değil erkek çocuk sahibi olmak.. biz iki kız kardeşiz.. dahası yok.. ne annem ne babam bir kez olsun oğlumuz olsaydı dememişler keşke deselermişte bi kardeşimiz daha olsaymış ki yıllarca babaannem amcam yengem babama kısır muamelesi yaptı oğlu yok diye babam her seferinde güldü geçti.. bize şükretti...ki karsta yaşıyoruz doğu derler ya .. ha istedi belki.. insan bu tatlı yanında tuzlu da ister.. oğlu olan kız istemezmi ki.. ister.. ama bu mantık ne acı nekadar acı.. demekki önceki kadındanda kızı olduğu için ayrılmış insanın aklına başka bişey gelmiyor.. şükürler olsun ne eşim ne babam bu mantıkta değil.. artı eşim her fırsatta 10 kızım olsa kız evlada doymuyorum diyor.
Dün öyle şeyler duydum ki, böyle "ufak tefek" soruncuklara üzülmememiz gerektiğini bir kez daha anladım. Bahsetmiştim daha evvel 2 defa düşük yapan arkadaşımdan. Çok şükür 3. bebeği tutunmayı başardı. Ama eşi (daha önce evlilik yapmış ve bundan bir kızı olan insan suretinde bir "şey"), bebeğin kız olduğunu öğrenince "benim bir kızım var" diyerek telefonu suratına kapatmış. Kız dün bana geldi, iki gözü iki çeşme. Adam istemiyorum diyormuş. "Sen bunu doğuracaksın da, bir daha hamile kalacaksın da, o da erkek olacak ta. Size kızınla hayatında bol şans diliyorum" demiş. Kız annesinde kalıyor şu anda. Rabbim herkesin evine huzur&mutluluk versin; insanım diye geçinen insan suretindeki mahlukatları da bizlerden uzak tutsun inşallah...[/B][/FONT]
çanım benim hiç ikileme yüreğini.. hiç.. eşim 6 yıldır takmıyor yüzüğünü hem altın diye hemde kullanamıyorum diyor.. ki sevgiliyken hiç çıkarmazdı parmağından.. ve ne zorluklarla taktık biz onu parmağımıza diyorum.. ama arkadaşlarında dediği gibi kapının dışında çıkarmak zor değil.. yeterki eşinden yana rahat ol.. çok güzel bi söz okudum geçen diyorki...kırıldığımı ve takmasını istediğimi biliyo zaten canım..
parmağıyla oynadı oynadı en sonunda çıkarttı..
çalışırken zor oluyo takmak dedi..
ben illaki bozuldum..
biz 2006dan beri birlikteyiz ve evlenene kadar gümüş yüzük taktı hep..
şimdi çıkartması çok zoruma gitti..
Kızlar aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama sizce nasıl? Beşiğimiz park beşik ve büyük bunu sanki oturduğum tüm odalarda kullanabiliirm gibi geldi bana alan varmı aranızda??
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/convers-anakucagi-besik-ana-kucagi-anadizi-102958105
kızlar bu nasıl sizce, bundan alsam mı acaba ? Park beşimiğimiz benim yatak odamda duracak.. kapıdan öyle kolaylıkla çıkmıyor odamda sabit kalır...
Bunu da şöyle düşündüm hem memlekete götürürüm orda kullanırım beşik niyetine gelince de oturma odamızda sabit kalır, bebeği gündüzleri bunun içinde tutarım, uyuturum felan,, Birde ben bebeğim 2 ya 3 ayında bakıcıya teslim edeceğim için oturma odasında ilgilensin benim olmadığım zamanlarda diye düşündüm, çünkü oturma odasına gizli kamera koymayı düşünüyorum,, kullanışlı olur mu dersiniz kullanan var mı çevrenizde felan?
kızlar sızden bı rıcam var
hepınıze tesekkur ederım
İşte bu kızlar açılır umarımmm
hepınıze tesekkur ederım
Kizlar özel bölge temizliğini Nasil yapıyorsunuz artik eeyilemez olduydum bacaklarim için kuaföre gidiyorum
Özel bölgenin agdasini kendim yapıyordum az önce yine yaptim çok zorlandim sanirim artik kendim yapamayacagim resmen sekiz cizdim
hepınıze tesekkur ederım
Kizlar özel bölge temizliğini Nasil yapıyorsunuz artik eeyilemez olduydum bacaklarim için kuaföre gidiyorum
Özel bölgenin agdasini kendim yapıyordum az önce yine yaptim çok zorlandim sanirim artik kendim yapamayacagim resmen sekiz cizdim
İnşallah daha da iyi olucak oglum benimm..
Kızlar sizde de ara sıra karın ağrısı oluyor mu?Normal bi durum mu acaba bu.Birde ben ayakta iken karnım daha sert oturunca yumuşak bu neden kaynaklanıyor normali bumu onuda bilmiyorum.Ne zormuş hamilelik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?