yaaaa bende merak ettim
bende istiyorummmmm bendeeeeeee
kızlar bende şu an hastane için gecelik aldım..trendyolda dagi de çok indirim var...almak isteyenlere..ben bu ikisini aldım..2 de pıjama takımı alıcam onlarda yeter sanırım.. ilk resimdeki 19 tl ikincisi 29 tl kızlar :))
Eki Görüntüle 946603 Eki Görüntüle 946605
Eki Görüntüle 946664 Eki Görüntüle 946663 teyzelerı bunları aldım bende bugun
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
Eki Görüntüle 946665 bu besıgı cok begendım kızlar mobilyacıya gıddıcez yapabılırlrse böyle bıseyy
okudum canım...Allah gönlüna göre versin arkadaşının inşallah
bende okudum canım rabbim onunda gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın
Okudum cnm Allah kabul etsin
Okudum canım.. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..
ben okudum canım Allah kabul etsin Yüce Rabbim arkadaşın dahil tüm isteyenleri evlatsız bırakmasın. (Amin.)
agziniza saglik arkadaslarokudum canım ben ,en kısa zamanda o da sevinsin inşallah
ayyy o hickirik miiiii benimde oyle oluyor bazen bundan sonra onu ilerek beklicemcanım hani bebek oynasa yada temke atsa böyle ritmik olmaz düzensiz olur hareketler..
hıçkırık öyle değil...hep aynı yerden ritmik oluyo 2 saniyede bir aynı yer atıyove 2 dk kadar sürüyo
benimde ilk oldu dün..seninde olur cnm çok tatlı
okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin.... 41 hamileyi nasıl bulacağım diyordum hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim rabbim sizlerinde işlerinizi kolaylaştırsın...
kızlar bende şu an hastane için gecelik aldım..trendyolda dagi de çok indirim var...almak isteyenlere..ben bu ikisini aldım..2 de pıjama takımı alıcam onlarda yeter sanırım.. ilk resimdeki 19 tl ikincisi 29 tl kızlar :))
Eki Görüntüle 946603 Eki Görüntüle 946605
Evet bizde de öyle inançlar var 40 gün annede bebekte yalnız kalmaz özellikle uyurken, korkuturlar derler, ama gece dışarı çıkma işini bilmiyorum... Bende bebeği 40 gün yanımdan ayırmam, yalnız bırakmam hiç, ya eşim ya bn mutlaka onun başında olmalıyız die düşünüyorum,
okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin.... 41 hamileyi nasıl bulacağım diyordum hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim rabbim sizlerinde işlerinizi kolaylaştırsın...
hepınıze tesekkur ederım
inşalllah düzelir, mutlu olurlar.... elbiselerin her ikisininde modeli güzelmiş, siyah modelli olan belki ağır gelebelir sana önünde uçuş uçuş tülleri var gibi ya ona benzer bişe giymiştim ben bana öyle gelmişti...
2.elbise daha güzel bana göre cnm hele de beyaz olursa daha da güzel olur. Hangisini yada neyi alırsan al iyi günlerde kullan
Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?
1. sini bu rengiyle bile olsa cok begendim cok yakisacagindan eminim
bende izlemiyorum artik greilim yuklu filmler diziler
hissediyor resmen kasiliyor karnim
sağdaki siyah model güzel..ama eğer onun beyazını giyersen gelininizin gelinliği sönük kalacaktır...:)))
hepınıze tesekkur ederım
Eki Görüntüle 946664 Eki Görüntüle 946663 teyzelerı bunları aldım bende bugun
canimmmmm sen hic merak etme ben simdi ocak subat mart mayis haziranannelerine de dagitacagim sayisini sana bildiririm
kiyamam kuzum benimmmmm en kisa zamanda Rabbim sana da esraya da melege de neslime de verecek aklima gelmeyen tum arkadaslarima da nerede varsa insaallahhhhhhh
Yaaa, bu var ya tam bana gore bisey. Gittigim her yerde de bebegim yanimda yatar boyle biseyimiz olsa. Cok begendimmmm :)o zaman sende bebeğin odasında yat bencegece defalarca uyanıcak ilk aylar,tam beslenemediği,yeni öğrendiği için.
