2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

okudum canım ben ,en kısa zamanda o da sevinsin inşallah

çok çok sağol valla,ben de Central Hospital aradım şimdi,zam daha gelmedi,Şubat gibi gelicek dediler.Eski fiyatları öğrendim.

Normal : 1100+250(testler)
İsteğe bağlı sezeryan: 3000 (testler dahil)
Zorunlu sezeryan: 1750+250 (testler)
epidural farkı: Normal için 450,sezeryan için 250 TL
Muayene : 60 TL

Düşün daha zamsız hali böyle:18: Emsey cidden daha iyiymiş..

saol canım teşekkürler

evet ogretmen canım saoll

Cok tesekkur ederim.insallah dualarimizla daha da iyi olacak.guclu olacaklar insallah...

çok güzeller bence.Ortadan düğmeli daha kolay olabilir belki.Arkadaşım böyle 2 yandan düğmeli giydi,zaten hali yoktu,habire birisi düğmelerini açıyo,emziriyo,öteki tarafa geçince de tekrar açıp kapattılar.ortada olsa şipşak 2 taraf daha kolay sanki.ben de bilemedim.
bir de baya yüksek fiyatlar bu sitenin.dün mesela markafonide 20 tl'ydi.

Son düzenleme:
vallahi buket asude önerdi bana da ana kucağını ben çok beğendim ve eminim çok işime yarayacak allah razı olsun enazından ana kucağı aramama gerek kalmadı

canım çokr saol bak ben hiç öle düşünmemiştim.. bi türlü bulamadım istediğim gibi bişey zaten.. pembe gecelik sabahlığım var ama geceliğim çok dar oluyor.. ah ah..
bide pembe bi pijama alayım dedim ama bi tane bile içime sinen bulamıyorum bunlar hoşuma gitti daha doğrusu bu siteyi hiç bilmiyordum komşum görümcesine almış hediye gösterdi çok hafif bir kumaşı var pamuklu hoşuma gitti... valla ne yengeler var demi..evet dün orda çok ucuzdu beğendiklerimin bedeni yoktu.. takip ediyorum yinede.. ama takımlar falan çok pahalı..

Son düzenleme:

Kuaför en mantiklisi sanirim çok zorlandim nefesim kesildi resmen ayna karsisinda

hayırlısı olsun canım

verdıgın lınk açılmıyor canım

valla ya, bende şimdi internetten bakıyım dedim,ne kadar pahalı,sinir oldum.bakıyorum hala :26:

kızlar bende şu an hastane için gecelik aldım..trendyolda dagi de çok indirim var...almak isteyenlere..ben bu ikisini aldım..2 de pıjama takımı alıcam onlarda yeter sanırım.. ilk resimdeki 19 tl ikincisi 29 tl kızlar :))

Son düzenleme:
valla ya, bende şimdi internetten bakıyım dedim,ne kadar pahalı,sinir oldum.bakıyorum hala :26:

evet canım çok pahalı nasıl iş anlamadım valla..
canım çok güzeller ilkini çok beğendim ama kısaya.. kapalı olunca pek hoş durmaz bende..

evt yuruyuş bu işin tek çaresi canım yoksa fırlıyo şeker..

bende sabahları yürüyüş yapmıyrum sadece ama diğer öğünlerde yapmaya çalışıyorum yoksa yükselebiliyo

dün akşam ilk kez hıçkırıgını hissettim kızımın 2 dk falan srdü

ilkkez bu sabah hickirdi zip zip zipladi karnim hep ayni yer ve 2dkk filan sürdü

çok tatlı oluyo yaa :))

yaaaa bende merak ettim
bende istiyorummmmm bendeeeeeee

evet canım çok pahalı nasıl iş anlamadım valla..
canım çok güzeller ilkini çok beğendim ama kısaya.. kapalı olunca pek hoş durmaz bende..

evet canım çok pahalı bende bulmuşken kaçırmak istemedim.biri 19 biri 29 tl aldıklarımın..çok para vermek istemiyorum bende..
uzun kollusu varmıydı hatırlayamadım..uzun şunlar var baktım da...ikiside 19 tl

http://www.trendyol.com/Fusya-Gecelik-B0212K0160/UrunDetay/20972/4656979/Anne--cocuk

http://www.trendyol.com/Beyaz-Gecelik-B0213Y0290/UrunDetay/20972/4656998/Anne--cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…