2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yaaaa bende merak ettim
bende istiyorummmmm bendeeeeeee

canım hani bebek oynasa yada temke atsa böyle ritmik olmaz düzensiz olur hareketler..

hıçkırık öyle değil...hep aynı yerden ritmik oluyo 2 saniyede bir aynı yer atıyo ve 2 dk kadar sürüyo

benimde ilk oldu dün..seninde olur cnm çok tatlı

okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin.... 41 hamileyi nasıl bulacağım diyordum hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim rabbim sizlerinde işlerinizi kolaylaştırsın...

okudum canım...Allah gönlüna göre versin arkadaşının inşallah

bende okudum canım rabbim onunda gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın

Okudum cnm Allah kabul etsin

Okudum canım.. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

ben okudum canım Allah kabul etsin Yüce Rabbim arkadaşın dahil tüm isteyenleri evlatsız bırakmasın. (Amin.)

okudum canım ben ,en kısa zamanda o da sevinsin inşallah
agziniza saglik arkadaslar
Allah kabul etsin..
ayyy o hickirik miiiii benimde oyle oluyor bazen bundan sonra onu ilerek beklicem

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah

beni bizimkiler korkuttu :) öyleki ben bebek uyusa bile yanımdan ayırmadım. bebek arabasının içinde nereye gitsem evde götürdüm. gece çıkmama işi imkansız zaten 10. gun de sanırım yemeğe çıkmıştık gece...

Son düzenleme:

canimmmmm sen hic merak etme ben simdi ocak subat mart mayis haziranannelerine de dagitacagim sayisini sana bildiririm
kiyamam kuzum benimmmmm en kisa zamanda Rabbim sana da esraya da melege de neslime de verecek aklima gelmeyen tum arkadaslarima da nerede varsa insaallahhhhhhh

okudum canım ...

Kontrolden geldik biz, yakışıklım 40 cm 1600 gr olmuş. Nihayet haftasına göre gitmeye başlayacak sanırım, 1 hafta ileriden gidiyordu bu sefer. Normal doğum pozisyonuna girmiş, akıllı oğlum yolu bir kez bulduysa kaybolmaz; çıkacağı zaman doğrudan hedefe yönelir inşallah

2.elbise daha güzel bana göre cnm hele de beyaz olursa daha da güzel olur. Hangisini yada neyi alırsan al iyi günlerde kullan

Snowy canim, genelde siyah olan begenilmis. Ama ben de gri olani begendim. Fikrimi soyleyeyim dedim :) dugun dogumdan sonra di mi?

1. sini bu rengiyle bile olsa cok begendim cok yakisacagindan eminim
bende izlemiyorum artik greilim yuklu filmler diziler
hissediyor resmen kasiliyor karnim

sağdaki siyah model güzel..ama eğer onun beyazını giyersen gelininizin gelinliği sönük kalacaktır...:)))

Teşekkürler yorumlarınız için, dikilecek zaten ikisinin karışımı birşeyler yaptırmayı düşünüyorum. Gümüş-toz mavisi gibi olacak, bakalım. Ben çuval da giysem gelinden güzel olurum Hırsızı

Okudum canım, rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:107:

Hayırlı olsun gülüm, güle güle kullanın inşallah:107:

doğru valla o başlıkların hepsinde hamile vardır sen yorulma ben yazarım hepisine :) çok teşekkür ederim tatlım benim...

Aldiklarinizi gule gule kullanin :) ben bu gecelik sabahlik aldim, Bi de pijama aldim. Yeter mi sizce??

Yaaa, bu var ya tam bana gore bisey. Gittigim her yerde de bebegim yanimda yatar boyle biseyimiz olsa. Cok begendimmmm :)
Ya benim de gecen gun solumdaydi, cok hareketliydi filan sonra baktik ki saga gecmis. Ama simdi yine solda. Ben senin gibi ayagi, kafasi filan ayiramiyorum. Su an ne pozisyonda, hic bir fikrim yok. Fikir de yurutemiyorum

Canim hosgeldinn. Masallah tosuncuguna, sevindim sagliginizin yerinde olmasina :)

maşallah canımmm kocaman olmuş kuzu
herşey de yolundaymış çok sevindim

oy oy maşallah oğluşuna

Aldiklarinizi gule gule kullanin :) ben bu gecelik sabahlik aldim, Bi de pijama aldim. Yeter mi sizce??

arkadaşım en az 3 geceliğin olsun dedi,normal doğumsa neyse ama sezeryansa,2 gece kalınıyo ve çok terleniyo,üstüne kan bulaşabiliyo alttan dedi.Pijama hiç önermedi,alttan pansuman yapılıyomuş.Çıkar giy zor olur dedi.
5 tane de loğusa alt çamaşır al dedi,sık sık değiştiriliyomuş.

44 bedeni var cnm daha mı büyük diyorsun

sağol canım..

44'ün yanından geçmiyorum anneme göre,ki kendisi 40 yıl giyim sektöründeydi

kızlar yaa bu rapor olayında kafam karıştı...
32 de izne ayrılma ya da 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz burda sorun yok..
yaw peki bizim şirkette 2 tane hatun vardı maşallah kafası görünene kadar çalıştırlar yahu o nasıl oluyor peki maaş alıyorlar mı?
son 2 gün gelmedi bi duyduk hemen çıkarmış

kaçak mı oldu noldu ben anlamadım getti bea

şuanda çok rahat geçiyor çok şükürrr, sağlım el verirse 37 ye kadar çalışayım diyorum bizim herife destek bi de prensesime bişiyler alcam

bu rapor konusunda bilgisi olanlar bi bakın hamişler güzeller yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…