sen sürekli odasına gidip geliceksin.her seferinde de aynı döngü,emzir,gazını çıkart,altını al,yatır,tekrar uyanır,emzir ...
hatta yatağa monte beşikler var ya onlardan lazım hepimize benceEki Görüntüle 946305 Eki Görüntüle 946307
Ya benim de gecen gun solumdaydi, cok hareketliydi filan sonra baktik ki saga gecmis. Ama simdi yine solda. Ben senin gibi ayagi, kafasi filan ayiramiyorum. Su an ne pozisyonda, hic bir fikrim yok. Fikir de yurutemiyorumKızlar bizim bebe dün gece döndü... Aranızda hisseden oldu mu... Dönüşü 2-2,5 saat sürdü galiba :44:
Alttarafta baskı hissettim ara ara.. Normalde başı sağda ayakları soldaydı.. Arada geriniyordu anlıyordum elinden bacağından.. Ama akşam sol tarafımı boşalttı. Tamamen sağda şimdi.... Doğum pozisyonu mu aldı acaba.. Netten baktık zamanıymış... Kaburgalarımda baskı hissettim bi ara.. Ayaklarıyla mı itti anlamadım..:18::18::18:
demek ki tek yaramaz kiz annesi ben degilim :) biz de cok hareketliyiz teyzeleri, onceden gececiydik, simdi gece gunduz farketmiyo, hep cadiyizkızlar benim bebiş karnımda iyice tepinmeye başladı. az önce pijamamın üstünü açtım altletim kaldı sadece açar açmaz nasıl tekmeler attı. çok güçlüydü. iki ayağını karnımı ittirdi dizlerinden bükerek. yani ben öyle adlandırabiliyorum. bi ara korktum ilk defa bu kadar şiddetli tekmeler attı kuzum... yaramaz olacak galiba bizim bebiş[
/canım benim kız bir aydır öyle tekmeliyo.el kol bacak popo heryerden saldırıyo.herkezde farkediyo hemen.çok canımı yakıyo bazen.bu hafta hiç durmuyo kuzum.acıkınca başlıyo tekme bişeyler yediğimde tekme.oturuyom tekme uzanıyom tekme napacağımı şaşırdım.galiba benim kız da yaramaz olcak:))))). Senin bebişinede maşallahama dogunca akilli olcak benim kizim diye bi umit var bende nedense
Benim aklim basimda degillllllCanim bizim oralarda bebek ve anne 40 gun yalniz birakilmaz. Batil bir inanc ayni zamanda gelenek. Hatta anneler gece disari cikarilmaz. Ben 3 ay bebegimi odamda tuttum. Zaten bebek cok ilgi istiyor saat basi emzirdim bazi geceler daha iyiydi. Zaten 3 ay nasil gecti anlamadim. Ana en azindan 40 gun odanda kalsa super olur bence. Cunku kokuna o kadar ihtiyaclari varki. Memenden ayrilinca bile zorlaniyorlar. Odadan cikarsa cok zorlanir sanki.surekli fikir degistiriyorummm. Bebegin odasinda yatabilirim bi sure ama 40 gun de esimden ayri kalmak istemiyorum. Bebegi odaya alsak neyde yatircaz o da muamma. Neyse herhalde fikir degistire degistire bi karara variriz elbet.
ah bir de büyük bedeni olsaydısağlıkla kullan
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Teşekkürler yorumlarınız için, dikilecek zaten ikisinin karışımı birşeyler yaptırmayı düşünüyorum. Gümüş-toz mavisi gibi olacak, bakalım. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı
Okudum canım, rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:107:
Hayırlı olsun gülüm, güle güle kullanın inşallah:107:
Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah
Aldiklarinizi gule gule kullanin :) ben bu gecelik sabahlik aldim, Bi de pijama aldim. Yeter mi sizce??
44 bedeni var cnm daha mı büyük diyorsun
sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?