- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
ben aldım canım oğluma mavisini 3 gün içinde geldi evde kurduk ve çok güzel ben çok beğendim
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Canim sordum fiyatları normal dogum 1500tl zorunlu sezeryan 2000tl isteğe bağlı sezeryan 2500tl olmus. Epidural farki 500tlmis. Muayenede 50tl olmus. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kaliniyomus. Bebege ait isitme testi ve tahliller fiyata dahilmis. Ilk kez bugun bekledim sira. Doktorumuz doğuma girmis acil olarak.
İyi geceler... Uyku tutmadı, kardeşimin düğünü için kıyafet baktım karar veremedim:107: Hangisi (2. elbise de ilk elbisenin renginde olacak siyah değil)?
Sherlock'un sezon finaline bakayım dedim, gece gece kendi kendimi boş yere korkutmamak için vazgeçtim. Sizler kaçıncı uykunuzda hangi rüyalardasınız
Evet gülüm, "Keşke bana cinsiyetini söylemeseydin, doğumda öğrensem belki severdim; şimdi ikinizden de nefret ediyorum" diyen bir adam. Araları düzelir mi bilmem, ama o kızın o adama karşı kalbi eskisi gibi olur mu bir daha... Ömür boyu birbirine diş bileyen bir çift olarak mutsuz bir evlilik sürerler. Rabbim yardımcıları olsun.
Allah kızın da erkeğin de hayırlı olanını versin canım. Rabbimin emrinden sual olunmaz, bunu sorgulayan kişinin de ahirette artık kim yardımcısı olur bilemiyorum.
Dualarım sizinle gülüm. Rabbim sana da bebeğine de güç&kuvvet versin inşallah. Bebeğinin çabucak toparlanmasını ve kucağına almanı diliyorum.
Maşallah tosununa
Gözünüz aydın canım, çok sevindim:107:
Bak sen yaramaza, şimdiden adama gözdağı veriyor desene; korkulur senin prensesten
günaydın annişler bebişler....sağlık sıhhat dolu bir gün geçirin inşallah...ben yarın kızımı görmeye gidicem hastaneye..şeker için 3. testi yapacaklarmış...100 lük ten sonra açlık tokluk testiymiş...ordanda eve gider yatarım işe mişe gelmem...aklına kötü şeyler getirme...yani aklındaki gibi olsa allah korusun birşeyler çeviriyor olsa sana söylermi yüzüğü çıkarıyorum diye...demez...dışarda çıkarır akşam gelince takar dı... üzerine gitme çıkarsın biraz..kendiliğinden takar tekrar...sen tak dedikçe yüzük takmamak çok cazip oluyor erkekler için...
1 haftada 2 kilo daha almışım...iştahım açıldı...
Allah seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın inşallah...benim küçük kardeşimde bebekken çok ağır ameliyatlar geçirdi...atlattı şükür...bebekler daha dayanıklı oluyor ... melekler şehri filminde bir replik var ''beraber olamayacaksak Allah bizi neden karşılaştırdı '' her şeyin bir sebebi var
her şey daha güzel olacak...
gözünüz aydın canım...
Insallah cok tesekkur ederım. Daha da iyi olucak...
Simca, canim sagol. Bakacagim simdi. Dun aksam esimle konustuk, hasir sepetlerden almaya karar verdik. Senin soyledigin var yaama bbegi de ilk gunden odasinda yatirmayi denemeye karar verdik. Sepeti bi yere gittigimizde kullanmak icin alacagiz. İlk gunden odasinda yatirmak bana zor gelir mi onu bilemedim. Hani gece kalkip gitmek falan, bi de yeni dogum yaptigimizda nasil olcak bilmiyorum. Dogum nasil gececek belli degil sonucta ama nasil bir duzene alisirsa oyle gider diye dusunuyoruz. Bakalim fikrimizle zikrimiz ayni olabilecek mi?
Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?
Hayirli olsun canim. Ogretmen kontenjanlari mi belli oldu? Yoksa baska mi?
kızlar ikinize de geçmiş olsun;dualarım bebişlerinizle ve sizinle,eminim ikisi de bir an önce iyileşip sizin şefkatli kollarınıza kavuşacak moralinizi sakın bozmayın;ben bir hastanenin yenidoğan servisinde 6 aylık bile olmadan doğan ikiz bebekleri görmüştüm,miniciktiler,hemşire durumlarının gayet iyi olduğunu söyledi,hiç merak etmeyin onlar o küçük bedenleriyle büyük insanlardan daha güçlüler,Allah bir an önce sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin...
çok güzeller bence.Ortadan düğmeli daha kolay olabilir belki.Arkadaşım böyle 2 yandan düğmeli giydi,zaten hali yoktu,habire birisi düğmelerini açıyo,emziriyo,öteki tarafa geçince de tekrar açıp kapattılar.ortada olsa şipşak 2 taraf daha kolay sanki.ben de bilemedim.
bir de baya yüksek fiyatlar bu sitenin.dün mesela markafonide 20 tl'ydi.
ben hep kuaföre gidiyordum ilk aylar düşüük tehlikesi vs derken gitmedim aradan 7 ay geçmiş..artık alamıyorum diye dün gene kuaföre gittim ama öldum resmen
neyse ilk adımı attım ya gerisi gelir..artıkk kuaföre devam
günaydın annişler bebişler....sağlık sıhhat dolu bir gün geçirin inşallah...ben yarın kızımı görmeye gidicem hastaneye..şeker için 3. testi yapacaklarmış...100 lük ten sonra açlık tokluk testiymiş...ordanda eve gider yatarım işe mişe gelmem...aklına kötü şeyler getirme...yani aklındaki gibi olsa allah korusun birşeyler çeviriyor olsa sana söylermi yüzüğü çıkarıyorum diye...demez...dışarda çıkarır akşam gelince takar dı... üzerine gitme çıkarsın biraz..kendiliğinden takar tekrar...sen tak dedikçe yüzük takmamak çok cazip oluyor erkekler için...
1 haftada 2 kilo daha almışım...iştahım açıldı...
Allah seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın inşallah...benim küçük kardeşimde bebekken çok ağır ameliyatlar geçirdi...atlattı şükür...bebekler daha dayanıklı oluyor ... melekler şehri filminde bir replik var ''beraber olamayacaksak Allah bizi neden karşılaştırdı '' her şeyin bir sebebi var
her şey daha güzel olacak...
gözünüz aydın canım...
sağdaki siyah model güzel..ama eğer onun beyazını giyersen gelininizin gelinliği sönük kalacaktır...:)))
hoşgeldin canım...
maşşallah kızınabenim kız hala nazlı nazlı hareket ediyor...bakalım kaç kilo olmuş yarın öğrenicem...
hayırlısı olsun canım
http://www........./yonca-ucuk-bebek-uyku-sepeti-besik-new-mavi-P16400575
kızlar bu nasıl sizce, bundan alsam mı acaba ? Park beşimiğimiz benim yatak odamda duracak.. kapıdan öyle kolaylıkla çıkmıyor odamda sabit kalır...
Bunu da şöyle düşündüm hem memlekete götürürüm orda kullanırım beşik niyetine gelince de oturma odamızda sabit kalır, bebeği gündüzleri bunun içinde tutarım, uyuturum felan,, Birde ben bebeğim 2 ya 3 ayında bakıcıya teslim edeceğim için oturma odasında ilgilensin benim olmadığım zamanlarda diye düşündüm, çünkü oturma odasına gizli kamera koymayı düşünüyorum,, kullanışlı olur mu dersiniz kullanan var mı çevrenizde felan?
canım çokr saol bak ben hiç öle düşünmemiştim.. bi türlü bulamadım istediğim gibi bişey zaten.. pembe gecelik sabahlığım var ama geceliğim çok dar oluyor.. ah ah..
bide pembe bi pijama alayım dedim ama bi tane bile içime sinen bulamıyorum bunlar hoşuma gitti daha doğrusu bu siteyi hiç bilmiyordum komşum görümcesine almış hediye gösterdi çok hafif bir kumaşı var pamuklu hoşuma gitti... valla ne yengeler var demi..evet dün orda çok ucuzdu beğendiklerimin bedeni yoktu.. takip ediyorum yinede.. ama takımlar falan çok pahalı..
valla ya, bende şimdi internetten bakıyım dedim,ne kadar pahalı,sinir oldum.bakıyorum hala :26:
kızlar bende şu an hastane için gecelik aldım..trendyolda dagi de çok indirim var...almak isteyenlere..ben bu ikisini aldım..2 de pıjama takımı alıcam onlarda yeter sanırım..
Eki Görüntüle 946603 Eki Görüntüle 946605
evt yuruyuş bu işin tek çaresi canım yoksa fırlıyo şeker..
bende sabahları yürüyüş yapmıyrum sadece ama diğer öğünlerde yapmaya çalışıyorum yoksa yükselebiliyo
dün akşam ilk kez hıçkırıgını hissettim kızımın 2 dk falan srdü
ilkkez bu sabah hickirdi zip zip zipladi karnim hep ayni yer ve 2dkk filan sürdü
çok tatlı oluyo yaa :))
evet canım çok pahalı nasıl iş anlamadım valla..
canım çok güzeller ilkini çok beğendim ama kısaya.. kapalı olunca pek hoş durmaz bende..
Bende mavisini düşünüyodum canım ozaman bende alıyorumm benimde çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?